Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Wszystko idzie do przodu! Super! ;D

agulka pogoda była wymarzona... u mojej mamie wszystko sie zazieleniło.... drzewa szykują się do kwitnięcia, pojawiły sie tulipanki.... ptaszki śpiewały, słoneczko świeciło.... cudnie....  :Serduszka: :Serduszka:
i kiełbaski wyszły przepyszne.... nie ma jak to prawdziwe ognisko  :D :D

To chyba odpowiedź do mnie..., ale ja nie jestem agulka :terefere: :D ;)

Miłego dzionka kochana! :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
hihih wszystko idzie zgodnie z planem ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe tak agatko mała gaf
dopiero wróciłam do domku.... byłam na mieście za tymi pierdołkami i co ??? kupiłam jedne wielkie nic.... mówię wam my chyba na innej planecie mieszkamy... nie ma nic w tych sklepach... a za tasiemkę przepłaciłabym 100 %  :o :o narobiłam sobie tylko odcisków i obtarć od butów  :-\
zatem kolejne elementy dekoracji zamówię przez neta... szkoda czasu i nóg.... pończoch też nie kupiłam eh... po prostu jest z tym problem... u nas w mieście są same banki i apteki  :P :P

a tak z nieplanowanych rzeczy to kupiłam siostrze pidżamke na urodzinki i hehe nie wytrzymałam... sobie też... nie na urodzinki ale hehe tak na poprawę humoru  ;D ;D tylko ciś.... M. mi głowę urwie... miałam kasy nie wydawać  :Nie_powiem: :Nie_powiem: a przy siostrze mnie nie ochrzani  8) 8) a poza tym kupiłam sałatę i rzodkiewkę i zrobiłam surówkę z tego na obiadek  :P :P

druga połowa dnia bardziej owocna czyli po 14 zaczęło się.... dryn... do domofonu... jedna paczka, zaraz znowu dryyyynnn.... druga paczka... przyszły różyczki, rattan, piórka, perełki, balonty  :hopsa: :hopsa:... szybko obiadek i pach  :auto: z M. na miasto... siup... do fryza... umówiłam sie na kolejną próbną na 26 kwietnia i termin 15 maja babka ma wolny wiec mnie od razu wpisała  :D oby tym razem fryz wyszedł wymarzony  ::) i pach znowu... po ziemniaki hehe tydzień ich w domku nie było  ::) :-\  na miasto siup...  :auto: i kupiliśmy kamizelkę, i krawat i butonierkę do garnituru acha i koszule  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

sofka też juz opłacona będzie w czwartek... biedny świadek miał pomóc nam wnieść i napisałam mu eska, że będzie o 17:30 ale nie napisałam ze w czwartek  :mdleje:  ten biegnie bidny, dzwoni że leci do nas, ze gdzie jesteśmy a ja "ale o co chodzi"  ups... :hahahaha: :hahahaha: to była próba generalna... świadek się sprawdził  :P :P :oops: :oops:
a zaraz biore sie za kolejne internetowe zakupy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
OOo no to dzionek, można powiedzieć, że udany!!
I matko, jak świadka biednego przetestowali!! :o  :D :D ;)
Miłego wieczorku życzę :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No masz szczęście, że jednak coś załatwiłaś :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:
A fota garniaka będzie?Bo ja się doczekać nie mogę  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
No i miejmy nadzieję, że w końcu trafiłaś z fryzjerem...czekamy na efekty ;D ;D ;D

Dla świadka duży plus.. :D :D :D

"Pracuj dalej" bo faktycznie już tylko 26 dni  :jupi: :jupi: :jupi:

:-* :-* :-*

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Świadek widać jest na medal - sprawdził się chłopak.

No i o zdjęciach chyba nie muszę pisać - muszą być obowiązkowo.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia, bardzo dużo załatwiliście ;D
Ja tradycyjnie czekam na foty, WSZYSTKIEGO, od tasiemki po kamizelkę ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja tez czekam na fotki , tak , tak , czekamy !! :D :D :D :D :D :D :D :D

Hm , no prosze troszke zalatwilas  ;).

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

moja kochane foremki sie napaliły na fotki hehe a fotek nie bezie garniaka, kamizelki na pewno.... ::) pisałam wam już o tym... są u teściów... M. od razu tam wszystko zawozi by nie jeździć z tym tą w wewte ;) ;) zaraz zostanę zbiczowana i rozstrzelana...

