Witam czwartkowo...
Własnie pizza rosnie w piekarniku, tak pieknie wyglada i jestem ciekawa czy wyglad idzie w parze ze smakiem

Daruda moja suknia bedzie biała.
Powiem Wam tak:

naszyjnik zostaje, podejrzewam ze bede musiała go delikatnie skrócić, ale to juz dopasuje krótko przed ślubem do gotowej, mojej sukienki

kolczyki raczej zmienie na smniejsze, takie kamyczki na śrubce

diadem, też mam zdanie ze lepiej prezentuje się na ciemnych włosach, bedę go dopasowywała do fryzury, może będzie tak że to tej
fryzuru, którą będe miała nie bedzie potrzebny - podobaja mi sie tez takie sprężynki, wkłada się je we włosy z tam włąsnie kamyczkiem
świecącym, łądne pasuja do koka po zdjęciu welonu.

a welon takie lamówki nie bedzie miał, będzi edokładny tak jak końcówka sukni, na zdjęciu tak bardzo tego nie widac ale jest taka cieniutko
obszyta i takie welony na szczęscie są i będzie pasowało jak ulał

Naprawdę Wasze opinie, mimo, że niekiedy niezgodne z moim zdaniem są dla mnie bardzo cenne

Po to własnie pokazuje Wam wszytsko na forum aby usłyszeć Wasze zdanie, niekiedy mogę upierać się przy "Swoim" a okaże się ze to totalny niewypał

Bardzo Wam dziekuję za wszystkie pozostawione tu komentarze

Zakładając wątek miała mieszane odczucia - Czy w ogóle ktoś będzie miał ochotę tu zagladać?? - a tu taka miła niespodzianka.
Naprawdę bardzo Wam dziekuję, że jesteście ze mna

Zaraz wyciagam pizzę - buffy - proszę moge ją wkleić ja w okazałości ?? ?? ??

- poprostu jestem z siebie dumna - pierwszy raz robiłam sama ciasto do pizzy