Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
mi tez sie wydaje ze duzo tego :) bo suknia bardzo bogato wyglada :) i bardzo ladnie :)))) ja bym zrezygnowala z naszyjnika, ale Ty napisalas juz ze tego nie zrobisz, wiec moze faktycznie, trzeba pokombinowac z tymi kolczykami-mniejsze powinny lepiej wygladac :)
i ja tez bym welonik bez lamowek wolala, ale w sumie do tej sukni nawet mi sie podoba taki jaki masz :D

a zdjecia pizzy nie wklejaj-plissss!!!  :blagam: znowu ochoty narobicie :D  :obiad: :obiad: :obiad:

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
Sukienka jest śliczna, bardzo podoba mi się góra i myślę że naszyjnik pasuje do niej idealnie. Hmm... kolczyki trochę są długie i przy tym naszyjniku to chyba faktycznie zbyt wiele. Welonik uważam ma odpowiednią długość i dobrze pasuje do sukienki. Jak kupowałam swoją to usłyszałam tylko coś takiego że wykończenie welonu powinno być takie jak wykończenie sukienki żeby tworzyły fajny komplecik.
Czekam na zdjęcia ciebie już w Twojej sukience  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Witaj kochana :) Moje zdanie jest takie, że bez naszyjnika... :P  Mimo że mówisz, że naszyjnik zostaje, to musiałam to powiedzieć ;) A już na pewno nie naszyjnik+diadem... Przepraszam Cię słońce, ale w ogóle mi się to nie widzi... Jakoś za dużo wszystkiego na raz... No ale i tak zrobisz co zechcesz :P ;) Ja proponuję opcje:
1. naszyjnik + kolczyki na śrubkę
2. diadem + bardzo delikatne kolczyki (+ ewentualnie jakiś bardzo delikatny naszyjnik, choć ja bym już z niego zrezygnowała)
3. długie kolczyki + nic
4. delikatny naszyjnik + delikatne kolczyki
Wiesz, kombinuję tak, żeby za bardzo naciapane nie było... No chyba że lubisz dużo i obficie ;) ;D
Acha, welon CAŁY idealny - długość + lamówka :D śliczny!!

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hmmmmm a ja sie oczywiście zakręciłam;-))))powiedzcie mi dziewczyny jakiego koloru ta sukienka będzie w końcu?biała czy ecru?jesli chodzi o bizuterię to się dziś bardziej przyjrzałam noi stwierdzam tak jak chyba większość dziewczyn tu,że troszkę tego za dużo,no ale co tu dyskutować dużo,skoro Tobie tak się podoba.ja proponuję zostawić już ten naszyjnik skoro TAK CHCESZ ,zmniejszyć kolczyki a zamiast diademu....no będziesz miała welon to kwiat też odpada raczej,piękna fryzurka ślicznie Ci tą główkę przystroi i diadem juz bedzie niepotrzebny a pozatym jesteś blondynką,moim zdaniem diademik ślicznie wygląda i komponuję sie z ciemnymi włoskami...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam czwartkowo...

Własnie pizza rosnie w piekarniku, tak pieknie wyglada i jestem ciekawa czy wyglad idzie w parze ze smakiem  :P

Daruda moja suknia bedzie biała.

Powiem Wam tak:
:!: naszyjnik zostaje, podejrzewam ze bede musiała go delikatnie skrócić, ale to juz dopasuje krótko przed ślubem do gotowej, mojej sukienki
:!: kolczyki raczej zmienie na smniejsze, takie kamyczki na śrubce
:!: diadem, też mam zdanie ze lepiej prezentuje się na ciemnych włosach, bedę go dopasowywała do fryzury, może będzie tak że to tej        
     fryzuru, którą będe miała nie bedzie potrzebny - podobaja mi sie tez takie sprężynki, wkłada się je we włosy z tam włąsnie kamyczkiem
     świecącym, łądne pasuja do koka po zdjęciu welonu.
:!: a welon takie lamówki nie bedzie miał, będzi edokładny tak jak końcówka sukni, na zdjęciu tak bardzo tego nie widac ale jest taka cieniutko
     obszyta i takie welony na szczęscie są i będzie pasowało jak ulał  ;D

Naprawdę Wasze opinie, mimo, że niekiedy niezgodne z moim zdaniem są dla mnie bardzo cenne :)
Po to własnie pokazuje Wam wszytsko na forum aby usłyszeć Wasze zdanie, niekiedy mogę upierać się przy "Swoim" a okaże się ze to totalny niewypał  ;)

Bardzo Wam dziekuję za wszystkie pozostawione tu komentarze  :bukiet:
Zakładając wątek miała mieszane odczucia - Czy w ogóle ktoś będzie miał ochotę tu zagladać?? - a tu taka miła niespodzianka.
Naprawdę bardzo Wam dziekuję, że jesteście ze mna  :przytul:

Zaraz wyciagam pizzę - buffy - proszę moge ją wkleić ja w okazałości ?? ?? ??  :P- poprostu jestem z siebie dumna - pierwszy raz robiłam sama ciasto do pizzy  ;D ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
 :skacza: :brawo_2: a ja dopiero wstałam i siedze znów prze forum zamiast wziąc się za sprzątanie,zakupy....no nie pranie wrzuciłam do pralki;-)))i teraz sie tłumaczę,że kawke musze dopić,chociaż już zimna się zrobiła...
« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2009, 22:52 wysłana przez ela »

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Natlia, wklejaj zdjęcie, ale nie zdziw się jak za chwilę zapukamy do Twoich drzwi z talerzem i sztućcami i Tobie wszystko zjemy ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Fajnie Natalko że masz takie zdrowe podejście, do siebie i do krytyki  ;) to rzadko spotykane  :) ja osobiście bardzo lubię szczerość i takie nie przesłodzone rozmowy  ;)
 :-* dla Ciebie za to

ps. to co z tą pizzą?  :P

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
nie zdziw się jak za chwilę zapukamy do Twoich drzwi z talerzem i sztućcami i Tobie wszystko zjemy ;D

Ja jestem w stanie to zrobić :) Wsiadam w auto i za pól godz jestem hihihihi :) ale mi apetytu na pizze narobiłaś..... wrrrrr :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Powiem Wam, że dopiero na studiach nauczyłam się przyjmować krytykę na siebie tzn może akurat krytykę to troche predzej ale napewno asertywność nabyłam jako studentka.
W końcu każdy ma prawo do swojego zdania, do swoich przyzywyczajen i zwyczajów - a jeśli już prosze kogoś o zdanie to licze się z tym że każdemu "mogę się podobać"  ;)

A co do pizzy to możecie przyjechać - tylko już nie będzie co jeść  ;D Wszytsko zostało zjedzone na raz !!
I gdy dzieciaczki wrócą do domku to już nic nie będzie, dlatego zrobiłam jeszcze jedno ciasto i jak maluchy wrócą to same przyrzadzą sobie pizze i pewnie jeszcze chętniej ją zjedzą  ;D Ale zawsze mogę zrobić specjalnie dla gość :):):) Japcio 30 minut to byś musiała z fordonu jechac - no chyba ze bierzesz pod uwage korki  :P

A oto moja pierwsza w życiu pizza  ;D

na pierwszym planie rosnące ciasto

tutaj składniki - i jeszcze dodatkowo serek i salami :)

tutaj pizza przed włożeniem do piekarnika ...

tutaj piekąca się w piekarniku ...

a tutaj juz gotowa do jedzenia ...

