no wlasnie mam dwie wiadomosci dobra i zla,
dobra to ze nie musze sie tak starac zeby schudnac bo sukienka lezy jak ulal

tylko musze uwazac na brzuszek, musi byc plasciutki
Zla to ze trzeba bedzie skracac,

sukienka do ziemi nawet w szpilkach, wyglada to ladnie na zdjeciu ale zupelnie nie praktyczne.Na razie mysle ze da sie skrocic tylko ramiaczka i bedzie ok, ale trzeba dac do obaczenia krawcowej co by fachowiec stwierdzil ze fason sie nie zmieni.
wczoraj bylam u pani kosmetyczki, bylo cudownie, uwielbiam taki relaksik

,ogolnie odwiedzam salon pare razy w roku, czasem mam buzie ok, czasem lepiej w bialy dzien nie wychodzic.Powiedzialam pani o slubie i ze chce miec buzie jak ta lala

, wiec opracowalysmy napoleonski plan taktyczny

i mam ja odwiedzac intensywnie co miesiac i kazala mi tez zmienic moja rutyne i troche kosmetykow(z czego nie jestem zadowolona bo mam dwa opakowania dosc drogiego kremu jeszcze nie zuzyte

), ogolnie jest to salon dermalogica i takie tez kosmetyki pani mi zalecila.no i zadbamy tez o plecki poniewaz beda pokazywane w calosci w tym pamietnym dniu.
pierwszy raz bylam z moim Misiem na silowni i musze powiedziec ze bylo dosc fajowo, duzo lepsza motywacja

, niestety mamy tylko okazje raz w tygodniu wybrac sie razem.
Znalazlam tez kurs tanca

ku rozpaczy mojego narzeczonego, ktory posiada dwie lewe stopy i w dodatku nie lubi tanczyc

.(ja kiedys chodzilam na tance do Astry, tak hobbystycznie i uwielbiam tanczyc, lecz coz musi chlopak jakas wade miec

)na jego szczescie zajecia sa tylko w poniedzialki a ja mam wtedy zajecia do pozna wiec mozemy zaczac dopiero od maja.
zaproszenia do strony irishowej rozeslane czas potwierdzen juz minal i o zgrozo, tylko 4 odmowy, 80 osob juz zabukowalo bilety

moje rachowania przewidywaly max 50, ale jak mama A. mi mowila moge sie zdziwic i rzeczywiscie,

w sumie to bardzo sie ciesze

ale teraz musze znalesc nocleg dla swoich gosci gdzie indziej bo irishowcy zajma cale Maciejewo, wiekszosc przybedzie na 3 dni.moja rodzina i znajomi w wiekszosci mieszka w okolicy, Sz-n, Stargard wiec mysle ze bedzie transport do domkow, dalsza rodzinka bedzie i tak spala u rodzicow bo przyjada na pare dni