Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90905 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #510 dnia: 13 Grudnia 2006, 08:09 »
Ja lubie zime pod warunkiem ze to prawdziwa zima a nie jakas plucha no i oczywiscie nie na dluzsza mete:)Ale chciala bym zeby na swieta spadlo troszke sniegu,bo co to za swieta jak taka pogoda za oknem(u mnie pada deszcz).A co do spania to jestem ranny ptaszek:)a jak chodze spac to roznie nie ma reguly,mi jest zawsze szkoda czasu na spanie...mowia ze dziwna jestem hehe ale ja wole robic co innego a spac moge krotko hihi:)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #511 dnia: 13 Grudnia 2006, 18:49 »
Na Swieta oczywiscie, ze snieg by sie przydal, ale tak z umiarem a nie jak w tamtym roku, ze nie mozna bylo sie normalnie po miescie poruszac bo wszedzie na chodnikach zaspy :roll:  Jestem straszny zmarzlak i nic na to nie poradze. Raczej zimy nigdy nie polubie :|
Dzis znowu dzien minal strasznie szybko. Odwiedzilam solarium, zeby baterie naladowac :mrgreen: Pare wizyt a juz ladnie opalona jestem. Przyda sie na Sylwestra ta opalenizna :D
W sobote bedzie rowno 6 miesiecy do naszego slubu. Nie wiem co sie dzieje z tym czasem :shock:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #512 dnia: 14 Grudnia 2006, 11:10 »
No Carlunia jak juz 6 miesiecy stuka to dopiero czas zacznie leciec,wiem to po sobie:)
Ja wlasnie chyba jutro skocze na solarke bo tak jak mowisz sylwek tuz tuz i trzeba byc opalonym:)chodzila bym czesciej ale ja nie mieszkam w centrum i nie chce mi sie specjalnie jezdzic:)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #513 dnia: 14 Grudnia 2006, 15:30 »
CARLUNIA!!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z  :serce:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #514 dnia: 14 Grudnia 2006, 15:33 »
o cholera!!!!! Ty jeszcze nie masz urodzinek!!!! aja gamoń jestem.  :bicz:    :glupek:    :glupek:    :glowa_w_mur:  
niemniej jednak: i tak wszystkiego dobrego!!!
ps ja zawsze wystrzele z czymś ciekawym!aaaa tak aby sie nam nie nudziło :mrgreen:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #515 dnia: 14 Grudnia 2006, 18:00 »
Cytat: "tete"
o cholera!!!!! Ty jeszcze nie masz urodzinek!!!! aja gamoń jestem. Bicz Głupek Głupek Głowa w mur
niemniej jednak: i tak wszystkiego dobrego!!!
ps ja zawsze wystrzele z czymś ciekawym!aaaa tak aby sie nam nie nudziło Mr. Green

tete: alez Ty kochana jestes :mrgreen: Urodzinki za pare dni dopiero. W srode. I Kllusi tez :D Fajnie tak z kims urodziny obchodzic :mrgreen:
Kuchasia: ja mam solarium pare krokow od domu wiec trudno sie oprzec pokusie i nie isc wygrzac gnatow :wink: Raz w tygodniu to mus :mrgreen:
Dzis dzien znowu minal jak z bicza strzelil. Jutro juz piatek. Wspaniale doslownie. :mrgreen:  :mrgreen: Jutro juz zaczynam pichcic. Mam nadzieje, ze sie z mama w kuchni nie pozabijamy :wink:
A tak w ogole czy to tylko ja wczoraj mialam problemy z forum?? Strasznie mi mulilo i koncu zrezygnowalam z prob dostania sie tutaj.  :roll:
Hmm..dzis nadal mi muli..nie wiem co jest grane :?

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #516 dnia: 14 Grudnia 2006, 19:57 »
Carlunia ale fajnie ze juz tak blisko do soboty :D:D:D DOmyslam sie ze spac nie bedziecie - zdziwilabym sie powaznie gdybys powiedziala -"wtule sie w misia i zasne...." hehhee  :twisted:  :twisted:  :twisted:  Ja nie mam ze spaniem problemow...Zasypiam od razu jak sie walne do wyrka. Ale nie lubie jak nie ma Ariela - zle sie wtedy spi - no chyba ze jest moja mala siostra - z nia tez jest spoko :) No i mam swojego Skunxa - Kosmatka  - zawsze mi towarzyszy w spaniu :) A co do sniegu - wiesz ze nie lubie zimy, ale snieg na Świeta by sie przydal :D

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #517 dnia: 14 Grudnia 2006, 20:16 »
Cytat: "carlunia"
A tak w ogole czy to tylko ja wczoraj mialam problemy z forum?? Strasznie mi mulilo i koncu zrezygnowalam z prob dostania sie tutaj.

nie tylko ty - ja wczoraj wieczorem nie moglam w ogole pozniej wejsc

Cytat: "DjJeyDi"
Ale nie lubie jak nie ma Ariela - zle sie wtedy spi

rozumiem doskonale ja tez nie lubie jak Pawla nie ma ...

Jutro juz zaczynam pichcic. Mam nadzieje, ze sie z mama w kuchni nie pozabijamy

e no co ty mamusia zrozumie  :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #518 dnia: 14 Grudnia 2006, 21:43 »
Ja tez nie znosze sama spac i zazwyczaj dlugo nie moge dotrzec do lozka. Jak w koncu dotre to jest juz przynajmniej po polnocy a zasypiam po polgodziny mniej wiecej. Tulac sie do pleckow Misia nawet nie wiem kiedy zasypiam :mrgreen:
Cytat: "DjJeyDi"
A co do sniegu - wiesz ze nie lubie zimy, ale snieg na Świeta by sie przydal

Zgadzam sie. ALe po Swietach mogloby byc lato znowu :mrgreen:  :mrgreen:

Cytat: "megan"
carlunia napisał/a:   
Jutro juz zaczynam pichcic. Mam nadzieje, ze sie z mama w kuchni nie pozabijamy   
e no co ty mamusia zrozumie

Zrozumiec zrozumie. Tylko kuchnie mamy mala i mozemy sie o siebie potykac :wink:

carlunia napisał/a:   
A tak w ogole czy to tylko ja wczoraj mialam problemy z forum?? Strasznie mi mulilo i koncu zrezygnowalam z prob dostania sie tutaj.

nie tylko ty - ja wczoraj wieczorem nie moglam w ogole pozniej wejsc

Ja tak samo mialam. WIeczorem w ogole mi sie forum nie chcialo otworzyc. To bylo okropne :roll: I w koncu zrobilam pare zaleglych rzeczy :wink:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #519 dnia: 14 Grudnia 2006, 21:58 »
Tak to jest przy nalogach :) ach dziewczyny zazdroszcze Wam ze mozecie tu tak czesto zagladac i jestescie na biezaco.. ja czytajac watki chcialabym cos odpisac, skomentowac ale zanim dojde do konca zapomne juz o tych wszystkich sprawach..

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #520 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:00 »
Cytat: "rajdowka"
Tak to jest przy nalogach Smile

Oj tak to moj kolejny nalog to forum :wink: Mialam wyrzuty sumienia, ze nie zdarzylam do wszystkich watkow zajrzec :oops:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #521 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:01 »
to moj kolejny nalog to forum  Mialam wyrzuty sumienia, ze nie zdarzylam do wszystkich watkow zajrzec

to tak jak ja :?

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #522 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:05 »
Cytat: "Vall"
Cytat:   
to moj kolejny nalog to forum Mialam wyrzuty sumienia, ze nie zdarzylam do wszystkich watkow zajrzec

to tak jak ja

Oj zle z nami Vall :wink:  :lol:  :lol:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #523 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:13 »
Zrozumiec zrozumie. Tylko kuchnie mamy mala i mozemy sie o siebie potykac

dacie rade :)

Tak to jest przy nalogach  ach dziewczyny zazdroszcze Wam ze mozecie tu tak czesto zagladac i jestescie na biezaco.. ja czytajac watki chcialabym cos odpisac, skomentowac ale zanim dojde do konca zapomne juz o tych wszystkich sprawach..

ja za chiny ludowe na wszystko odpisac nie zdaze bo watki rosna w tempie oszalamiajacym i zanim dojde do konca jest milion nowych postow ufffffffffff :wink:

Oj zle z nami Vall

oj dobrze raczej  :wink:  kto zrozumie swira panny mlodej jak nie inna panna mloda?

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #524 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:22 »
carlunia napisał/a:    
Oj zle z nami Vall

oj dobrze raczej Wink kto zrozumie swira panny mlodej jak nie inna panna mloda?

