Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116206 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Buziaki wtorkowe :)

A mnie czeka przyjęcie w maju. I tez nie mam pojęcia, jak się ubrać :(

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
a moze jakis pasek??
ja w czerwcu tez ide na wesle, i mam niby kreacje tylko nie wiem czy sie zmieszcze :P ale jakby co troszke czasu mam zeby sie zmeiscic a jak nei to tz zostaje czarna kiecunia ..:)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
sukienka bardzo ładna (i sexi) ale nie wiem czym można by ją rozjaśnić... może jakimś dużym kolorowym zabawnym naszyjnikiem? teraz takie modne są... do tego kolorowa kopertówka i jest fajny zestaw

ja nie jestem za czernią na weselach i nie chciałabym, żeby na moim było zbyt dużo osób ubranych w ten sposób.. faceci wiadomo garnitury ale babki mają więcej możliwości... ostatnio oglądałam fotki z wesela brata mojego PM i większość gości była ubrana na ciemno... wyglądało to strasznie... ale to tylko moja skromna opinia  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
sukienka bardzo ładna (i sexi) ale nie wiem czym można by ją rozjaśnić... może jakimś dużym kolorowym zabawnym naszyjnikiem? teraz takie modne są... do tego kolorowa kopertówka i jest fajny zestaw
popieram!! :D

ostatnio oglądałam fotki z wesela brata mojego PM i większość gości była ubrana na ciemno... wyglądało to strasznie...
tak myślisz? a ja nie powiedziałabym ze wygląda to strasznie ;) ale of kors masz prawo do swojego zdania :) ciemne kolory uważane są za eleganckie i sama dwukrotnie byłam na weselach raz w czarnej sukience koronkowej z odrobiną bieli, a drugi raz w biało czarnej. podobałam sie sobie ;D :P ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja nie mówię że czarne sukienki są niefajne.. sama je uwielbiam i uważam, że łatwo je zestawić z dodatkami i są ponadczasowe... 

tylko po prostu dziwnie mi się oglądało fotki z wesela na którym prawie wszyscy (poza Panną Młodą) byli ubrani na ciemno... tym bardziej, że Pana Młodego już na tym świecie nie ma  :( może dlatego to tak jakoś strasznie wygląda

Offline hania3033

• Chuck Norris
tylko po prostu dziwnie mi się oglądało fotki z wesela na którym prawie wszyscy (poza Panną Młodą) byli ubrani na ciemno... tym bardziej, że Pana Młodego już na tym świecie nie ma  :( może dlatego to tak jakoś strasznie wygląda
a no to inna sprawa... :-[ w takim sensie, że wyglądało jak na pogrzebie a nie na ślubie, tak??

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
W końcu dotarłam a forum  :-\

Jak zwykle siedzialam nad praca - kurcze mial byc juz koniec a jeszcze jakies gów***** poprawki !!
Ale juz naprawde jestem na finiszuuuuuuuu  ;D

Wisniowa podsunełaś mi pomysl z ta kopertówka, jakis taki naprawde szalony kolor czy nawet jakies rozne kolory i do tego jeszcze jakis akcent w tym samym stylu na szyje albo reke  ;)
Fjnie, fajnie  ;D :P

Mi sie tez wyjade ze czarny kolor kreacji jest bardzo elegancki.
Kiecka jest typowo letnia, elegancja a przy tym na zabawe :) Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu kiedy zaloze ja na wesele :)

Japcio - u mnie to samo a na przyjecie jaka kreacja  ??? Kurcze ile te kobiety maja na głowie  ;D :glupek:

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Ja teraz 18 kwietnia idę na wesele, też mam zamiar założyć całą czarną sukienkę, tylko ożywię ją troszkę dodatkami, albo taką biało-czarną... zobaczymy jeszcze... mnie się zawsze wydawało, że czerń jest elegancka, u nas na wesela kobietki dość często w czerni chodzą...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja sie w czarnym czuje naprawde dobrze i pasuje mi mimo jasnej cery, heh ubieram na kazda powazniejsza imprezke bo to elegancko wyglada
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dokładnie, czerń prezentuje elegancje :)
Kurcze jakos switaja mi te czerwone dodatki  :P

