0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
otoz chcialabym wiazanke z bialych calle
ale ja chce cos mega prostego
jestem pelna podziwu bo grunt to wiedziec czego sie chce
ach zachcialo mi sie Irlandczyka trzeba bylo w domu zostac porzadnego chlopca z sasiedztwa poslubic, i nie wydziwiac
Zaczynam podejrzewac ze ten slub to albo przezylam w poprzednim zyciu albo zaplanowalam juz wszystko w wieku 6 lat (wtedy to bawilam sie w slub i rodzine z kolega z podworka Mr. Green )i teraz podswiadomie to wszystko odtwarzam
irishania napisał/a: Zaczynam podejrzewac ze ten slub to albo przezylam w poprzednim zyciu albo zaplanowalam juz wszystko w wieku 6 lat (wtedy to bawilam sie w slub i rodzine z kolega z podworka Mr. Green )i teraz podswiadomie to wszystko odtwarzam
Cytat: "Vall"irishania napisał/a: Zaczynam podejrzewac ze ten slub to albo przezylam w poprzednim zyciu albo zaplanowalam juz wszystko w wieku 6 lat (wtedy to bawilam sie w slub i rodzine z kolega z podworka Mr. Green )i teraz podswiadomie to wszystko odtwarzamJa chwilami tez mialam takie wrazenie, szczegolnie przy wyborze sukni. Od razu wiedzialam jaka chce i czego szukam. No i szybko ja znalazlam
Moja córuś też taka zintegrowana - wszystko wie Mr. Green
Ja nawet nie przypuszczalam, ze tak szybko mi pojdzie obmyslenie wszystkiego. Na poczatku byl tylko obled bo nie wiedzialam od czego zaczac
no wlasnie obled w ciapki a teraz powoli sie krystalizuje ...
Na poczatku ogladanie zaproszen na roznych stronach www konczylo sie bolem glowy bo tyle tego bylo. Pozniej juz bylo znacznie lepiej.
centralwing rulez ceny sa ok
sprawdzilam nie moge uwierzyc ze sa juz na sierpien
byleby cena byla taka jak teraz dla calej wycieczki no i zebym mogla zmienic ilosc pasazerow tak 15-20 mniej lub wiecej no i na tym rola znajomosci ma polegac trzymac kciuki dziewczynki
moj pan sie bawi na Christmass Party(oni maja tu takie imprezki przed-swiateczne obowiazkowo w kazdej pracy
a moj pan sie bawi na Christmass Party
tesciowa mi powie "a nie mowilam" i najgorsze ze miala racje, jak zawsze
jestem to w stanie sama wylozyc na te kilka miesiecy.byleby cena byla taka jak teraz dla calej wycieczki no i zebym mogla zmienic ilosc pasazerow tak 15-20 mniej lub wiecej no i na tym rola znajomosci ma polegac trzymac kciuki dziewczynki
nie mowilam" i najgorsze ze miala racje, jak zawsze i dotego ja w czasie sesji jestem no nieszczescia parami chodza
czy chcecie wszystkim gosciom z IRE kupowac bilety
Najbardziej mnei zaskoczyło "Jak zawsze