Eh
Kllusiu juz sie beczyc nie bede w koncu jestem duza dziewczynka

a na psychologa mnie nie stac wiec sama musze zycie za rogi chwytac

Zawsze jak mi tak blee to nuce sobie taka piosenke Magdy Umer: "Jeszcze w zielone gramy",mam takie dwa ulubione wersy:"my mozemy byc w klopocie ale na rozpaczy dnie nie, oj dlugo nie!"
"I mysli sobie Ikar co nie raz juz w dol runal, ze jakby powialo zdrowo to by jeszcze raz pofrunal"
no wiec drogie kobitki biore sie w garsc i przygotowan ciag dalszy...
W zeszlym tygodniu poprosilam A. siostre czy zgodzi sie byc druhna i powiedziala ze tak, wiec jeszcze dwie do kompletu.Z tymi moimi druhnami to cala historia,maja byc trzy bo jest trzech druzbow,druzbantow, jak tam ich zwal
mialam juz wymyslone trzy psiapsiolki ale...jak sie jest w moim wieku to ludzie wokol tez maja swoje zycie

wychodza za maz,rodza dzieci,wyjezdzaja za granice...
moja pierwsza druhna czyli honorowa czyli swiadkowa okazalo sie ze wychodzi za maz przede mna.a ja jakos tak sobie wbilam do glowy ze druhny maja byc nie zamezne ( a ponoc nie jestem przesadna

)
z druga druhna spotkalam sie kilka tygodni temu i oznajmila mi ze razem ze swoim milym staraja sie o dzidzie

wiec jej nie spytalam bo jak bedzie z duzym brzusiem albo na porodowce to klops
trzecia wyjechala za granice i raczej nie moge od niej wymagac ze zjawi sie odpowiednio wczesnie przed slubem albo moze nie bedzie mogla sie zjawic roznie to bywa z urlopami i tak dalej.
Reszta mezata i dzieciata
aha moje siostrzenice, sa dwie to jak poprosze jedna to drugiej moze sie zrobic przykro
badz madry i pisz wiersze
Na razie postanowilam z wyborem poczekac
a tymczasm rozgladam sie za kieckami dla mych panienek
w tej kwestii robie to troche po irlandzku tzn ja wybieram i kupuje sukienki i bizuterie
oto kilka sukienek o ktorych myslalam, oczywiscie maja byc zielone
ta jest troszke powycinana i tak mysle ze ja tez mam gole plecy i moze za duzo bedzie tej golizny

ta przemawia do mnie najbardziej

a tak wyglada z tylu

no i jeszcze pare innych

i z tylu

a ta od tego samego projektanta co moja kiecke wymyslil Jaspera Conrana (ale tak srednio mi sie podoba)