Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359142 razy)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Głowa do góry, zagryzasz zęby, szybka kolacja u teściów (gdzie myślami jesteś już w domq) i zaraz spadacie do Twojej mamy ;) ;) Nie daj się!!! :ok: Ignoruj głupie uwagi, to zawsze działa... ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Ja z kolei nienawidzę jak zaczynają się pytania pt:

- Jadłaś coś? A co? A gdzie? A z czym? A na pewno nie jesteś głodna? Może zjesz sobie zupke, bo zrobiłam? Dlaczego nie chcesz? Jak to nie lubisz? No, ale przecież to jest zdrowe... No to moze spróbuj? A dlaczego nie? Ale najpierw może jednak spróbujesz?  ....

I TAK BEZ KOŃCA!!!! Wrrrrrrrr...

moja teściowa tak ludzi torturuje  ;) a jak się nie zje to się potrafi nawet rozpłakać  :mdleje:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
werka, zrób tak, że najpierw do teściów na chwilę a potem już na spokojnie do Twoich! Serio... mnie też teściowa traktuje, super... no nie powiem jak mało ważną osobę... ale tak trzeba i już. Też bym chętniej się nie pokazała nawet u nich, ale... czego się nie robi dla męża. Pójdę podniesioną głową, zacisnę zęby, a potem będę się cieszyć świętami z ludźmi którzy nas kochają i nie stawiają warunków.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja z kolei nienawidzę jak zaczynają się pytania pt:

- Jadłaś coś? A co? A gdzie? A z czym? A na pewno nie jesteś głodna? Może zjesz sobie zupke, bo zrobiłam? Dlaczego nie chcesz? Jak to nie lubisz? No, ale przecież to jest zdrowe... No to moze spróbuj? A dlaczego nie? Ale najpierw może jednak spróbujesz?  ....

I TAK BEZ KOŃCA!!!! Wrrrrrrrr...

moja teściowa tak ludzi torturuje  ;) a jak się nie zje to się potrafi nawet rozpłakać  :mdleje:

O matko....  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześć kochane  :-* :-*

dziękuje kochane ze do mnie zaglądacie  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

z M. odbyłam długą rozmowę i brak jakichkolwiek postulatów  :P :P hm... i szczerze mówiąc to moj skarb mi oświadczył, ze z tych powodów i sytuacji które ja mu przytoczyłam nigdy ze swoimi rodzicami nie rozmawia, i nie pamięta czasów by było inaczej  ::) qurcze, aż mi go szkoda  :-[  wygląda na to, ze oboje będziemy zęby zaciskać ::) już z nim pójdę, ktoś musi go wspierać w tak trudnych chwilach...:-\ współczuje mu teraz już nie jestem zła na niego  ;)

a przypomnij mi jak miała wyglądać wigilia ?? nie możecie najpierw do teściów tak mig mig żeby było , a potem pojechac do Twojej mamy ??

w sumie wigilii nie mamy zaplanowanej. bo dalej nie wiadomo jak M. będzie pracować :ckm: :evil: nie znoszę jego zakładu pracy :ckm: :ckm: :ckm: ale hm... w sumie dobrze radzicie, wpierw pojechać do jego rodzinki i mieć to z głowy a później delektować sie świąteczną atmosferą i zapachem choinki u mamy  :brawo_2: :Serduszka: justys, dziewczyny jesteście genialne  :Najlepszy:

jakąkolwiek decyzję podejmiesz My będziemy z Tobą.zostawiam :-* :-*
iza dziękuję  :Daje_kwiatka: :Wzruszony: :Wzruszony:

osobne święta u nas nie wchodzą w grę, ponieważ już mieszkamy razem, jesteśmy po cywilce i hm... nawet nam nie wypada.... zresztą to sa nasze pierwsze wspólne święta, mamy pierwszą wspólna choinkę i wszytko takie pierwsze i nadzwyczajnie inne  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: i nie pozwolimy niedobrym ludziom nam tego popsuć, o nie  ;D ;D ;D ;D ale mnie nastawiłyście pozytywnie, dzieks  :-* :-* :-*

a ja mam po świętach... ostatnio na zajęciach mnie nie było to nic nie wiedziałam.... aaa.... mam kupę nauki... 9 stycznia egzamin finansów publicznych i cała nowa ustawa się kłania plus różnice miedzy stara a nową  :mdleje: :mdleje: :mdleje: i kolejny egzamin cały materiał z funduszów europejskich  :mdleje: :mdleje: :mdleje: masakra!!!!!!

