Nie wiem dokładnie jak ta dieta z JOY wygląda - widziałam tylko reklame.
I to nie jest do końca tak jak piszecie. Można schudnąć tyle ile tam piszą w takim czasie, ale wszystko zalezy od tego co robi się po diecie. Czy zaczynamy "rzreć" znowu tyle ile pzred dietą czy przechodzimy w inną - lekką dietę.
Moja pani dietetyk twierdzi, że najlepszym sposobem jest stosowanie sumiennie owej właśnie diety a po jej zakończeniu pzrejście na dietę 1000kcal, i stopniowe zwiększanie z miesiaca na miesiac ilosci kalorii aż dojdziemy do 1500

Wtedy nie ma efektu jojo chociaż to też w duzej mierze zależy od organizmu i naszego sposoby odżywiania.
Ja jednak mam na ten temat takie samo zdanie jak wy - lepiej tego nie stosować bo sie pewnie przytyje dwa razy tyle ile się schudło. Wolę moje sprawdzone sposoby i wypróbowaną dietę

W ogóle dziewczyny nie macie pojęcia jaką mam ochotę na pizzę...taką ostrą bardzo z jakimś jeszcze ostrzejszym sosem...albo na coś z sosem czosnkowym - obojętnie co by to miało być ... jestem dzień przed @ i to jest najgorsze, ze mam zawsze takie smaki i aż mnie nosi!