Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360370 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

◊............,-.,-.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010

W koszyku- obfitości,
w serduszku- miłości,
w jajkach- niespodzianek,
w Dyngusa - wody dzbanek.

Wesołych świąt życzą

Patrycja i Łukasz

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00

PS jak tam sałatka :P? bo się doczytałam o jakimś kapciu ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześć kochane  :-* :-*

wpadłam na szybciocha  ;D ;D

kivi, pati, iza dziękuje za życzonka :-* :-* :Daje_kwiatka:

cisto upieczona, sałatka zrobiona  :skacza: :skacza: biorę się za sprzątanie bałaganu  :P :P kivi dziękuję kochana!!!!!!!!!!!!!.... sałatka wyszła pyszna!!!!!!!!!!!! oczywiście jest nie dosolona  :P :P wymoczekseler gdzieś zniknął w innych warzywach ale wyszła ilość jak dla armii  :hahahaha: jakoś tak wydawało mi się mało tych składników i dałam trochę więcej :P :P nio muszę sałatkę teraz rozdać bo w miesiąc tego nie przejemy   :D :D

poza tym wszystko mam w mleczku kajmakowym..... my otwierać puszkę a tam fontanna na pół metra  :hahahaha: :mdleje: i wszystko się klei

a jak posprzątam jadę do mamusi.... koszyczek już tez poświęcony  :hopsa: :hopsa: jest śliczny  :Serduszka: razem z M. byliśmy w kościele.... cudownie było  :Zakochany: :serce: dla takich chwil warto żyć :brawo: :brawo: a M. właśnie pojechał do pracy i już mniej fajnie  ::)

odzyskaliśmy tez fotki z wakacji, chcecie?? buziaczki  :-* :-*

ide do roboty hehe  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oczywiscie ze chcemy !! ;)

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008

Pełny koszyk dziś naszykuj,
wyśmienitą upiecz babkę.
Na śniadanko wielkanocne
każdy ma niemałą chrapkę.

A już jutro po kryjomu
nalej wody pełne wiadra.
Zaskocz w poniedziałek z rana
babcię, wujka albo szwagra.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009

Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
życzą
Alina i Maciej

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009

Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosfera była miła,
a zajączek uśmiechnięty :)
Wesołych Świąt życzą Dorota i Przemek

Offline m_lena

• uzależniony
Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
fotki- jasne :D:D:D:D:D

Werka jak Ty ograniasz to wszystko? juz coraz mnie czasu nam zostalo..
niby wiekosc pozalatwiana ale ja mam takie wrazenie ze kurcze nic tak naprawde pod kontrola nie jest :(

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
werciu wiem co czujesz, ja rowniez jak pozwole sobie na chwile słabości, to później brzuszek jak balon. Zastosowałam tą diete, którą Ci wysłałam i od razu 3kg mniej ;D bez ćwiczeń, bez głodzenia, bardzo często oszukiwałam ::)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Werka, jak tam zespół? :tupot:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Czigra mi też wyślij tę cud dietę :P

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki po świętach  :-*

39 dzionków
 :serce:

poczytałam co nie co ale czasu nie miałam na pisanie  :P :P

gosiaczku, sylwiu, castia, wisienko, lenka, dziękuję za życzonka świąteczne :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

święta minęły szybko, uf.... i nie spasłam się  :P :P wczoraj weszłam na wagę a tam 1,5 kg mniej  :skacza: dzis bedę miała wiecej czasu to przejrzę dietkę czgry  ;)

w niedziele byliśmy u mojej mamy na śniadanku, później u M. rodziców na obiadku...przy obiedzie mniej przyjemnie, temat winietki... oj kolejna krytyka naszego pomysłu mnie wkurzyła i nie wytrzymałam... powiedziałam "z Michałem postanowiliśmy, że będą winietki, i uszanujcie to" ale mieli miny.... od razu zeszli na ton, w stylu "róbcie jak uważacie"  po obiadku poszliśmy na długi spacer wraz z M. rodzicami i siostrą i jej rodzinką.... widziałam sarny... mówię wam chyba stado ze 30 sztuk... i ptaszki hehe  :hahahaha: :hahahaha: coś ugryzło mnie w rękę także prawie cała dłoń mi spuchła, a M. zlewając się skaleczył palec o trzcinę.... hehe gałązka mu się spodobała   :hahaha: :hahaha:
 wieczór był nasz   :Serduszka: :Serduszka: to oznaczało koniec postu  :hahahaha:

w poniedziałek... M. pojechał do pracy wiec do 14 siedziałam sama z kicią.... chciałam uniknąć oblania  :P :P później do mojej mamy na obiadek... mmm.... karkówka pycha jej wyszła  ;D ;D ;D oczywiście mama mi pomogła i nie dosalała, tylko troszkę zatem nie myłam wyalienowana  :D :D :D :D

fotki będą później, nie mam teraz do tego głowy

;patik ja mam podobnie..... haha u nas żaden spokój.... mam wrażenie ze nic nie jest załatwione, wszystko jak taka nie ścięta jeszcze galaretka, nie ma nic w tym całości  ::) ::) w niedziele spanikowałam po jednym telefonie i do moich znajomych wydzwaniałam czy zostają jednak tam na noc, bo hehe już nic nie wiem  :P :P biedni, dobrze ze mnie lubią  :D :D :D przynajmniej sobie pogadałam  :P :P
mamy pewnych około 80 osób, jeszcze 20 nam nie potwierdziło.... M. dziś ich ścinie ;D ;D chyba my rekord odmów pobijemy na forum  ::)

a dzis nic mi się nie chce...... wr.... za zawieszki czas się brać  ::) ;)

nemezis w tym tygodniu mam nadzieję, sprawa zespołu się rozstrzygnie ;) ;) oczywiście jak zwykle, nie mamy na razie ze strony naszego obecnego zespołu, żadnych informacji  ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
I zaraz będzie mniej niż 30  :hopsa:

A cóż to za dietka czigry? ja też poproszę :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
no proszę już prawie tylko miesiąc został  ;)

Kochana a jak sprawa zespołu ??