a dziś jadę do firmy, nie wiem po co... miałam spokojnie świętować i w piątek nagle telefon ze dziś mam sie stawić o 13:30 a o 12:30 mam wizytę u gina, która będę musiała przełożyć..... jestem wk*** przecież ja tez mam prawo mieć plany.... w dodatku wczoraj na wariata szukałam spodni jakiś hm.... eleganckich ale nie na kant  ::) i hm.... kupiłam ciemnie jednolite jeansy  ::)

idę sie szykować, bo hm.... nie wyrobie sie jak gin zgodzi sie przesunąć wizytę  ::)

:-* :-* poniedziałkowe 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Miłego dnia  :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Ojejku werka ale ty masz przesrane z tymi teściami a to ja myślałam, że mam źle ale widzę że jednak bywa gorzej....
Trzymam kciuki za ciebie no bo kurde blaszka niestety teściowie potrafią dużo zepsuć oby twoim się to nie udało no i super że masz takiego cudownego faceta, że potrafi spojrzec na to surowym wzrokiem takim obiektywnym bo tak to to by już jakaś masakra była.
Trzymam kciuki!!!!!!!!
kasia

Offline werka23

• Chuck Norris
katrishja dziękuję, kciuki sie naprawdę przydadzą  :-* :-* :-*

króliczku i wzajemnie  :-*

wizytę u gina przełożyłam na 16:10  :D :D :D uffff...........

Załatwiłam ciasta  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: koszt 15 zł za pieczenie od blachy, wiec myślę, ze oki :) na 15 blachach to jest 225 zł pieczenie plus składniki, możemy kupić sami ale jest możliwość, ze babka nam kupi... także mamy zadzwonić do 1 maja i potwierdzić termin oraz wybrać rodzaje ciast i sposób zakupu składników  :skacza:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Super!! Napisz jakie ciasta planujecie?? ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
mka hm... jakie ciasta hm... konkretnie wie wiem, pewnie w maju ugadamy to z babką.... napewno orzechowiec i napewno będzie sernik i tego co najmniej po dwie blachy, napewno ciacho z galaretką a dalej hm.... nie mam pojęcia  ;D ;D

a i nie wspomniałam wam, ze prezenty mamy z głowy...... uf....... poszło wszystko w kosmetyki

*dla mojej mamy... podarowaliśmy jej bony, bo jej zakład pracy w tym roku nic nie dał  ;) pod choinkę kupiłam jej tusz do rzęs z maybelline oraz kredkę do oczu i zestaw dove, który bardzo lubi  ;)
*dla teściowej -zestaw przeciwzmarszczkowy garniera  i krem do stóp
*dla teścia old spice po goleniu i antyperspirant
*szwagra zestaw adidas

a dla mojego M. kupiłam taką skórzana teczkę na papiery, dokumenty, długopis wizytówki itp. hehe jeździ moje kochanie na sympozja z plecakiem, czas "dorosnąć panie inżynierze" :P :P :P
w środku  
 i na zewnątrz  

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Super prezenty :) Teczka bardzo fajna! :)

Co do składników - wolałabym kupić sama, żeby wiedzieć z czego będą zrobione ciasta, chociaż na upartego i tak może je podmienić na "marnej" jakości - kwestia uczciwości pani ;) Więc chyba wszystko jedno ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
bardzo fajna teczka :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mam nadzieję że wyrobiłaś się ze wszystkim! Fajne prezenty :)

Offline werka23

• Chuck Norris
witam wieczorkowo

Mam nadzieję że wyrobiłaś się ze wszystkim!
tak, madziu dziękuję  :-*

ja juz po wizycie u gina, ach... nie mam dobrych wieści  :'( :'(

muszę ochłonąć, eh...  :'(

byłam dziś u kosmetyczki na kwasach, mam śliczna buźkę  :D :D

prace zaczynam od 4.01  :hopsa: i wtedy podpisze umowę na 2 miesięczny okres próbny   ;)

zmykam, z M. musimy pogadać

:-* :-*

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Prezenty bardzp ładne, zwłaszcza teczka. Razem na wigilii napewno dacie radę! a co było u gina?????

Offline mka

• Chuck Norris
napewno ciacho z galaretką

A pytałaś galaretki co ona na to? :D :D
moje kochanie na sympozja z plecakiem, czas "dorosnąć panie inżynierze" :P :P :P

Jakbym widziała mojego Roberta...plecak i do pracy :Mdleje_1:

Oj joj a co tam u ginka? :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
werka23 *cenzura* jest ta teczka :brewki: strasznie mi sie podoba:)
A co Ci gin powiedział, ze nie przełożysz wizyty, czy cos gorszego?? :tak_smutne:

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-*

jej... jak fajnie ze wam się ta teczka podoba :D :D dziękuję w imieniu teczki  :-* :-* :-* ach... oby mojemu M. tak sie spodobała jak wam  ;D ;D  

wczoraj eh. pracodawca chciał abym zaczęłam po świętach, jednak ja wolałam po nowym roku.... jak już nie pracuje cały rok to po co mi te 4 dni.... jutro rano badania krwi (M. wziął wolne) a dziś okulista o 14  ::)

Jakbym widziała mojego Roberta...plecak i do pracy :Mdleje_1:
hehe śmiesznie to wygląda, graniak i plecak  :frajer: :frajer: :frajer:

mka babka sama zaproponowała z galaretka jakieś ale napewno nie wezmę ciacha z bita śmietaną  ;D ;D a w ogóle zrobił sie numer, bo wczoraj zadzwoniła babka ta od mamy i powiedziała, ze jednak pieczenia sie podejmie, ale, nio właśnie ale... jej blachy są trochę większe od tyc standardowych ale za samo pieczenie bierze 25 zł od blachy plus składniki, także liczy sobie za blachę ponad 50 zł, w drodze uzgodnienia i rozmowy z mama zrezygnujemy z niej i weżniemy tą co wcześniej załatwiłam  ;D ;D

A co Ci gin powiedział, ze nie przełożysz wizyty, czy cos gorszego?? :tak_smutne:
 :tak_smutne: :tak_smutne: :tak_smutne: :tak_smutne: :tak_smutne:
nie jest dobrze   :'( qurcze nie wiem jak to mam opisać, pół nocy nie spałam i o czwartej sie przebudziłam i te myśli.... Jestem załamana.... prób kolejnych tabletek anty już nie będzie, jak gin usłyszał co mu opowiedziałam to powiedział "takie cos co u pani wystąpiło, rzadko sie zdarza" i stwierdził, ze po każdych będę tak reagować, jak po tych "dobrych i jeszcze lepszych" dodał również, ze hm.... przy moich problemach (o czym zaraz wspomnę) każe mu iśc w las i przynieść choinki, które widzi  TYLKO nie dałam mu nawet scyzoryka by je mógł mi przynieść a juz nie wspomni o pile.....bez narzędzia będzie ciężko tego dokonać, bo tym narzędziem sa tabletki any  :'( :'( :'(  także jestem ugotowana, przy moich bólach i nieregularnej miesiączce ojojoj.... to było najlepsze rozwiązanie lecznicze  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: i po moim ślubie, bo jak mam zatrzymać okres :Placz_1: przecież ja nawet w tej sukni podpaski nie będę w stanie wymienić :Placz_1: piękny widok będzie, umierająca z bólu panna młoda :Placz_1:  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

mało tego, moje jajniki już sa prawie jak piłki do tenisa... lewy 4.62 cm a prawy 5.16 cm  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: mam już jakiś tam rodzaj PCO i hm.... za miesiąc czekają mnie dokładne badania krwi pod względem hormonów, w 3-5 dniu nowego cyklu i módlmy sie aby to było tylko PCO i leczenie pomogło bo druga sprawa gin podejrzewa endometriozę i hm... jeśli w ciągu 5 miesięcy nie ustąpią objawy ląduje na stole operacyjnym na laparoskopii :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

wczoraj cała sie trzęsłam jak wyszłam z gabinetu i normalnie sie poryczałam  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: i w ogóle do bani z tym wszystkim   :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:  od 4 stycznia zaczynam prace, będę musiała sie zwolnic by wykonać te badania, już po kilku dniach pracy  :'( :'(  poza tym leczenie może wiązać sie z braniem hormonów po których reakcja mojego organizmu moze byc jeszcze silniejsza niz po tabletach anty i przy braniu ich będzie musiał być ktoś obok, bo  mogę potrzebować pomocy.... a co z pracą w takim razie  ??? ??? ??? :'( :'( :'(

z kolei jeśli nadal będę faszerować sie tabletkami przeciwbólowymi grorza mi wrzody żołądka także sorki dziewczyny nic tylko wyć  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: ach nie jestem w stanie juz pisać....

Offline werka23

• Chuck Norris
wiecie co, po tych przykrych wiadomościach poczułam z jednej strony ulgę...... ktoś w końcu poważnie podszedł do sprawy  :ok:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werka u mnie to właśnie endometrioza była przyczyną masakrycznych miesiączek i innych dolegliwości, po operacji dolegliwości jak ręką odjął, owszem były bóle ale nie takie jak wcześniej, poza tym jak widzisz z endo można normalnie żyć, dzieci rodzić  ;) Co do kuracji hormonalnej też przeszłam, wspominam jako mały horror, ale to na pewno też przyczyniło się do polepszenia stanu mojego zdrowia

