Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 361753 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mhmm 21 dni, 3 tygodnie  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
uu juz tylko 20 dni :)

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Hello Werciu!
Co do bukieciku, to chyba faktycznie, pierwszy będzie ładnie się komponował z Twoją sukienką.. :)
Co do zaproszeń - pewnie, że poczekamy (w końcu i tak nie mamy wyjścia ;) )

20 dni du ślubu - wow, już coraz mniej ;D

:-* :-* dla Ciebie

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
:hello: juz prawie po weekendzie  ;)

:o :o :o już 20 dni... ale ten czas zasuwa oczywiście na niekorzyść mojego panieństwa  :brewki:  ;) ;) heh.. a za 1.5 godzinki będzie 19!!!

kochane wpadłam zostawić wam buziaczki  :-* :-* :-*

jutro więcej napiszę,  :mdleje: padam ze zmęczenia...

a moze wy macie jakiś pomysł na skromny bukiecik do cywilnego  ??? ;)

zmykam bo zaczynam już sobie cos wkręcać i troszkę ostatnio chyba przeginam  ::)

:id_juz: dobranoc  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
miłej nocki werciu  :-*
jak coś znajdę w sprawie bukieciku to wkleję  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a mi sie podoba 2! moze byc przeciez w innej kolorystyce, a moze cos w rozu?

całkiem nowa JA

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
bukiecik podoba mi sie ten z jednym kwiatem  :)
buziaki na dobranoc   :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-* poniedziałkowe

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie  ;)

ajaj... ale sobie dziś pospałam  :D :D :D ale jak sobie pomyślałam ile jest do nauki to głowa mnie rozbolała  ::)

jej... chodzę ostatnio jakaś poddenerwowana... niby sie ciesze z wszystkiego ale przeszywa mnie czasem taka strzała smutku  ::) w dodatku niepokoje sie troszkę jeszcze innymi sprawami  :-\ nie wiem jak to wam napisać  :-\ i jeszcze ta pogoda pozytywnie nie nastraja... mokro, mgliscie i ciemno... co do mojego M. to znowu zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy i jakoś ogólnie chyba mam fatality humor  ::) dobrze ze chociaz angielski dzis na 19, wiec więcej czasu na naukę  ::)

dziewczyny a ja nie wiem który bukiecik mnie się bardziej podoba, oba chyba tak niebardzo ale nie chce szaleć bo to nie maj  ::)

dorotko, akayu :-* dla was również

justyś tak tak jak cos znajdziesz proszę wklej  :blagam: ... jak myślicie ile wcześniej wystarczy zamówić bukiecik  ??? ;)

agatko, ewelciu, dziękuję za za gratulacje

betti nie ma problemu,, jak bardzo chcecie to wkleję powtórnie zaproszenia ale efekt bedzie inny jak będą bliżej końca  :brewki:

justys chyba mocno trzymałyście kciuki bo gościu był tak chory ze wszystkim wpisywał 4  ;D ;D ale ja na szczęście nie miałam indexu i będę zdawać normalnie egzamin na 5  ;D bo w końcu zrozumiałam socjologie  ;D poza tym jestem przerażona następnym zjazdem oj...

fasolku a moją najdziwniejsza rzeczą to szpilki.. coś przygotowywałam na łóżku na uczelnie i kompletnie o tym zapomniałam po czym poszłam spać :glupek: ja nie wiem jak ja spałam, że one nigdzie mi sie nie wbiły  :hahahaha: był tez cyrkiel...

forum mi chodzi beznadziejnie  :-\
« Ostatnia zmiana: 26 Stycznia 2009, 11:28 wysłana przez werka23 »

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
ło rany, na cyrklu i szpilkach nie miałam "przyjemności" spać  ;) Ja na szczęście, nawet jak zasypiam na stojąco, to zdążę uprzątnąć łóżko- mogę nie zdążyć np zdjąć okularów, albo nie zdjąć kapci ;D

Kochana, a z bukietem- masz na pewno swoje ukochane kwiaty- wybierz je w jakimś kolorku i zrób kulkę taką monotematyczną. A w maju za rok zrobisz wtedy jakiś bardziej okazały, z kilkoma rodzajami kwiatów itp itd :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
Kochana, a z bukietem- masz na pewno swoje ukochane kwiaty

qurcze i właśnie tu jest problem... nie lubie kwiatów drobnych ale tak wszystkie są ładne  :D

hm... moze ta kulka to jest myśl... z herbacianych róż hm...

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
no mi się wydaje, że tak będzie najlepiej ;) Ale sukienkę masz jasną, to może jakiś żywszy kolor kwiatów? :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
a jaki byś zaproponowała  ??? ;) hm... mi tez tak cos sie wydaję ze pomarańcz czy harbatka tylko przytłumi...

