Autor Wątek: MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie  (Przeczytany 50286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline irishania

• entuzjasta
MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie
« Odpowiedź #570 dnia: 8 Maja 2007, 15:06 »
no wlasnie jestem po ostatnim poszedl mi najlepiej z calej tej reszty ale cos czuje ze bez sierpniowej sesji sie nie obejdzie, no trudno jakos przezyje :dno:
niestety to nie koniec moich meczarni mam do oddania trzy projekty,o jednym calkiem zapomnialam, termin minal juz daawno ale jak sie spreze to odciagna mi tylko pare punktow karnych, jeden mam zalegly z zeszlego semestru i nagle sobie o nim moj wykladowca przypomnial(mialam nadzieje ze mi daruje :mdleje: ) no i jeden zostawiony oczywiscie na ostatnia chwile :mdleje:
 :pogrzeb: no coz sama jestem sobie winna
ze spraw slubnych, suknienki dla druhen najprawdopobniej wybrane jade dzis ogladac, widzialam tylko zdjecia z przymiarki Emmy, mowi ze dobrze sie czuje i ladne, no oby bo ostatnio byla mala porazka, sukienki wygladaly calkiem, calkiem ale jak Em ja przymiezyla :mdleje: stwierdzial ze jak ja chce ja w to ubrac to ona rezygnuje z bycia druhna no wiec miejmy nadzieje, ze bedzie ok. butki tez wybrane ladne srebne sandalki, jeszcze nie zakupione ale upatrzone :los:
z Maciejewa nic :ban: dzis im wysle jakiegos maiola bo nawet nie mialam czasu sie tym zajac :drapanie:
aha i w piatek prosze forumek trzymac za mnie kciukasy bo mam "wazny dzien"i potrzebuje duzo pozytywnych fluidzikow :los:
to narka kochane :przytul:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #571 dnia: 8 Maja 2007, 21:23 »
Cytat: "irishania"
no wlasnie jestem po ostatnim poszedl mi najlepiej z calej tej reszty ale cos czuje ze bez sierpniowej sesji sie nie obejdzie, no trudno jakos przezyje

gratuluje kochana :przytul:  :przytul: ... moze sierpien cie minie a noz widelec :drapanie:

z Maciejewa nic  dzis im wysle jakiegos maiola bo nawet nie mialam czasu sie tym zajac

well well well - Maciejewo jakos nie stara sie zbytnio  :mdleje:  :pogrzeb:
nie wiem czy nie lepiej byloby zadzwonic  :drapanie:

aha i w piatek prosze forumek trzymac za mnie kciukasy bo mam "wazny dzien"i potrzebuje duzo pozytywnych fluidzikow

kciuki zacisniete - pozytywne fluidki plyyyynaaaa :los:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 11 Maja 2007, 09:13 »
Dzisiaj piatek wiec melduje ze trzymam kciuki!!!!  :skacza:  :przytul:

I czekam na foty sukienek dla druhen  :los:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #573 dnia: 11 Maja 2007, 09:19 »
ja 3mam razy 10000000000
daj znac czy pomogło :skacza:  :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #574 dnia: 11 Maja 2007, 12:15 »
Dziewczyny godzina 0 jest o 14 mojego czasu u was 15, prosze slicznie o trzymanie kciukasow i pozytywne fluidziki :los:
dam znac jak poszlo jak tylko wroce do domku
[/url]

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #575 dnia: 11 Maja 2007, 12:18 »
Dziewczyny godzina 0 jest o 14 mojego czasu u was 15, prosze slicznie o trzymanie kciukasow i pozytywne fluidziki

kciuki zaciśnięte :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #576 dnia: 11 Maja 2007, 16:29 »
:przytul: dziekuje wam slicznie
jednak sie nie powiodlo i oblalam dzis egzamin na prawo jazdy :mdleje:
i w dodatku na bardzo glupim bledzie, wymusilam pierwszenstwo na radzie,za bardzo sie denerwowalam.
 jestem troche podlamana i rozczarowana no ale coz,
kurcze szkoda mi A. bo on sie bardziej ekscytowal niz ja i nawet dzis rano wyslal mi kwiaty i mial jakies plany na wieczor,byl pewien ze sobie poradze a tu klops :mdleje:
[/url]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #577 dnia: 11 Maja 2007, 16:31 »
kurcze szkoda mi A. bo on sie bardziej ekscytowal niz ja i nawet dzis rano wyslal mi kwiaty i mial jakies plany na wieczor,byl pewien ze sobie poradze a tu klops

zdarza sie ale nie ma co tego rozpamietywac!  :przytul:  :przytul:  :przytul: nastepnym razem na pewno sie uda!  :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #578 dnia: 11 Maja 2007, 18:21 »
nastepnym razem na pewno sie uda!

Dokładnie :taktak:  :taktak:  :taktak: Nie tym razem to kolejnym. Nie łam się. Na pewno zdasz następnym razem.

