Autor Wątek: MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie  (Przeczytany 50215 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline irishania

• entuzjasta
MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie
« Odpowiedź #420 dnia: 1 Marca 2007, 18:16 »
Dziewczyny, powiedzialm szefowi ze odchodze :los:  :mdleje: czuje ze zrobilam dobrze, mam motywacje  :boks_4: ale spoko zostawilam sobie mala furtke, zreszta dalam miesiac wypowiedzenia wiec powinnam cos znalesc,a jak nie to moge jeszcze zostac dluzej lub na pol etatu, zalezy czy kogos znajda :taktak: wiadomo jestem niezastapiona :brewki:  :hahahaha:
Mis jest bardzo zadowolony z nowych warunkow, poznal dzis kilku wspolpracownikow, w zasadzie to zna cale towarzystwo bo pracowal w innej organizacji ale czasem ze soba wspolpracowali albo pokrywal im sie rewir,jest zadowolony mowi ze dostal mile przyjecie i  zapowiada sie dosc sympatycznie.od poniedzialku szkolenia itd
czuje ze marzec bedzie zakrecony :afro:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #421 dnia: 1 Marca 2007, 22:00 »
Cytat: "irishania"
Dziewczyny, powiedzialm szefowi ze odchodze   czuje ze zrobilam dobrze

Mis jest bardzo zadowolony z nowych warunkow

Super, to nic tylko się cieszyć  :hahahaha: Powodzenia w szukaniu nowej satysfakcjonującej pracy.

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #422 dnia: 1 Marca 2007, 22:11 »
Mis jest bardzo zadowolony z nowych warunkow

:brawo_2: nic tylko pogratulować  :brawo_2: a Tobie życzyć udanych łowów w poszukiwaniu nowej pracki  :brewki:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #423 dnia: 1 Marca 2007, 22:15 »
Aniu - widze, ze podjęłas "męską" decyzję.. Życze owocnych poszukiwań nowej - super pracki!  :boks_4:

NO i ciesze sie, że "narzeczony".... zadowolony  :brawo_2:

A co było pwodem takiej decyzji?? A jakiej pracki poszukujesz??

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #424 dnia: 1 Marca 2007, 22:52 »
Imienniczko moja, ja również Ci życzę powodzenia w poszukiwaniach nowej pracki :uscisk:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #425 dnia: 1 Marca 2007, 23:08 »
Dziewczyny, powiedzialm szefowi ze odchodze   czuje ze zrobilam dobrze, mam motywacje  ale spoko zostawilam sobie mala furtke, zreszta dalam miesiac wypowiedzenia wiec powinnam cos znalesc,a jak nie to moge jeszcze zostac dluzej lub na pol etatu, zalezy czy kogos znajda  wiadomo jestem niezastapiona  

znajdziesz prace bez problemow - zobaczysz a ze motywacja wrocila to super  :brawo_2:

Mis jest bardzo zadowolony z nowych warunkow,

no to podstawa  :skacza: bardzo sie ciesze
zycze powodzenia w planach domkowych  :skacza:  :przytul:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #426 dnia: 4 Marca 2007, 01:01 »
powiedzialm szefowi ze odchodze
- Aniu, kto nie ryzykuje, ten nie jedzie, dalej oczywiscie  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
Myślę, że szybciutko znajdziesz coś, co pozwoli Ci rozwinąć skrzydła
Gratulacje z powodu kreatywnego - to teraz takie trendy słowo :drapanie:  - Twojego Msia  :brawo:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #427 dnia: 4 Marca 2007, 07:19 »
Gratuluje!
Tobie odwagi, a Misiowi nowej pracy :-)

Ajrisz, mocno trzymam za Ciebie kciuki!  :przytul:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #428 dnia: 5 Marca 2007, 18:21 »
Cytat: "met"
Gratuluje!
Tobie odwagi, a Misiowi nowej pracy

ja rozniez sie przylaczam do gratulacji  :los: napewno znajdziesz cos bardziej satysfakcjonujacego :los:
widac ze twoj przyszly maz jest kontaktowy :skacza:
a co do obraczek spokojnie napewno dojdziecie do porozumienia :blant:
buzka

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #429 dnia: 5 Marca 2007, 22:24 »
Dziewczyny, powiedzialm szefowi ze odchodze

Musi to byc super uczucie  :skacza:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #430 dnia: 5 Marca 2007, 22:28 »
Halo, Halo - Irish - where are you  :drapanie: ??

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #431 dnia: 5 Marca 2007, 22:51 »
Oblewa zwolnienie sie z pracy  :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #432 dnia: 7 Marca 2007, 22:17 »
irishania,  mam pytanko do Ciebie odnosie maciejewa. Bedziecie mieli jakis swoj alkohol(zrobili wam jakies korkowe)?czy wszystko kupujecie u nich? Pytam bo my w przyszlym roku tam sie weselimy i nam watepnie powiedziano ze tylko od nich mozna. :||  Pozatym w przyszlym roku podnosza ceny o 10% i nawet jezeli teraz podpiszemy umowe to i tak koszty beda o 10% wieksze. Dlatego chociaz ten alkohol wolalabym dokupic we wlasnym zakresie a nie po ich kosmicznych cenach.

ps.troche pozno ale piekne te zielone sukienki dla druhen. Sama sowjej pokazalam i byla na TAK :) ....

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #433 dnia: 8 Marca 2007, 00:51 »
hej prosiekno niestety maciejewo sie ceni coraz bardziej,sa coraz bardziej popularni i odkad dolaczyl nowy wspolnik to strasznie na kase cisna i jakos obsluga sie spsula.co do podwyzki to sie nie dziwie my rezerwowalismy termin 2 lata temu i ceny sie nie zmienily.co do alkoholu to wliczone jest pol litra na pare, mysle ze wystarczy moze dokupimy pare butelek, nie wiem jak jest z korkowym a u nich flaszeczka chyba 40 zl :drapanie: jest teraz na stronie nowy cennik i tam wszystko jest.Ja chce do tego jeszcze wino ale jakies pozadne, zaden sikacz bulgarski i tym podobne wynalazki,myslalam o chilijskim merlo winko zacne i powinno byc w rozsadnej cenie albo jakies chianti :drapanie: eh o tym sie jeszcze rozpisze
a ogladaliscie dworek hetmanski? oni sie tak nie cenia a tez pieknie,dziewczyny mialy tu relacje, ja niestety mam duze wesele i potrzeba duzo pokoi na caly weekend a tam max na 80 osob.

no wlasnie czas goni i powinnam zaczac pisac do pani Elizy o szczegolach ale jakos nie moge sie zebrac i czasu tez brak :mdleje: mam do napisania chyba ze 20 maili do znajomych(ja jestem straszna w odpisywaniu na listy, smsy i maile :oops: zreszta co widac po wateczku :cegly: )na szczescie wiekszosc zdaje sobie z tego sprawe i nie dziwi sie widzac maila po ponad roku milczenia  :taktak: no wlasnie musze poinformowac wszelkie ludki porozganiane po Polsce i swiecie ze za maz wychodze co by sie ktos zjawil na wesele bo wyjdzie ze nie mam przyjaciol :drapanie:  :urwanie_glowy:
Wlasnie zagladam do was poniewaz mam pisac cv i za cholere mi sie nie chce :bredzisz:  :pogrzeb: eh jakos sie zbiore
dzis widzialam sliczne buciki dla moich druhen,piekne srebne sandalki na lekkim obcasiku i do tego na przecenie juz sie ucieszylam i dzwonie po swoich druhnach i kazda nosi 6 :mdleje: oczywiscie zostaly tylko 5 i 4, ogladalam sukienki i oczywiscie nic co by sie mnie podobalo wiec stroj dla druhen ciagle jest wielka niewiadoma :luzak:
do tematu obraczek na razie nie wracamy :klotnia: A. stwierdzil zebym wybrala, a on bedzie nosil bo i tak do tego wszystko sie sprowadza(tak to oczywiste ale on ma myslec ze to on ma wplyw na decyzje :roll: )

A. ciagle zadowolony w nowej pracy, ma naprawde super warunki i pod wzgledem ambicji tez super jestem naprawde z niego dumna, wlasnie jest na dwu dniowym szkoleniu/integracji departamentu: 4 gwiazdkowy kurort, wystawna kolacja a jutro jazda lodka motorowa po jeziorku(w celach naukowych oczywiscie :Swiety: )
to z rzeczy przyjemnych ale oczywiscie zycie byloby za slodkie tylko sielanka sa wiec i smutki
A. ciocia, siostra jego mamy, dowiedziala sie ze ma nowotwor piersi, trzeba natychmiast operowac, czeka na dalsze wyniki,
mialy byc dzisiaj ale nie chce dzwonic do tesciowej i pytac bo pewnie plakala caly wieczor.
ciezko tak planowac slub gdy ktos w rodzinie nie wie nawet czy dozyje do lata...eh zycie
 "i czasem przemknie mysl ze przeciez nie jestem tu za kare... "na takie dni tylko Geppertowa
do mnie jakos to niedociera i staram sie nie myslec, i nawet nie moge sobie wyobrazic co przezywa A. mama, to przeciez jej siostra
 i  uslyszec od lekarza przykro nam ale pani umiera, :mdleje: zastanawiam sie czy zycie w takim momencie traci sens czy wlasnie wtedy go nabiera?