No tu masz racje :mrgreen: A swira na punkcie naszego wesela mam na pewno, Mis mnie jeszcze bardziej w niego wpedza mowiac, ze nie moze sie doczekac jak mnie w sukni zobaczy, jak bede jego zona.. Ja tez sie nie moge doczekac. Mam wrazenie, ze bede najszczesliwsza osoba pod sloncem. Teraz tez jestem szczesliwa jak tylko jestesmy razem. Nigdy nie myslalam, ze ktos mi da takie poczucie bezpieczenstwa i nada sens zyciu..bo bez milosci kiepsko sie zyje :|

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #525 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:52 »
Ja tez sie nie moge doczekac. Mam wrazenie, ze bede najszczesliwsza osoba pod sloncem. Teraz tez jestem szczesliwa jak tylko jestesmy razem. Nigdy nie myslalam, ze ktos mi da takie poczucie bezpieczenstwa i nada sens zyciu..bo bez milosci kiepsko sie zyje

wiesz powiem ci jakbym moja przyjaciolke Anie slyszala - ona tez powiedziala ze byl to najwspanialszy dzien w jej zyciu a czytanie zyczen od gosci na drugi dzien po obudzeniu sie przy MEZU ... mowi ze odleciala  :wink:

a tak to powiem ci ze mnie to tez wprawia w stan euforii i czuje sie wspaniale  :wink:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #526 dnia: 15 Grudnia 2006, 00:31 »
I ja tzlko dopowiem, że jak sie właściwie uczucie pielęgnuje, to po 15 latach może byc tak samo, jak miesiąć po ślubie  :D Ja do dzis nie lubie, jak mój mąż idzie do pracy na noc i jak go nie ma w łożeczku. Denerwuje mnie jak chrapie, ale ta gorąca łapka na moim brzuchu, zapach jego ciała wynagradza nawet ten pracujący tartak  :oops:  :mrgreen:
Jakby coś, to juz po 23.00 :twisted:

Offline ewkast12
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #527 dnia: 15 Grudnia 2006, 10:33 »
Witam
Zycze udanych przygotowan do slubu zwlaszcza ze to jest takze moja data slubu:) Pozdrawiam serdecznie

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #528 dnia: 15 Grudnia 2006, 21:59 »
A gdzież to nam Carlunia zaginęła - czyżby to dzis dzień przyjazdu Jej Misia  :oops:  :roll:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #529 dnia: 15 Grudnia 2006, 22:12 »
Cytat: "Kllusia"
czyżby to dzis dzień przyjazdu Jej Misia

hmmmm...wydawało mi się , ze jutro :0 No ale kto wie :) Penwei nie mógł już wytrzymać  :mrgreen:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #530 dnia: 15 Grudnia 2006, 23:43 »
Jestem dziewczynki, jestem :mrgreen: Dzis byl bardzo pracowity dzien. Nie dosc, ze pozno do domu wrocilam, bo i w pracy rodzicom pomagalam do 18tej to jeszcze zakupy z mama robilysmy na przyjazd Misia. Pozniej przygotowywalam "rozpieszczacze" tzn jedzonko (upieklysmy slodkie rogaliczki, zrobilam paste z makrelki do kanapek bo Mis lubi, przygotowalam piers z kurczaka na salateczke, bo Mis lubi :mrgreen: ) i zrobilam sie taka wlasnie godzina :wink: Jutro jeszcze upieke ciacho i dokoncze salatke. No i troszke posprzatam :mrgreen: Czas zleci do wieczora. A Mis przyjedzie jutro poznym wieczorem wiec na pewno jeszcze jutro zdarze zajrzec.
Od niedzieli zaczyna nam sie bieganina. Musimy wyplacic kaske na obraczki i przy okazji zakupimy czesc prezentow swiatecznych. Odwiedzimy babcie, kupimy wodeczke i mamy nadzieje, ze dnia nam na wszystko starczy. W poniedzialek P. pojedzie dowiedziec sie w sprawie przeniesienia do Olsztyna bo po Swietach zalatwimy pradopodobnie meldunek i zlozy juz papiery :wink:
Pelne rece roboty. A jeszcze chcemy pojechac sobie na basen i odwiedzic moja chrzestna bo sama zostala na swieta (maz marynarz :| ).
ALe tak strasznie sie ciesze, ze jutro przyjedzie, ze sie opanowac nie moge :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ewkast12 Witam w odliczanku :wink:

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #531 dnia: 16 Grudnia 2006, 00:33 »
carlunia, alez z Ciebie pracus   :brawo:  Widzisz, jak czas zapiernicza - Twoja tęsknota  mineła jak chwila  :mrgreen:    :calus:  Ciesze sie razem z Toba  :D

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #532 dnia: 16 Grudnia 2006, 00:41 »
carlunia, alez z Ciebie pracus Brawo Widzisz, jak czas zapiernicza - Twoja tęsknota mineła jak chwila Mr. Green Calus Ciesze sie razem z Toba Very Happy

