Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359459 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia ale fajna z Ciebie laseczka ;D jak to mówi moj PM: "brał Cieeee" :brewki:

ja uwielbiam takie szczere rozmowy z PM do czasu do czasu, od razu luźniej na sercu, a później czuję sie jakbyśmy sie co dopiero poznali. Niestety ja nie lubię rozmawiać o swoich uczuciach, a wiec rzadko Nam sie to zdarza 8)
Ciesze sie ze Wam sie układa, i z zespołem i z zawieszkami ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oo jakie śliczne fotki!!
A jaka szczyplutka z Ciebie dziewczynka!! no i Ty rzeczywiście nie potrzebujesz żadnych diet! :P ;D
Zostawiam buziaki :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Super wyglądacie!! Śliczna z Ciebie babka :) a czy to góry stołowe? bo mam podobne foty :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super te foteczki :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jaka z Ciebie laska !! ;) ;) ;)
A jaka sliczna masz figurke !

Offline Justys851
  • Chuck Norris
no no figurke to Ty masz niezłą  ;)
ja nie wiem z czego Ty chcesz się odchudzac  ::)

Offline niuniuśka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.06.2009
Piękne fotki, ale jak innaczej przeciesz piekna jesteś,  A figury..... pozazrościc.....

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej babiczki  :-*

u nas zrobiło się pochmurno i szaro a jak u was z pogodą? nic się nie chce normalnie  ::)

jak miło usłyszeć tyle komplementów  ;)  ;) ja tam wcale nie uważam się  za jakąś piękność.... ale dzięki dziewczyny  :-* :-* :-*

nio figurka była fajna... w sierpniu... teraz przybyło mi troszkę tłuszczyku  :P :P ale stosuję dietę bez soli wiec może spadnę z kilogramów... hehe wy się śmiejecie ale ja w spodnie jeszcze tydzień temu miałam problem się wcisnąć  :p :p :p

emeczko wczoraj zrobiłam 15 motylków  ;D ;D a wydrukowałam 96.... dziś mam siniaki na palcach od nożyczek.... wzięłam takie do paznokci bo najlepiej idzie... ale wrrr..... do palców dotknąć sie nie mogę  ::) ciekawe jak ja zrobię pozostałe  ??? ;D

a dziś tak krótko bo mam napięty plan dnia  ;) ;)
zaraz jade wymienic opony .....
potem na fryz próbny.....
o 14 na szybkiego obiad zrobić....
16 mamy gości....
17 mamy gości...
18 wyjazd do gostynia  8)

nio to tyle....  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

skleroza nie boli tylko trzeba sie na klikać  :P :P :P

anjuszka te zdjęcia są ze skalnego miasta po stronie czeskiej  ;) ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
U mnie też kiepska pogoda :(
Też byłam w skalnym mieście we wrześniu i też mam stamtąd milion cudownych zdjęć :D :D

Dzisiaj mam nadzieję, że nam pokażesz swoją fryzurkę :))

MIłego dnia!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Werka pamiętaj o zdjęciach fryzurki!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
właśniebez zdjecia fryzury nie wracaj  :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nadrobiłam po dłuższej nieobecności :)
Fajnie, że protokół już podpisany i tort zamówiony. Mam nadzieję, że wszystko będzie z nim oki! :)
Na zdjęcia bielizny już się nie załapałam, buu :( i na tablice też nie :( Buuu!
Współczuję problemów z zespołem :( O ja pierniczę, jak oni mogli... Eh :( No ale Justys dobrze napisała... W końcu zdrowie najważniejsze. My też ciągle mówimy tacie że zdrowie najważniejsze, bo inaczej już dawno olałby swoje kamienie na nerkach i poszedł do pracy. Tak więc rozumiem tą dziewczynę... Ale kurcze, taki numer tuż przed weselem :( Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło :)
Co do gości - z reguły zawsze zawodzą bliskie osoby... Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu. Nie przejmuj się, w ten dzień będą z Tobą osoby które naprawdę tego chcą!
Świetne wakacyjne fotki :)
Czekamy na fotki z próbnej fryzury ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Nooo ja nie miałam okazji, śliczne z Ciebie dziewczę :D

No a jak wam w końcu z tym zespołem bo się zgubiłam?

Zdjęcia fryzurki muszą być, nie zapomnij o nas :)

A motylki na jakieś zaproszenia robisz czy jak? Pokaż motylki :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Chcemy próbna fryzurke - fotki !! :P

To dzisiaj masz latania ...  ;)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
kochana widze ze na tym samym etapie jestesmy ;)

chudzino Ty !! :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

emeczko wczoraj zrobiłam 15 motylków  ;D ;D a wydrukowałam 96.... dziś mam siniaki na palcach od nożyczek.... wzięłam takie do paznokci bo najlepiej idzie... ale wrrr..... do palców dotknąć sie nie mogę  ::) ciekawe jak ja zrobię pozostałe  ??? ;D
No Kochana..gratulejszyn 8) 8) 8) 8)
Wreszcie ruszyłaś z ciężką robotą!
Codziennie po trochu i powycinasz :D :D
A nie masz jakiś małoletnich kuzynek, które mogłyby sie pobawić w wycinanie? Swoją drogą to trochę głupio prosić nieletnie o wycinanie zawieszek na alkohol :bredzisz: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Nadrobione po dłużej nieobecności 8) ciesze się , że sałatka smakowała ;) mi też wyszła pycha ;D no i głowa do góry ja to też myslałam wczoraj, że się spakuje to to już cyba jest jedne płaczą a inne się śmieją  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I gdzie zdjęcie fryzury ?????