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
też byłabym za drugim skromny ale bardzo ładny  :)

:-* :-* :-*
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
werka- ja uwielbiam intensywnie różowe kwiaty i taki też będzie mój bukiet. Kwestia, czy ty lubisz róż- nie musi być żarowiasty, może być pastelowy ;) Poza tym czerwony, fioletowy, zielony, żółty... Gama kolorostyczna kwiatów naprawdę jest ogrooooooomna :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
hmm... nio niby jest ale by tak ładnie sie komponował to gama sie bardzo ukróca  ;) ;) hm... a moze pijde na żywioł... tylko u mnie to jest tak... podoba sie cs na zywo a na zdjęciach juz nie... i wez babo placek  ::)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
ja tam myślę, że każdy bukiet ładnie wygląda, jeśli nie jest jakiś przesadzony i na zdjęciach i na żywo :) W końcu to kwiaty, co może być w nich brzydkiego? :) Twoja sukienka jest taka, że jedyny warunek, jak wg mnie bukiet musi spełniać- nie może być kremowy ano jasny, bo wg mnie takie się zlewają z suknią... Ja tam myślę, że często najprostsze rozwiązania są często najlepsze :) Może zwyczajnie pójdź do kwiaciarni, pokaż sukienkę, powiedz że ma być skromny bukiecik i myślę, że pani florystka na pewno coś mądrego i ładnego doradzi :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Betti

• uzależniony
Popieram sugestię Fasolka - dobra florystka na pewno dobrze doradzi :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Betti, a tak patrzę, że ty też w 2010 roku jak nasza Werka ślubujesz :) Kurcze dziewczyny, ja Was podziwiam za cierpliwość. Ja chyba nie potrafiłabym tak długo czekać na swój ślub ;) I tak mam ślub rok i 5 miesięcy po zaręczynach i to dla mnie już za długo jest :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Betti

• uzależniony
Oj, cierpliwa to ja nie jestem Fasolek, a przynajmniej bardzo mało we mnie cierpliwości..
Ale taką datę sobie wymyśliłam, to teraz muszę czekać :P
Werka i tak ma lepiej, bo przynajmniej za chwilkę na cywilny.. ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
wcielo mi posta  >:(

tez popieram pojscie do florystki, w koncu to jej zawod! napewno doradzi Ci coś ciekawego  :)
werka w pełni rozumien Twoj niepokoj, tak szybko wszystko się działo ze nie bylo czasu zeby sobie to w glowie dobrze poukładac! ale podejmujecie (wg mnie oczywiscie) baaardzo dobra decyzje! slub cywilny to krok który jeszcze bardziej Was zblizy! ja to tak odbieram  :)

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam Werciu :)  :-* :-* :-*
Znowu mnie trochę nie było.... Ale nadrobiłam :)
SUper że suknia się szyje i że obrączki będą na czas - czyli jest to, co najważniejsze ;D ;D ;D
Bukiecik z tych co wkleiłaś, zdecydowanie pierwszy :)
Widzisz, miałam stronkę z mnóóóstwem bukietów ślubnych ale... Hm, została na komputerze w Polsce ::) Gapa ze mnie....
Kochana, o co się martwisz w sprawie z Twoj PM? Wiesz, ze Nam możesz napisać wszystko :przytul:
Myślę że śmiało bukiet możesz zamówić nawet tydzień przed... Ale nie wiem jak tam u Was... Bo ja mam taką kwiaciarkę która nawet z dnia na dzień stworzy bukiet - cud. Nasza kwiaciarka jest po prostu cudotwórczynią. Nigdy nie widziałam nie ładnego bukietu od niej... Zawsze wypytuje dokładnie o wszystkie szczegóły i w ogóle... Może i Ty masz kogoś takiego?
Trzymam mocno kciukasy za naukę, napewno dasz radę! :)

Offline werka23

• Chuck Norris
ja tylko na chwile.... zauważyłyście ze nie ma okienka online/offline  ??? ;) i też brak wyświetlanych użytkowników  ??? ;) ale przynajmniej forum lepiej chodzi  ;D

zmykam do nauki  bleeee.... jak mi sie nie chce... wolałabym tu z wami popisać niz głupot sie uczyć  :Placz_1:

madziu obiecuje ze wieczorem napiszę  ;)

:-* :-* dla was

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
ucz sie ucz  :D :D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Witaj ;) Przydreptałam do Ciebie z wieściami obrączkowymi...

Materiałowe obrączki szukasz na all w dziale artykuły krawieckie/aplikacje, np o takie

Naklejane znajdziesz pod hasłem stickersy, czyli np takie

Znalazłam jeszcze coś takiego

Ogólnie szukałam pod hasłem obrączki > szukanie w tytułach i opisach 8)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- miłej nauki, ja dziś odpoczywam po kilkudniowej nauce...

już niebawem będziesz żonką ;D ;D ;D

buziaczki  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wklejam kilka bukiecików które wpadły mi w oko, jednak jedne podobaja mi się bardziej inne mniej , ponumeruje a poźniej się wypowiem  ;D

1

2

3

4

5

2 - nie widać ale w sumie to nie była za ciekawa  ;D

Ja  do Twojej sukni proponowałabym nr 5 bądź nr 1  ;) ale to tylko moje zdanie  ;D
« Ostatnia zmiana: 26 Stycznia 2009, 21:54 wysłana przez Justys851 »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
zgadzam sie z justys
1 i 5 super, ale  2 tez jest baaaaardzo baaardzo ladna  :)
w sumie to musze podziekowac bo chetnie wykorzystam fotki :) bukiety sa jakby stworzone dla mnie  ;D

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
wow... jak super!!!!!!!

