Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360058 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
eee tam uczyć się bedziesz po ślubie :P

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka 10 dni :brawo: a zawieszki pierwsza klasa, namęczyłaś się ale było warto   :)

Morgan
  • Gość
Gratuluje zdolnosci Werka :))

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Jestem z Ciebie dumna!!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :jupi: :jupi: :jupi:
Zaczynamy prawdziwe odliczanko.... :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline m_lena

• uzależniony
9 dni do celu :skacza:
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
siemka lasencje  :-*

:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

mamy 9 dzionków do ślubu!!!

:serce: :serce: :serce:

emeczko, reniu, kivi, anjuszka, wisienko, alulec hehe uważajcie bo w piórka obrosnę  :P :P :D dzięki kochane za miłe słowa   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: bardzo miło mi usłyszeć tak miłe komentarze :-*

cirines i wyszło na twoje  :P :P zjazd został przełożony na 15 maja  :P :P z jednej strony fuks.. bo i tak na naukę nie mam czasu ale hm... może chociaż jeden bym zaliczyła... a tak 2 egzaminy mnie ominą i będę latać we wrocku za wykładowcami, by semestr zaliczyć   ::) ::)

lenka nio leci ten czas jak szalony ;D ;D ;D a teraz to w tempie błyskawicy  : :hopsa:

wczoraj zajechałam się... mało tego... serca które zrobiłam musiałam rozebrać przez ten trefny rattan  ::) podwójna robota  :-\ :-\ i praktycznie zrobiłam jedno serce które zajęcło mi 2 godz.... schylając sie nad stołem rozbolał mnie kręgosłup... i po jednym miałam dość  ::)

potem z M. zabezpieczaliśmy balkon by kot nie wypadł... też robota nie skończona bo nas noc zastała  :-\

a dziś póki co głowę mi rozsadza i na nic nie mam siły ani ochoty... a tyle tego jeszcze jest  :mdleje: :mdleje:

oto lista

WYKONAĆ:
    dyplom dla świadkowej i świadka
    winietki!!!!
    przysięga weselników
    dekoracja na samochód... póki co mam 1 serce
    dekoracja na salę, za młodymi
    przygotować rożki na płatki, ryż i 1 gr.
    napisać tekst podziękowań dla rodziców
    prezent dla babci ?? może nie być babci na weselu…. Nie wiem co z nim
    szkatułka na koperty
    udekorować koszyk na wodkę dla świadka na  bramy

KUPIĆ:
    piwko na poprawiny
    pompka do balonów
    płatki róż
    owoce

PANNA Młoda
    pończochy
    biżuteria
PAN MŁODY:
    fryzjer
KOŚĆIÓŁ:
    spowiedź               
Ponadto:
    Przygotować plan trasy autobusu
    Przygotować plan stołów… i plan rozsadzenia gości

:shock: :shock: :shock: nie wiem jak dam radę...

wiecie co mnie zabolało? jakieś 2 tyg. temu usłyszałam od teścia "nic nie robisz, bo nie masz kasy z tego" qu.... :klnie: co za de*il ... robię to dla siebie to nie mam kasy, powiedziałam mu że wolontariat to też praca  :P :P ale jakoś mnie to bardzo dotknęło... A sprzątanie i prowadzenie domu to nie praca? u kogoś bym zarabiała... Wczoraj M. nawtykałam.. powiedziałam że proszę o wypłatę 1100 zł brutto do tego fundusz emerytalny i składki zdrowotne, bo czuję się jak ścierwo... nie cierpię teścia... mój wiecie kto tyle lat mnie poniżał i teraz jego ojciec zaczyna  ::) :-[
moja ciocia powidziała mi tak... jakbys miała firmę to byli by kierownicy różnych działów, zajmujący sie różnymi sprawami a ty masz jedna wszystko na głowie... podbudowało mnie to... jednak ktoś moją pracę docenia...
 sorki ze teraz z tym a nie 2 tyg. temu ale jakoś mnie to zabolało i chciałam z siebie to wyrzucić

i już mi lepiej... szkoda ze czekolady nie mamy w domku  ::)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
 :nerwus: co za kretyn :o nie chce mi się wierzyć, że "rodzina" jest w stanie być aż tak chamska. Współczuje :przytul:
Cieszę się, że mój teść mieszka w innym mieście i widzę go dwa razy do roku ::)