świadek powidzmy z jednym nawala z drugin nadrabia... miał wódkę załatwiać i 2 miesiące załatwiał ze sama za to w końcu się wziełam.... teraz piwo miał załatwić... sprawa ucichła.... wczoraj nadrobił  ;D ;D ;D

teraz małe sprzatanko i rattan muszę namoczyć :) oj... chyba za mało zamówiłam zatem biorę się za niego teraz a później znowu  :auto: na miasto

moja sostra zabukowała już prom na 8 maja  :hopsa: fajnie....dawno jej nie widziałam  ::)

mam kota umówić jutro na wydmuszki... jakoś mi go żal :'(

i dzwonię dziś do babki od ciast... by uzgodnić co i jak  ;)

:-* :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
hej :)

mam kota umówić jutro na wydmuszki... jakoś mi go żal :'(

:-* :-*

:hahaha: :hahaha: fajne określenie ;D wercia będzie Ci go żal jeszcze pare dni po zabiegu, bo na pewno szwy sprawiają zwierzęciu dyskomfort, ale uwierz mi ze robisz bardzo dobrze ;)

powodzenia w zakupach :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
biedna cicia już umówiona  :'( eh...wiem ze tak będzie mu lepiej ale jakoś mi strasznie go żal... jutro o 15:00....

zrobiłam szkielety dekoracji samochodowej  :hopsa: jednak mi zabrakło rattanu...  zaraz domówię :)

zaraz lecę... na miasto.... tylko sie umyje  :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
kochane już 25 dzionków :hopsa:

:serce: :serce:

a  mnie przyssało do krzesła i neta  :P :P zamówiłam tasiemki, przyssawki, fontanny tortowe  i ten rattan nieszczęsny... mam nadzieję, że już wszystko będzie do dekoracji i tylko tyrać..... ehehe  ;D ;D

teraz to poważnie.... spaduje... bo mam opóźnienie

acha i ta babka od ciast.... już dzwonie  :P :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Praca wre ;D ;D ;D Jeju ale tu zamieszanie ;D Dobrze Ci ;)
Świadek widzę sprawdził się na medal ;D
Eh.. Ja się martwię czy dam radę przylecieć 10 maja do Polski ::)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Gratuluję 25 dzionków!! :brawo_2: :skacza:
Mkniesz jak burza z tymi przygotowaniami kochana!! :o ;D
Miłego dzionka Werciu :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
Gratuluję 25 dzionków!! :brawo_2: :skacza:

dziękuję  :-* :-*

u nas prawa wre pełna parą a watek prawie wygasł w porównaniu do innych :-[ :'( :'(

madziu a dlaczego obawiasz się ze nici z przylotu do PL? kochana ja ci kibicuje z tym pełną parą  :brawo: :brawo: :brawo:

madziu, agatko dzięki za zajrzałyście  :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
[b 25 dni !!!][/b]

Jak ten czas szybko leci Werka!Za chwilke bedziesz zona  :P.Uwielbiam to slowo , a nie wiem dlaczego  :P :P :P.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
madziu, agatko dzięki za zajrzałyście  :-* :-*[/b]

Nie ma za co Werciu... cała przyjemność po mojej stronie! ;D ;) :-*
Zostawiam buziaka i życzę kolorowych snów :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej

Wpadłam buziaka tylko zostawiać  :-* :-* zaraz lecę do dentysty  ::)

biedna cicia... na dzis post.... pączek zaraz mi paluszki obgryzie  :P :P

agatko sny były wyjątkowo kolorowe  :-* :-*

Za chwilke bedziesz zona  :P.Uwielbiam to slowo , a nie wiem dlaczego  :P :P :P.

ja też  :D :D

lece bo się nie wyrobie  :id_juz: :-*

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Tak prostując - to werka jest już żonką :)
Ale to nie zmienia faktu, że za 25 dni nasz wielki dzień :)

Offline werka23

• Chuck Norris
aniu wg kościoła nie jesteśmy małżeństwem hehe  :p :p tylko w związku cywilnym  ;) ;)

my nie nosimy obrączek, nie obnosimy się z tym, nie mówimy sobie "żono moja" "mężu mój"  dla nas datą wejścia w związek małżeński jest maj  ;) ;) hehe ja się śmieję ze jestem cywilną żonką ale kościelną narzeczoną  :P :P jakoś dla mnie wyższej wartości jest to co przed bogiem a nie na papierze... oczywiście nie mam nic do cywilnych slubów... jest piękny i doniosły... ale kościelny.....  :D

zjadłam kanapę hehe w tym czasie pycha.... baleronik z sałatą  ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Na naszych zapowiedziach było napisane - związani cywilnie ;)
Wiem, że dla kościoła nie jesteśmy małżeństwem - dlatego na zaproszeniach było mojej panieńskie nazwisko.
Ale w Księdze Weselnej napisałam już Anna Sz... z d. R....

My już od ślubu cywilnego mówimy o sobie mąż i żona ;) nosimy obrączki itp. A Ty przyjęłaś nazwisko męża?

Offline werka23

• Chuck Norris
tak :) przejęłam nazwisko M. to chyba jedyna zmiana  :D :D dlatego w zaproszeniu napisaliśmy W i M. L. nie chleliśmy komplikować spraw jak i tak w rodzinie i przyjaciele wiedzą, ze jestem już panią L.  z tym ze w zaproszeniu zaznaczyliśmy ze teraz bierzemy sakrament małżeństwa  ;) ;)

w księdze pewnie też tak napiszemy  ;) ;)

Nasze obrączki czekają do maja :) w maju też będziemy obchodzić rocznice ślubu  ;) wszystko u nas zacznie się od maja... tak uzgodniliśmy...  tym chcieliśmy podkreślić doniosłość wydarzenia jakie nastąpi już za 24 dzionki :D :D oczywiście nigdy nie zapomnimy tych cudownych chwil na ślubie cywilnym, jednak czujemy że ten właściwy, najważniejszy dla nas moment nastąpi w maju  :Serduszka:

hehe szczerze mówiąc to i ja czuję, że wielka zmiana dopiero nastąpi  :hopsa: mam normalnie wahania jakbym nie była w żadnym związku, mam obawy, mam takie momenty ze zwiałabym na koniec świata.... hehe ogarnia mnie panika... wczoraj się poryczałam... mieliśmy 50 dni abstynencji w ramach postu w intencji naszego małżeństwa, które rozpocznie się w maju, w długi weekend majowy jedziemy na pielgrzymkę, może do Kalisza albo Częstochowy... zobaczymy jeszcze... dlatego  nasze wspólne życie, z chwilą 15 maja się rozpocznie, jako mąż i żonka... razem na zawsze  :serce:

my w zapowiedziach nie mieliśmy tak napisane...  tylko było podane moje panieńskie nazwisko  ;) ;)

acha... i nie pochwaliłam się... mamy autko  :hopsa: a nawet 2 hehe do wyboru... między audi chyba A6 a rover 75 :skacza: ale ja wole rover  ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to rzeczywiście w maju rozpocznie się dla Was nowy okres w życiu! :)
Bardzo fajnie do tego podchodzicie... Podziwiam!

Super autka macie do wyboru!!
A Twój PM, za którym jest? :D
Milego dzionka życzę! :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
agatko też za rover  ;) ;) w sumie to on mnie do niego przekonywał  :D :D

ale sie cieszę :hopsa: :hopsa: :hopsa: już myślałam ze pojedziemy naszą toyotką  :P :P

agatko  również  :-* :-* i miłego dnia zyczę 

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
wercia ja już prawie zapomniałam, ze wy już jesteście małżeństwem.  :glupek:
 ja też bym była za roverem, kocham takie samochody, z resztą nasz będzie też w tym stylu ;D
Cieszę sie razem z Tobą, jak sie czyta Twój wątek, to człowiek aż tryska energią :skacza:
Miłego dnia :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ooo fajnie że samochodzik jest i to jeszcze taki wybor, ja bym wybrała rover - mniej oklepany  :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
50 dni abstynencji? :o podziwiam ;)

Zastanawiam się, czy jestem jedyną forumką, która postanowiła pozostać przy panieńskim nazwisku... :hmmm:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Ja postanowiłam mieć podwójne, pomimo tego ze będzie długi ogon za imieniem Ewa ;) jakoś nie potrafię sie rozstać ze swoim nazwiskiem ;D

Offline m_lena

• uzależniony
też za rover'em jestem :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Werciu, pozwól że dołączę do Twojego odliczanka, zresztą i tak się już wepchałam  :terefere:

Postaram się choć troszkę nadrobić, z pewnością historię Waszą, no i więcej, na ile czas pozwoli.

Oho, akurat trafiłam na interesujący mnie temat, bo ja będę miała dwuczłonowe nazwisko, troszkę jeszcze się zastanawiam, czy jednak nie wybrać PM'a, zostały mi 2 dni (jeszcze mogę zmienić w USC), ale jednak moje mi się podoba, PM'a znacznie mniej  :-X, stąd dwuczłonowe  ;) Zdania są podzielone, moja mama prawie się na mnie obraziła, że taką decyzję podjęłam, twierdząc że skrzywdzę swe dzieci (jeśli będę ja miała  :P), że w szkole będą je niby prześladować, że matka inne nazwisko i ojciec inne, ech, ale moja mamcia to straszna tradycjonalistka  ::)

Przyznam, ę mam słabość do Audi, aczkolwiek Rovery też mi się podobają  :)

Werka, fajnie że taki pościk sobie zrobiliście, teraz to noc poślubna będzie taka prawdziwa  ;D oj będzie się działo  :brewki: :brewki:

To widzę maj ma dla Was szczególne znaczenie, fajnie, bo to piękny miesiąc  :D