Adiana witaj   :-*  dziękuje  :Daje_kwiatka: za zalezienie  naklejek  :skacza::hopsa::skacza: jutro będę zamawiać  :D :D

justys jak zawsze jestes kochana  :D :D dziękuje za bukieciki  :Daje_kwiatka:
najbardziej wpadł mi w oko numer 1.. nie jest napaćkany jak 2, 3 i 4, ma stonowane kolorki i  jest zdecydowanie najpiękniejszy   ;) bardzo tez spodobały mi się różyczki w numerze 3, resztę  z niego suip... sa takie różowo-herbaciane, śliczne... hm... 5 bardzo ładny ale jak już fasolek wspomniał  mogą sie zlać z cała resztą  ::) no to rozważamy 3 opcje numerek 1, same różyczki jak w 3 oraz numer 1 w tamtym, moim zestawie  ;D qurcze a do kwiaciarni kiedy sie wybrać  :drapanie:
paula fajowo, ze tobie również sie bukieciki przydadzą
wiecie, ja jestem straszna... jak czegoś szukam a nie wiem czego, to właśnie współczuje każdemu komu przyjdzie tego słuchać  ::) ale jak znajdę to wiem, ze to jest to  ;) ;)

madziu hehe ja kochana nie przejmuj sie, oj... zdziwiłabym sie jakbyś jechała do swojego A. i zabrała cały komputer z domku... kochana odpoczywaj i chwytaj każdą chwilę... poradzimy sobie wspólnie  :D :D

evelcia ale ci dobrze... odpocznij troszkę i za mnie  ;D ;D

fasolku cierpliwa to ja nie jestem ale tłumaczyłam sobie ze dłużej okresem narzeczeństwa będę sie cieszyć a żonka to już będę całe życie... eh... a tu ci niespodzianka  ::) a kolejna motywacja do czekania to długa kolejka i zajete terminy w lokalach, u fotografa i zespołu  ;D

juz pisze o co chodzi  ::)

eh... ja nie wiem co się ostatnio, ze mną dzieje; znaczy sie jak sobie głowę nabije głupotami... Chodzę jakaś nabuzowana. Nie wiem czy to jest normalka przed ślubem i tu bardziej pytanie do dziewczyn co już to przeżyły....
Ciesze się z każdej teraz chwili; czuje jak łapie powerze i je łapczywie łykam, z drugiej strony nie mogę sie doczekać do walentynek. Ale pojawia sie zraz pytanie czy to właściwa decyzja, czy nie za szybko... Boje sie ze pójdzie cos nie tak. Ze po ślubie wszystko sie zmieni... Przez to zaczynam znowu Michała meczyć, czy mnie kocha, jak bardzo... (wiecie jak czasami potrafię) Nawet jak nie mogłam sie doczekać kiedy wyprowadzę się z domu, to już zaczyna mi brakować go... Przypominają mnie sie letnie poranki, jak za oknem jabłoń raz na 2 lata zakwita... Jak wstaje o poranku w wakacje i wychodzę na ogródek, siadam przed domkiem i łapie ciepłe, letnie powietrze. Nie lubię jak pies po mnie skacze jak widzi mnie po nocy, a teraz zaczyna mi tego brakować... Hm.. dobra bo sie poryczę...
I jeszcze to mieszkanie z teściami... Michał idzie juz 16 lutego do pracy a ja z teściową bede siedzieć... Tragedia... Pierwsza noc a go juz nie będzie... ja nawet nie wiem jak mam sie do nich zwracać po cywilnym, bo dla nas to nie to samo co kościelny  :-\
Kolejna sprawa to ostatnio mniej uważaliśmy, nio wiece z czym (nio niby tak ale jednak nie)... a mi nie wiele brakuje abym zaczęła sobie wkręcać i panikować  :-\ I wciąz sie zastanawiam czy na tyle uważaliśmy... Gr...  :'( (ale nie rozgrzebujmy tematu za bardzo)

no troszkę sie wyżaliłam

Dziś dzwoniła M. ciotka. Na wieści o ślubie cywilnym bardzo sie ucieszyła. teraz w czerwcu (nie doszłam w opowieści do tego) byliśmy na ślubie jej syna. M. kuzyni tez miał śłub cywilny i kościelny w prawie rocznym odstępie. Troszkę nas zmartwiły jej słowa, że kościół robi problemy parom,  które są już cywilnym małżeństwem  :o Jestem zaskoczona...

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
eeeee to chyba nie tak,ja nie slyszalam ze kosciol robi klopoty jakies tylko dlatego ze ma sie cuwilny,jest mniej papierow do zalatwoania i tyle.U mnie normalnie do tego podchodza,moze ciotka zna jakiegos ksiedza co sie czepia.

bukieciki podobaja mi sie nr 1 i 5  ;D

a daleko bedziesz mieszkac od domu rodzinnego?? jak ci sie znudzi tesciowa zawsze mozesz wpasc do domku,mama sie ucieszy  ;D

buziaki :-* :-*