Jestem pewna ze wszytko sie ulozy - zobaczysz Wink
Ja nie biore innej opcji pod uwage w ogole

Musi sie ulozyc
A tak na marginesie to bardzo dobrze ze on sie przenosi do Ciebie - mezczyznom chyba latwiej sie przeniesc ... Question
On ma taka prace, ze jego "firma" jest wszedzie wiec to nie problem. ALe musi to potrwac. Wiadomo- biurokracja

A mi latwiej znalezc prace w Olsztynie niz w Sieradzu. Jestem tu w tej dobrej sytuacji, ze moge pracowac u rodzicow dopoki czegos fajnego nie znajde i nie czuje sie jak darmozjad bo jestem u siebie. Poza tym wiem, ze na moich rodzicow zawsze moge liczyc..taki komfort psychiczny. A inna sprawa, ze wizja wlasnego mieszkania pojawila sie na horyzoncie wiec juz w ogole nie bylo sie nad czym zastanawiac. Planowalismy mieszkac na stale w Olsztynie wiec ta sprawa tylko przyspieszyla przeprowadzke
A teraz z innej beczki. Mikolajkowej beczki

Moje Kochanie jest tak daleko a mimo to uknul taki spisek, ze mi szczeka ze zdziwienia opadla. Ugadal sie z moim bratem przez telefon (niby cos dla kolegi zalatwial

), zeby ten kupil mi kolczyki jakie sobie upatrzylam na stronie Apart. I dzis wieczorem brat do mnie przychodzi i mowi, zebym zajrzala do buta bo "mial spotkanie z Mikolajem"

A tam znajomo wygladajacy i nie dajacy sie pomyslic z niczym innym, kartonik w kolorze bezowym, z kokardka a w srodku moje kolczyki

Od razu zadzwonilam do mojego Skarbeczka

Jeszcze wczoraj instruowalam go jak zmniejszyc fotke zeby ja wyslac mmsem, ale do glowy mi nie przyszlo, ze wysyla zdjecie kolczykow

Ale mnie zrobili na szaro a ja jak ta blondynka nic nie podejrzewalam. Niespodzianka trafiona w 1000000000%