Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
ale czas szybiutko lecy 55 dni zleci.. ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Rety, ale to zleci szybko! :skacza:
Co do bielizny to te z linku mi się wcale nie podobają, a z tych co wkleiłaś to ta przedostatnia jest ładna :)
A masz jakąś koncepcję co do tablic? :)
Piosenek nie przesłucham kochana, wybacz, ale już ledwo na kompie siedzę, a jeszcze mam parę rzeczy do zrobienia... :-* Może potem zdążę wejść to posłucham! :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Te dwie piosenki sa ladne ... ale cos mi sie wydaje ze ta 2 jest taka smutna ...

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
No to super, że narzuta zakupiona:). Rety jak ten czas leci. Tablice sama?... No....podziwiam  :o buziaki

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześc kochane foremki  :-*

jak fajnie ze forum juz działa  :D

co u nas, nio trochę ruszyły sprawy hehe

* wczoraj zawiozłam suknie z cywilnego i garnitur do czyszczenia ;D ;D będą na piątek.... szybko, nie spodziewałam sie tego, bo kumpela czekała miesiąc  8)

* w niedziele, już decyzje w sprawie utworu została podjęta, będzie ten pierwszy  ;) im bardziej go słuchałam tym bardziej wpadał do serca  :D :D nio i mamy już prawie układ pod niego  ;) w niedziele tez zrobiliśmy całe tango i hehe M. mną będzie niezłe rzucał  ;D ;D ;D hehe najciekawsze jest to, ze w tych wyrzutach murze mu zaufać  :o :o  kocham ten taniec  :Serduszka: dziękuję kochane za wyrażenie opinii  :-* :-* ten drugi utwór jest również piękny jednak pierwszy bardziej mnie przekonał

* podjęliśmy decyzje w sprawie napoi, i teraz będziemy do kupować litrowe spraite i fanta, a na to zwróciła nam babka w hurtowni uwage i faktycznie te butelki nie sa duże a wychodzi dużo taniej  ;)

*  na poprawinach będzie piwko nie lane a w butelkach lub w puszkach

* popstrykałam sie z siostra bo jej narzeczony nie pije ani wina ani wódki tylko piwo, i ona wiele zdziwiona, ze  na weselu tego nie będzie  ::)  qurcze nie będę robić wyjątków, bo za nim pójdzie 20 innych osób i wesele sie rozpije, już widziałam takie sytuacje na weselu gdzie piwko było mieszane z wódką   ::)

* nio wczoraj, zona kuzyna M. potwierdziła ich przyjazd  :hopsa: super!!! zaskoczył mnie jej telefon do mnie jupi!!!! fajnie, ze rodzinka M. sie tak zmobilizowała, bo hm.... moja dostała zaproszenia we wrześniu i nic do dziś nie wiem  ::)

* dzwoniłam do salonu z zapytaniem o moja suknię!!!!! w piątek przyszła!!!!!!! przymiarka po świętach ;)

z tymi tablicami, hm..... mam projekt ale w głowie  ;D ;D ;D

wiecie, co myślałam, ze te tablety anty sie przyjęły.... ale dziś do 2 w nocy nie spałam bo mnie na  :Naciaga: brało.... kropelki żołądkowe całe szczęście pomogły.... nie miesza sie ich z mlekiem czy jak  ???

poza tym wczoraj fundnęłam sobie 20 minutowe ćwiczenia rozciągające, i hehe wiecie co, dziś nóg nie mogę wyprostować   ::) nio rozgrzałam mięśnie porządnie i nie wiem czemu powłóczę nogami jak babcia  ::) buuu a dziś są tany oj nie wyobrażam sobie  wyciskać dziś jive :mdleje:   jej.... co ja mogę z tym zrobić? m. jak przyjedzie to mnie opierniczy i wyśmieje..... żeby nie było to był jego i trenera przepis na szpagat  ::) najlepsze było wstanie z łóżka

poza tym po południu planujemy jechać do hurtowni napojów, do Lubina nadal szukać cukierni która tego torta się podejmie oraz spisujemy protokół, zatem błagam o 16 zaciśnijcie mocno kciuki  :blagam: :blagam: :blagam:

w planach mamy też podjechać  na sale i zapytać konkretnie co mamy w dekoracji ze strony hotelu zapewnione  ;)