Nie masz czekoladki, to weź sobie zrób budyń, albo wypij zimne kakao ;)

Trzymam kciuki za resztę przygotowań :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Werciu, nie tylko ciocia, ale my wszystkie Ciebie podziwiamy i doceniamy cały trud i wysiłek jaki wkładasz w przygotowania, tyle rzeczy robisz samodzielnie... :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :brawo: :brawo: :brawo:
specjalnie dla Ciebie :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

A teścia olej, co za dziad, wkurzające jest to, tym bardziej że to jednak najbliższa rodzina! dostanie strzała :ckm: to się uspokoi  :P lepiej niech Tobie nie podpada.

Ja wczoraj dłubałam deko auta, miało być kupione, ale nie wyszło, więc kleciłam (PM pomagał  :Uu: ), zrobiłam rożki, wypisałam podziękowania dla Rodziców, no i skończyłam pakować nagrody konkursowe. No i "Klik" obejrzałam przy okazji  ;D popłakałam się jak zwykle. Ale czasochłonne te pierdoły, wiec dobrze że będziesz miała je zrobione dużo wcześniej. Dasz radę!  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Co za teść  ::) a weź olej dziada! Ty znasz swoja wartość.
Zawieszki piękne!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wielu facetów nie docenia kobiet! Mój teść też taki jest... Ba, nawet gorszy. Ale szkoda gadać. Na szczęście mój A. nauczył się szacunku do pracy mamy swojej, więc i teraz ma szacunek do mojej pracy.
Zawieszki świetne! Dobrze, że działasz :) :) :) Byle tak dalej! :)

Offline kivi_23

• uzależniony
ojj  Werciu głowa do góry..  :-* :-* praca w domu to też praca i to na pełny etat ehh..

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oo rany co za patafian  :P
zaprosiłabym go na dniówkę do Ciebie  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej lasencje  :-* :-*

ja już na nogach i gotowa do działania  ;D ;D rany... jak ten czas leci a mam wrażenie że stoimy w miejscu z tym wszystkim  ::)

8 dni kochane!!!!! pozostało już tylko 8 dni do ślubu :brawo: :brawo: :brawo:

:serce: :serce: :serce: :serce:

czigra, agulec, castia, justys, mdziu, kivi dzięki lasencje za tak budujące słowa  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: jesteście lekiem za bolące wnętrze  :D ;) :-* :-* :-*

dla mnie jego ojciec w oich oczach jest skończony  ::) tylko M. boli to, że coraz bardziej buntuje się by do nich z nim jechać  :-\ nio ale do kogo ma pretensje... może mieć tylko do swoich "cudownych i przesympatycznych" rodziców  :P :P

a tak z innej  beczki...

M. dziś do pracy zaspał  ;D ;D hehe do 23:30 robiliśmy plan usadzenia gości przy stołach... będą dwa stoliki około 20 osobowe gdzie posadzimy przy jednym starszych... znaczy się rocznik 1960 plus minus 10 lat  ;) przy drugim kuzynostwo 16-35 lat... i stolik 46 osób przy którym będziemy my i nasi przyjaciele, znajomi, koledzy z pracy itp. jakoś tak bardziej nam pasuje  ::)

poza tym ja czaskałam winietki... kilka mi brakuje ale rodzinka robi rotacje zatem wstrzymałam się z drukowaniem  ;) wkurza mnie to, bo w czwartek winietki muszę już z planem na sale zawieść a rodzinka wciąż ma problem  ::) ::)

byłam wczoraj w kwiaciarni... uf... i dobrze, że pojechałam... babka przyjęła zamówienie wtedy co zamawiałam, chyba w marcu a wczoraj nie źle musiała się jego naszukać  ::) ::) jednak zamiast tych kwiatków podobnych do róży będą frezje  ;D ;D właśnie teraz sobie przypomniałam o płatkach  :mdleje: :mdleje: :mdleje: wizyta w kwiaciarni będzie raz jeszcze  ::) :mdleje: :mdleje:

a zaraz zabieram sie za zawieszki na winko... eh... i będzie już z tym koniec  ;) ;)

i za winietki... będę malować i naklejać kolejne motylki... mam nadzieję, że wezmę się za dekorację na samochód  :o :o

a po południu... musimy ustalić plan trasy autobusu, z godzinami oraz jego zawiezienie do firmy  ;)
zajechać do banku
poinformować gości co i jak z tym autobusem
i takie tam codzienne zakupy
eee..... i nie pamiętam co jeszcze  8)

zmykam  :id_juz: buziolaki  :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Werciu zobaczysz dasz radę! I  z egzaminami i ze wszystkim! Endorfiny pomogą :)

Zaciskam kciuki coraz mocniej, już widzę że prawie wszystko dopięte, ten ostatni tydzień poleci jak jeden dzień :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Trzymam kciuki za wszystko!! :)
Już niebawem...  :skacza: :skacza:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
WOW Werka tylko 8 Dni !!
Jak sie czujesz ???Stres juz doskwiera??
Jeszcze wdze ze pare rzeczy macie do zrobienia.Wiec pewnie male zamieszanie?

Zostawiam buziaki!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Czas zaiwania, już niedługo pierwsze tegoroczne relacje będą  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
kochane hehe trzymajcie kciuki by ten czas zwolnił  ;D ;D ;D hehe  :hahahaha: :hahahaha: czas zasuwa a ja razem z nim  ::) :shock: :shock: ja już nie chodzę... ja biegam ... normalne tempo a nawet przyspieszone wydaje mi się zbyt wolne i marnowaniem czasu  :P :P wiec truchtem.... powaga  ;) ;)

stres... nio jest... dziś przy obiedzie sie popłakałam bo nie wiem za co się łapać...!!!!  już w tamtym momencie robiłam trzy rzeczy na raz i wciąż wydawało mi się że stoję w miejscu... a robiłam i zawieszki, i plan autobusów i obiad i ubierałam się i sprzątałam... aaaaaa.... stres jest gigantyczny  :Uu: :Uu: :Uu: ja już nie rozmawiam, wszystkich w koło opierniczam  :P :P ale niech ktoś spróbuje mi w palny wkroczyć to od razu  :Kill:

a co w końcu robiłam pół dnia??? zabezpieczaliśmy balkon, by kot nie wypadł i przypadło mi malowanie  :P :P ale mogłam rozwalić starą szafkę i normalnie wyżywałam sie na niej... było a masz.... i z kopa i jeszcze raz... hehe  ;D ;D ulżyło mi i teraz jestem aniołek  :Swiety: :Swiety:

oprócz tego zrobiłam plan trasy autobusu  ;) poinformowałam gości o jego przebiegu... zapłaciliśmy już za autobus, zostawiliśmy tablice "goście weselni"

przyszły też podziękowania dla rodziców  :hopsa: :hopsa: expres  :D :D

i sprzątanie dalej, bo po tym balkonowym remoncie jest cały dom zawalony... dziwne.. nie wiem jak my to zrobiliśmy  :mdleje: :mdleje:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Wercia zazdroszczę Ci tego przyśpieszenia, ja mam wrażenie ze u mnie wszystko stoi w miejscu i jakoś nie mam siły ruszyć dalej ::)

To za tydzień będziesz żonką :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Wercia za tydzień o tej porze będziesz biec do fryzjera hihi :P

Kochana dasz radę ze wszystkim, nad wszystkim panujesz, widać!!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Dobrze ze sie wyzylas na szafce , a nie na PM  :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No no Werciu za tydzień "będzie się działo" ;D ;D ;D :)
Widzę, że przeskoczyłaś na wyższy bieg - i dobrze! ;)
Hihi, skojarzył mi się program "Panna młoda z piekła rodem" właśnie o babeczkach które przed ślubem wpadały w ostre nerwice i wyżywały się na wszystkich i wszystkim dookoła :P :P :P