ale dosyc o tym napewno wszystko bedzie dobrze i jeszcze zatanczy na naszym weselu :taktak:  

z innej beczki smutkow dostalam dzis wiadomosc od przyjaciolki, ktora tez wychodzi za maz, ze ma powazne watpliwosci, jest mi strasznie przykro, bo nie wiem co jej powiedziec. z jednej strony chce jej mowic, rzucaj wszystko w cholere swiat sie nie zawali, szkoda zycia itd ale z drugiej strony nie wiem  :drapanie: warto popracowac nad zwiakiem, nikt nie jest idealny, czasem trzeba byc baaardzo kompromisowym.
Bardzo sie ciesze ze u mnie nie ma watpliwosci, ze gleboko w sercu wiemy co jest dla nas najwazniejsze :przytul:

drogie forumki to by bylo na tyle w telegraficznym skrocie ode mnie,wracam do poszukiwan pracy
Nowych ofert: 0
[/url]

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #434 dnia: 8 Marca 2007, 10:35 »
irishania, dzieki za odpowiedz :) no wodeczka nawet 45zl :P eh szkoda bo myslalam ze wam pozawolili wlasny i bede mogla sie klucic ze jak to tak jednym mozna a drugim nie ;) widzialam Dworek Hetmanski i wszystkie inne tego typu i jednak Maciejewo u nas wygrywa.
Owocnego poszukiwania pracy  :mrgreen:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #435 dnia: 8 Marca 2007, 10:47 »
A. ciagle zadowolony w nowej pracy, ma naprawde
to suer!!!!!i gartulacje konsekwencji w zamiarach!!!!wierze że dobrze zrobiłas Aniu-masz głowe na karku!!!!!
Maciejewo..hmm rozmarzyłam się... :taktak:  :taktak:  :taktak:  będziesz mieć cudny ślub i wesele!!!!
czasem przemknie mysl ze przeciez nie jestem tu za kare... "na takie dni tylko Geppertowa
....do każdej Jej piosenki powinien być dołączony Jack Daniels +żyletka...rozumiem że "Landrynki " Ania słyszała? :afro:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #436 dnia: 8 Marca 2007, 12:37 »
Irishaniu, swietnie ze Twoj A. jest tak zadowolony z pracy. Moj malz ma od jakiegos czasu nowa kierowniczke. Powiem tylko, ze to mala sadystka, zlosliwa jak malo kto, ciagle jej cos nie pasuje. Wiec dobra atmosfera w pracy to podstawa.
A co do kolezanki, ktora ma watpliwosci, to: mam kolezanke, ktora po roku znajomosci postanowila wyjsc za maz za pewnego pana T. Wiecznie sie za raczki trzymali, glaskali po raczkach, itp., itd. Dzisiaj ta kolezanka jest juz 2 lata po rozwodzie (dosc przykrym dla niej). Dlaczego o niej pisze? Wlasnie dlatego, ze kiedy ciagnal sie proces rozwodowy moja kolezanka zwierzyla mi sie, ze jak szla do oltarza to miala watpliwosci (ale kto by uciekl sprzed oltarza w takiej chwili). Jak widac kobieca intuicja nie zawiodla. Cale jej malzenstwo (trwalo nie caly rok) bylo pomylka.
Jezeli twoja koleznka ma jeszcze czas, niech mocno przemysli wszystko.
Milego pisania CV :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 9 Marca 2007, 01:14 »
Cytat: "redzia"
Jezeli twoja koleznka ma jeszcze czas, niech mocno przemysli wszystko

dokladnie moja kolezanka tez wychodzi za maz twierdzi ze wie co robi ja juz z nia gadalam bo facet ma nieciekawa przeszlosc...i choc nie uderzyl jej ( sa ze soba dopiero od roku) nie potrafi sie hamowac i ma problemy ze soba itd...szkoda gadac a ona twierdzi ze jest pewna...mi sie wydaje ze chce slubu bo wszyscy teraz biora ot co :mdleje: pogadaj z kolezanka moze jej pomozesz troszeczke rozjasnisz sprawe...pokazesz jej rozne strony decyzji a i tak ona ja podejmnie :drapanie:

owocnego szukania nowej pracy oby byla rownie atrakcyjna jak A :brewki:  :brewki:
a co do cioci napewno wszystko sie dobrze ulozy trzymamy kciuki :brawo_2:  :przytul:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #438 dnia: 9 Marca 2007, 04:20 »
Cytat: "tete"
rozumiem że "Landrynki " Ania słyszała?

