Słoiczki można trzymac w lodówce, ale przeciez nie za długo. Soczki można 3 dni trzymać otwarte, więc pewnie słoiki również.
Magda masz rację, zobaczę jak to będzie szło. Na razie jestem zielona to się o wszystko wypytuje, ale może jak zaczniemy to już ta sławna "intuicja" mi podpowie co i jak

Najpierw muszę zakupić słoiczki

A co do usg to chodzi Ci o połówkowe? Ja miałam akurat skierowanie, za usg normalnie płaciłam o ile pamiętam to 150 zł a jak chcesz 3d/4d to 200 zł. Żeby się zapisać to dzwonisz na Izbę przyjęć normalnie i mówisz, że chcesz się zapisać. Ja jak dzwoniłam to powiedziałam że chcę w następnym tygodniu i tak mnie zapisała.
Aneta z tymi 2 produktami to chodziło mi o to, jak już będzie miała produkty obeznane, czyli powiedzmy po tych 2 tygodniach

Wczoraj zostawiliśmy Natalkę u teściowej i pojechaliśmy do kina na "Robin Hooda". W kinie byliśmy jeszcze za czasów ciąży, więc niezła atrakcja dla nas

film prześwietny! Bardzo nam się podobał! No i w ogóle wyjście do kina trochę nas rozerwało.
Teściowa spisała się bardzo dobrze, także można Natalkę u niej zostawiać jak będzie trzeba

A w sobotę w końcu! Po 3 latach mieszkania zamówiliśmy rolety do kuchni i sypialni na okna połaciowe

hehehe, nie powiem, zeszło nam na tym trochę czasu, ale fajne wybraliśmy. Tzn do kuchni to już nawet nie pamiętam jakie, ale w sypialni będą poziome paseczki kolorowe - różowe, białe, czerwone... Też dokładnie nie pamietam

Ale w końcu już mamy je załatwione! Teraz tylko musimy na nie poczekać ok 2 tygodni. Mam nadzieję, że będzie szybciej.