WITAMY !
No i znowu sama w domku

Maz własnie wyszedł do pracy i tak tez bedzie jutro.
Pokojowe rewolucje narazie wstrzymane - znając zycie za kilka dni znów wpadnie mi cos do głowy i mezus bedzie latal z meblami po pokojach

Dziwnie sie czuje - taka jakas wielka i ociężała a przeciez nie mam wielkiego brzucha.
Moze wezmę sie za prasowanie to mi przejdzie. Mialam jechac z rodzicami do chrzestnej na grilla ale sobie odpuszcze.
Poki co szukam jakiejs torby na akcesoria maluszka bo nie chce wszedzie łazic z ta torba z wozka - szybko bym ją zniszczyła. Zostawie sobie ja do wozka a jak bede jezdzila tylko z fotelikiem samochodem, czy np. do lekarza wyskocze, do rodziców to bede miala te drugą. Tylko sie zastanawiam ktora wybrac?
Pierwsza torba wyglada tak:

Bardzo praktyczna, z przegródkami i gumkami na butelki i akcesoria (pieluszki, butelki, kosmetyki, zabawki, obiadki...) Z przodu kieszonka na zamek. Wewnątrz dwie duże otwarte przegrody oraz środkowa zamykana na zamek.Wnętrze wyściełane białą, łatwą do mycia ceratką, co również chroni zawartość przed deszczem.
wymiary zewnętrzne:długość na górze: 33,5 cm
na dole około 31-32 cm
wysokość mierzona na płasko 32 cm
szerokość dna 14 cm
Druga torba bardziej dzieciowa:

Pojemna, wygodna i funkcjonalna torba na akcesoria dla dzieci niezbędna w czasie spaceru lub podróży. Wyposażona w praktyczną matę do przewijania i saszetkę na brudne pieluszki.
Wymiary torby: 40x30x12.
Niestety nie ma zdjec wnetrza ani nie ma tez wyszczegolnione np. ile ma przegrod itp. Jej plus to cena i przewijak choc w tej pierwszej moge iec podkład do pzrewijania i bedzie to prawie to samo. Dodatkowym atutem torby nr 1 jest ciemny kolor - nie zaswinie jej szybko

No i jest problem