Offline japcio

• Chuck Norris
Natalia, nie uwierzysz :) śniłaś mi się dziś :) :) :) Siedziałyśmy przy jakimś stole, chyba w pubie. I rozmawiałysmy o.....naukach przedmałżeńskich :) :) :)  Chyba musze ograniczyć wizyty na Forum, bo pomału mi odbija  :)
Pozdrawiam środowo :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Czerń jest uniwersalna, myślę że jak dodasz jakies fajne dodatki to będzie ok  ;) na dobą sprawę może być każdy kolor np złoty, srebrny  :) sukienka sama w sobie jest odważna, choć ja zawsze lubiłam nosić mini i iuberałam jak tylko miałam okazję  ;)

:-* zostawiam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja też stawiam na czerń, choć w czerwcu ide pierwszy raz w czarnej sukiece na wesele  ;D

środowe zostawiam  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Japcio, ja Ci sie snilam  ;D hehehe no niezle  ;)
Chyba faktycznie czas ograniczyc forum - tylko ja tu nie zajrzec do watków jak tak strasznie ciagnie  :P :P :P

Ja mam mała przewe na uczelni i tak na chwilke zajrzalam  ;)
Kurcze, strasznie mi sie nie chce wracac - tak nudny koles prowadzi 3-godzinne ćwiczenia !! Strasznie wolno czas leci !!
No ale mus to mus  :P

Olucha ja tez bardzo lubie nosić kiecki - i sa zazwyczaj krotkie bo dlugich nie lubie. Mam dwie taki do kolan jedna bialutka bardzo zwiewna to nosze do kosciółka latem  :P a druga jeansowa to nosze do ginekologa zeby nie świecic rozneglizowana przez pokój lekarza  :P
Genralnie gdy wyciagam spodniczke z szafy to zawsze jest to krotka kiecka  ;D
Na 100-dniówce mialam taka do kolan, wszystkie dziewczyny dlugie ferety a ja oczywiscie krotsza  :P :P
Ale zawsze ubieram sie stosownie do sytuacji, wiem gdzie moga ktorsza kiecke a gdzie dluzsza czy nawet spodnie  ;)

Dobra smigam zjeść obiad i wracam na bardzo, ale to bardzo interesujące zajęcia  :klnie:

Do usłyszenia :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
ja też lubie krótkie kiecuszki ;D tylko D. się wkurza bo kupuję sobie a potem w szafie leżą i tylko latem zakładam :P buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki  :-* :-* :-*
Sukienka mi się podoba, i ja widzę do niej złote dodatki :) Jakoś tak złoto mi najbardziej podpasowało :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
Natalko, kiecka sexi flexi, piekniusia naprawde :) a czern dodaje jakiegos uroku.... cudo :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja też lubię mini  :D Zawsze lubiłam, tylko kiedys częściej nosiłam zimą  :P (do kolorowych rajstop i glanów  ;D ) a teraz wole je nosić latem  :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
a ja nie lubie spódnic i sukienek, zakładam jak muszę :P  środowe wieczorne :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja takie do kolon to też zazwyczaj do ginekologa zakładam  ;) dlatego dziś po pracy muszę się przebrać  ;) na pierwszym spotkaniu z M po latach ze tak powiem, miałam taką mini właśnie, oj to była naprawdę mini mini  :) fajnie było patrzeć na niego jak się nie mógł biedny w rozmowie połapać  :P  ;D  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
Dla mnie spódniczki mogłyby nie istnieć, zwłaszcza od jesieni do wiosny. Latem owszem, noszę. Ale nigdy mini.

