Dzieki serduszko, zdjecie z wczoraj, brzuszek rosnie. Salatki sobie pewnie nie przypomne, ale znalazlam ja gdzies na necie, jak poszukasz to pewnie cos fajnego znajdziesz.
Elisa, ja polecam na kolacje ( moze nastepna) kurczaka nadziewanego pieczarkami owinietego boczkiem. Podsmazasz pieczarki z pieprzem i sola, robisz kieszen w piersi i tez solisz i pieprzysz. W srodek piersi wkladasz pieczarki, piers zawijasz w boczek i pieczesz z 20-30 minut w piekarniku w foli, po tym czasie lekko rozwijasz zeby podpieklo sie z gory, tak na 10-15 minut. Do tego podajesz sosik chrzanowy, czyli redukujesz smietane do sosow z dwiema lyzkami chrzanu. Do tego ziemniaczki z wody z maselkiem i koperkiem i jakas salateczka. Na deser proponuje cos mega prostego, po prostu kup gotowy kremik do tiramisu i biszkopciki, dwie minuty i masz smaczny, niebanalny deser

Anulla, moim zdaniem do lososia pasuje surowka ze swiezych warzyw, a jaka tojuz co masz w lodowce. Krolika raz robil moj maz, ale wyszedl jak kamien, trzeba faktycznie umiec zrobic.