Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 363088 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-*

tak Werka ma teraz duzo na głowie  :) ale napewno sie niedułgo odezwie :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Werka, pewnie masz mnóstwo na głowie, zostawiam  :-* :-* :-* i życzę powodzenia w załatwianiu różnych sprawunków :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
WOW! dzielnie siedziałam przez parę ładnych godzin i przeczytałam UWAGA 38 stron!

jestem na bieżąco!

i szczerze gratuluje Ci że już niedługo będziesz cywilną żonką :D z tej okazji życzę siły ducha i wiele wytrwałości w przygotowaniach ślubnych :) z sesją spokojnie dasz sobie radę, mądra dziewczyną jesteś i na pewno wszytsko ze sobą pogodzisz :) 3 mam mocno kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli :)

obrączki prześliczne a w sukience się zakochałam  :Serduszka:

rany, tyle chciałam napisać a już wszystko wyleciało mi z główki, ale teraz już będę na bieżąco :)

tak więc powodzenia :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
:hello: w środowy wieczór

sylwiu, mag, betti, iwonko witajcie ponownie po długiej nieobecności u mnie  :Daje_kwiatka: jestem pod wrażeniem ze miałyście tyle chęci i siły, by nadrabiać az tyle stron, ukłon w wasza stronę :Najlepszy: :Najlepszy:

kochane forumki dziękuję za wszystkie gratulacje, buziaczki... wszystkim razem i każdej z osobna  :Daje_kwiatka: również posyłam seryjkę :-* :-* :-*(nie wymieniam, bo nie chce nikogo przypadkowo pominąć ;))

kochane, nie odzywałam się ponieważ wczoraj było troszkę biegania, później pojechaliśmy do Wrocławia, dziś po południu wróciliśmy i pojechaliśmy do M. babci  ;) ;)
hehe troszkę świętowaliśmy, bo było co  :brewki:

oleandro "swatowy/ swatowa" to wymyśliłam od słowa swat. To są nasi znajomi, za pośrednictwem których poznaliśmy sie z Michałem... hehe W sumie to oni od samego początku wierzyli, ze będziemy razem a my hehe jeszcze o tym nie wiedzieliśmy  ;) ;) 

jednak o kredyt możemy być spokojni, ufff.... ale to byłby numer ;D ;D myślę, ze wszystko będzie oki  ;)

betti, mag ja nadal w to nie mogę uwierzyć hehe jak w bajce, tylko ksiąze jest bardzo szybki  ;D ;D teraz to łapie nasza kazda wspólna chwilę, bo później to będę tylko, i aż kościelna narzeczoną  :grin:

och... mam nadzieję, ze troszkę zmieniony krój będzie równie piękny jak ten na zdjęciu  :Co_jest: nie mogę się doczekać już przymiarki  ::)

pewnie jesteście ciekawe jak spędziliśmy wczorajszy wieczór i pidżamki, która nabyłam  ;D ;D

acha i będą te obrączki  :hopsa: wczoraj Apart przyjął zamówienie  :brawo_2:

pozostała sprawa bukieciku... jak myślicie jaki do cywilnego  ??? ;) hm... ja myślę o storczyku lub lilii jak znajdę fotkę to wkleję  :D i jadłospisu na uroczysty obiadek. Ten co przysłał nam hotel, nie bardzo nam pasuje wiec czeka nas spotkanie oby w następnym tygodniu  ::)

justyś te tabletki sa bardzo dobre, zażyłam trzy i już jest poprawa  ;) oczywiście wraz z syropkiem  ;D tylko bardzo ale to bardzo jestem śpiąca po nich... jeszcze raz dziękuje, mając taka dobra forumkową koleżankę już 2 razy uniknęłam lekarza  :hopsa: :Daje_kwiatka:

a teraz pozostało mi 2 dni by przygotować się do egzaminu  ::) oj... ale zmotywowałyście mnie... jutro zabieram się ostro do nauki  :ok:

zmykam cos zjeść i postaram sie wpaść do was, choćby zostawić buziaczka

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Matko jedyna bardzo duzo sie u Ciebie dzieje :) ale to dobrze :) Super ze z obraczkami sie udalo i najwazniejsze ze jus sie lepiej czujesz dzieku tabletkom poleconym na forum  :brawo_2:

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Witam czwartkowo :)
Super, że Apart przyjął zamówienie na wasze obrączki.. Nic tylko czekać teraz na odbiór.. :D

Powodzenia z nauką (i egzaminem).