Pozdrawiam czwartkowe :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja nosze i latem i zima, lubie tez krotkie spodenki tzn nie bardzo krotkie tylko takie do polowy uda, i do tego zimna czarniutkie rajstopki czy jakies kolorek i jest git !!  ;D

Hmmmm wlasnie zaczelam sie zastanawiac skad wziasc autokar zeby dowioz i odwioz gosci, musze zorientowac sie ile bedzie on kosztowala!!
Teraz wlasnie dzwonilismy w sprawie dowozu mojego chrzesniaka grupy z przedszkola do torunia do planetarium. Chca 600zl.
Ciekawe ile wezma na taki dojazd do Gazdowkie i po kilku godzinach tak samo !!

Teraz smiga robic obiadek, tzn wszystko przygotowac :)

Pozdrawiam czwartkowo :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
autokar można wynajac z pksu :) hmm.. nie mówiłyśmy już o tym? nie wiem jak sobie licza, tzn. za czas, na jaki wynajmują, czy za kilometry..l. ::) w każdym razie jak byliśmy na ślubie to autpkar był podstawiony pod bazylikę, czekał już na gości i później przewiózł nas do restauracji na Powstańców Warszawy (nie mylić z Powst. Wlkp. ;) ). Młodzi zapłacili za to 300 zł

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
U nas za wynajem autokaru liczą sobie od 300 do 600 zł... zależy od odległości, cen benzyny itd...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam wieczorowa pora.....  ;)

Jesli chodzi o autokary to mam takie informacje ....
 :!: PKS - jesli wynajmujesz autokar to o wyznaczonych porach on rusza, jesli wesele konczy sie o 5 rano i tak jest w umowie ze do 5 jest on     
     wynajety to jesli wesele sie opozni o 15 minut to autokaru juz nie ma bo akurat ma swoj kurs jako autobus !!
 :!: EUROTIM - uwaga uwaga - 1 200zł  :drapanie:
 :!: SALWIK - 600zł (do przyjecie)
Ale mam zamiar jeszcze troche poszukac, moze jeszcze znajde jakies prywatnego przewoźnika i moze uda sie jeszcze troche zaoszczedzic, ale i tak sadze ze te 600zł jest w miare ok :)

Faktycznie my chyba rozmawialysmy juz o tym  :glupek:

Jutro chcemy jechac do foto/kamerzysty :)
Zobaczymy jak i na co dokladnie sie umowimy :)

Przesylam buziaki :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
na dworcowej jest szkoła jazdy - autojazda (hehe, uczyłam sie w niej ;D ) i oni też zajmują sie wynajmem autoraków. Może tam warto spytać? Ja tez się muszę tym zainteresować... ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No faktycznie warto sprobowac, zobacze, znajde tele i zadzwonie, wrazie jak Haniu bedziesz miała jakies info to chętnie skorzyustam  ;D

Kupiłam sobie na sniadanka pyszna drozdzówke z serem i oczywiscie musze sie nia podzielic, a z kim? z moim kocurkiem  :P

Mam dzisiaj wolne przedpoludnie wiec poszperam troche na forum i rozejrze sie tez za tablicami na ślubny samochod :):):)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :-* :-* :-* piątkowe zostawiam

Offline hania3033

• Chuck Norris
natalko autojazda ma swoja stronke wiec tam na pewno będzie nr. Jeśli znajdę coę dla siebie to się podzielę :) ty też się podziel ;) buziaki :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziekuje Haniu i oczywiscie podziele sie info jak cos bede miala.

Dziewczyny mam big problem. Zostalam bez kamerzysty !!
Mozecie mi kogos polecic.
Kurde mialo byc razem bo na tym mi zalezalo a teraz zostal sam foto.
Nawet jesli macie kogos kto ma razem foro z video o tez poprosze o namiary, najwyzej zrezygnuje z tego foto co mam i wezme kogos nowego !!
Kurde, 4 miesiace przed slubem a ja video szukam  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Teraz smigamy z P. po zaswiadczenie z jego kociola bo byly juz zapowiedzi i teraz trzeba te larteczke odebrac .... !!
Wieczorkiem zajrze do Was :)

Z gory dziekuje za pomoc ... !!