Anka, nie podawaj wykrztusnego syropu bez osłuchania, jesli w płucach ma czysto, a kaszel jest od kataru, to jaki to ma sens? Prędzej sinecod na noc - przeciwkaszlowy, na spokojną noc, ale tez bym lekarza zapytała.
Marcella, czyli uważasz, że dwóch lekarzy przepisało ten lek bez przyczyny? Masakra, nie poszłabym więcej do takich.
Sylwusia, hm, coś kojarzę. Jednak zauważ, że ja stosuję się do zalecen tej lekarki, podaję nurofen i wit c, a zapytałam o zdanie inne mamy - czy sądzą, że to wystarczy, w sensie jakie są ich/Wasze doświadczenia i czy dzieci też nie wychodzą na dwór... Niemniej nie podałabym żadnego lekarstwa synkowi, o którym przeczytałabym na forum bez konsultacji z lekarzem, o czym wyżej napisałam. A z tego co pamiętam Ty chyba radziłaś się co podac i chciałaś to podac na własną rękę? I to mogłam skrytykować. Czy mi się sytuacje mylą? Mniejsza z tym

Btw., miałyście okazje oglądać "Mamy kontra mamy? na tvn? Ja trafiłam kiedyś na odcinek i nadrobiłam wszystkie szesc na playerze, kupa śmiechu i bardzo ciekawy obraz macierzynstwa, z róznej perspektywy ,czasem przerazajacej