No i czekamy na informacje o wieczorku  ;D

:-* :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
czekam na wiesci z wieczorku. Pozdrwiam i trzymam kciuki za nauke ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* dla walentynkowej panny młodej  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello:  dziewczyny

hihi wiecie, wczoraj byłam tak padnieta, że jak położyłam sie do łóżka, to nie zdążyłam światła wyłączyć  :Co_jest: rano patrzę, a tu światło sie świeci hihi  ale pospałam sobie do 10.30 i dużo lepiej sie czuje  ;D

betti  oj ja też bardzo sie cieszę ale teraz sie zastanawiam czy nie lepiej było klasyczne zamówić i na spokojnie... czasami napawają mnie myśli "A co jeżeli Apart nie zdąży?"  ::)

olu, oleandro  :-* :-* :-* również dla ciebie   ;)

betti, haniu kochane jesteście, kciuki bardzo sie przydadzą  :-*

betti zaproszenia na pewno jeszcze wkleję  ;) ;)

a zaraz zabieram sie za naukę, choć byłam w szoku jak spojrzałam na plan   :o :o :o wszystkie egzaminy mam na następnym zjeździe, ale jeszcze raz spojrzę bo moze jakieś haluny mi sie przedstawiły  ;D ale byłoby super... angielski bym podgoniła, bo wczoraj znowu nie poszłam, bo po co jak nic nie umiem  :oops: i na spokojnie sie pouczę  ;) och... Michał ma gorzej, bo wszystko na ten weekend i koło prawdopodobnie w plecy   :-\ dobrze, ze nic nie wie o moim  :brewki:

Offline oleandro

• uzależniony
Werka alez Ci sie narobilo na tej uczelni! Pewnie teraz dla Ciebie to masakra to nauczyc sie tego wszystkiego na jeden zjazd, ale uwierz mi ja studia mam juz za soba i czasami bardzo tesknie za tamtymi czasami :) nawet za zarwanymi nocami, czesto przed egzaminami uczylysmy sie z moja kolezanka nawet cala noc :)

Werka dasz rade!!!!
Ja tez czekam na zdjecia zaproszen

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja mam chyba na nastepnym zjeździe 5 kol :( jeju tragedia, wiec wiem co czujesz!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Werka super, że zamówiliście obrączki :D
Co do egzaminów i kół- dasz radę ;D ;D ;D

Co do światła- no ładnie, mi to się często zdarza, tak zasnąć przy świetle, ale zawsze K gasi moją lampkę przy łóżku... Po prostu często jest tak, że chcę jeszcze poczytać w wyrku i np sięgam po książkę, wiem, że ją otwieram i.... budzę się rano :los: Chęci mam zacne, szkoda tylko, że oczy i głowa mają inne plany ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
nadrobilam ,no to sie narobiło to jeszcze 23 dni gratuluje  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oj jak ja wam nie zazdroszcze tej nauki tak wszystko na raz, ale co zrobic, napewno dasz rade :)

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
super że obrączki zamówione :) na pewną zdążą, bądźmy dobrej myśli :)
i trzymam kciuki za Twoje zaliczenia, choć będą Ci niepotrzebne, bo na pewno dasz radę :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-* zostawiam

Werka tyle nauki ja to bym sobie nieporadziła...ale ty napewno dasz rade  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
ale buźka mi się uśmiechnęła jak zobaczyłam tyle kciuków zaciśniętych  :D :D dorotko, mag, fasolek, paula, oleandro, justynko85 dziekuje i buziaczki dla was  :-* :-* :-* zmobilizowałyście mnie tak mocno, ze nie mogę was zawieść i będę sie pilnie uczyć  :taktak:

ach... fasolku hehe z książką tez często mi sie zdarza zasnąc, nawet z długopisem w ręku, czasem hihi rano budząc sie wielka plama z markeru na pościeli... hehe ale żeby położyć sie i nie zdążyć światła zgasić  :drapanie: ja nie wiem jak to się stało... eh.. chyba przez te tabletki bo dzis prawie przysnęłam przy komputerze  ;D niedawno cierpiałam na bezsenność a teraz śpiączka jakaś mnie dopadła  ::)

nikola fajnie znowu zobaczyć ciebie u siebie  :hello:

kochane projekt zaproszeń wkleję jak zrobię kolejną część  ;) ;) zgadzacie sie  ??? ;)

:-*
« Ostatnia zmiana: 22 Stycznia 2009, 23:03 wysłana przez werka23 »

