Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Fryzurka bardzo CI pasuje, co do grzywki to ja miałam podobną i nic się nie przyczepiało do czoła.
A jak miałby być wpięty welon?
Mnie się podoba i wydaje się, że masz bardzo dużo włosów.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Kochana , przód mi sie bardzo , a to bardzo podoba , tylko ten tyl ... za duzo tam chyba tych loczków ... Nie leiepiej zeby bylo tez troszke luznych wlosków , no nie wiem sama ...
Ty masz sie dobrze czuc we fryzurce!!Wiec jezeli czjesz ze chyba nie to , to lepiej idz jeszcze raz  ;).

Diadem ladnie prezentuje sie na Twojej glówce!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
A mi się ten tył podoba - loki i tak  troche popuszczą - wiadomo od razu po sa takie pozwijane  ;)
tylko ja bym zrezygnowała z diademu a tam z tyłu gdzie włosy ida na bok wpięła kwiat - no ale to ja  ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Justyna podsunęła super pomysł, kwiat z boku tej fryzurki wyglądałby cudnie

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciu to może ja się wypowiem :) Jak dobrze pamiętasz, albo i nie pamiętasz :P miałam podobną "barankową" fryzurkę! Na początku mi się podobała, potem miałam mega dylematy, czy na pewno nie jest za bardzo barankowa, czy może powinnam mieć coś bardziej prostego... Fryzurka jednak okazała się strzałem w dziesiątkę :)
Ty wyglądasz w niej ślicznie :) Jedyne, co mi się nie spodobało to całość na boku, ja puściłabym włosy po prostu na kark, nie ustawiałabym ich tak na bok. Ale to tylko moje zdanie :)
Jeśli chodzi o trwałość, to ja też najpierw miałam zrobioną nie do końca utrwaloną, żeby nie niszczyć włosków. Zapewniam, że mi fryzurka trzymała się jeszcze na drugi dzień :) Z tym, że sama od siebie chciałam mieć na drugi dzień rozpuszczone włoski bez loczków, więc ją zburzyłam ;)
Fryzura jest świetna pod diadem, bardzo mi się podoba :) A przód na pewno jeszcze będzie troszeczkę utrwalony, więc nic nie powinno się z nim dziać :)
I jeszcze loczki - w dzień ślubu na pewno będą dokładniejsze. Pamiętam jak dziś gdy oglądałam swoje zdjęcia z próbnej, zobaczyłam chaos na głowie i byłam przerażona. W dzień ślubu wszystko było idealne, loczki dokładne, wyglądały bardzo ładnie :) Do tej pory jestem dumna z mojej fryzjerki ;)
Podsumowując - jestem na TAK dla tej fryzurki :)
Pewnie, jak chcesz idź sobie jeszcze do innej fryzjerki ale wydaje mi się ze ta jest świetna! :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Mi się bardzo podoba przód.
I tak jak madzia myślę wszystko będzie ok, jak nie na bok ale na prosto te włoski pójdą, można też troszkę ich podpiąć a resztę zostawić loków, tak moja przyjaciółka miała.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
dziękuję kochane.... jak zawsze mogę na was liczyć i na wasza szczera opinię... i w kwestii fryzurki mi pomogłyście   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

dałyście mi do myślenia i powiem wam tak... w tej fryzurze nie czuje się wyjątkowo, z klasą, elegancko, nie czuje się wow... pięknie a właśnie jak owieczka .... meeeee..... wiem kochane ze większości wam się fryzurka spodobała  :-* :-* ale części tez nie... a ja raczej jestem w tej grupie drugiej  :-* :-* po prostu nie czuje sie w tej owieczce dobrze.... włosy z boku oki... super... coś w tym chciałabym iść ale na górze jakiś kok, jakieś upięcie ale nie to przeplatanie..... to nie dla mnie fryzurka ;) ;)

w sumie jak M. zobaczył tył próbnej, jak był na tak... juz jest na nie... i mi to pomogło  ;) ;)

a teraz prośba o pomoc... hehe znowu włoski... kochane chciałabym je przedłożyć i zwiększyć objętość włosków... jak to zrobić??  ;) wiem ze są jakieś metody za wszelkie informacje będę wdzięczna bo qurcze nie mam o tym zielonego pojęcia  ::) :oops: :oops:

miłego wieczorku  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wercia czy ty chcesz mieć puszczone te włoski czy bardziej upięte - koka czy jak ??

Offline werka23

• Chuck Norris
justys wolałabym mieć na górze spięte ale chciałabym aby z boku, jak przy tej fryzurce, włoski i loki mi spadały na ramię  ;) ;) nie wiem czy mnie rozumiesz  :hmmm: 

Offline Justys851
  • Chuck Norris
coś jak to - tylko bez tego czerwonego oczywiście  ::)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oooo ta fruzruka jest rewelacyjna !! :o
Moze ja tez pomysle o takiej ...  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
tak  :brawo: :brawo: już bardziej jest w moim stylu  :D :D 
ale mam za krótkie włoski i mało ich... wiec jak mogę taki fryz uzupełnić dodatkowymi włoskami??

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja się na tym nie znam - frzyjerka na bank będzie wiedzieć jak doczepic włosy zeby tego widac nie było  ;)
Z tego co kojarze to MOrgan miała doczepiane włosy  ;)

To jeszcze kilka propozycji :

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ta ostatnia nawet nawet , chocia znajbardziej mi sie podba to pierwsze zdjecie wklejone przez Justys .
A wloski mozna doczepic , tylko ciekawe jak to finansowo ...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Rewelacyjne te fryzurki wklejone przez Justys!!! :o

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się pierwsza i ostatnia bardzo podoba :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Moja koleżanka nosi na co dzień doczepione włosy, wyglądają bardzo naturalnie, nie widać żeby były sztuczne. Z tych wklejonych podoba mi się druga w ostatnim poście Justyny

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello: w poniedziałek

wow.... już tylko 33 dni

:serce:
justys jesteś kochana  :-* :-* dziękuję za wklejone fryzurki ale i za pomoc  ;) ;) ja widzę  coś na głowie w stylu tej pierwszej co wkleiłaś oraz tej pierwszej z drugiej serii tylko z pokręconymi włosami z boku  ;) ;)

hm... te doczepiane włoski są drogie, wczoraj zaczęłam poważniej podchodzić do treski ;) ;) jest tańsza.... tylko jak to się wczepia we włoski? ile to zajmuje tak mniej więcej czasu?   

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Olucha mnie też ta najbardziej się podoba  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
a ta druga jakas taka nie moja  :P :P  jest śliczna ale ja juz bardziej pod siebie patrzę  ::)
a co myślicie o tej?

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
nie podoba mi sie przód, nie przepadam za takimi loczkami z przodu :-\ tył jest zarąbisty ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
nie... z przodu mam grzywkę także będzie inny hehe a właśnie tył.... cos takiego chciałabym z boku bardziej a właściwie żeby loki mi na bok głowy zachodziły lekko  :D :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Porównując tą i tą moją pierwszą jestem za tą moją  :P

w tej to skręcenie mi się nie podoba  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
nio.... justys fakt... ja bym bardziej to podpięła do góry i tylko loczka lub dwa wypuściła na bok  ;) ;) muszę pogadać z fryzjerka  ::) 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja stawiam na tą, którą Justys wkleiła, fryzurka numer dwa :) i trójeczka mi się podoba ale to jak rozumiem odpada, bo nie ma włosów na boku.
Werciu ta którą Ty wkleiłaś mi się za bardzo nie spodobała, jakoś coś mi w niej nie pasuje.
Na włoskach się nie znam, więc nie pomogę. Zapytaj fryzjerki po prostu :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Werciu, ta fryzurka, którą wkleiłaś, jest urocza i jakoś mi do Ciebie bardzo pasuje!
Może warto ją przemyśleć?! ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
przyznam sie, szczerze ze jak zobaczyłam te fryzurki, co wkleiła justys i co ja znalazłam na necie.... to mi się humor poprawił ;) ;)

hehe madziu dzięki za szczerą opinie  :-*

muszę drynnąć do fryzjerki tylko nie wiem czy iść do tej samej czy wybrać się gdzieś indziej  ::) ... w sumie z ta umówiłam się już na sobotę 15 maja  ::)

a mogę was prosić o kciuki :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: kochane pilnie ich potrzebuję.... nie mogę teraz powiedzieć o co chodzi ale jak sprawa się rozwikła obiecuje, że powiem  ;) ;)

i proszę kochane pomóżcie w tych czytaniach... chciałabym jakieś czytanie z pisma św na ślubie ale nie znam ich nazw i  "adresu" w Piśmie Świętym :oops: :oops:   

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Trzymam kciuki!!

Hm z tym nie pomoge botez sie nie znam ... :-[

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No więc, kciuki zaciśnięte!!
Powodzonka w tej jakże tajemniczej sprawie! ;D ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Kciuki zaciśnięte :)
Co do czytań, to miałam książeczkę przygotowującą do ślubu, i w niej było ich mnóstwo... Ale nawet jakbym chciała zwerbować rodziców zeby mi to podali, to skojarzyłam sobie, że nie mam zielonego pojęcia gdzie też się ta książeczka znajduje! Tak więc nie pomogę wybacz :( :-*