Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 91481 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #630 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:04 »
Moj brat ma huskiego - madry sliczny zwierzak ale potrzebuje baaaaardzo duzo przestrzeni i ruchu :)

jezeli chodzi o kociaki - pare lat temu u rodzicow na dzialce Tata znalazl 4 malenkie kociaczki - takie malutkie ze w dloni trzymalam dwa.. byly superowe codziennie jezdzilismy do nich, karmilismy itp fajnie jak tak rzadkiem za mna szly :) ale ktoregos dnia po prostu zniknely.. moze ich mama tak jak je zostawila tak zabrala..

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #631 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:06 »
Ja tam kociara jestem, tylko mi się te łyse odmiany nie podobają, psy też lubię, nie powiem, mojemu T marzy się husky i to baaardzo, ale na tego psiaka to nie tylko cas ale i siły trzeba mieć, więc zostanie chyba przy labladorze, tez piękny psiak :mrgreen:

Vall ja bym choć narazie z ciekawości zadzwoniła do biura i zapytała jak wygląda sprawa z płatnościami.

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 12:45 pm ]
Ale mi się pokręciło :oops: to ostatnie zdanko nie tu przecież być miało :roll:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #632 dnia: 29 Grudnia 2006, 14:24 »
CARLA  ja Tobie zycze aby kazdy kolejny dzien 2007 był dla Ciebie tak cudowny jak 16.06.2007!!!!!!!spełnienia zadowolenia miłości przyjaźni!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #633 dnia: 29 Grudnia 2006, 15:08 »
Carluniu - uff mala chwila nieuwagi, switaeczna przerwa w czytaniu a tu co 33 posty urosly czy jakos tak  :wink:

obraczki super - zlotnik to najlepszy pomysl - my tez juz zamowilismy - w aparcie okolo 2,400 my placimy 960 - zloto bylo nasze a u zlotnika katalogi wszelkie i fachowo ocenil moje krysztaly

Cytat: "katarzyna_84"
Ja tam kociara jestem, tylko mi się te łyse odmiany nie podobają, psy też lubię, nie powiem, mojemu T marzy się husky i to baaardzo, ale na tego psiaka to nie tylko cas ale i siły trzeba mieć, więc zostanie chyba przy labladorze, tez piękny psiak

ja jestem kociara na maxe ale i pieski kocham - tylko dla pieska to trzeba miec troche inny tryb zycia i wiecej czasu a kotus sam sie soba zajmie a pozniej tylko wyglaskac za wszystkie czsy musisz  :wink:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #634 dnia: 29 Grudnia 2006, 22:10 »
aja jak bym mojego wyglaskala to on by mnie zagryzl i zadrapal na smierc :mrgreen:
hehe ale kocham ja jeszcze bardziej za to ze taka jest bo mam alergie wiec jesl luzik :mrgreen:
z psami jest inaczej pies to taki dobry kumpel ja z moim spie...sznaucerek miniaturka( chchialam jorka ale mialam wybor sznaucer lub nic) ale jest naprawde taki malutki ze mniejszy niz moj kot :mrgreen:  ogolnie slyszalam przed kupnem ze nie nalezy miec z rasa sznaucer kotow bo te psy byly chodowane na polowanie na szczury- stad ich broda :mrgreen:  no i mieli racje robi sobie polowania...na kota tak naprawde to moj kotek jak go przynioslam 6 lat temu wychowal sie z moim tamtym psem cale 4 lata a pies mial 12 wiec zyl jak pies tylko nie szczekal...a teraz jak przywiezlismy do domu malego psiala to zachowuje sie jak kot jest zwawy szybki i skacze i gryzie kota w ogon...czasami urzadzaja sobie zawody jedno goni w jedna drugie w druga strone mieszkania ( mamy 100m2)
oprocz tego sa zaczepne tamten pies we wszystkim ustepowal kotu ten nie no i wojna :| ale luzik dogadaja sie zreszta moj pies mial byc sznaucerem zeby go kot nie zabil a wyszedl mniejszy niz jork...hehe smiesznie to wyglada...

ps. kota mam przez przypadek wyszlam z 2 psami na zewnatrz bylo ciemno zimni i padal deszcz nagle straszny pisk myslalam ze to dziecko w krzakach poszlysmy z kuzynka a tam maluszek do nas wyszedl miala niecale 2 miesiace....pozniej ialam jescze jednego wzielam go z dzialki niestety nie przezyl mial wszystkie choroby kocie a byl malutki chociaz na koniec mial cieplo i dobrze...kotki sa bardzo czyste  8)  

uch ale sie rozpisalam...temat rzeka...chyba zaczne odliczac  :mrgreen:

