Dzięki za uznanie nt. rolet

Te w kuchni też są fajne

ale jak już były założone to dopiero pomyślałam, że też mogliśmy wziąść w paski ale inny odcień. Teraz już po ptakach i będą takie
Martyna zamówiliśmy je w "Świecie rolet" na Langiewicza.
Rybka witam, witam
Aga tak, mają prowadnice, bo połaciowe to tylko takie. Musi się jakoś to to cholerstwo trzymać kupy

Pokażę, pokażę

Powiedz tylko kiedy to doprowadzę jakoś chałupę do porządku

Nakładka silikonowa zakupiona, ale jeszcze nie użyta. Jutro zaczniemy. A to tylko przed snem? Czy w ciągu dnia też?
Dzisiaj znowu poszalałam z zakupami dla Małej

R. miał dzisiaj wolne to pojeździliśmy po sklepach... Cudownie kupuje się takie malusie ubranka

Chociaż już nie takie malusie

Jak widziałam takie najmniejsze ubranka to normalnie aż skurcz żołądka mnie łapał, że Natalka też była taka malutka a teraz to juz muszę z m iarką chodzić i wszystko mierzyć...
Powoli przymierzam się też do wyboru ubranka na chrzest dla Natalki bo w końcu sprawa nam się rozjaśnia. Najprawdopodobniej na początku lipca będzie, ale to tak na 99 %. Teściu wraca teraz z morza w czerwcu a mój tata pracuje za granicą, ale nie powinno być problemu. No i szukam kiecki dla Małej, ale nie podobają mi się takie kiecki komunijne tylko w mini wydaniu... Wolę coś prostszego, sukieneczka biała a pod spód albo bodziak biały albo jasnorózowy... Tyle, że nic takiego skromnego a za razem ładnego nie widziałam... A jeszcze te ceny... W sumie sukienki widziałam tylko w Fali a cena to minimum 100 zł... Jeszcze poszukam. W sumie białą sukienkę nie jest trudno znaleźć. Chyba.
A może któraś z Was chce coś sprzedać nadającego się na chrzest??