ba, ja jestem fanka ogromna  strasznie lubie taka "dolujaca" nute,

Ciocia dostala wyniki dzis i jest to nowotwor pierwotny tzn ten "lepszy"jesli tak mozna  to nazwac :mdleje: aczkolwiek czeka ja operacja, wyciecie piersi, zalamanie nerwowe, chemoterapia i inne przyjemne rzeczy ale chociaz wiemy ze ma duze szanse i nie zakladamy suwaczka z odliczaniem do ...droga do raju
alez ja mam humor :mdleje: :pogrzeb:  ale jakos tak dziwnie to na mnie wplywa, znam A. od 5 lat i prawie od poczatku znam jego rodzine, sa tu moja nowa rodzina, jego babcia oficjalnie zostala przeze mnie adoptowana(moje nie zyja)i mowie do niej babciu, ciotki przedrzezniaja sie ktora jest moja ulubiona i  wszyscy od poczatku starali sie abym czula sie czescia rodziny.Niedawno wszyscy rozmawialismy o ciazy A. kuzynki, wlasnie jest w 4 miesiacu i cala radosna a tu taki policzek, czuje takie rozczarowanie i zlosc ze jakies raczysko smie tu sie wkradac i burzyc spokoj
[/url]

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #439 dnia: 9 Marca 2007, 07:53 »
Ajrisz marsz do CV! ;-))

Cieszę się, że A. tak dobrze się powodzi w nowej pracy. Uściskaj go od nas  :brewki:

Sympatyczną MACIE rodzinkę.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #440 dnia: 9 Marca 2007, 23:45 »
Aniu kochana, życie to, niestety, nie jest bajka - to jest ciągła bitwa  :przytul: Ale przeciez bitwy tez są do wygrania, nieprawdaż, ba nawet całe wojny - bedzie dobrze  :przytul:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #441 dnia: 10 Marca 2007, 00:06 »
och Irishaniu  :przytul:  :przytul:  :przytul:  - przykro mi ogromnie  :przytul:  :przytul:  :przytul: ale jak Kllusia napisala zycie jest ciaglym zmaganiem sie z przeciwnosciami losu ... who said that life should be easy  :dno:
trzymaj sie cieplutko kochana  :przytul:  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #442 dnia: 10 Marca 2007, 00:38 »
Irishaniu: nadrobilam wateczek. Gratuluje odwagi i zycze znalezienia nowej, wymarzonej, satysfakcjonujacej pracy. Fajnie, ze Twoj przyszly maz ma taka rodzine, ze chcieli, zebys poczula sie jej czescia i widac udalo im sie to :) Mam nadzieje, ze z ciocia bedzie wszystko dobrze chociaz na pewno czeka ja ciezki czas :uscisk:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #443 dnia: 10 Marca 2007, 15:43 »
operacja zaplanowana na wtorek, Fidelma trzyma sie dzielnie, wszycscy sa pelni nadzieji.

Wczoraj bylismy na wystepie Joan Rivers :hahaha:  :hahaha:  :hahaha: (to byl moj prezent walentynkowy dla A.)babka jest niesamowita, usmialam sie do lez, siedzielismy w pierwszym rzedzie i umieralam ze strachu,ze bedzie z nas zartowac, oczywiscie nie obylo sie bez docinkow ponoc mam zapach rozwodki :hahahaha:
[/url]

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #444 dnia: 10 Marca 2007, 15:47 »
irishania, ja również gratuluje znalezienia nowej pracy:)

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #445 dnia: 10 Marca 2007, 16:11 »
SaTine dzieki ale jeszcze nowej pracki nie znalazlam, to moj misio zaczal nowa posadke, ja dopiero zlozylam wypowiedzenie w starej pracy i zaczynam szukac czegos nowego :los:
[/url]

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #446 dnia: 10 Marca 2007, 16:18 »
irishania, wiem wiem :) ty tez napewno znajdziesz taka która cie bedzie satysfakcjonowac :)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #447 dnia: 10 Marca 2007, 18:08 »
Wczoraj bylismy na wystepie Joan Rivers    (to byl moj prezent walentynkowy dla A.)babka jest niesamowita, usmialam sie do lez, siedzielismy w pierwszym rzedzie i umieralam ze strachu,ze bedzie z nas zartowac, oczywiscie nie obylo sie bez docinkow ponoc mam zapach rozwodki

ufffff no tak ja bym sie bala pierwszych rzedow  :skacza:  :skacza:
musialobyc super   :los:

operacja zaplanowana na wtorek, Fidelma trzyma sie dzielnie, wszycscy sa pelni nadzieji.

Aniu - trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze  :przytul:  :przytul:  :przytul: trzymaj sie cieplutko kochana  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #448 dnia: 11 Marca 2007, 12:31 »
Cytat: "megan"
Aniu - trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze

ja też  :przytul:

ponoc mam zapach rozwodki

:hahaha: o kurka  :hahahaha:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 11 Marca 2007, 22:59 »
irishania, fajna masz tam rodzinke z Ciocia napewno bedzie dobrze  :brawo_2: dobrze ze to w takim stadium to wykryto :skacza: wszystko sie ulozy...buziaki  :przytul: