Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358703 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka jejku jak ja Ci współczuje.. mi się nikt nie wtrąca, bo sobie na to pozwoliłam od początku.. bądź twarda  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
ze motylki maja za mała dupke  :P :P

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Błagam Cie...takie teksty o takiej porze..sąsiadów śmiechem pobudzę :D :D :D
Fakt, wyglądają jakby odwłoka nie miały :D :D :D

Ojjj weź tych teściów zamieć w kat...nie dziwię ci się, że tak się wkurzyłaś na PMa :protestuje: :protestuje: Też bym się pakowała..ale nie martw się, ja się dzisiaj dowiedziałam od teściowej, że z R. o dziecko się staramy :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: Fajnie, że o takich rzeczach dowiaduję się ostatnia  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: :D :D :D

Uuu słono sobie biorą Ci z credo..ale fajnie grają :ok: :ok: :ok:

I weź się kobieto opanuj...wcale nie masz dość przygotowań ślubnych...uwielbiasz to :brewki: :brewki: :brewki:

Hahaha i widzę, że w poradni dałaś babie popalić - mój R. boi się mojego niewyparzonego języka..i niech mi  tylko będą mówić o kalendarzyku too  :ban: :ban: :ban:

Głowa do góry, jest pięknie a będzie bosko... :jupi: :jupi: :jupi:

Buźka :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześć kochane

niestety mam nie fajne wieści.... rozważam zamkniecie odliczanka  ::)

nie dzieje się u nas teraz dobrze, a nie chce tu wam smęcić.... jesteście kochane ale tak będzie lepiej  :-\

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Fajny Prima Aprilis :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline werka23

• Chuck Norris
eee..... myślałam ze was dłużej nabiorę :P :P :P :P

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Dobrze że napisałaś że to żart, bo już ci miałam napisać " w końcu"  :P  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
olu niestety jeszcze będziecie musiały ze mną trochę wytrzymać   :hahahaha: :hahahaha: nie mogę się do zespołu zdzwonić ::) 

Offline mka

• Chuck Norris
Hahahaaaaa!! Wiedziałam, że nas nie opuścisz  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Dzwoń, dzwoń - czekamy na efekty ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
Do mojego zespołu ? Może numer zmienili, jak nie dodzwonisz się do wieczora to daj znać, zapytam znajomego który ma z nimi stały kontakt czy numer jest ok

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale to znaczy że jeszcze nie jest z Tobą tak źle skoro żartujesz  :P :P :P

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
nono prawie się nabrałam  :terefere:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hehe, niezły prima aprilis... :)

Nadrobiłam... współczuję teściów, serio ;)

A co do kociaka, nie chcę nic mówić, ale tak się kończy kupowanie zwierząt z pseudohodowli. NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE! Oni nadal będą rozmnażać koty... z tą samą chorobą genetyczną... biedne kociki...  :'(

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A ja bym sie nabrala , na szczescie przeczytalam inne komentarze  ;D.

Morgan
  • Gość
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzą Renia, Tomek i Michalinka

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie kochane :-* :-*

Wielki Piątek

44 dni do ślubu

:serce:

emeczko nie opuszczę hehe zatem żarcik wam się spodobał hehe  :Najlepszy: ale z was bystrzochy   :terefere: :p

justys już jest całkiem dobrze  ;) ;) wczoraj z mamusia spędziłam pół dnia, o domku wróciłam przed 21  ;D ;D a M. został sam hehe aż  niecierpliwiąc się wysłał eska "pamiętasz gdzie mieszkasz"..... a ja byłam na racuszkach, w sklepie i obuwniczym i w markecie.... super....

olu wczoraj wyleciało mi z głowy by tam zadzwonić  :oops: :oops: przepraszam  :-* :Daje_kwiatka:

rano zajęłam się myciem szafek, później expres obiadek i po 15 zaczęło sie jeżdżenie.... odebrałam suknie i graniak na poprawiny z pralni, zatem wiszą już w szafie i czekają na wielki dzień, byliśmy kupić jajka hehe też mi wiadomość  :shock: akurat to najciekawsze dla was... byliśmy kupić jajka :hahahaha:  i zajechaliśmy na hurtownie... powiem wam ze wyszłam zszokowana..... w hurtowni napoje są droższe niż w tesco  :shock: :shock: i nie kupiliśmy tam ani napoi alni winka ani piwka...  8)

z zespołem sami nie wiemy co robić,,,, wczoraj rozmawiałam z tym co mamy już umowę, szukają już wokalistki i kogoś maja z wolnym terminem tylko leci z nimi w balona i odwleka przesłanie repertuaru. Twierdzą, ze biorąc wolakistkę nic na tym nie zarobią bo strasznie się ceni taka usługa ale chcą się wywiązać z umowy. Jeśli nie ta, to będą dalej szukać. Nasz budżet weselny urosły już niespodziewanie ze 12 tyś na 14, ponieważ sala nam podniosła koszty, nie wiadomo czy za pokoje też 2 tys nie będziemy musieli zapłacić więcej. w umowie mamy 45 zł ale już na stronie internet. są po 65 zł   ::) nio i zespół, dać 3600 a 5100 jest różnica.... powiem wam, nie zastanawiałabym się nad zmianą jakby kosztowali  4,5 tyś ale 5 kół to dużo ::)

do rzeczy.... postanowiliśmy poczekać tydzień, zobaczyć jak sprawa z obecnym zespołem się potoczy, jeśli  dalej będą takie znaki zapytania bierzemy credo ;) ;) chyba ze do oli zespołu jeszcze przedzwonię  ;) ;)  Myśle też nad wykonaniem telefonu do cerdo i porozmawiania z szefunciem zespołu, o przedstawieniu naszej sytuacji w jakiej jesteśmy i wynegocjowaniu 4,5 tyś. co o tym myślicie? zrobię z siebie idiotkę czy to  dobry pomysł ???  ;) dodam tylko, ze ktoś interesuje się u nich naszym terminem i również czekają na naszą odp. mamy tydzień....  ;)  

reniu kochana ale mnie zaskoczyłaś.... hehe  pozytywnie oczywiście  ;) dziękuję za życzenia Wielkanocne  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :calus:  to u mnie już świątecznie się zrobiło  :brawo: :jupi:

wczoraj potwierdziła ciocia M. i moja  od lat kumpela  :hopsa: super!!!

po tabletach anty organizm mi ze świrował, w ciągu trzech dni przytyłam 2 kg  :Mdleje_1: :Mdleje_1:  nogi mi wczoraj strasznie spuchły... dziś wychodzi ze w ciągu doby spadłam o 1 kg  :o :o szok.... rozumiecie coś z tego? jem jak jadłam, nawet mniej a  w kieckę wczoraj weszłam ale wszystko mi sie podniosło do góry  ::) jedyne na co ostatnio sie rzuciłam, to słone mięsko oj... takie smażone słone mięsko, zawsze soli unikałam ale świra mam na punkcie tego  ::) 8)
justys to raczej pytanie do ciebie ;)  chyba ze dziewczyny tez na tym sie znacie... nio wiecie justys po fachu  :P :P z czego mogę zrezygnować lub mam unikać w takiej sytuacji? od razu zaznaczę ze kawy nie pije tylko ricore i jem jednego batonika dziennie ale po słodyczach nie tyje i nie jedząc ich nie chudnę  ;) to sprawdzone u mnie  ;) kochana  znasz sie na komponowaniu jedzonka pliska  :blagam: :blagam:  pomóż bo hm... jak tak dalej pójdzie w maju nie wejdę w kieckę na poprawiny  :'(

ide na śniadanko  :obiad: :kawa:

:szczeka: :szczeka: :szczeka:
już 43 dni do ślubu

:serce:

gdzieś mi dzień uciekł :P :P :drapanie: :hmmm:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008

Offline Justys851
  • Chuck Norris
to ta sól z tego mięsa zatrzymała Ci wode i dlatego  :P :P :P
unikaj soli bo ona właśnie zatrzymuje wode i dlatego się puchnie i są obrzęki  ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Tabletki hormonalne zatrzymują wode w organizmie! mam książkę w pdf o odchudzaniu i  łączeniu jedzenia ze sobą, gdybyś była zainteresowana to wyślij meila na prv ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Werka nie masz mnie za co przepraszać, przecież to o twoje wesele chodzi  :D

A negocjować zawsze warto  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
dzięki dziewczyny   za pomoc :-* :-*

oj... moje mięsko  :'( :'( akysz.... koniec mięska  :hahahaha:

justys czegoś jeszcze unikać? muszę dojść do formy ::)

czigra wysłałam ;) ;)

olu  spoko :) a ten numer się zgadza co mi podałaś?

Offline mka

• Chuck Norris
Z najlepszymi życzeniami- Marta ;D ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011

życzy Ania :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...