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
werka ale to juz coś, przynajmniej mniej więcej wiesz co Ci dolega, to juz polowa sukcesu. Wcześniej chodziłaś od gin do gin, ktory Ci wciskał tabletki bez szczegółowych badań :mdleje: teraz jesteś pod dobrą opieką, mysle ze jak zrobisz badania, to gin na pewno Ci cos przepisze na Twoje bóle itd nie chce mi sie wierzyć, ze te Twoje problemy nie miały być leczone! Dlatego głowa do gory :przytul:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
wercia, głowa do góry! Spójrz na to tak - już wiedzą jak Cię badać, leczyć... przecież Ci pomogą! :) A co by było jakby nikt tego nie wykrył, wiesz jakie to by mogło być tragiczne w skutkach? Nic się nie bój, nie Ty pierwsza i nie ostatnia, naprawdę! :) Zobacz co Olucha napisała... i to powinno być dla Ciebie najlepszym wsparciem moim zdaniem :)

Co do @ w czasie ślubu - a wypada akurat tak, że będziesz miała wtedy?  ::)

Pracą się nie martw, zdrówko najważniejsze!

Buziaczki  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
czigra, olu, króliczku dzięki dziewczyny  :-* ale jestem rozbita psychicznie. :'( :'( właśnie szklankę stłukłam  

olu tak mi coś świtało, ze ty właśnie endo miałaś   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: na szczęście ciąży nie planuje w najbliższym czasie  ::) hm... wczoraj jak wychodziłam od przyszłego szefa usłyszałam "mam nadzieję, ze pani nam numeru nie wytnie i nie zajdzie w ciążę" nio tekstu pogratulować  ::) to juz nie o to chodzi czy chce teraz czy nie ale hm... jakoś to ugadza w godność człowieka, bo to moja sprawa tak naprawdę  ::)

dlatego tym bardziej sie obawiam o prace, jeśli będę sie zwalniać na badania nie przedłożą mi umowy i tyle  :'( :'( :'( króliczku z drugiej strony jak mówisz, zdrowie najważniejsze....

wiecie co jest najgorsze, juz 5 lat temu jedna gin powiedziała, ze mam powiększony lewy jajnik, ale z tym nic nie zrobiła, poszłam do kolejnego gina  to usłyszałam tekst "powiedz sobie ze jesteś zdrowa" itd... od jednego do drugiego przez tyle lat.... odkąd pamiętam miałam problemy z miesiączką i bólami czyli od 12 lat jest robione NIC  :'( cholera wie ilu letnie sa to zaległości  :'( :'( :'( :'( i jakie to będzie miało skutki   :'( :'( :'(

kroliczku jak tak nieregularne miesiączki ze nie mam pojęcia czy mi wypadnie czy nie  :'( z moim szczęściem pewnie tak... do cywilnego jak szłam miesiączka tak mi sie przesunęła, ze wypadła akurat dzień wcześniej, także w sobotę było już lepiej.... gorzej ze zmiana tamponów i skrzydełek  :'( moja @ to niespodzianka jak juz pisałam wcześniej, dlatego nawet nie mam możliwości wzięcia szybciej tabletki przeciwbólowej  :'(

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Przede wszystkim nastaw się, że nie dostaniesz i koniec!  :)
Nie pozwalam :P

A co do tekstu o ciąży... no comment  ::)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka najważniejsze, że trafiłaś w końcu na dobrego lekarza. Wszystko będzie dobrze, tylko leczenia pewnie trochę potrwa.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Kochana główka do góry. Ja miałam tez problemy takie jak Ty. Szans mi nie dawali za wiele a jednak mam Zuzankę ;). Najważniejsze to dobra diagnoza i odpowiedni fachowiec.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mój A. też zawsze z plecakiem ;) Ale mnie to jakoś rozczula hehe. Z tym, że on nie w garniaku ;)

Kochana co do problemów to nie napiszę nic więcej niż napisały dziewczyny - główka do góry! Najważniejsze że już wiadomo co i jak, teraz już przynajmniej wiadomo co leczyć i jak! :przytul: Ale rozumiem Twoje odczucia, sama bym chyba od zmysłów odchodziła ::)
Ale nastaw się że będzie wszystko oki!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
  :przytul: :przytul: :przytul:
widze że nie tylko u mnie końcówka roku nie nalezy do najlepszych  :(

Tak jak napisały dziewczyny - najważniejsze ze choroba została zdiagnozowana, i tak jak piszę Olucha po zabiegu będzie lepiej  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
oj kochana a ja wierzę, że będzie wszystko dobrze!i nie smutaj się już! :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj Kochana, Olucha dobrzem pisze!! i jest bardzo dobrym przykladem!!!!

a ja wpadłam zeby Ci pozyczyc Wesołych Swiat ( glowa do gory!!!!!) bo juz mnie nie bedzie

Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
to tradycyjne, najszczersze życzenia.
Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego.
Niech obficie da, co ma najlepszego!

Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA