Autor Wątek: MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie  (Przeczytany 50319 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie
« Odpowiedź #360 dnia: 10 Lutego 2007, 01:21 »
jej!  ladna sukienusia, sandalki delikatne, sliczne.. ja zawsze marzylam o slubie na powietrzu, tak oryginalnie.
a wyszlo inaczej, coz nie da sie powtórzyc juz....

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #361 dnia: 10 Lutego 2007, 10:01 »
:szczeka:  :szczeka:  :szczeka: suknia śliczna, wszystko dobrane idealnie, sandałki, biżuteria, efekt będzie napewno porażający, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu, a zaproszonka pierwsza klasa, pogratulować zdolnego narzeczonego, zastanawia mnie tylko jedno, jak (czym) wyciskaliście ten wrozrek :?:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #362 dnia: 10 Lutego 2007, 11:06 »
ja bym na upaly nei narzekala :)

hm.. u mnie tak czy siak bedzie plener, jak nie bedzie pogody to jest w pogotowiu wieeelki bialy namiot :)

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #363 dnia: 10 Lutego 2007, 14:52 »
Rewelacyjne bedziecie mieli zaslubiny! Powiedziec sobie tak, an swiezym powietrzu, w takim pieknym otoczeniu to na pewno piekne przezycie. Zaciskam kciuki, zeby Waszego dnia swiecilo piekne slonce!
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #364 dnia: 10 Lutego 2007, 15:57 »
:skacza: super te fotki, ale będzie klimat  :brewki:  :brewki:

Cytat: "ewak"
Zaciskam kciuki, zeby Waszego dnia swiecilo piekne slonce!

ja także  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline anowi

• forumowicz
« Odpowiedź #365 dnia: 10 Lutego 2007, 15:59 »
i ja trzyamm mocno kciuki :)

nooo, nie mogę się relacji doczekać  :skacza:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #366 dnia: 11 Lutego 2007, 10:53 »
Cytat: "anowi"
nooo, nie mogę się relacji doczekać

ja tez ach slub ma swiezym powietrzu jak na filmach :los:
tylko ta pogoda ale napewno bedzie pieknie
wczoraj slubowala moja sasiadka jest luty wczesniej bylo szaro be fu i blotnie na wczoraj spadl zlocisty snieg i slonce mocno grzalo jak w lato lub w gorach  :los: a dzis znow jakos nijak i jak tu nie iwerzyc ze cos czuwa nad pogoda :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #367 dnia: 11 Lutego 2007, 20:06 »
Wczoraj dostalam ulotke o targach slubnych, ktore odbeda sie w hotelu obok Rathcoole i odrazu pomyslalam o Tobie :) wiec gdybys miala ochote zobaczyc jak takie targi (a raczej wystawa ;) ) u irishow wygladaja to podaje Ci namiary:
WEDDING FAIR, 17th & 18th February, Noon until 6pm., Citywest Hotel, Saggart, Co. Dublin
Wejscie jest darmowe (tak pisza na ulotce). Wiecej info na stronie owego hotelu www.citywesthotel.com.
Mozna wygrac wesele ;)

Pozdrawiam
:)

Offline brzozik81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #368 dnia: 12 Lutego 2007, 01:47 »
Witam Irishania na Twoim odliczanku, bardzo chętnie potowarzyszę;), tym bardziej ,ze ja również jestem sierpniową tegoroczną panną młodą;) Pozdrawiam

Gość POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO MOJEGO ODLICZANIA!!!!

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #369 dnia: 12 Lutego 2007, 02:00 »
Redziu jestes kochana ale nie wiem czy sie pofatyguje, bylam juz na kilku takich wedding fairs, w zasadzie to wszystko mamy juz wybrane(oprocz sukienek dla druhen) i wiekszosc rzeczy w Polsce, tutaj tylko ubiur i zaproszenia(ale te juz wyslane)
A. siostra przed swoim slubem na takich wlasnie targach wygrala sukienke i kilka innych mniejszych nagrod jak wizyta u kosmetyczki czy spray tan i cos tam jeszcze :drapanie: , szczesciara
ale dzieki za pamiec :przytul:
 brzozik :hello:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #370 dnia: 12 Lutego 2007, 02:03 »
Cytat: "tylunia"
znow jakos nijak i jak tu nie iwerzyc ze cos czuwa nad pogoda

no forumki tydzien przed weselem bedziecie tu zgodnie zdrowaski za mnie odmawiac, zeby nad nasza pogoda(rajdowki i met tez)tez czuwalo :los:
[/url]

