Werciu to może ja się wypowiem

Jak dobrze pamiętasz, albo i nie pamiętasz

miałam podobną "barankową" fryzurkę! Na początku mi się podobała, potem miałam mega dylematy, czy na pewno nie jest za bardzo barankowa, czy może powinnam mieć coś bardziej prostego... Fryzurka jednak okazała się strzałem w dziesiątkę
Ty wyglądasz w niej ślicznie

Jedyne, co mi się nie spodobało to całość na boku, ja puściłabym włosy po prostu na kark, nie ustawiałabym ich tak na bok. Ale to tylko moje zdanie

Jeśli chodzi o trwałość, to ja też najpierw miałam zrobioną nie do końca utrwaloną, żeby nie niszczyć włosków. Zapewniam, że mi fryzurka trzymała się jeszcze na drugi dzień

Z tym, że sama od siebie chciałam mieć na drugi dzień rozpuszczone włoski bez loczków, więc ją zburzyłam
Fryzura jest świetna pod diadem, bardzo mi się podoba

A przód na pewno jeszcze będzie troszeczkę utrwalony, więc nic nie powinno się z nim dziać

I jeszcze loczki - w dzień ślubu na pewno będą dokładniejsze. Pamiętam jak dziś gdy oglądałam swoje zdjęcia z próbnej, zobaczyłam chaos na głowie i byłam przerażona. W dzień ślubu wszystko było idealne, loczki dokładne, wyglądały bardzo ładnie

Do tej pory jestem dumna z mojej fryzjerki

Podsumowując - jestem na TAK dla tej fryzurki
Pewnie, jak chcesz idź sobie jeszcze do innej fryzjerki ale wydaje mi się ze ta jest świetna!