oh
tetus, jak mnie nie ma to jestemw pracy, zadko tam udaje mi sie zajrzec na forum a jak juz to tylko na poczytanie, albo jestem na uczelni albo u misia gdzie mam ban

na forum
ale sledze wasze wateczki i staram sie byc na bierzaco, u siebie pisze tylko jak cosik sie wydarzy weselnego.
Dzis dostalismy potwierdzenie ze jestesmy wpisani na kurs przedmalzenski, maj 24

chyba ciesze sie bo to byl jedyny wolny termin!!!Musimy wkrotce sie wybrac do tutejszego usc zeby sie upewnic co do formalnosci.
poza tym to mam kiepski nastroj od paru dni, tygodni,chyba, napewno zmienie prace tzn nie mam w pracy klopotow tylko juz za dlugo tam siedze i absolutnie nic ale to nic nie wynosze z tego ale nie moge sie zebrac zeby wreszcie wyslac jakies c.v. wiec chyba najpierw napisze rezygnacje wiec wtedy bedzie presja znalezienia wreszcie nowej job

i jakos tak mi szaro-niebiesko ostatnio ........
aha w poniedzialek wybieralismy obraczki

zupelnie nie znalezlismy wspolnego mianownika,na konoiec wybralismy dwa wzory ktore obojgu nam odpowiadaja ale po przedyskutowaniu w domu okazalo sie ze tak wlasciwie to oboje nie chcemy takich
postaram wam sie wkleic jakies fotki rozwazanych opcji.
Mis zaczyna jutro nowa prace

wiec miejmy nadzieje ze bedzie zadowolony.Nowa praca to taki rowniez awans zawodowy wiec jestem z niego bardzo dumna ale dopiero jutro dowie sie szczegolowo o swoich obowiazkach, pozna swoj zespol itd