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #371 dnia: 12 Lutego 2007, 10:09 »
Cytat: "irishania"
no forumki tydzien przed weselem bedziecie tu zgodnie zdrowaski za mnie odmawiac, zeby nad nasza pogoda(rajdowki i met tez)tez czuwalo

Nie ma sprawy  :los:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #372 dnia: 12 Lutego 2007, 10:58 »
irishania,  ty sie o pogode martwisz?

ej no ja to mam sie co martwic  :drapanie:  ale ty?

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 12 Lutego 2007, 16:15 »
no forumki tydzien przed weselem bedziecie tu zgodnie zdrowaski za mnie odmawiac, zeby nad nasza pogoda(rajdowki i met tez)tez czuwalo

:taktak:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #374 dnia: 12 Lutego 2007, 20:23 »
:mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  powaliło mnie Aniu!!!będziesz P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-Ą Panna Młodą az się doczekac nie moge :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

ao pogode się nie martw mam szamana znajomego  ZACZARUJEMY i będzie git :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #375 dnia: 12 Lutego 2007, 23:39 »
Cytat: "tete"
ao pogode się nie martw mam szamana znajomego ZACZARUJEMY i będzie git

dokladnie ja o pogode bede czarowac juz dla kwietniowek...i do grudnia :los:

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #376 dnia: 12 Lutego 2007, 23:51 »
Cytat: irishania

no forumki tydzien przed weselem bedziecie tu zgodnie zdrowaski za mnie odmawiac, zeby nad nasza pogoda(rajdowki i met tez)tez czuwalo :los:

:id_juz: bedzie  :ok: i będzie słonko świecić :okularnik: już my się o to postaramy!

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #377 dnia: 13 Lutego 2007, 00:03 »
Cytat: "tete"
a o pogode się nie martw mam szamana znajomego  ZACZARUJEMY i będzie git :uscisk:

a no w takim razie bede spakac spokajnie :los:
[/url]

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #378 dnia: 13 Lutego 2007, 00:06 »
i bez szamana będzie dobrze choć troszkę czarów niezaszkodzi ale ja myślę że sami zaczarujecie ten dzień!

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #379 dnia: 19 Lutego 2007, 02:54 »
chcialam sie pozalic ze nawet pies z kulawa noga tu nie zaglada :nie:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Maruda:  :Maruda:  :tak_smutne:  :tak_smutne:  :cegly:  :cegly:  :depresja:  :depresja:  :depresja: :depresja:  :depresja:  :depresja:
[/url]