Offline japcio

• Chuck Norris
jak te zdjęcia przez cenzurę przeszły? Postuluję, aby je natychmiast usunąć! za bardzo drażnią moje kubki smakowe :) a to rosnące ciasto wygląda jak mózg :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
natalko, nawet nie wiesz jak bardzo podoba mi się to co piszesz :) o tym że doceniasz nasze KAŻDE zdanie... Super! No i najważniejsze że się nie obrażasz, bo przecież wszystkie doradzamy Ci w dobrej wierze :) Buziaki ogromne dla Ciebie za podejście :-*

Ale z tą pizzą to już świnko przesadziłaś!!!! Aaaallleeeee bym sobie taką wciągnęła... Ja to jednak pizzara jestem :P ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
popieram !  ;D te fotki to przesada, ja siedze glodna w pracy!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Zdjęcie tej pizzy to jak masowe zabójstwo  :D ja też siedzę głodna jak wilk  :)  :P

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no ja mam nadzieje ze pizza smakuje jak wyglda:)
ale i takgratuluje samodzielnego jej zrobienia:)
ps. ja juz sie nauczylam ze na forum wchodzi si ejak jest sie najdzonym bo czesto sie tu o pysznosciach pisze

Offline Ilona1985

• entuzjasta
mniam mniam slinka leci...:-)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Wstręciucho ty jedna!!
I co ja mam teraz biedna zrobić- chyba kanpkę, bo ciasta nie chce mi się zagniatać teraz, że nie wspomnę o braku drożdży ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
no nie , a tu znowu smakołyki i człowiek musi na to patrzeć  ;D

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
Natalio, ale nabrałam ochoty na pizzę  :Kucharz:

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
ja dopiero co zjadlam :D a jak zobaczylam pizze to mi w brzuchu zaburczalo :D:D:D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheh to zabierać sie kochane do roboty - na jutro jakaś wegetariańską i przygotować i już  ;D

Teraz sie muszę z Wami podzieliśc super wiadomością
Uwaga..... Dostaliśmy zaproszenia  ;D ;D jupiiiiiii

Nie ma ani jednego błędu (nie wliczając, że to ja pomysliłam jedno zaproszenie a dokladnie nazwisko mojej cioci z moją sąsiadką :oops: )
Sa przepiekne, takie czyściutkie, prosto z druku - cudowne i do nich koperty, wkładki z wierszykami i winietki :)
Ahhhh cudownie jak się czyta  że to my zapraszamy :Serduszka:

Zdjęcia juz chyba wklejałam, ale jeśli chcecie to mogę wkleić "te nasze"  To jak ??  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Wklejaj i nie pytaj nawet!! ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
chcemy , chcemy  ;D

Offline Olka1983
  • uzależniony
wklejaj koniecznie :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Już już ....

tutaj przykładowe zaproszenie złożone - jak sie przyjzycie to motyw na nim jest troszeczke inny, zarowno na samym zaproszeniu jak i na banderoli ...

tutaj pokazane jak się rozkłada

A to już nasze prywatne zaproszenia
tutaj od wewnatrz, jeszcze nie złożone...

tutaj widać wyraźnie tekst ...

a taki tekst mamy po bokach zaproszen ... To co mowi Piotr jst po stronie mojego i mienia i odwrotnie ... tam gdzie mój podpis jest piotra strona ...

I jak ... ??

Offline Daruda

• Chuck Norris
ale fajniusie wierszyki na bokach;-)

Offline japcio

• Chuck Norris
Ja się wzruszyłam......... :buu:

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
hehe-zdjecia pizzy przezylam tylko dlatego ze tez dzisiaj zrobilam-wrocilam do domku mama mowi ze ma wierzch zrobiony i czy nie zrobie ciasta-no i zrobilam :D
Twoja wyglada przepysznie i gratuluje skoro to pierwsza w zyciu :D

co do zaproszen to juz sie wypowiadalam ze sliczne :))))

Offline Olka1983
  • uzależniony
zaproszenia sliczniutkie :D a wierszyki piekne :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
 :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Piękne te teksty po bokach!!! Się uduchowiłam i wzruszyłam...
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011