nie ucieklam, jestem tylko ograniczam ostatnio forum
wczoraj jak pisalam tego posta padla mi bateria a zostawilam ladowarke w pracy wiec dopiero teraz moge dokonczyc.
masz moze digiweba
megan ja mam ntl ale to nie od sieci byly te problemy, bo probowalam u mojego A i tez klapa.zreszta jak poczytalam to wszyscy sie skarzyli.
monia jest bardzo fajna kobitka, ja dosc nie dawno zaczelam otwierac usta dla kogos w bialym kitlu

ale przy niej pewnie by mi to poszlo o kilka lat wczesniej.
Wybielanie ogolnie mowiac jest niebolesne

, aczkolwiek nie jest to najprzyjemniejsze uczucie na swiecie.na szczescie nie trwa to dlugo-jakies 40 min z hakeim wiec da sie wytrzymac.Po zabiegu zabki moga jeszcze bolec do 24h, mnie troche bolaly ale nie bylo tragicznie i nastepnego dnia rano jak reka odjac.Najgorsze w tym wszystkim jest ta biala dieta

przez dwa dni to w zasadzie nie mozna jesc niczego oprocz serka i jogurtu naturalnego, ja troszke sie wylamalam i chyba nie za dobrze mi to wyszlo no ale jak przez weekend ma sie dwie imprezy rodzinne i zarelka tyle pysznego to naprawde trzeba silnej woli...
na czym to wybielanie polega
Tylunia poszukaj tu na forum monia napisala taki artykul o wybielaniu to tam jest wiecej szczegolow, oczywiscie wszystko zalezy od zabkow itd no i nie mozna sie nastawiac ze zabki beda jak biala kartka, beda biale swoja naturalna biela.Ja mialam wybielane metoda lampy beyond.
nie wystawial sie nikt z tortami
Ja dotarlam jak wlasnie Koch wjezdzal ze swoim wielkim tortem

, ktory specjalnie ufundowal na Gale.....oczywiscie spodziewalam sie conajmniej dziesieciu pieter,rarytasy wygibasy no bo tort przeciez pokazowy

......a tymczasem wielka sciema.zadnych pieter, wygibasow nic szcegolnego bylam rozczarowana.
zdecydowalismy sie na ksiazke dodatkowo oprocz albumu
no wlasnie nasza Krysia ma tez ta ksiazke tylko musze sie zorientowac ile to kosztuje w irishowie.tutaj te wydania ksiazkowe sa nieco bardziej juz rozwiniete a ostatnio znajoma znalazla kontakt z drukarnia(czy jakas tam firma)ktora wlasniczy drukuje takie rzeczy dla fotografow i biora tez zlecenia indywidualne i wychodzilo duuuuzo taniej, a przeciez zdjecia i tak na plytce dostaniemy.
No zóż, faceci rzadko kiedy wyrastają z dziecinnych zabaw
Kllusiu obawiam sie ze nigdy tylko ich zabawki sa coraz drozsze, ja cos o tym wiem
e..
Fajerwerkija mam z firmy Pol-expance, pan robi mile i profesjonalne wrazenie, reklamuja sie tu na e-weselu.
oferuja trzy warianty za tysiac, za twa i za trzy do tego maja jeszcze pokazy konfetti i serpentyn i fruwajace balony.Wszystko zalezy od dlugosci pokazu,rodzaju uzytych fajerwerkow etc wiadomo ze ten za trzy tysiaczki jest najwiekszy.Mozna tez samemu zakupic u nich takie cuda i zorganizowac pokaz na wlasna reke ale nie wszystkie fajerwerki sa dostepne gdyz niektore wymagaja zezwolenia pirotechnicznego.
Ja wybralam taki mieszany zestaw ten najwiekszy z konfetti(bialo-zielonym

), wiec zakosztowalo mnie to troszke ponad trzy tysiaczki.dostalam troszke znizek z okazji gali, cos tam ekstra w tym pokazie wiec mam nadzieje ze pokaz bedzie spektakularny

Troszke sie szarpnelam z tym ale skoro nie bedzie wydatku na limo wiec zaszalalam