[/url]

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #635 dnia: 29 Grudnia 2006, 22:24 »
Cytat: "tylunia"
uch ale sie rozpisalam...temat rzeka...chyba zaczne odliczac

no wlasnie wypadaloby tak zaczac  :wink:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #636 dnia: 29 Grudnia 2006, 23:13 »
Carluniu, czy ściskasz już w ramionach swojego Misia  :?: A może bys nam pokazała kreacje sylwestrową  :?:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #637 dnia: 29 Grudnia 2006, 23:34 »
Nigdy byscie nie uwierzyly jaki mialam dzis podly dzien. Mis dzis nie przyjechal bo przed samym wyjazdem zepsul mu sie samochod. Mieli go zrobic dzis ale sie okazalo, ze przyslano nie taka czesc. I musi czekac do jutra. Jak nie zrobia jutro to przyjedzie pociagiem :roll: Tragedia. Na domiar zlego poklocilam sie z mama i w ogole dzien do d.py :roll:  :( Jak w koncu dotarlam do domu kolo 19tej to sie zwyczajnie rozkleilam. Nerwy mi dzis w koncu puscily i musialam sobie poplakac..
Na poprawe humoru upieklam ciacho na jutro dla Misia. I zaraz wskocze do lozeczka i obejrze sobie film :wink:
WIdze, ze sie tu sie cala debata na zwierzece tematy rozwinela :mrgreen: Ja odkad pamietam przewijaly sie przez moje zycie koty. Ledwo chodzilam i juz lazilam za kotami. A Klarka to ucielesnienie moich odwiecznych marzen. Zawsze chcialam czarna kotke. I taka mala bieda na mnie w schronisku czekala :mrgreen: Jest sliczna, kochana i w ogole wyjatkowa. Teraz jak codziennie jestem u babci to w ogole ciagle obcuje z kotami. Babcia ma swoja kotke a na klatce schodowej placza sie jeszcze dwa czarne koty. Juz nawet pozwalaja mi sie poglaskac :wink: Zwyczajnie je przekupilam bo ciagle im cos do jedzenia wynosze :D
A wracajac na ziemie: jutro mam nadzieje przyjedzie moje Kochanie. W niedziele na 10ta wybieram sie z mama do fryzjera - czesac sie na SYlwestra i przy okazji bedzie to probne slubne uczesanie :wink: Kreacji zdjecie mam. Jak znajde to wkleje. A jak nie to pokaze na Sylwestrowych fotkach :wink:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #638 dnia: 29 Grudnia 2006, 23:37 »
Tak tak - ja czekam na te Sylwestrowe fotki :D:D:D CO do kotkow -  tez bym bardzo chciala futrzaka ale jak wiesz moja alergia na to nie pozwala :( A Twoj Mis na bank jutro przyjedzie - zobaczysz! :)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #639 dnia: 30 Grudnia 2006, 04:19 »
Cytat: "carlunia"
a odkad pamietam przewijaly sie przez moje zycie koty. Ledwo chodzilam i juz lazilam za kotami.

u moich rodzicow zawsze byl kot co najmniej jeden w porywach do kilku  :wink:  mieli nawet koteczke co jak sie okocila to male jedno po drugim im do lozka przyniosla zeby sie pochwalic  :wink:  Mela (czarno - biala) jest jej wnuczka  :wink:
jak mojego taty kocur Spioch odszedl do krainy wiecznej kociej radosci moj tata przez kilka lat nie chcial innego - teraz zaczal przebakiwac ze bez kota to tak pusto i zle chyba wezmie sobie malucha  :wink:

Zwyczajnie je przekupilam bo ciagle im cos do jedzenia wynosze

ja dokarmiam kota sasiada - rudy i sliczny ale szkoda mi go bo deszcz nie deszcz lata po dworze - jak zapomna mu uchylone okno zostawic (co sie ostatnio czesto zdarza) spi na dworze i jak tu sie nie ulitowac ???