Czas szybciej mi leci jak caly czas cos robie :wink: Dopoki nie usiade to nie czuje, ze moze pora odpoczac :mrgreen:
Na szczescie jutro o tej porze bede tulic sie do mojego Kochanie. Juz teraz z wrazenia spac mi sie nie chce :roll: A jutro lepiej chyba zbyt wczesnie sie z lozka nie podnoscic bo naprawde bede po scianach lazic z nadmiaru wolnego czasu. DO 17tej max wszystko bede miala zrobione lacznie ze sprzataniem. Pozniej chyba sie soba zajme i zajrze na forum :wink:  :mrgreen:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #533 dnia: 16 Grudnia 2006, 12:11 »
Dzis przyjezdza Mis :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: I zostalo rowno 6 miesiecy do slubu :mrgreen:  :mrgreen:
Od rana biegam i pichce. Ciacho juz gotowe, salatka tez. Jeszcze tylko posprzatam i bedzie finisz :D Przed chwila listonosz przyniosl paczke z diademem. Jest sliczny :mrgreen: Nie za duzy, nie za maly "lecz w sam raz". P. przywiezie nasz aparat to wrzuce zdjecie.
Bardziej sie martwie o ksiege gosci bo zamawialam ja wczesniej niz diadem a ona jeszcze nie dotarla :roll: Pisalam do tego kolezki z allegro i odpowiedzial ze wyslal paczke 8 grudnia :| No nic..poczekam do poniedzialku. Moze dojdzie. A jak nie to...bedzie awanturka :twisted:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #534 dnia: 16 Grudnia 2006, 12:25 »
carluniu, wszystko na 6! :) i pewnie kazdy by chcial miec taka zone na 6 :D kurcze zebym miala taki zapal do sprzatania jak Ty :)

Ciesze sie ze w koncu nie bedzie Ci juz nic brakowalo do szczescia.. i cudownych chwil z Ukochanym!:D

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #535 dnia: 16 Grudnia 2006, 12:50 »
Cytat: "rajdowka"
carluniu, wszystko na 6! Smile i pewnie kazdy by chcial miec taka zone na 6 Very Happy kurcze zebym miala taki zapal do sprzatania jak Ty Smile

Rajdowka: dziekuje :oops: Ale chyba taka na 6 do konca to nie jestem. Zolza ze mnie chwilami wychodzi az sama wspolczuje P. :roll: No a z tym sprzataniem..po prostu lubie jak jest czysto i jak moge usiasc i podziwiac efekty :mrgreen:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #536 dnia: 16 Grudnia 2006, 20:09 »
Zolza ze mnie chwilami wychodzi az sama wspolczuje P.

e daj spokoj kazda z nas ma w sobie takiego zlosliwego demonka ktory wylazi to jak z ying i yang musi byc rownowaga co by za slodko nie bylo  :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #537 dnia: 16 Grudnia 2006, 20:44 »
Coz sa lepsze i gorsze dni. Czasami byle co mi wystarczy i jestem gotowa sie klocic nie wiadomo o co :roll: Pewnie napiecie przed@ :mrgreen:
Mis juz jest w drodze. Jeszcze jakies pol godzinki i bedzie juz ze mna :D  :D Siedze jak na szpilkach juz :mrgreen:  :mrgreen: Znikam. Przygotuje kolacje :wink:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #538 dnia: 19 Grudnia 2006, 05:03 »
ja tzlko dopowiem, że jak sie właściwie uczucie pielęgnuje, to po 15 latach może byc tak samo, jak miesiąć po ślubie  Ja do dzis nie lubie, jak mój mąż idzie do pracy na noc i jak go nie ma w łożeczku. Denerwuje mnie jak chrapie, ale ta gorąca łapka na moim brzuchu, zapach jego ciała wynagradza nawet ten pracujący tartak

Kllusiu ty szczesciaro musisz nam tu sekrety wyjawic, bo ja tez tak chce(mam nadzieje ze tak bedzie) ostanio tak patrze po znajomych i znajomych znajomych i tych rozwalonych malzenst troche jest, to czlowiek tak sie zastanawia czy jego malzenstwo przetrwa.i czy sie zmieni bo wiadomo, bedzie rodzina, kryzys wieku sredniego, Bog wie co jeszcze,mozna miec tyko nadzieje ze za dwadziescia lat bede tak samo mocno tesknic jak teraz...
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #539 dnia: 20 Grudnia 2006, 00:16 »
:serce: KOCHANA CARLUNIU :serce:

Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy,
słonecznych promyków każdego ranka,
spełnienia marzeń najskrytszych