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Za tydzień będziesz żonką  ;D ;D ;D, jeju jak ten czasu leci...., mi zostało jeszcze 1,5 miesiąca ale jakoś leniwie do tego podchodzę  :D, Ty widzę działasz na zwiększonych obrorach  ;) ;). zobaczysz wszystko będzie pięknie, tak jak chciałaś. Zrobię sobie ściągę  od Ciebie co mam Jeszcze do zrobienia  :D buziaki  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
 :hopsa: kochane, rzeczywiście już równe 7 dni zostało  :hopsa:

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

cześć słoneczka  :-*

dziękuję ze jesteście ze mną i odliczacie razem z nami!!!!! iza, madziu, agulka, cirines, czigra, justys po buziaczku dla was  :-* :-* :-* :-*

kolejny pracowity dzień w trakcie... hehe nie powiem, że za nami, bo dopiero z wrocka wróciliśmy  ;) ;)

wczoraj poszliśmy o 3:00 nad ranem spać... o 7:00 pobudka ::):auto:  do wrocka... Michał na zajęcia a ja na zakupy  ;D ;D

Panu Młodemu kupiłam skarpetki brązowe i czarne do garniaka  ;)

a dla siebie w końcu udało mi się kupić pończochy ecru  ;) ale sie za nimi nabiegałam  :shock: :shock: ciężko o dwójkę było  :P :P

niestety znowu brakuje mi pończoch brązowych (w kolorze opalenizny) i bielizny dla M. też qurcze nie było rozmiarów, albo fason nie taki  ::)

kupiłam natomiast sobie biżuterię  :hopsa: :hopsa: :hopsa: w końcu, właściwie jak dla mnie, w ostatniej chwili przywieźli coś ciekawego do apartu  :D :D i kolejna rzecz z głowy...

bylismy też w IKEI... zapomnielismy o poduszkach dla gości  :brewki: :hahahaha: :hahahaha: dobrze ze wczoraj mi sie przypomniało  :P :P

nio i  już świadkowa jedzie  z narzeczonym spod Liverpool  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

iza hehe a kopiuj kochana jak ci pomoże  ;) ;)

madziu  hehe jak wczoraj rozwalałam ta szafkę to o tym samym pomyślałam... a właściwie "Panna Młoda -księżniczka czy potwór"  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

cirines zgadłaś.... dokładnie o tej porze  :grin: :grin:

zmykam do odkurzania... pranie już nastawione, zmywanie też a M. zamiast mi pomóc poszedł spać... qurcze oboje mamy nockę w plecy  :evil:

Offline kivi_23

• uzależniony
Werciu kochana ze wszystkim zdążysz zobaczysz :-* :-* co dzień to mniej  :P dużo Ci jeszcze zostało ? :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
łoł ale u Ciebie się dzieje  :D :D
dobrze że udało Ci sie kupić biżuterie - mam nadzieję że wrzucisz fotkę  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wercia , a nie pochwalisz sie bizuteria?My chcemy zobaczyc ja  :D :D :D!

Za 7 dni,bedziesz sie bawic na swoim weselichu  ;) ;) ;).

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
E laska....7 dni...to jest tydzień..to jest jakieś 168h nawet już mniej... :jupi: :jupi: :jupi:

Nie stresu się, a ciesz..bo zaraz będzie po ptokach :D :D :D :D I zostaną tylko miłe wspomnienia i obudzisz się z myślą, że to już koniec ślubnych przygotowań :D :D :D :D :P :P :P

:-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris

już od 40 minut pozostało tylko 6 dzionków!!!!!

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

emeczko prawie mnie do zawału doprowadziłaś  :P :P na pewno oblały mnie poty  ::) na godziny to strasznie mało jakoś sie wydaje  :shock: :shock:

eh... wspomnienia napewno będą, ale nie wiem czy będę za tym tęsknić.... na pewno będzie to nie zapomniane przeżycie ;) ;)

kivi sporo  ;) i wszystko czasochłonne i manualne  ::) naprawdę zaczynam się martwić... zwłaszcza że goście od jutra a M. nie chetny do pomocy  ::) jutro wkleję :)

dziś zrobiłam jeszcze 24 zawieszki "winko weselne" hehe jak wódka to czemu nie winko  :P :P

dobranoc :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
6 Dni wolnosci  :D