Kochane, już jestem w domku

Na USG wszystko ok i w normie super prawidłowo. Ciąża wygląda na starsza o 3-4 dni. Pani powiedziała, że chyba chłopak, ale pewności nie ma, bo wargi sromowe u dziewczynek na takim wczesnym etapie też są duże, więc trzeba sprawę dalej monitorować

, aczkolwiek jak dla niej to to za duże jak na dziewczynkę

No nic- będziemy podglądać dalej przy następnym usg. (K chce pojechać na usg 4d, mówi że tam może lepiej będzie widać jaka płeć

)
Maluch generalnie bardzo aktywny, ciągle się ruszał a ja myślałam, że lekarka mi odtwarza film jakiejś innej pacjentki i pytałam czy to na pewno moje chyba z 10 razy

Ssał kciuk a za chwilę "Drapał" się po nodze- a przynajmniej tak to wyglądało. Potem trzeba się było przeciągnąć, fiknąć koziołka i zaprezentować dupkę...I tak w kółko

Wzrostu mamy już 6.14 cm kość udowa 9 mm i serduszko biło 140 id/min- jak lekarka włączyła dźwięk to się rozryczałam na dobre (wcześniej tylko mi ciekły łezki a tu nagle wybuchnęłam)

Filmu i zdjęć na cd nie dało się nagrać- zaraz Wam wkleję fotki które zrobiłam zdjęciom moim telefonem

Dobra, kończę gadać- czas na konkrety:
Stópka

Ssiemy kciuk:

A tu jak wyglądamy z góry (niestety trochę zamazane, bo się w ostatniej chwili poruszyło młode- K powiedziel, że małe ADHD nam rośnie

)

Podoba się?

Więcej sama nie mam, a chciałabym mieć tych zdjęć tysiące