W niedziele na 10ta wybieram sie z mama do fryzjera - czesac sie na SYlwestra i przy okazji bedzie to probne slubne uczesanie  Kreacji zdjecie mam. Jak znajde to wkleje. A jak nie to pokaze na Sylwestrowych fotkach

bedziesz slicznie wygladac - tylko wklej te foteczki predziutko  :wink:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #640 dnia: 30 Grudnia 2006, 11:58 »
Jakie cudne te kociaki! :DD

Ja miałam psa. Kundelka. CHoć wyglądał jak mały labrador.
Nazywał się Szaman.
Niestety. Uciekł tacie podczas spaceru..

P.s. Zawsze wolałam psy ;-) Rajdowko, mi tez marzy się golden, albo labrador właśnie..

Może jak będziemy na swoim. Bo rodzice na razie nie chcą zwierza ;-(

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #641 dnia: 30 Grudnia 2006, 13:49 »
Mis w koncu do mnie jedzie. Jest juz w pol drogi. Jeden dzien razem uciekl nam kolo nosa, ale trudno sie mowi. Jakos to przezyjemy i stracony czas nadrobimy. Po prostu bedziemy chodzic niewyspani :mrgreen:

Cytat: "megan"
bedziesz slicznie wygladac - tylko wklej te foteczki predziutko Wink

Taka mam nadzieje.  :wink: Wkleje zdjatka jak tylko bedzie czas wrzucic je na kompika :wink:
Dla wszystkich lubiacych pieski wkleje zdjecie mojego jedynego psiaka, ktorego juz niestety nie ma. ALe byl najlepszym psem jakiego mozna sobie wyobrazic.
Iwo:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #642 dnia: 30 Grudnia 2006, 14:11 »
Jak nie zrobia jutro to przyjedzie pociagiem

carluniu i jak Mis w drodze? pociagiem czy autkiem?

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #643 dnia: 30 Grudnia 2006, 14:46 »
arlunia napisał/a:   
Jak nie zrobia jutro to przyjedzie pociagiem

carluniu i jak Mis w drodze? pociagiem czy autkiem?

Samochod zrobiony i jedzie autkiem :wink:
W domku posprzatane, ciasto upieczone, obiadek sie robi :mrgreen: Wszystko gotowe :D Tylko czekac na Misia zostalo..

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 30 Grudnia 2006, 14:50 »
Samochod zrobiony i jedzie autkiem  
W domku posprzatane, cisto upieczone, obiade sie robi  Wszystko gotowe  Tylko czekac na Misia zostalo

no to siuuuuuuper  :wink:
podbij moj watek pliss bo chce wkleic wzor obraczek, ktore zamowilismy  :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #645 dnia: 30 Grudnia 2006, 15:13 »
podbij moj watek pliss

Podbito. Watek oczywiscie a nie oko :mrgreen: Humor mi sie wyostrza na przyjazd mojego Kochanie :D  :D  :D

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #646 dnia: 30 Grudnia 2006, 15:19 »
cARLUNIA CZEKAMY NA FOTKI SUKIENKI I FRYZURKI SLUBNEJ NO  I OCZYWISCIE Z SYLWKA:)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #647 dnia: 30 Grudnia 2006, 15:20 »
nooooooo oczywiście że czekamy  :mrgreen: bardzo
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #648 dnia: 30 Grudnia 2006, 15:59 »
Iwo piekny zupelnie jak nasz Larsson :mrgreen:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #649 dnia: 31 Grudnia 2006, 00:26 »
ja tez czekam na fotki z sylwestra :mrgreen:
fajniutki byl ten twoj Iwo :mrgreen:

[/url]

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #650 dnia: 31 Grudnia 2006, 13:53 »
*
W Nowym Roku życzę Ci 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości ZYCZY KUCHASIA:)

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #651 dnia: 31 Grudnia 2006, 14:10 »
Wrocilam z mama od fryzjera. 2 godziny na fotelu :D Teraz juz wiem ile czasu mniej wiecej rezerwowac na fryzjera w dniu slubu :wink: A oto efekty. Sama fryzrurka. Na Sylwestra bede sie szykowac pod wieczor wiec w pelnym rynsztunku zobaczycie nas dopiero w Nowym Roku :wink:

Pewne rzeczy trzeba bedzie poprawic. Dzis bede testowac jak to sie trzyma podczas zabawy. Na pewno lepiej jest skrocic wlosy i tak tez zrobie w niedlugim czasie :wink:
Te takie blyszczace cos to gwiazdki. Nie bedzie ich w dniu slubu oczywiscie :wink:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #652 dnia: 31 Grudnia 2006, 14:41 »
Ślicznie wyglądasz Carluniu.
PIękna z Ciebie kobieta :-)

Fryzurka niewątpliwie pasować będzie do wybranej przez Ciebie sukni!

