Antalis musisz jeszcze do gondoli doliczyć kilka kg Kacperka, zakupy torbę z pierdołami i już z tą wygodą wnoszenia różnie może być. Ja bym jeszcze zwróciła uwagę czy spacerówka montuje się w obu kierunach, bo czasem dobrze mieć dzieciaczka na oku, a jak jest odwrócony tyłem do mamy to gorzej. Może to nie ma aż takiego znaczenia jak maluch jest już większy, ale jak jest świeżo przesadzony do spacerówki to dla mnie przynajmniej ma to znaczenie. Gondola duża cchociaz rodzisz we wrześniu więc do końca zimy spokojnie maluszka powozisz. Bebecar ma jedną z największych gondoli na rynku i dla mnie to też było ważne, żeby moja mała do końca zimy dała się tam upchnąć w kombinezonie, śpiworki i jeszcze z kocykiem dodatkowym, wiadomo gondola jest jednak lepiej zabudowana. Kubełkowe siedzenie w spacerówce jakoś do mnie nie przemawia, połóż się na podłodze oprzyj zgięte nogi o tapczan, raczej niewygodnie śpi się w tej pozycji już nie wspomnę że jedyną możliwą wtedy pozycją jest ta na wznak więc dziciaczek jes najzwyczajniej w świecie unieruchomiony, a wiadomo że maluchy lubią spać na spacerkach, co jeszcze koła to musisz przemyśleć gdzie będziecie jeździć na spacery bo jak planujecie jakies wertepy to pompowane lepiej się sprawdzą, koniecznie skrętne ale z możliwością blokowania. Cena wiadomo też jest istotna i zależy ile chcecie wydać bo jeśli różnica jest 100-200 zł to akurat w przypadku zakupu wóżka nie jest aż tak istotna i może warto pooglądać też te droższe wózki, tym bardziej że jeśli decydujecie się na 3 funkcyjny typu gondola, spacerówka i fotelik to zakładacie że wózek posłuży wam minimum 1,5 - 2 lata, a na taki przedział czacu warto zainwestować. Bo jeśli nie to chyba lepiej kupić tańszą gondolę którą i tak używa się ok 7-8 miesięcy(wersja optymistyczna) i lepiej zainwestować już w lepszą spacerówkę z której korzysta się jednak dłużej. Boldery chyba kosztują ok 1500-1700 zł więc też do tanich nie należą i słyszałam opinie że volanty jednak są fajniejsze. Ciężka decyzja przed wami i nie zazdroszczę, ja na swój wózek byłam napalona od dawna i oględziny w sklepie tylko mnie upewniły, że to ten właściwy.