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #380 dnia: 19 Lutego 2007, 03:44 »
ostatnio na forum walentynkowy klimat wiec podziele sie i swoim :los:
ja wbrew pozorom :brewki: jestem malo romantyczna....tzn jako dziewcze prozna jestem i kwiaty i komplementy dostawac lubie :los:
tegoz roku na walentego kwiatow nie bylo :mdleje: komplementow...no moze jakby sie uparl to cos tam sie znajdzie :drapanie:
z przykroscia stwierdzilam ostatnio ze coraz bardziej dopada nas codziennosc i romans umarl, nie zyje  :pogrzeb: miedzy praca, szkola, psem , przygotowaniami slubnymi, liga szkocka,x boxem, desperate housewifes, nauka jazdy, kosmetyczka, forum weselnym odzielnymi znajomymi,rodzinka i innymi rzeczami ktorych nie wymienilam z braku tchu pozostaje nam niewiele czasu dla siebie-zaznaczam ze jako dobrze wychowana dziewczynka :Swiety:  :hahaha:  nie mieszkam przed slubem z narzeczonym, ba nie mieszkamy nawet w jednym kraju :mdleje:
ciagnac dalej...walenty to swieto dla mnie z jednej strony komercyjne ale tez zaspakajace kobieca proznosc (kwiaty,czekoladki mile widziane przy kazdej okazji :taktak: )z drugiej jako dla irishofilomanki(hehe met wiem, ze nie ma takiego slowa)szczatki Walentego spoczywaja w Dublinskim kosciele  Whitefriar Street Carmelite, grzechem byloby nie swietowac...
no wiec tracac watek :drapanie: chcialam powiedziec ze w dzien tak trywialny romans powrocil i odzyl na nowo :brewki:  :los: niestety dzieki pracom, szkolom, itd nie moglismy w tym roku pozwolic sobie na romantyczny wyjazd, jednak jak dwoje nastolatkow czekalismy do polnocy aby wreczyc sobie walentynki :los: i z przkamarzaniem, "nie, ty pierwszy"odnalesc szczescie w drobnych przyjemnosciach.
Ja dostalam czekoladki, :hopsa: i kolacje w bardzo eleganckiej restauracji, A. bilety na show Joann Rivers(znaczy ja chcialam bardzo ja zobaczyc  :na_ucho:  :taktak: )
dostalam jeszcze cos wiecej, zastanawiajac sie nad naszym zwiazkiem,kolejny raz upewnialm sie ze spotkalam mo anam cara, moj soul mate, ze jestesmy jednym i ze nie mozemy doczekac sie wiecznosci razem.I nawet jesli wydaje nam sie ze posrod prac,obiadow, zakupow, szkol,i tysiaca codziennych obowiazkow mozna sie zagubic to kiedy w zimny dzien dotykam jego cieplej dloni i gdy wieczorm czuje jego oddech na piersi wiem ze jestem we wlasciwym miejscu :serce:

tak wiec kochane moze i ten Walenty nie jest taki calkiem nadety i hamerykanski
ps mielismy wybrac tego dnia obraczki ale pochlonely nas inne przyjemnosci :oops:  :oops:
[/url]

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #381 dnia: 19 Lutego 2007, 08:30 »
chcialam sie pozalic ze nawet pies z kulawa noga tu nie zaglada

ja zaglądam!!  :afro:
dostalam jeszcze cos wiecej, zastanawiajac sie nad naszym zwiazkiem,kolejny raz upewnialm sie ze spotkalam mo anam cara, moj soul mate, ze jestesmy jednym i ze nie mozemy doczekac sie wiecznosci razem.I nawet jesli wydaje nam sie ze posrod prac,obiadow, zakupow, szkol,i tysiaca codziennych obowiazkow mozna sie zagubic to kiedy w zimny dzien dotykam jego cieplej dloni i gdy wieczorm czuje jego oddech na piersi wiem ze jestem we wlasciwym miejscu

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #382 dnia: 19 Lutego 2007, 11:40 »
mielismy wybrac tego dnia obraczki ale pochlonely nas inne przyjemnosci :oops: :oops:

:brewki: tak chyba powinno być, w końcu trzeba zbić jakoś te czekoladki  :brewki:

To kiedy planowane wyjście po obrączki?? :tupot:

dostalam jeszcze cos wiecej, zastanawiajac sie nad naszym zwiazkiem,kolejny raz upewnialm sie ze spotkalam mo anam cara, moj soul mate, ze jestesmy jednym i ze nie mozemy doczekac sie wiecznosci razem.

:Wzruszony:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #383 dnia: 19 Lutego 2007, 12:37 »
Aniu kochana, po pierwsze: ja zaglądam, ale nie wypada mi ciągle być nachalną i pytać gdzie ta nasza Ania?, bo będziesz czuła się ubezwłasnolniona przez forumki, a przecie nasze tu gadanie ma być przyjemnością  :przytul:
Po drugie: to co napisałaś o właściwym człowieku na właściwym miejscu to miłość właśnie - a ta zawiera się także w ulotnych spojrzeniach znad zlewozmywaka, w czułym pogładzeniu po ręce, gdy mijacie się w przedpokoju, w całuście przesłanym znad pralki. I ja po tylu latach małżeństwa też tak mam - czasem nie mamy czasu usiąść i chwilę pogadać, ale ta łapka i ten oddech... ach...    :mdleje:
Oby było Wam tak przez całe życie  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #384 dnia: 19 Lutego 2007, 18:49 »
hej Kobiałko... ja tez tutaj wszytsko sledze...no ale byl chwilowy zastój i u Ciebie moja droga :) A walenty wbrew pozorów - widze ze minął emocjonująco i w ruchu :skacza:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #385 dnia: 19 Lutego 2007, 20:02 »
Aniu - ja zawsze zagladam do ciebie  :skacza:

