Dziękujemy za zachwyty nad Natalką
Asia ja farbowalam u fryzjera farbą Artego nr 7.41 - nie lubię farbować sama w domu bo nigdy nie wychodzi mi ten kolor co trzeba
Agata my kupowaliśmy w Tato, ale w Oleńce jest podobna cena ok 850 zł. Na All jest chyba taniej, ale my przymierzaliśmy do samochodów na miejscu i już kupiliśmy od razu. A Łucja jeszcze jeździ w tym pierwszym foteliku? W sumie Natalka też jeździ - w zależności którym samochodem jeździmy ale widzę, że lepiej jej jest w tym nowym.
U nas dietowania ciąg dalszy

Efekty zadowalające

Moj tata przyjechał teraz z pracy z Niemiec (po miesiącu) i powiedział, że dużo schudłam i już powinnam przestać - mama się podłączyła do tego i już sluchałam jojczenia... Podobnie jak było u Anjuschki z jej rodzicami

Ale co tam, jeszcze 4 kg mam do pozbycia więc jak już zaczełam to nie będę przerywać w połowie

Co jeszcze u nas nowego?
Natalka się rozszalała i bardzo lubi chodzić na dwóch nóżkach trzymana za rączki

A raczkując ma takiego speeda, że hoho

Planujemy zakupić nowy dywan do salonu, bo ten co mamy jest bardzo malutki a jednak od podłogi ciągnie. Już 2 razy byliśmy w różnych sklepach i na nic nie możemy sie zdecydować... A już w ogóle co do rozmiaru: czy brać duży co bedzie zakrywał największą cześć podłogi czy jednak mniejszy bo jest fajniejszy wzór...