Wesołego Alleluja
życzą
Alicja i Adam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
masz nie unikac mięsa tylko soli  :P
w produktach jest już tyle soli że nie trzeba dosalać, człowiek się poprostu przyzwyczaił do słonego smaku ale kwestia odzwyczajenia to kilka dni  ;) pij dużo wody mineralnej  ;)
nie chce Ci dawac żadnych zaleceń żywieniowych bo Ty szczypiorek jesteś, poprostu sól tabletki , sters wszystko się skumulowało i 2 kg na plusie  ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
A może zmienisz tabletki? Bo jednak po jednych tyje się bardziej a po innych mniej. Ja brałam kiedyś "Jasminelle" i nie miałam takich przebojów... Za to koleżanka po "Cilest" utyła 5 kg :-\
Wesołego jajka, smacznego zająca oraz cudownych Świąt życzy Ania 'Nemezis'  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Zająca świrusa
Mokrego dyngusa
Smacznego jajeczka
Jasnego poranka
I z cukru baranka !!!

życzą Agatka i Kiciuś ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
jak u mnie świątecznie  :skacza: :skacza: :hopsa: :hopsa: :skacza: :skacza: :skacza: a ja właśnie zdobię domek  :D :D i biore sie za rosół.... szczerze to nie mam pojęcia co się je w wielki piątek  ::)  :oops: :oops:

agatka, martuś, nemezis,  myszko, anjuszka dziękuję za życzenia  :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

nemezis szczerze mówiąc to wolę przy nich pozostać... moja wina ze napadło mnie coś na sól  ::) po yaz i cilest miałam taka jazdę ze szok  :Naciaga: gin już myślał, ze żadne tabsy się nie przyjmą a po tych czuje się nawet oki :)

justys obiecuje ze z sola koniec ale ze mnie już nie jest szczypiorek... muszę znowu wejść w rozmiar 36 bo będzie w dniu ślubu problem, bo nawet pas do pończoch mam 36  :mdleje: :blagam: :blagam:  doradź mi coś, proszę czuję sie jak słoniatko  ::)
dziś sie trochę ograniczam w cinaniu eh.... zjadłam tylko płatki na śniadanie bo chleb ma sól... a że wielki piątek to jeden dzień nie zaszkodzi postu..... wiecie co mam brzuszek jak w 3 m-cu szok... normalnie szok!!! pewnie myślicie ze przesadzam ale w sumie w ciągu roku jestem 5 kg na plusie... po dupku przytyłam 4 kilo, odstawiłam zgubiłam kilogram a teraz 2  :mdleje: :mdleje: 

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Werka ograniczysz troszkę jedzonko i wszytsko wróci do normy :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Kochana, a może do ślubu wstrzymaj się po prostu z tabletkami? Przecież są inne metody anty ;) Pewnie, że tabletki są najwygodniejsze, ale powiem Ci, że ja brałam pigułki tylko przez 3 miesiące i stwierdziłam, że to nie ma sensu... Niby nie przytyłam, ale jakoś dziwnie się czułam, miałam jeszcze większe wahania nastroju niż zwykle, no i zero ochoty na sex (ten ostatni problem spowodował, że mój PM też jest przeciwnikiem pigułek :p).

Offline werka23

• Chuck Norris
wiecie co... dziś zjadłam bezsolny rosołek  :D :D i i banana...  :D i czuje sie lżejsza  ;) ;) może macie racje tylko sól i hm... samo spadnie uff...

myszko, przy tym co ja jem to musiałabym przestać jeść, by jeść mniej  ;) ;) otóż kromka na śniadanie i kolację oraz obiad i baton gdzieś tam to chyba nie jest dużo  ;) ;) ja nie należę do łasuchów siedzących w lodówce a raczej nie chce mi się wciąż przeżuwać i gryźć... zęby później trzeba myć... eh... nie lubię  :hahahaha: :hahahaha:

nemezis  oj nie... na 15 maj wypadała mi @... przy moich bolesnych miesiączkach wole bezsolne jadło i tablety  :P :P a właśnie, teraz będzie 1 @ z odstawienia, ciekawe czy będzie jak zawsze przy @ czy jednak coś tabsy pomogą  ;) ;)

nie umiem gotować :obrazony: :obrazony: zniszczyłam warzywa na sałakę.... mój seler to kapeć :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: zaraz zabieram sie za cisto  :P :P dobrze ze dom ubezpieczony od nieszczęśliwych wypadków jest :mrgreen: :mrgreen:   

kochane nie wiem czy będę miała jeszcze chwilkę zatem składam, zwłaszcza forumkom bez własnego wątku, najszczersze życzenia wielkanocne, słoneczka  na dworze i w serduszku, spełnienia marzeń,ciepła rodzinnego i miłości miłości jeszcze raz miłości.... Smacznego jajeczka, mokrego dyngusa i cudownego mężusia!!!!!