Dzis problem bukietu zszedl na drugi plan. Chociaz nie ukrywam, ze jest swiatelko w tunelu i wiem co mi sie podoba przynajmniej

A podoba mi sie on nadal bardzo, bardzo

O lezce myslalam, ale jesli juz to tylko storczyki a tych z kolei mi szkoda jakos..sama nie wiem dlaczego

Jesli chodzi o kontrasty w wiazance to jakos nie jestem przekonana. Podobaja mi sie takie mocno bordowe roze, ale jakos sie nie widze z taka wiazanka tego dnia

Chyba pozostane przy bieli lub kremowych rozach w zestawieniu z frezjami, ktore tez sa w tej wiazance wklejonej przeze mnie.
Dzis dowiedzialam sie, ze kolezanka, z ktora pracowalam, moja imienniczka, 2 lata mlodsza ode mnie, zawsze razem chodzilysmy na dymka w pracy...zmarla nagle w zeszla srode. Osierocila 2 letnia coreczke. Jestem w szoku do tej pory bo jakos nie moge zrozumiec dlaczego ktos w tym wieku tak nagle odchodzi. Ciezko mi o tym myslec a jednoczesnie caly dzien moje mysli kraza wokol niej. Jakos wczoraj wieczorem o niej sobie pomyslalam a dzis rano mama mi pokazala gazete z kondolencjami dla rodziny Karoliny. Prawie po scianie zjechalam jak to zobaczylam.. Ale takie jest zycie..jedni sie ciesza a inni w tym samym czasie rozpaczaja ;(