Haniu, no ja teraz to w sumie prawie tylko kakao piję, ewentualnie kompocik wiśniowy

Czasem przejdzie herbata malinowa, ale na zimno

Woda wzbudza we mnie mdłości, co jest dość dziwne, bo powinna być neutralna

Ale się Wam pochwalę: dzisiaj już 6 dzień bez zwracania

Co prawda rano mnie mdli, mimo leków, ale tak to jest spoko i czuję się nieźle

No i sobie wymyśliłam problem chyba. Mianowicie. Moja suknia będzie bardziej ecru niż biała. K ma srebrny garnitur, do którego moim zdaniem inna koszula niż biała nie pasuje. A Pani, która nas w salonie z garniturami obsługiwała mówiła, że koszulę dobiera się do odcienia sukni, czyli jeśli suknia ma odcień bieli to biała a jeśli suknia bardziej ecru to koszula też, bo jak suknia białą a koszula ecru to podobno to niekorzystnie na zdjęciach wychodzi. No i dodatkowo do koszuli ecru daje się złote spinki do mankietów, a K ma srebrny garnitur, to co, jak koszula będzie miała być ecru to spinki złote?? No nie wiem jak Wam, ale mi ta kombinacja nie leży

No i teraz nie wiem. Czekać, aż przyjdzie suknia, obadać jaki dokładnie ma kolor i wtedy dopiero po koszule iść i liczyć że na miesiąc przed ślubem będą takie jakie chcemy, czy po prostu dla K dać, jak było zakładane, białą koszulę, a ja w sukni ecru i się tym w ogóle nie przejmować czy to będzie pasować? A może sobie wymyślam i to w ogóle jakieś kosmiczne rozważania...
Nie wiem no, ale ostatnio intensywnie nad tym myślę i myślę i póki co mam pustkę w głowie i zero dobrych pomysłów...