Offline Nemezis

• maniak
oj kolejna krytyka naszego pomysłu mnie wkurzyła i nie wytrzymałam... powiedziałam "z Michałem postanowiliśmy, że będą winietki, i uszanujcie to" ale mieli miny....

:brawo: :brawo: :brawo: Tak trzymać! :ok:

Offline werka23

• Chuck Norris
justys nio własnie nic nie wiadomo.... eh... dajemy czas elizie do czwartku, jak dalej będą sobie tak lecieć to bierzemy chyba credo  ::) eliza z tego co mi gościu powiedział, szuka wokalistki  i jak będą coś wiedzieć to dadzą znać, tylko ze już w piątek mieli coś niby wiedzieć  ::) M. chce poczekać to musze to uszanować, z credo mamy tez czas do czwartku na odpowiedź, zatem oki.... wahamy sie bo po prostu szarpnie nam to budżet  ::)

ciries  hehe do czigry się zamelduj  ;) ;) albo ja ci prześle jak czigra nie ma nic przeciwko  ;) ;)

nemezis zrobiło się nie miło ale wyszło na nasze  :Najlepszy: ;D ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
To ja chcę fotkę z dzisiejszych prac zawieszkowych...chcę zobaczyć postępy  :bicz: :bicz: :bicz:

Offline werka23

• Chuck Norris
To ja chcę fotkę z dzisiejszych prac zawieszkowych...chcę zobaczyć postępy  :bicz: :bicz: :bicz:

hehe to mam kochanego kata nad głową  ;D ;D  dobra ;D ;D kupie papier :terefere: :terefere:  :P :P :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
kupie papier :terefere: :terefere:  :P :P :P[/b]

Twoja szybkość w załatwianiu tej sprawy mnie przeraża ::) ::) ::)
Ale dobrze, chociaż papier kup :mdleje: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline werka23

• Chuck Norris
a kochane nie pochwaliłam się  ;) ;) wczoraj dostałam 1 @ z odstawienia tablet i co??! nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowej  :brawo: :brawo: bolał brzuszek, momentami to zęby zaciskałam ale do zniesienia a te skurcze mocne pojawiały się po jedzonku także dałam rade  :Najlepszy:

emeczko nio nie będę ukrywać ciężko mi się za to zabrać... ale to dlatego ze mam do wycięcia nożyczkami jakieś 120 motylków  :mdleje: :mdleje: :mdleje: a nie mam papieru nawet by to druknąć.... obiecuję ze wieczorem jakieś będą postępy ;) ;) hehe a jak nie zawieszko to chociaż napije może kupimy albo winko  ;D ;D ;D  hehe   :-* :-* :-*

wiecie co a tak szczerze wam się przyznam.... wciąż wydaje mi się ze mam dużo czasu na to wszystko  :mdleje: :mdleje: 39 dni to dla mnie jak 390  ;D ;D nie wiem, czy dlatego ze tak długo odliczamy i tak mi się wydaje ze jeszcze dużo czasu czy jak..... a później będzie panika ze nic nie zrobione  :o :o

Offline mka

• Chuck Norris
Super, że @ po tych tabsach do zniesienia jest! :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Nie masz kogo poprosić o pomoc w wycinaniu tych motyli? :brewki: :brewki: :brewki:

No napoje też ważna sprawa...teraz bierz się za kupno papieru, potem napoje, a wieczorem druknij sobie zawieszki..zacząć wycinać możesz jutro :D :D :D

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe i tym sposobem martusia zagospodarowała mi cały dzień  :-* :-* :hahahaha: :hahahaha:

moja mama sie zadeklarowała do pomocy, ale ma remont kobietka wiec jej nie chce głowy suszyć  ;) ;) Michałowi pomysł sie zawieszek spodobał ale jak przeliczył ile czasu na to potrzeba hehe to za głowę eis złapał.... ale nio ja mam w końcu jeszcze dużo czasu do ślubu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :terefere: :terefere: :p :p :p :p :glupek: :glupek:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Napewno dacie radę :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia nawet nie wiesz jak sie ciesze ze bóle @ zniknęły ;D
Z chęcią bym Ci pomogła, ale za daleko mieszkasz :P sami będziemy sie bawić w robienie zawieszek ::)

Offline Nemezis

• maniak
nemezis zrobiło się nie miło ale wyszło na nasze  :Najlepszy: ;D ;D ;D

Być może jeszcze kilka razy dojdzie do podobnej sytuacji, ale jeśli będziesz konsekwentna, to może teściowa zrozumie, że nie z Tobą takie numery i w końcu przestanie się wtrącać ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
załapię sie na ta diete od czigry??
Znam ból z zawieszkami... my nadal ich nie mamy. Sama czekam jak na zmiłowanie na @ aby w trakcie ślubu nie dostać!

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
dacie radę ;). My na początku tez chcieliśmy bawić się w robienie zawieszek ale zrezygnowaliśmy i mieliśmy w końcu kupione śliczne kokardki