Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359646 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
trzymam kciuki za znalezienie fryzjerki!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
a co to ten fotel dla gości ??  :drapanie: :drapanie: :drapanie:

zobaczysz ze z fryzury bedziesz zadowolona, ja tam nie miałam próbnej i wszystko było okey  ;D ;D ;D

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werciu będzie nowa fryzjerka i na pewno lepsza!!!  :-* PS zadał Ci pytanko jakieś 2 strony temu i cisza :drapanie: :czeka: żebyś nie szukała to zapytam jeszcze raz ;) gdzie zakupiłaś dekoracje :P? przez internet dasz namiary?  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Tez sie zastanawiam jaki fotel dla gosci ... Moze ktos wyjasni  :D.
Buziaki.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześć kochane  :-*

już 28 dzionków
:serce:

wczoraj nie miałam internetu w domku... nie wiem co jest grane... M. kompa przeczyścił ale dalej nie działał... dziś włączam i jest  :jupi: :jupi: :jupi:

wczoraj wróciliśmy wykończeni... ale kupiliśmy garniak ;) ;) ale tylko garniak w dodatku w kolorze czekolady.... niestety cała zieloną górę zjechaliśmy i tez w jasnym brązie matowych nie było  ::) eh... a M. nie chciał błyszczącego mówiąc "nie  chce się błyszczeć!" zatem byłam bezsilna  ::) foty od razu mówię ze nie będzie bo jest już u rodziców M. i czeka do maja.... jeszcze krawat, kamizelka i buty pozostały  ;)

ja biżuterii nie kupiłam.. wkurza mnie to.... moja mama i M. naciskają ze po co mi to bo mam iadem.... nio zgoda gdybym brała jakąś mocą bizu..... ale ja chce delikatną... wiecie co, to po prostu sama kupie po cichaczu bo kłócić sie z nimi przy obsłudze salonu nie mam więcej ochoty  :nerwus:  raz mogą wyrazić swoje zdanie ale po co jęczą i marudzą i próbują coś na mnie wywrzeć.... postanowiłam ze będzie naszyjnik i kolczyki i basta.... :obrazony: :obrazony: :obrazony:

fotel  hehe to nie dla gości tylko slub nas zmobilizował by w końcu go kupić a przy okazji położę siostrę i jej narzeczonego w pokoju gdzie jest komp  ;) ;) wpisałam go na ta liste by o tym nie zapomnieć  ;) ;) a tak na marginesie to jest juz do odbioru... w pn załatwimy formalności i w nast. tygodniu juz będzie :)

kivi sorki... myślałam ze ci odpowiedziała na pyt.  :oops: :oops: buziol w przeprosinach :-* :-* :-*  ja dekoracje sama będę robić, a elementy do niej kupiłam na allegro i pewnie jeszcze będę szukać w pasmanterii i kwiaciarniach  ;) ;)

dziękuję ze trzymacie kciuki za fryzjerkę :-* :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:... wczoraj dostałam namiar do mojej psiapsiółki... tylko nie było kiedy podjechać  ::) w poniedziałek mam nadzieję, ze sprawę załatwię  ;) ;) hehe to musicie jeszcze troszkę kciukaski zaciskać, bo naprawdę działają cuda ;) ;)

zaraz postaram się foty wkleić... może coś się odblokowało bo suwaczek na pulpicie mi chodzi  

Offline werka23

• Chuck Norris
udało się  :D :D

całość  ;) ale pape strzeliłam  :mdleje: :mdleje: ale oceniamy make-up  :p

zbliżenie na oczy

powiem wam, ze na początku nie byłam przekonana do oliwkowych cieni ale z suknia nawet ładnie sie komponuje  ;) bardziej widziałam siebie w ciepłych kolorkach jak fiolet czy róż ::) i jakoś chyba dalej o nich myślę  :P :P

ale ocieńcie same  ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werka makijażu prawie nie widać, a przynajmniej nie na zdjęciach  ::)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Werka popieram Olę, ja nic nie widzę...
Mnie się osobiście nie podoba.

Offline werka23

• Chuck Norris
babeczki..... powiem wam, ze mnie zszokowałyście :shock: :shock: :shock: :shock: ja uważam ten makijaż za mocny i za ciemny a wy nic nie widzicie  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: naprawdę szok  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: fota robiona jest komórką wiec same wiecie jak w komórce zdjęcia wyglądają... może dlatego  ;) ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hmmm ja  też mało co widzę  ::)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Werciu, ja uważam, że chociaż tak jak mówisz, makijaż może się wydawać ciemny, przez kolor cieni, to i tak oczka są jakoś mało podkreślone...
Spróbuj może jeszcze w innym kolorze? bo ten tak smutno wygląda...
Mam nadzieję, że się nie obrazisz za moją opinię, ale chcę Ci pomóc ;) :przytul:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia przepraszam Cie za to za napisze, ale makijaż mi sie nie podoba. Nieważne czy robiony komórką czy cyfrówką, makijaż ma być widoczny z daleka, oczy mają być podkreślone, a jak dla mnie to w ogóle nie są ::) masz śliczne oczka, powinnaś je mocniej podkreślić, uwydatnić ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Cieszę się bardzo, że Wasze problemy z zespołem się rozwiązały :jupi: Szkoda, że nie obyło się bez stresów... :-\

Jeśli chodzi o makijaż, domyślam się, że zdjęcie nie oddaje jego uroku a jednak wydaje mi się, że oliwkowe cienie nie są najlepszym wyborem na własny ślub ::) Panna Młoda powinna lśnić (dosłownie i w przenośni ;)) dlatego ja jestem zwolenniczką jasnych połyskliwych cieni w makijażu ślubnym i myślę, że w Twoim przypadku przydałaby się też odrobina żywszego kolorku, np. tego różu lub fioletu :)

Może spróbuj pomalować się jeszcze gdzie indziej, w końcu ślub bierze się raz w życiu :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Weruś.....przepraszam, ale popieram dziewczyny, ten oliwkowy nie koniecznie ładnie wygląda. Ja bym Ciebie widziała w ciepłych tonacjach, ale róż myślę, że również jak najbardziej.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Wercia zgadzam się z dziewczynami... makijaż słabiutko podkreśla Twoje oczy i kolorystyka chyba nie ta... no chyba, że to wina zdjęcia  ::)

Offline kivi_23

• uzależniony
Werciu mi to się wydaje, że ten kolor po prostu nie dla Ciebie :drapanie:

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello: dziś

internet musieliśmy przenieść do laptopa ::) bałagan niesamowity teraz bo laptop to zawsze był dodatkowo... eh... ale dobrze że jest to odcieta byłabym od świata  ;) ;)

widzę, jesteście zgodne.... nio ja też bardziej wolałabym ciepłe kolorki  ;) ;) przy następnej wizycie powiem jej ze maja być w ciepłych barwach i mocniejsze oczka :) albo sama w domu czarnym tuszem jeszcze raz przejadę  ;D ;D z niej nie zrezygnuje bo naprawdę ma bardzo dobre kosmetyki i długo trzyma makijaż :)  nie gniewam sie na was za opinię nio co wy  :-* :-* :-*  liczy sie szczerość hehe a wasze zdanie jest najobiektywniejsze zatem kochane po buziaczku i po kwiatku dla was  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-* :-*

ale sobie dziś pospałam  ::) ide na śniadanko  :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
nadrobiłam trochę co tam u was :) a teraz  idę motylki wycinać  :P :P :P

Morgan
  • Gość
paluchow nie połam :) mu spadamy do kosciola :)

Offline kivi_23

• uzależniony
No to trzymam kciuki za motylki :ok:

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
i ja też  :ok: :ok: , zostawiam niedzielene :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe dzięki  :-* :-* pomogły.... mam 90 motylków... jeszcze 40  :mdleje: :mdleje: ale to już nie dziś, ręce mi odpadają  :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
iza dzięki i dla ciebie  :-* :-*

i już mamy 27 dzionków

ide sie w końcu ubrać.... dzis grill u mamy  :hopsa: :hopsa:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Co do makijażu to popieram dziewczyny - widzę, że wszystkie jesteśmy jednogłośne ;)
Co do biżuterii - myślę że biżu wcale nie przeszkadza diademowi! :) Więc postaw na swoim!
Hmm.. zabierz mnie ze sobą na grila  ::) :P

Offline kivi_23

• uzależniony
Werka to udanej zabawy na grillu  :-*

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
27 dzionków - oj leci czas jak szalony ;D ;D ;D ;D

A tak w ogóle to miałam masę do nadrobienia :)
Ja myślę nad makijażem w brązach - bo te kolory kojarzą mi się z moją suknią ecru :) zresztą brązowy ładnie  wygląda do moich zielonych oczu.

Obiecuję, że już na bieżąco będe śledzić odliczanko - w końcu tak mało czasu nam zostało.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Werka , a moze kolorki jakies ... hm ... moze szaro-srebrne ?Takie bardziej ciemniejsze kolorki,albo tak jak piszesz jakies cieple.
Bardziej podkreslic Twoje sliczne oczka! ;) ;) ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
I jak tam kochana po grillu? Pogoda była cudna!!
A z motylkami to się rozszalałaś! Super, że tyle już naprodukowałaś!! ;D
Zostawiam buziaka :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej!!!!!!!

już 26 dni :D :D

agulka pogoda była wymarzona... u mojej mamie wszystko sie zazieleniło.... drzewa szykują się do kwitnięcia, pojawiły sie tulipanki.... ptaszki śpiewały, słoneczko świeciło.... cudnie....  :Serduszka: :Serduszka:

i kiełbaski wyszły przepyszne.... nie ma jak to prawdziwe ognisko  :D :D

kivi dziękuję  :-* było super!!!! za tydzień może to powtórzymy  :brewki: byleby pogoda była ;)

madziu  hehe nio, rzadko wam się to zdarza :) nawet fryz wam sie bardziej podobał  :p :p :p :p

aniu nio naklepałyśmy tych stron  ;D ;D mi też oczka w zieleń wpadają i wiem, ze zielone cienie odpadają... babka sie uparła ::) też uważam że fiolet i brąz byłyby lepsze  ;) ;) aniu wpadaj jak najczęściej  :-*

agulka srebrne cienie mi nie pasują  ::) sprawdziłam to  :D ;)

a dziś pracowicie się zapowiada.... zaraz wyskakuję z pidżamy i lecę na miasto za fryzjerem, później wstążką ecru do zawieszek i do dekoracji samochodowej, fryzem dla siostry, eee..... nie pamiętam co jeszcze  :los: muszę listę przejrzeć  ;D ;D

później jedziemy sprawy papierkowe załatwić, zapłacić za sofkę, która juz na nas czeka  :D :D

acha i m. wczoraj wstępnie autko załatwił  :skacza: dziś trwają rozmowy  :P :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Czyli kolejny zabiegany dzień... I super! ;D ;D ;D