dostalam jeszcze cos wiecej, zastanawiajac sie nad naszym zwiazkiem,kolejny raz upewnialm sie ze spotkalam mo anam cara, moj soul mate, ze jestesmy jednym i ze nie mozemy doczekac sie wiecznosci razem.I nawet jesli wydaje nam sie ze posrod prac,obiadow, zakupow, szkol,i tysiaca codziennych obowiazkow mozna sie zagubic to kiedy w zimny dzien dotykam jego cieplej dloni i gdy wieczorm czuje jego oddech na piersi wiem ze jestem we wlasciwym miejscu

i tego kochana zycze ci przez cala wiecznosc - aby ta milosc i pewnosc nigdy cie nie opuscily - najpiekniejszy prezent - takie ciepelko w serduszku - calusy spelniona choc zaganiana kobieto  :przytul:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #386 dnia: 19 Lutego 2007, 20:11 »
i ja tu lookam też  :taktak: cięzko ogarnąć wszystkie wątki, ale staram się choć być na bieżąco.

Bardzo ładnie napisane... aż się zamyśliłam nad wpisem walentynkowym Ani

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #387 dnia: 19 Lutego 2007, 20:32 »

Aniu, dziekuje Ci za to ;)  :przytul: dawno nic tak mnie pozytywnie nie nastroilo..

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 19 Lutego 2007, 21:29 »
hej hej i ja zagladam  :brawo_2:
ja tez lubie walentynki mimo wszystko  :blant:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #389 dnia: 20 Lutego 2007, 01:20 »
:przytul:  :przytul: ale jestescie kofane :serce:  :serce:  :Wzruszony:  :Wzruszony:

ze spraw organizacyjnych wyslalam A. do ksiedza(co bylo dosc wyzwaniem gdyz on ma "troche trudny" stosunek do pewnych ksiezy)father Woods udzielal slubu siostrze i ogolnie jest ok i nawet kojarzyl A. i ucieszyl sie zona bedzie Polka(z porzadnego katolickiego kraju :taktak: ) ale jak sie spodziewalam tam ksieza maja dosc luzny czytaj olewajacy stosunek do sakramentow, powiedzial A. ze da mu wszelkie dokumenty jakie sa potrzebne ale formalnosci inne to w parafii mlodej :drapanie: wiec ojczulek raczki umyl od zamieszania i musze dreptac do swojej parafii, ide jutro rano bo biuro czynne tylko miedzy 10 a 12.30 :tupot: , ja w tej parafii mieszkam od pazdziernika i jakos ostatnio mam z kosciolem na bakier znaczy nie chodze(z czystego lenistwa :oops: )i nawet nie wiem jak proboszcz wyglada :drapanie: miejmy nadzieje ze bedzie git i zadnych poradni ani innych bajerow nie bedzie, mam jeszcze inna opcje zeby isc do polskiej parafii ale to tak nie po drodze. jutro godzina zero.
Mam taka cicha nadzieje ze uda mi sie pojechac na opini Polakow bo mamy tu bardzo dobra pod wzgledem religijnosci itd.
a propos slyszalyscie ze Wlk. Brytania jest katolicka po raz pierwszy od reformacji!(znaczy katolikow jest najwiecej) i wiecie kogo to zasluga???NAS,  :taktak:  :taktak: tylu sie tu nas zjechalo ze zmienila sie mapa religijna  :taktak:
Ja powtarzam juz od dlugiego czasu ze za pare lat w Irlandii Poln, dokonamy tego czego Irlanczykom nie udalo sie osiagnac przez 800 lat-bedzie wiekszosc katolicka, przez zasiedlenie :brawo_2:  :los: ale to mi sie tu politolog wlacza :afro:
[/url]