Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 364560 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Ja również podpisuję się pod słowami Justyny. :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
zdrowiej Werciu, bo my tutaj czekamy na relacyjkę :D  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
halo halo czekamy na jakieś fotki  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
Wercia zdjęcie które wleiłaś jest cudne!! Sliczny bukiecik, fryzurka  :D Z niecierpliwością czekam na reszte  :)
Zdrówka zyczę  :)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Werka Nasza kochana musi byc bardzo zabiegana  :skacza:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciuuuu, wracaj do Nas, bo Nam tu Ciebie brakuje !!  :-[  ::)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Werciu, gdzie Ty jesteś?  ??? wracaj tu do nas, bo na fotki czekamy ;D no i do zdrówka tez wracaj jak najprędzej :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wlasnie , gdzie Ty się podziewasz??
my tu czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
kochana, ja dopiero teraz wrocilam ale zycze Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia (tej cywilnej oczywiscie  ;) ) Mam nadzieje ze jestes najszczesliwsza cywilna Panna Młoda na swiecie  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Werciu, jak samopoczucie? :) Wracaj do nas prędko- tęsknimy już zaTobą! :(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
A może Werci się przedłużyła noc poślubna  :P

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
hehe Olucha no moze byc :), no ale mogla by ta nasza werka znalesc chwile dla nas nie???

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
:hello: dziś

och... troszkę was zaniedbałam, przepraszam  :-* ja tez za wami sie bardzo stęskniłam  ;) oj bardzo bardzo mocno  :uscisk:

justnko85  :Daje_kwiatka:
olu :Daje_kwiatka:
fasolku :Daje_kwiatka:
pula :Daje_kwiatka:
justys :Daje_kwiatka:
madziulka83 :Daje_kwiatka:
madziu :Daje_kwiatka:
orleando :Daje_kwiatka:
sylwiu :Daje_kwiatka:
agatko :Daje_kwiatka:
betti :Daje_kwiatka:
ewelka :Daje_kwiatka:
akayu :Daje_kwiatka:
gosiu :Daje_kwiatka:
mag :Daje_kwiatka:
dorotko :Daje_kwiatka:
iga :Daje_kwiatka:
karola :Daje_kwiatka:
haiu :Daje_kwiatka:
agus :Daje_kwiatka:
nicola :Daje_kwiatka:
kasiu87 :Daje_kwiatka:

jeśli kogoś nie wymieniłam przepraszam  :-* :-* :-*  dziękuję ze jesteście, że zaglądacie o zdrowie pytacie  :D dzięki wam watek nie umiera  :-* :-*

wiem, że dłuzna jestem wam opowieść i relacyjke obiecuje, że jak tylko sie połapię i znajdę czas wszyściutko wam napiszę  ;) ;) bo chce to zrobić, dobrze... hm... zresztą pewnie juz wiecie w jakim stylu  ;)

ja mam zwariowany tydzień za sobą... począwszy od kupy spraw do załatwienia; nowe miejsce zameldowania, już z mężusiem, zgubienia starego dowodu osobistego po paskudne bakteryje  ::) a na dobre rozłożyły mnie we czwartek  ::) ale już jest lepiej... tylko bede misiała sie przejśc do lekarza bo ciężko mi sie oddycha  ::) miałam dziś iść ale hm... z łóżka nie mogłam sie podnieść  ;D

w weekend miałam kupę zaliczeń i poprawkę tamtego egzaminu... gr.... puszczę to bez komentarza... Okazało sie ze jednym punktem wtedy nie zdałam a co najciekawsze też zaznaczyłam jedną odpowiedź nie z mojej winy i akurat tego punkciku mi zabrakło... albo książki żle piszą i złe mam notatki albo babka ma jakieś urojenia.... teraz zaliczyłam na 3 :hopsa: ciesze się ze zaliczyłam, ale z oceny to zadowolona nie jestem  ::) hm... dziwne bo na 20 pytań mam wątpliwości co do pięciu czy sześciu. Piękne piątki zasłoniła bania bo małpa ją wpisała. Co najciekawsze to zwierzyła się wykładowcy, że taki pogrom był zamierzony.... wredna małpa....  Teraz to tylko praca pozostała do pisania   :)

Co do zycia żonki, to jestem troszkę zagubiona. Tyle zmian; nazwisko, miejsce zamieszkania, częste odwiedziny mamity... Obrączki już w poniedziałek zdjęliśmy, bo tak uzgodniliśmy wcześniej... Jednak czegoś mi na paluszku brakuje i żałuję, że wtedy tak myślałam. A teraz M. nie daje sie namówić na noszenie cudeńka wiec chyba poczekają do maja 2010  ::) Jednak tak sie nie da... jesteśmy już mężem i zoną czy tego chcemy czy nie... Oczywiście jeszcze przed bogiem nie. Do M. to chyba w ogóle nie dociera, ze ma żonę. Tylko raz usłyszałam słowo "żono" z jego ust. Jest mi przykro kiedy o tym myślę, bo sadziłam ze będzie to dla nas radość a chyba tylko ja sie cieszę. Czasem to tęsknie  za tamtym okresem  ::) Jedyne co jest fajne, to to że rano kiedy idzie do pracy dostaje buziaka  :Serduszka: A tak ogólnie to chyba na razie życie żonki średnio mi się podoba. Odkąd mieszkamy razem nie mamy jak pogadać, albo ja sie uczę albo on nie słucha... Ach sama nie wiem... M. twierdzi, że musi się przyzwyczaić, ale co ja mam powiedzieć  ??? Dla mnie wszystko jest nowe, dla niego tylko skarpetki w innym miejscu czy zona śpiąca obok grr..... dobra juz nie marudzę... nie jest źle ale słodko i miodem płynącym, również nie  ;) A ja ostatnio zaczynam zgrywać twardą i okazuje mu, że stan ten jest mi obojętny  ;D   Myślałam napisać mu list i wszystko przelać na paper ale może teraz czas by on sie wysilił. Kochany jest, jak ja focha strzelę... Wtedy to tylko tulić i całować... Zgredziak jeden  ;D ;D

zmykam, troszkę do was.... oj... ja nie wiem jak to nadrobię  :-\

:-* miłego dnia

« Ostatnia zmiana: 23 Lutego 2009, 12:48 wysłana przez werka23 »

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
aj... dam jeszcze jedną foteczkę... nie będę taka

Już, Państwo L.   :Serduszka: :Serduszka:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oj troszke szkoda z tymi obraczkami bo moze i twoj A. by sobie jakos uzmysłowim ze to sie stalo ze jesteście juz jak by nie bylo małżenstwem, ja bym chyba nie zdjela obraczek i tyle czekała ahh ja bym je nosiła
dobrze ze masz z głowy ten egzamin, oceny sa ważne ale nie najwazniejsze , nie ma co sie denerwowac:)
no i jeszcze raz zdrowka zycze i pamietaj ze my na ciebie tu czekamy :)
i trzymam kciuku zeby sie wam jak najlepiej ukladało :)

Offline Betti

• uzależniony
O, znalazła się nasz zguba :D
Tylko jakoś średnio mi się podoba to co napisałaś Kochana.. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja się tu nastawiałam na posta pełnego radości, skowronków i wszystkiego co najlepsze, a czytam posta po którym mam wątpliwości czy Ty jesteś na prawdę szczęśliwa. Może to tylko dlatego, że chora jesteś, może zmęczona, może.. Sama nie wiem. Ale cokolwiek jest przyczyną, dla której wydźwięk Twojej ostatniej wypowiedzi nie jest taki jaki myślałam, że być powinien, mam nadzieję, że szybko się zmieni na lepsze :)
Hmm.. zachowanie Twojego męża jest nieco dziwne.. Może przeżył ten Wasz cywilny ślub bardziej niż jest skłonny się do tego przyznać, i stąd takie "obojętne" zachowanie.. Hmm..
Nie napisałaś nic o samym mieszkaniu z teściami, więc mogę tylko mieć nadzieje, że jest dobrze, a przynajmniej lepiej niż się spodziewałaś..

no nic, jak znajdziesz czas i siły to czekamy z niecierpliwością na relację z Waszego dnia :D

Aha, gratuluje zdania egzaminu (nieważne, że na 3 ;) )

:-* :-* Kochana

Ooo,, foteczka, ślicznie razem wyglądacie :D

Offline Iga_

• bywalec
ale śliczna para młoda  ;D

nie wiem co mam napisać... nie wiem co myśleć...
poczekam na dalsze posty od Ciebie Werko, bo mam mętlik w głowie

Gratuluje tego zdanego egzaminu, ważne ze do przodu!

A może M. woli do Ciebie mówić tak jak dotychczas, bo żono to tak oficjalnie. Musisz zaobserwować, jak o Tobie mówi innym osobom, może wtedy używa słowa żona. Daj mu trochę czasu.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
No nareszcie się znalazłaś ;D
Myślałam, że będziesz ćwierkająca ze szczęścia a tu wydajesz się być troszkę podminowana...Wydaje mi się, że w tak nowej sytuacji, dla obojga z Was przecież, trzeba sobie dać troszkę na czasu na przyzwyczajenie się do nowego stanu rzeczy :) I nie fochaj się, bo szkoda życia i czasu na to ;)

Co do obrączek- ja bym ich na pewno nie zdjęła, w końcu jesteście małżeństwem!
Gratuluję zdanego egzaminu- najważniejsze że do przodu :D

Cudna fotka :los: Czekam na jeszcze!!
Buziaki kochana, kuruj się! :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Gratuluję egzaminu  :) czekam na resztę fotek i relacyjkę  :) co do męża Twojego to tak to już jest z tymi facetami, najgorsze że nie warto nawet kochanka sobie znaleźć bo to też przecież facet  :P ihihihih taki żart przyziemny  :P

:-* zostawiam

ps. a dlaczego nie nosicie obrączek?  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
tez bym nie zdjeła obraczek, ale moze sprawia Wam wiecej radosci w 2010 :)

spokojnie, oswoisz sie z styuacja, Twoj PM tez i napewno wszystko sie ulozy! musi!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Werciu dawno mnie u Ciebie nie było...
Więc składam spóźnione, ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!
Ja bym obrączek nie zdjęła, ponieważ dla Boga się kochacie, a jemu oficjalnie za ślubujecie za rok  ;)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Witaj Werka!!! super ze sie do nas odezwalas!!

Ja chyba tez obraczek bym nie sciagnela, ale tak jak napisala Paolka pewnie sprawia Wam wiecej radosci w 2010 :)

Bardzo ladne zdjecie - slicznie wygladaliscie.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Wercia nie widziałam wcześniej zdjęć!!!
CUDNA FOTKA!!!
Piękna para :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
Werciu- cieszę się, że do nas zajrzałaś :) ja jakoś też spodziewałam się samych ohów i ahów... mam nadzieję,że niebawem napiszesz do nas radośniejszego posta :)

ja chyba też bym nie zdjęła obrączek... może pogadaj o tym z M. ?

śliczna fotka.. nie mogę się doczekać reszty :) ;D

przesyłam buziaczki i życzę dużo zdrówka  :-* :-*

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
Witaj Werciu :)
super że do nas zajrzałaś :) i mam nadzieję, że dokładnie opowiesz nam o tym pięknym dniu ;D
ale fakt..wój post nie tak powinien wyglądać..brakuje w nim takiej radości..tak jak Ty potrafisz się cieszyć..
odnośnie obrączek..jestem w nielicznym gronie, ale Was popieram..niewykluczone, że my również z pewnych przyczyn weźmiemy cywilny i obiecaliśmy że obrączki od razu zdejmiemy..będziemy je nosić jak będą poświęcone..ale fakt, że my na ten moment będziemy czekać o wiele krócej niż Wy..
gratuluje zaliczonego ezgaminu-to się liczy a nie tam ocena ;)
buziaki i zdrówka  :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
hello Wrciu, fajnie, że zajrzałaś... poczekamy na relacyjkę, bo warto ;D zdrówka życze i gratki zdania egzaminu :-*

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Śliczne zdjęcia Werciu i też czekam z niecierpliwością na relacyjkę  :D
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
witaj kochana ;D pogadaj z mezem o tych obraczkach jak dla cibie to azne,ja szczerze mowiac jakbym miala brac wczesniej cywilny a potem koscielny to bym obraczke nosila i wiem ze moj PM takze,wirec moze pogadaj z nim,ze jednak jestescie mezem i zona i to nie zmienia nic ze za rok bedziecie brac koscielny

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciu zdjęcie śliczne :)
Co do obrączek to ja też napewno bym ich nie ściągała... Troszkę bez sensu by to dla mnie było.
Czasem slyszalam opinie swiezo upieczoych żonek, ze te pierwsze tygodnie podczas ktorych wszytko się zmienia wcale nie sa sielanka... Więc głowa do góry - wszystko będzie coraz to lepsze :)
A PM napewno po prostu trudno sie przyzwyczaic do nowej sytuacji i pomimo tego ze to ne on zmienia prawie cale swoje zycie(przeprowadzka itd), to jednak to przeywa na swoj sposob...
Buziaczki! :-* :-* :-*

Offline Betti

• uzależniony
Dzień dobry :D