:-* :-* idę coś zjeść z :kawa:  

właśnie moja przyjaciółka odmówiła przyjazd na nasze wesele  :'( :'( :'( teraz zrobiło mi sie smutno

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia ja kocham jive, mam wrażenie, ze urodziłam sie po to zeby tańczyć ten taniec ;D strasznie Wam zazdroszcze tego tanga, gdyby mój PM czuł sie pewnie w tańcu, to tez bym chciała zrobić jakiś układ. Pierwsza piosenka jest najlepsza :'( :brawo_2:

Offline m_lena

• uzależniony
Narzeczony siostry moze nie pić w ogóle, nic mu się nie stanie ;)

Też sie zastanawiam, czy zamiast ogromnych 2 lub 2,5 litrowych butli nie kupić tych litrowych  ??? Czym Was przekonała? I jak liczycie napoje na osoby? Ile czego?

...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
czigra jive to chyba jedyny taniec towarzyski który mi nie pasi, eh.... pewnie dlatego ze mam za słabe nogi  :D :D uwielbiam cha che, tango, rumbę walce, ale jezu, jive to dla mnie rzeź  :P :P

lenka dokładnie jej to samo powiedziałam  :D :D co do napoi to my zaczęliśmy kupować półlitrowe które zżerają nasz portfel i przyłożyła litrowe do 05 wódeczki i praktycznie ta sama wielkość  ;) ;) 2 litrowe na stole to bawoły  :o :o :o nam  na sali mówili właśnie ze maja byc 0,5 litra ale litrówki nie wyglądają żle..... szkoda tylko ze mamy już 50 litrów pepsi 0,5 i trochę tez tych małych sprite i fanty.... nio ale później kto będzie na to patrzył  ::)

eh.... chyba dobrze mówię  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nie przejmuj się narzeczonym siostry, jego sprawa, a Wy nie możecie patrzeć na każdego gościa! Bo jakby się poczuł wujek X gdyby zobaczył że narzeczony siostry pije piwo, a jemu nic nie zaproponowano? Ja też miałam taką sytuację, mój ulubiony wujek pije tylko piwo. No ale nie zamierzałam robić wyjątków i powiedziałam mu po prostu że nie chcę robić wyjątków bo bym musiała wszystkim dać, i żeby się nie gniewał czy coś. Powiedział mi "Córcia ty się nie przejmuj mną, to przecież nie ważne!" :) ;)

Dobrze mówisz, nikt nie zwróci uwagi na te butelki! :)
A co do projektu tablic, to może naszkicuj go jakoś w paincie? ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
A siostra to chyba mocno przesadziła z tym zdziwieniem..nie robisz imprezy dla 10 osób, żeby każdemu dogadzać..Z resztą uważam, że piwo na weselu wygląda mało elegancko...To co Narzeczony z Sis na swoim weselu będą pili piwo z kufli??? :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Zdecydowanie 1l napoje wyglądają idealnie! A te 0,5l wykorzystasz na bank tak już po 1 w nocy :pijaki: :pijaki: :pijaki:
Miłego dzionka i 3mam kciuki o 16 ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
protokół podpisany!!!!!!!!!!
  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

mka dziękuję za kciuki :-*, poszło jak z płatka, nio za wyjątkiem szokujących pytań typu "ile razy w miesiącu chodzisz do kościoła" lub "ile razy w roku spowiadasz się" z M. później mieliśmy niezła polewkę z naszych odpowiedzi i buraka jakiego walnęliśmy  :P :P Wyszło, ze M. chodzi do kościoła raz w miesiącu a ja dwa, plus to, ze niedawno chodziliśmy cały tydzień  :hahahaha:, bo były nauki przedmałżeńskie  ;D ;D  ale M. powiedział ze chodzimy  kiedy tylko  mamy wolna niedziele hehe to z tego wynika, ze ja dodatkowo w kościołku jestem kiedy mam okienko na uczelni   :hahahaha: :hahahaha: w spowiedzi byliśmy zgodni, ufff... na szczęście ale hehe ja dodałam, ze w ostatnim roku było z tym ciężko.... a ksiądz na to "bo i nikt by wam nie dał rozgrzeszenia"  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :brawo:
a w ogóle proboszczowi się spieszyło bo były rekolekcje  :P :P

dekoracje do kościoła mam z głowy, uff..... mamy zapłacić 200 zł. i zero dzwonienia do innych par, kłótni o dobór dekoracji, latania po kwiaciarniach i całego tego szumu  ;) 

nie robisz imprezy dla 10 osób, żeby każdemu dogadzać..Z resztą uważam, że piwo na weselu wygląda mało elegancko...To co Narzeczony z Sis na swoim weselu będą pili piwo z kufli??? :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
emeczko staram się ja zrozumieć bo hm.... ona trochę z angielszczona  ;D ;D nio niby u nich w anglii piwko pije sie na weselach, chrzcinach itp. ona zdziwiona, ze u nas nie :) ale wbiłam jej do główki co trzeba hehe i już jest dobrze  :D :D

a dziś nie wytrzymałam i zrobiłam jazdę w cukierni..... nio wiecie co ja pytam się o tort a babka olewająco otwiera zeszyt i każe sobie przeczytać cennik  :o :o :o nio to ja zapytałam o tort prostokątny, a oni ze takiego nie robią..... wrr.....  :nerwus: :nerwus: :nerwus: i się wściekłam.... nio kazałam jej to wyjaśnić, ze jak to, ze te torty na necie są i nie wydziwiam przecież a nigdzie nie chcą mi tego torta zrobić  :twisted: :evil: oberwała, za wszystkie cukiernie.... a ja wyszłam z cukierni i się rozryczałam bo ja nie chce na stelażu okrągłego, z ciapkami  :-\ :-\

dziś jest jakiś dzień odmów... moja ciocia tym razem zadzwoniła i nie przyjadą  :-\

madziu hehe w pańcie na szczęście nie muszę  projektować, mam odpowiedni program  ;D ;D ;D

a nio właśnie, jedna tablica już jest zaprojektowana  :hopsa:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A u mnie na weselu będzie piwo, w butelkach 0,33l z odkręcanymi kapslami. Jak ktoś nie lubi wódki, nie pije wina... to ma piwko i nie uważam żeby takie małe butelki były nieeleganckie :)

Ale to kwestia podejścia :)

Offline kivi_23

• uzależniony
Nie ma co się gościami tak pojedyńczo przejmować.. bo wszystkim to się niestety nie dogodzi ;) a tak poza tym to Werka przygotowania pełną parą ;D super tylko pozazdrościć, bo u mnie to jakoś wszystko stoi w miejscu :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Werka, to ile Wy tych układów przygotowujecie? Bo najpierw pisałaś o układzie do tanga, później o walcu angielskim i już się pogubiłam... ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
nemezis przygotowujemy 2 układy  ;) ;) tango mj wybór i walc angielski Michała..... eh.... jak zostało by tylko tango to co zajecia słuchałabym ze czemu nie walc, a tak teraz marudzi ze zapomni walca bo układ przerobiliśmy by lepiej mi sie tańczyło  ;D ;D ;D nio natomiast ja wymarzyłam sobie tango na pierwszy taniec, i hehe chyba bym nie przeżyła tego jakby M. się uparł go nie tańczyć ;D ;D

kivi to podciągacie rękawy i o roboty hehehe  :bicz: :p a tak poważnie, to mało czasu zostało i mamy jeszcze kupę do zrobienia  ;) ;)

ja zaraz lece do dentysty  :mdleje: och jak ja to lubię  :P :P :P i kosmetyczki.....przyjemniej już  :) ;)

Offline m_lena

• uzależniony
Jak to nie robią prostokątnego tortu?!?!?!?!?!?!
Udało Ci się w końcu gdzieś zamówić?
Przykro mi z powodu odmowy przyjaciółki :(
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
W ogóle z tym tortem to faktycznie jakaś szopka dziwna  ::) Współczuję nerwów...

Hm, jeśli chodzi o taniec to zróbcie 1 taniec, a po północy taniec nr 2 - niespodziankę dla gości :) No i masz wilk syty i owca cała i tango i walc :)

Powodzenia u dentysty! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmmm co do bukietu, z rozami pieknie sie komponuja eustomy! :) a santnii jest piekna i sie nie przejmuj tesciowa :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
już po wizycie u dentysty i  kosmetyczki  :D jeszcze mam sparaliżowany polik  :P :P

natomiast u kosmetyczki zaklepałam już 15 maj na makijaż  ... będzie około 11:30 -11  :hopsa: próbny w kwietniu się szykuje, wstępnie na 14  ;) ;)

umówiłam tez sobie ( na razie) fryzjera na 15 maja o 9:00 :) nie wiem kiedy wybiorę sie na próbną, może w 2 połowie kwietnia ;)

nio to trochę załatwiłam   :D :D

króliczku, o północy obowiązkowo będzie walc wiedeński  :D :D :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: dlatego nie brałam go na pierwszy taniec  :D :D

lenka nio właśnie nie mamy torta i nie wiem co z tym problemem zrobimy  :'( :'( :'( :'(  w życiu nie pomyślałabym, ze będzie taki z tym problem.....a tu w każdej cukierni słyszę "okrągły stelaż "   :mdleje: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: nio i mamy problem.... poważny dlaczego mam brać to co jest a nie mieć to co mi sie podoba..... chol* przecież ja za to płacę!!!!!!!

nio przyjaciółka nawaliła, nie ma co  :-\ nie spodziewałam sie tego, zupełnie, dziękuję lenka :-* :-*

paula jak się okaże ze nie ma kremowych frezji będą właśnie eustomy..... a teściowej ciśśś......a musi wiedzieć!!!  :D :D ;)

zamówiłam tort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :hopsa:  :skacza: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :skacza: :hopsa: :skacza: :hopsa: :skacza:

właśnie rozmawiałam z szefem cukierni.... konkretny facet  ;)  nigdy tego nie robili ale sie tego podejmą  :hopsa: :hopsa: nie będzie 4 pieter tylko 3 ale będzie krem i marcepan co go wzmocni  :hopsa: :hopsa: :hopsa: oby tylko nie zapadł się  ::) ::)

cenowo około 500 zł, zaliczka 100 zł oraz smak (nie pokombinujemy) standard czekoladowo -śmietankowy :D :D :D też pycha  ;D ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Llllooooo jak fajnie ze masz juz zamóiony torcik  ::) ::) ::)!!!

Offline kivi_23

• uzależniony
Werka moje gratulacje!! kolejna sprawa załatwiona ;) niestety tak się na to czeka.. a później przerażenie w oczach bo jeszcze to i tamto. a tylko tyle czasu zostało :P

Offline werka23

• Chuck Norris
agula, kivi dziękuję laseczki  :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

ale u mnie sie cicho zrobiło :-\ :-\ eh... a blisko juz maja....   chyba wam już znudził się mój watek :'( :'(

Offline kivi_23

• uzależniony
No coś Ty!! :biczowanie: ja jestem :P

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Cos Ty !!!

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
No coś Ty, wątek się nie znudził - tyle że czasu brak.
Właśnie próbuję się odnaleźć na forum.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Tak, z tym czasem coraz gorzej... :urwanie_glowy: Ja staram się regularnie czytać Wasze wątki, ale niestety coraz mniej w nich piszę :'(

Offline werka23

• Chuck Norris
a tam.... mi sie smutno zrobiło..... bo mój w porównaniu z waszymi umiera  :'(

wczoraj zakończyliśmy rozdawanie zaproszeń  ;) i potwierdziły nam 2 pary  :hopsa:  

tym, foremkom co sa nadal ze mną dziękuję :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Gratuluję torcika :)
Ja podczytuję, ale niestety nie nadążam, tyle się tu dzieje.... ale jestem :):):)

Miłego dnia, Werciu  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
anjuszka dzięki kochana  i za torta, i ze jesteś :-* :-* tobie równiez miłego dzionka życzę  ;)

a mam pytanie kiedy płaci sie za zapowiedzi? na początku -czyli kiedy się na nie daje czy jak już sie odbiera papierek??  ;)   

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja w ogóle nie wiem o co chodzi z zapowiedziami jakimiś, ciemna masa  ;D