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #579 dnia: 11 Maja 2007, 22:14 »
i w dodatku na bardzo glupim bledzie, wymusilam pierwszenstwo na radzie,za bardzo sie denerwowalam.
jestem troche podlamana i rozczarowana no ale coz,

kicia - bedzie lepiej nastepnym razem  :przytul:  :przytul:  :przytul:
zobaczysz :los:
a wieczoru nie przekreslaj - przyda ci sie relaks po stresie  :los:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #580 dnia: 11 Maja 2007, 22:29 »
oblalam dzis egzamin na prawo jazdy

głowa do góry, ja też nie mogę zdać, 13 czerwca mam kolejne podejście, za którymś razem się uda  :przytul:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #581 dnia: 13 Maja 2007, 22:52 »
irishania  :przytul: nic się nie martw, zdasz następnym razem  :przytul:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #582 dnia: 14 Maja 2007, 11:23 »
Nie martw się następnym razem pójdzie o niebo lepiej :przytul:  :przytul:  :przytul: Głowa do góry :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #583 dnia: 14 Maja 2007, 11:45 »
no juz mi troszke przeszlo ale jestem na siebie zla.
W styczniu zafundowalam mojej siostrzenicy kursik na prawko z okazjii 18 urodzin i zdolna bestyjka zdala za pierwszym razem,no coz po ciocte tych zdolnosci nie odziedziczyla :mdleje:
ze spraw slubnych, sukienki dla druchen wybrane :drapanie: teraz tylko musza poprzymierzac,Emma mierzyla i troche biuscik jej wylazi :hahahaha: zamowilam inny rozmiar jak dalej bedzie sie tak zachowywal to albo redukcja biustu albo jakis gorsecik trzeba jej bedzie zafundowac.
wklejam foteczki sukienki, juz tu raz chyba je wklejalam

buty tez juz wybralam ale tu pojawia sie pewien problem u jednej druhny, dziewczyna ma 188 cm wzrostu i do tego taki obcas, bedzie wystawala ponad chmury
wiec musze szukac jakis innych albo chociaz dla niej cos podobnego ale na malutkim 2 cm obcasiku

co do slubu to coraz czesciej myslimy czy tu by nie wziasc cywilnego, bo ta biurokracja mnie troche zniecheca  :drapanie:
a i juz prawie zabukowalismy podroz poslubna tylko ja musze dostac odpowiednia wize, mam spotkanie w ambasadzie 24 maja tylko przy moim ostatnim szczesciu troche sie obawiam, mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i San Francisco here I come!!!!
[/url]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #584 dnia: 14 Maja 2007, 12:00 »
i juz prawie zabukowalismy podroz poslubna tylko ja musze dostac odpowiednia wize, mam spotkanie w ambasadzie 24 maja tylko przy moim ostatnim szczesciu troche sie obawiam, mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i San Francisco here I come!!!!

ale boooooskooo!!! tez chce!!  :skacza:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #585 dnia: 14 Maja 2007, 12:08 »
rajdoweczko, strasznie sie boje o ta wize, cala podroz juz sobie zaplanowalismy, san francisco, vegas i grand canion i okolice
[/url]

Offline KASIA_G
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #586 dnia: 14 Maja 2007, 12:42 »
WITAM I DOŁANCZAM SIE DO ODLICZANKA! POWODZONKA W PRZYGOTOWANIACH!

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #587 dnia: 14 Maja 2007, 15:25 »
rajdoweczko, strasznie sie boje o ta wize, cala podroz juz sobie zaplanowalismy, san francisco, vegas i grand canion i okolice

bedzie dobrze zobaczysz  :los:
po slubie bedzie ci prosciej mozesz miec drugi paszport  i luz blues :blant:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #588 dnia: 14 Maja 2007, 15:30 »
irishania, ale Wam zazdroszcze no!!! moje marzenie...  :mdleje: bedziecie mieli cudna podroz..  :skacza:

z wiza na pewno sie uda!!!  :przytul:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #589 dnia: 14 Maja 2007, 15:41 »
Cytat: "megan"
po slubie bedzie ci prosciej mozesz miec drugi paszport i luz blues

no wlasnie ale po wize musze juz teraz bo im dluzej zwlekamy tym drozej wychodzi ta podroz a chcemy jechac zaraz po weselu.mam nadzieje ze bedzie ok bo to przeciez honeymoon i jade tam zostawic kaske wiec powinni takich jak ja chciec, ale nie wiadomo co tym amerykancom strzeli do glowy :mdleje:
Cytat: "rajdowka"
moje marzenie...

no ta podroz to tez nasze marzenie,mam nadzieje ze w ambasadzie mi tego nie ukroca.
Ostatnie tygodnie spedzamy na planowaniu, kazde z nas wybiera co chce zobaczyc i robic a potem porownujemy(he he jestesmy jak ogien i woda)
no i musze koniecznie prawko zdac bo juz upatrzylam sobie takiego mustanga ktorym chce przejechac West Coast :los:
[/url]

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #590 dnia: 14 Maja 2007, 15:45 »
juz upatrzylam sobie takiego mustanga

...mmm a zdjątka podobnego chociaż nie dałoby się wkleić :?: Może da radę :?:  :brewki:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #591 dnia: 14 Maja 2007, 15:50 »
takiego mustanga ktorym chce przejechac West Coast

Aniu ja wiem ze to będzie podróż życia....ehhhhh już Ci tyle razy to mówiłam...ze bedziesz miała taki klimat na swoim weselu jaki ja zawsze chciałam mieć....nie zrozum mnie opacznie-poprstu u ciebie bedzie tak jakos lekko... :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #592 dnia: 14 Maja 2007, 16:06 »
Ech.
Dołączam się do marudzenia.
Ja teeeeeż chcę w taką podóóóóżżż :D  :skacza:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #593 dnia: 14 Maja 2007, 16:11 »
Cytat: "tete"
poprstu u ciebie bedzie tak jakos lekko...

oby tetus, oby
a kiedy sie spikamy w piatek czy poniedzialek bo w sobote mamy weseliska a w niedziele bedziemy umieraly :los: no chyba ze wieczorkiem??
autko poszukam zaraz i wkleje a na razie biegne na zakupki, musze kupic zlote buty i cos na lepetynke
[/url]

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #594 dnia: 14 Maja 2007, 16:14 »
a kiedy sie spikamy w piatek czy poniedzialek
Aniu moze w poniedziałek?w piętek do domu jade....zreszta dam znac ok? :taktak:  : :taktak:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #595 dnia: 14 Maja 2007, 17:22 »
megan napisał/a:
po slubie bedzie ci prosciej mozesz miec drugi paszport i luz blues

no wlasnie ale po wize musze juz teraz bo im dluzej zwlekamy tym drozej wychodzi ta podroz a chcemy jechac zaraz po weselu.mam nadzieje ze bedzie ok bo to przeciez honeymoon i jade tam zostawic kaske wiec powinni takich jak ja chciec, ale nie wiadomo co tym amerykancom strzeli do glowy

ALE WLASNIE KWESTIA SLUBU I PODROZY POSLUBNEJ UKLATWI  :skacza:  :skacza:
zobaczysz kochana  :los:

e ja tez chce taka podroooooz  :skacza: zwlaszcza grand canion reszte moglabym opuscic  :skacza:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #596 dnia: 14 Maja 2007, 19:27 »
Aniu... boskie plany podrózy :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Zobaczysz z wizą się uda -  :skacza: A prawko nie zając nie ucieknie  :taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #597 dnia: 14 Maja 2007, 21:50 »
irishaniu z wiza nie powinnas miec zadnych problemow
Wspolczuje oblania prawka. Powiedz mi, czy do tej pory jezdzilas na L :?: no i teraz poprostu stres Cie zjadl :?:
W kazdym razie nastepnym razem napewno zdasz :) mi za 1-szym razem tez sie nie udalo ;)

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #598 dnia: 15 Maja 2007, 01:45 »
Cytat: "redzia"
czy do tej pory jezdzilas na L  no i teraz poprostu stres Cie zjadl

nie redziu ja robilam prawko w Irl. polnocnej tzn UK, oni maja troche inne zasady, troszke bardziej rygorystyczne tzn.tez mozesz na L jezdzic ale musisz koniecznie miec kierowce z pelnym prawkiem obok, no i ubezpieczenie jest tragicznie drogie i  to nie mialo by to dla mnie sensu.
U nas tzn w Dublinie czeka sie 18 miesiecy na egazamin, (chociaz ostatnio sie ponoc cos ruszylo)a L to dla mnie i tak nie jest dobra sprawa bo ja musze po autostradzie jezdzic i za granice -do polnocnej, a na L tego nie mozna, a na takie lokalne uzywanie to samochod mi nie potrzebny, mieszkam 10 min od pracy i do shoppingu mam 15 min piechota a w korku pol godz autem, a do miasta to i tak nikt samochodem sie nie wybiera, ja mam pociag pod noskiem 15 min i jestem na Connolly.Samochod mi potrzebny bo chce sie wprowadzic full time do A. i dojezdzac do Dublina.

A dziewuszki mam do was taka ogromna prosbe :taktak:
otoz idziemy na wesele w sobote do mojej przyjaciolki,(bedzie u mnie druhna), mlodzi chca kaske na prezent, z tym spoko tylko ja nie mam pojecia ile mam dac :drapanie:
jest to dosc bliska mi osoba wiec chcialabym zeby prezent nie byl "symboliczny"ale z drugiej strony oni ida do nas na wesele i ja nie chce ich stawiac w trudnej sytuacji i nie chce zeby sie czuli zobowiazani nam to wynagrodzic.Wiec doradzcie mi jaka kwota nie za duzo nie za malo ale rozsadnie :drapanie:
tutaj prezenty slubne sa relatywnie mniejsze, a ostatnie polskie wesele na jakim bylam to u jedynego brata wiec troszke inaczej to wygladalo.
[/url]

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #599 dnia: 15 Maja 2007, 13:17 »
jaka kwota nie za duzo nie za malo ale rozsadnie  
pojecia nie mam..ale mam ten sam kłopot...w sobote wesele Arka,potem on idzie donas...cieżki temat...