Zapisałam się też na jutro do mojej lekarki rodzinnej. Oczywiście dzwonię a tam żadnych numerków nie ma ani na jutro ani na dziś a w piątek mojej lekarki nie ma... Do tego babka mówi, że już ma tak powciskane... Ale powiedziałam o co chodzi więc wpisała mnie jeszcze na jutro z numerkiem 10a.
Ja myślę, że to zatoki jednak bo kulminacja bólu jest wtedy gdy się schylam. Ja łykam i Ibuprom zatoki i gripex. Ogólnie to przecież przeciwbólowe i o ile czoło boli mniej tak właśnie ten jeden policzek - przyzębie boli nadal mocno... W dodatku jakoś tak strasznie dziwnie się czuję...
No zobaczymy co to będzie.
Do dentystki pójdę dziś, żeby nie okazało się, że pójdę do rodzinnej a ona mi powie żebym poszła najpierw do dentysty czy to nie od zęba. A tak to będzie wszystko jasne...
Ania nie wiem jaka jest cena ekspresu samego, ale te kapsułki to koszt 20 zł za 16 szt - o ile jest to kawa nie wymagająca mleka w komplecie, ale inne np mocca, cappucino czy też latte macciato też jest 16 szt ale 8 szt kawy i 8 szt mleka - czyli w sumie na 8 kaw.
Nikola ja właśnie nie chcę tego zbagatelizować, bo o ile wcześniej tylko przy bólu czoła łykałam Ibuprom zatoki i przechodziło tak teraz boli praktycznie cała twarz i ból nie przechodzi...
Dentystka powiedziała, że powinnam sobie zrobić w ogóle zdjęcie jak te zatoki wyglądają. Mam nadzieję, że rodzinna da na to skierowanie a jak nie da no to wtedy chyba zrobię prywatnie. Ktoś robił może i orientuje się ile to kosztuje?