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Jak dla mnie to nic niezwykłego nie zdążyć zgasić światła- spytaj mojego K to Tobie powie  ;D Prędzej resztkami sił odłożę ukochaną książkę, niż zgaszę światło :D
a te plamy od markera się spierają? ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie   :D

hehe fasolku ja tobie wierze  ;) ;) hm... ja z tego hallo nie robię, należe raczej do osób co maja problem z zaśnięciem  ;)
 marker na szczęście się sprał za którymś razem ale swoje musiałam odsłuchać ;D hehe fajny temacik możemy rozwinąć  :brewki: jaka jest najdziwniejsza rzecz z którą spałyście  ??? ;)

ide za sprzątanie się wziąć bo masarka jak na moje oko, jest  ::)

dziewczyny macie jakiś pomysł na bukiecik...  ??? ;)  tak przeglądałam je na forum, ale czy ja wiem... jakoś oprócz justysi to nic w oko mi nie wpadło eh... a w poniedziałek chyba juz czas przejśc sie do kwiaciarni  :drapanie:

fasolku hihi ale masz fajny awanterek... miałam juz jakis czas temu napisać ale wciąż wylatuje mi to z głowy  ::) jak patrze na tego tańczącego pingwinka to buźka mi sie uśmiecha sama hihi  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dziewczyny, moze cos takiego  ??? :D

lub

hm...

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Pierwszy mi się podoba, tylko kolory jakoś nie moje  ;) drugi nie bardzo  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
eh... ja sama nie wiem czego szukam  ::) nie chce by był to jakis szałowy bukiet a skromny, bo do kościelnego poszaleję ale tez z kwiatów trwałych bo chce we włosach i nie wiem czy ten pierwszy nie będzie za ciemny do sukni ecure... jedym słowem nie mam pojęcia co z bukietem

właśnie wcinam jajeczko z majonezem... eh... oby było dobre  ;D

Offline oleandro

• uzależniony
jejku jak ja dawno nie jadlam jajka z majonezem :)
Mi osobisice bardzo podoba sie pierwszy bukiet, drugi jest bardzo delikatny i bardziej tradycyjny.
A jak tam Twoja sukienka, krawcowa juz zaczela szyc?

Offline werka23

• Chuck Norris
justys dziękuje za informacje  :-* :-* :-*

oleandro hehe materiał wiem ze juz zamówiła, wiec pozostaje czekać na eska z hasłem "do przymiarki"  ;) ;)

kochane życzę wam miłego weekendu  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Napisałam posta i mi wcięło  :mdleje: to forum coraz częściej się zawiesza :-\

witam po dłuższej nieobecności  :-* :-* :-*

Super że udało Wam się zamówić obrączki  :D
Tak , tak tabletki mogą trochę usypiać , chociaż na mnie tak one nie działają  :P ale wiadomo kazdy organizm jest inny  :D Ale przynajmniej w trakcie snu nie budzi Cię kaszel  ;D

Jeśli chodzi o bukiecik to nr 1  bardzo ładny  :Serduszka: Myślę że do sukni ecru bukiecik w pomarńczu cudownie wygląda  :D

Zyczę powodzenia na egzaminach  :ok:

Pewnie coś miałam jeszcze napisać ale już nie pamiętam  :glupek:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
najdziwniejsza rzecz z jaką spałam- głośnik na dyskotece- zasnęłam opierając się o niego :brewki: :los:
Dzięki werka- ja jak zobaczyłam tego pingwina to od razu wiedziałam, że to moje drugie ja :glupek:

co do bukieciku to do Twojej sukienki wzięłabym pierwszy :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
tobie takze milego weekendu,buziaki  :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
mi sie podoba bukiet nr 1 i tez mysle ze do sukni ecru bedzie pasowal :* i milego weekendu

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- gratuluję Wam wspólnie spędzonych 2 lat... :)

cieszę się, że zamówiłaś suknię i udało Ci się przy tym zaoszczędzić :) myślę, że pasuje do niej bukiet nr 1 :D

obrączki są śliczne... :) Super, że Apart przyjął zamówienie... myślę, że nie masz się co obawiać i obrączki będą na czas wykonane :)

dobrze też, że już czujesz się dużo lepiej...

przesyłam dzisiejsze  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Mnie też znacznie bardziej podoba się pierwszy bukiecik!  :D

A w ogóle to Wercia gratuluję Wam 2 latek razem  ;D ;D ;D Wiem, spóźniona jestem trochę, wybacz  ;)
Widzę, że jak na razie wszystko układa się po Twojej myśli, i z obrączkami, i z sukienka i z kredytem  :D
Cieszę się razem z Tobą  :-*
« Ostatnia zmiana: 24 Stycznia 2009, 10:42 wysłana przez margolka »