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
hehe jak ty chcesz w godzinę obsłużyć gosci?? Nasi jak wpadają to zawsze wwzystko w łeb bierze bo siedzą i siedzą :P:P
A gdzie fryz?

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello: :hello:

jestem ;) ;)

w piątek nie miałam juz kiedy wejść  ;) ;)

wczoraj zrobiłam sobie dzień bez forum... ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] to dla ofiar katastrofy myślę ze warto tym dzisiejszy dzień zacząć... nie jestem jakąś fanka ich polityki ale to są ludzie :-[ 96 światełek...

nio miałam trochę nadrabiania  ;D ;D fajnie ze wpadacie i zaglądacie  :-*

fotkę fryza tym razem mam  :hahahaha: :hahahaha: moja mama zachwycona, M. tez się podobała tylko ja jakaś nie przekonana.... jak wam pokaże fotę to wyjaśnienie o co chodzi ;) ;)

emeczko to zbyt precyzyjna robota i dla dzieci się nie nadaje ;) ;) nio chociaż hehe ładnie chcesz demoralizować dzieci  :p :p :p .... nio ale nie muszą wiedzieć o celu przeznaczenia motylków....  nio ale takich dzieci nie mam  :P :P

madziu hehe nuo nie załapałaś sie na fotki hehe zobaczysz na fotkach ślubnych   :terefere: :terefere: nawet nie mam z czego ich wkleić powtórnie bo usuwam z kompa na bieżąco :-*

a co z zespołem. ;) ;) .... hm..... niech pomyślę....

ide na śniadanko

Offline kivi_23

• uzależniony
No toczekamy na fotki fryzurki  :P

Offline werka23

• Chuck Norris
kivi mówie ci jakiego ja mam dziś lenia  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

acha ... wciąż o tym zapominam... kochane wy zorientowane bardziej jesteście.... potrzebuje jakieś czytanie na ślub?? we wtorek jedziemy do kancelarii i chciałabym to omówić z księdzem ;) ;)

fryz próbny :)

co mi sie podoba...  fryzurka jest typowo pod diadem a na poprawiny jak wytrzyma mogę wpiąć kwiat z boku ;) ;)

co nie podoba.... boje się ze nie przetrwa ta fryzurka nocy bo już po 3 godz. miałam wyprostowane kosmyki i z tyłu jest dla mnie zbyt barankowata.... ale z moich cienkich włosów nie da się nic innego zrobić bez freski, czego ja raczej nie chce na głowie.... eh ale to z bolu mi sie podoba.... no dobra ja to ja... ale wy sie wypowiedzcie  :D :D ;)

przód

tył

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mi tam się podoba , chociaż takich fryzur nie lubie,  ;)tylko troche kapa jak isę po 3 h wyprostowały  ::) chyba ze to była próbna taka ze fryzjerka na maxa nie utrwaliła ??

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe cztery do jednego  :P :P justyś, michał moja mama, fryzjerka.... kontra biedna werka  :P :P

justys tak jak mówisz, nie były do końca utrwalone, szkoda nam było włosów  ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A przypomnij, Ty będziesz miała welon?

Mi się trochę niezbyt podoba, za dużo się tam z tyłu dzieje... ale pod diadem idealnie pasuje :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Werciu, fryzurka bardzo ładna. Ja również taką chciałam, ale teraz do kiecki mi nie pasuje i będę miała koka ::)
Zgadzam się z Tobą, tył nie za bardzo, ale z przodu bardzo dobrze wygląda ;)

A własnie!? jak upniesz welon? no i zdradzisz mi cenę za taką fryzurkę?
Pozdrawiam! :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Fryzurka mi się podoba, tył chyba nawet bardziej jak przód, ogółem bardzo ładnie  :) Tylko diadem mi się nie podoba ale to już inna kwestia  :P

Offline werka23

• Chuck Norris
jednak ten tył....  ::) eh... nie wiem czy iść do innej fryzjerki czy jak.... eh... mam dość ::) cięgle coś nie pasi... jak nie zespół to fryz jak to to to samochód, albo jakiś pogrzeb... eh... nic sie nie układa  :'(

będę miała welon i diadem ;) ;)

olu hehe podniosłaś mnie  :-* mi przód się podoba tylko właśnie czuje się jak owieczka mery ::)

dzięki kochane za opinię.... idę się w końcu ubrać   ;) :D

acha ja za próbna zapłaciłam 50 zł  ;)

wiecie co ja chyba jeszcze wybiorę się gdzieś.... jakoś nie czuje się w tej fryzurze wyjątkowo.... owieczka i tyle im bardziej na nią patrze tym bardziej mi owieczkowo  ::) ::)

Offline kivi_23

• uzależniony
Werka kochana to ja szczerze się teraz wypowiem.. przód fajnie tylko zastanów się czy Ci ta grzywka nie przyklei się do czoła :P a tył na za dużo tego.. ja to bym jeszcze się na jedną próbną wybrała..

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo 50 zł to bardzo sympatyczna cena! ;D
Ja uważam, że Ci ta fryzurka pasuje, ale jak Ty się w niej nie czujesz, to pewnie! Idź jeszcze do innego salonu!
Miłego dzionka :-*