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #653 dnia: 31 Grudnia 2006, 15:52 »
Cytat: "met"
Ślicznie wyglądasz Carluniu.
PIękna z Ciebie kobieta :-)

Fryzurka niewątpliwie pasować będzie do wybranej przez Ciebie sukni!

Dziekuje Met :oops:  :mrgreen: Niedlugo rozpoczynam szykowanie. Narazie kombinuje jakby tu sie na chwilke polozyc i nabrac sil przed calonocnym szalenstwem :wink:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #654 dnia: 31 Grudnia 2006, 15:55 »
Fryzurka bardzo ładna...chciałabym mieć tyle włosów...dobry pomyśł żeby przetestowac fryzurkę...będziesz miała pewność czy wytrzyma na weselu (moja troszkę się rozpadła :cry: )
Szczęśliwego Nowego Roku :mrgreen:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #655 dnia: 31 Grudnia 2006, 15:59 »
Fryzurka bardzo ładna...chciałabym mieć tyle włosów...dobry pomyśł żeby przetestowac fryzurkę...będziesz miała pewność czy wytrzyma na weselu (moja troszkę się rozpadła Crying or Very sad )
Szczęśliwego Nowego Roku Mr. Green

Z tymi wlosami to czesto samo utrapienie. Za nic nie umiem sama upiac tych wlosow. Dzis chwilami mialam wrazenie, ze fryzjerka sama nie wie jak je okielznac :mrgreen: Od walkow mialam taka wielka glowe ze myslalam, ze zostane pod suszarka na amen. Zaklinowalam sie tam normalnie :mrgreen: Ale mysle, ze warto bylo siedziec tam tyle czasu bo efekt mi sie podoba. Misiowi tez :D (Karze mi napisac ze jemu sie jeszcze bardziej podoba niz mi :D ).  Mam nadzieje, ze koczek wytrzyma calonocne szalenstwo. Jutro juz po calym balu wkomponuje w niego diademik, ale juz wiem, ze bedzie pasowac idealnie.
Ide sie troszke zdrzemnac, zeby miec sile tanczyc do rana :wink:

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #656 dnia: 31 Grudnia 2006, 16:23 »
Carlunia slicznie wygladasz w tej fryzurce,bardzo do Ciebie pasuje!!!Zycze Wam udanego sylwestra:)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #657 dnia: 31 Grudnia 2006, 16:37 »
carlunia bardzo Ładnie wyglądasz w tej fryzurce :):)
Dzis bede testowac jak to sie trzyma podczas zabawy

wiem że fryzjerskie koki trzymaja sie cae noce :D:D na każdą impreze zawsze czesze koka z kreconych wosów i rano wyglądam tak samo jak wieczorem przed wyjsciem (poza widocznym zmęczeniem  :roll: ) :)

Szampańskiego sylwestra ci życzę   :!:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #658 dnia: 31 Grudnia 2006, 18:42 »
Dziewczynki. Ciesze sie bardzo, ze podoba Wam sie koczek. My juz prawie gotowi na sylwestrowa noc. Jeszcze tylko trzeba sie ubrac i mame umalowac :wink:
Ja Wam zycze udanej zabawy Sylwestrowej. Bawmy sie wszystkie cudownie, ostatni raz jako panienki, za rok o tej porze wiekszosc z nas bedzie juz mezatkami. Moze w koncu spowaznieje :mrgreen:
W kazdym razie wszystkiego najlepszego na Nowym Rok. Oby byl przynajmniej tak samo dobry jak ten i zeby przynajmniej czesc marzen sie spelnila :wink: Buziaki :D

[ Dodano: Nie Gru 31, 2006 6:43 pm ]
No nie. DOpiero co mialam 27 urodziny a w podpisie pod avatarkiem mam juz 28. Hello. To niesprawiedliwe :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #659 dnia: 31 Grudnia 2006, 21:16 »
Fryz super, pierwsza klasa  :ok:  pokazałabym przyjaciółce, co ma śłubik we wrześniu, ale na ciemnych włoskach pewnie nie ma takiego efektu. Tobie ślicznie w takich włoskach :!: