Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 91487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #450 dnia: 8 Grudnia 2006, 20:41 »
No Carlunia, widze ze przygotowania ida pelna para - juz oglądasz diademy :) Fajny pomysl :) I podobają mi się te, ktore pokazywalas :) Super, że masz już lepszy humorek i dołki gdzies znikły :) O Ktoku to mozna by gadac godzinami :) Powiem krociutko - jest sliczniutki!!!!!!!!! :) No i juz coraz blizej do przyjazdu Twojego Misia :) Mam nadzieje ze sie teraz ciagle usmiechasz :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #451 dnia: 8 Grudnia 2006, 21:44 »
Cytat: "DjJeyDi"
Mam nadzieje ze sie teraz ciagle usmiechasz

No wlasnie sama nie wiem dlaczego, ale ciagle sie usmiecham :mrgreen: Fakt, ze przyjazd Misia zbliza sie wielkimi krokami. Na dodatek bylam dzis na solarium, a po takiej slonecznej sesji zawsze mi sie humor poprawia. Na dodatek cale 2 dni wolne mam wiec poszaleje sobie po domu i wysprzatam co mi w rece wpadnie :mrgreen: Najlepszy relaks dla mnie :wink: I chyba sama swiadomosc tego, ze zblizaja sie Swieta, ktore uwielbiam, pozniej Sylwester..ten ostatni panienski, ale mnie to wcale nie martwi, juz starczy bycia panna :wink: Mam ochote tanczyc, spiewac i bawic sie :D
Lubie czuc sie potrzebna, a teraz tak wlasnie jest. Pomagam rodzicom, opiekuje sie babcia, ktora to potrafi docenic a mnie nic tak nie uskrzydla jak dobre slowo za okazana dobroc, pichce obiadki i w ogole rece pelne roboty, ale ja tak lubie :mrgreen:
Bylam dzis przy okazji u naszego jubilera. Nie bylo mi dane zobaczyc naszych obraczek(obiecalam Misiowi, ze nie bede ich ogladac bez niego i tak tez sie stalo :wink: ). Poszlam sie dowiedziec ile mamy przyniesc pieniedzy jak bedziemy je odbierac. Jutro ma do mnie jubiler dzwonic bo dzis byl "zakrecony i zalatany, nie mogl sobie przypomniec gdzie je wsadzil :mrgreen: ". Nic nie szkodzi, mi sie nie spieszy. Ustalilam, zez przyjdziemy po nie 18 grudnia, jak P. juz bedzie. Doczekac sie nie moge tego momentu. Taka mala rzecz a tak wiele dla nas znaczy :mrgreen:  :serce:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #452 dnia: 8 Grudnia 2006, 23:15 »
Cytat: "carlunia"
No wlasnie sama nie wiem dlaczego, ale ciagle sie usmiecham  Fakt, ze przyjazd Misia zbliza sie wielkimi krokami. Na dodatek bylam dzis na solarium, a po takiej slonecznej sesji zawsze mi sie humor poprawia.

carluniu - super kombinacja (solarium & przyjazd misia) i poziom endorfin rosnie :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #453 dnia: 8 Grudnia 2006, 23:20 »
Cytat: "megan"
carlunia napisał/a:   
No wlasnie sama nie wiem dlaczego, ale ciagle sie usmiecham Fakt, ze przyjazd Misia zbliza sie wielkimi krokami. Na dodatek bylam dzis na solarium, a po takiej slonecznej sesji zawsze mi sie humor poprawia.

carluniu - super kombinacja (solarium & przyjazd misia) i poziom endorfin rosnie

Ja w ogole chwilami stwierdzam, ze w Olsztynie mam duzo wiecej energii niz jak mieszkalam przez te pare miesiecy w Sieradzu. Im wiecej mam zajec, tym wiecej energii. A jak nie mam nic do robienia to tragedia :roll:
Siedzialam dzis troszke przed kompem i wymyslalam liste utworow na wesele tzn co chcemy na nim koniecznie uslyszec i czego w zadnym wypadku nie chcemy. Wiecej jest jednak tych, ktora maja obowiazkowo byc. Antylista narazie krotka (zadnego disco polo i Budki Suflera :wink: ).
Mis wlasnie skonczyl prace i zaraz znowu zaczniemy telekonferencje czyli wiszenie na telefonie przez jakies 2 godziny :D Ale jeszcze tu wpadne bo spac mi sie nie chce narazie :wink:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #454 dnia: 8 Grudnia 2006, 23:23 »
Siedzialam dzis troszke przed kompem i wymyslalam liste utworow na wesele tzn co chcemy na nim koniecznie uslyszec i czego w zadnym wypadku nie chcem

no popatrz to sie jakos nam zbieglo z ta muzyka - my wlasnie podjelismy wielka decyzje o:
1. naszym utworze
2. muzyce do filmu
3. dedykacjach
telepatia czy co?

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #455 dnia: 8 Grudnia 2006, 23:49 »
My punkty 1 mamy juz dawno wybrany. Punkt 3 tak mniej wiecej :wink: Teraz skojarzylam dopiero ze gorzej z tym filmem, ale z tym na pewno zdarzymy :D

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #456 dnia: 9 Grudnia 2006, 00:01 »
u nas pierwszy taniec byl nie lada problemem bo "nasze" piosenki sa niezbyt do tanczenia a znalezienie alternatywy szlo jakos niezbyt na poczatku ...

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #457 dnia: 9 Grudnia 2006, 00:15 »
Ja spedzilam prawie caly dzien przegladajac watek "pierwszy taniec", pozniej sciagalam te kawalki i wybralam takie, zeby sie nadawaly na walca i zeby rodzina nie odstawila zarazem zbiorowej histerii :wink: Nasze piosenki tez raczej sie nie nadaja na ta okolicznosc. Piosenka wybrana. Mis ostatecznie zdecydowal co ma byc bo ja nie moglam wybrac jednej. Wszystkie mi sie podobaly :mrgreen:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #458 dnia: 9 Grudnia 2006, 00:20 »
zeby sie nadawaly na walca i zeby rodzina nie odstawila zarazem zbiorowej histerii

to tak jak my  :wink:  ja sciagalam i pozniej wybralam kilka i razem posluchalismy dzis i wybralismy
a histeria rodzinna to byloby dopiero  :wink:

Piosenka wybrana

:?: a jaka  :?:  moze nie doczytalam  :roll:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #459 dnia: 9 Grudnia 2006, 00:41 »
carlunia napisał/a:   
Piosenka wybrana   

Question a jaka Question moze nie doczytalam

Celine Dion "Because You loved Me". Posluchalam z Misiem i od razu widzialam nas tanczacych walca i patrzacych sobie gleboko w oczy :mrgreen: Zaraz sie rozmarze :roll:
A Wy jaka wybraliscie?

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #460 dnia: 9 Grudnia 2006, 12:11 »
carluniu - super kombinacja (solarium & przyjazd misia) i poziom endorfin rosnie

to jeszcze dorzucic dobrą czekolade ;) i komplet :)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #461 dnia: 9 Grudnia 2006, 16:01 »
A Wy jaka wybraliscie?

can't take my eyes off you - Frank Sinatra

Cytat: "Vall"
to jeszcze dorzucic dobrą czekolade

i grzane winko na wieczor  :wink: i jakis relaksujacy filmik lub ksiazke ... juz czuje sie jak w niebie a poki co lece na zakupy i mam gooooooooooooore prasowania  :cry:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #462 dnia: 9 Grudnia 2006, 16:54 »
hm a mnie jakos nie ciagnie do walca, chcemy po prostu zatanczyc tak jak tanczylismy kiedy sie wszystko miedzy nami zaczelo :D nie chcemy sie stresowac jeszcze krokami ;)
carlunia, musze powiedziec ze pomysl z celine dion jest super, tylko watpie zeby jakas wokalistka potrafila to tak zaspiewac..  wiec tylko plytka wchodzi w gre.. a chcielibysmy zeby jednak ten pierwszy taniec tez byl zagrany na zywo :)
w kazdym razie jezeli pozwolisz wpisze Twoj pomysl na swoja goraca liste :D

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #463 dnia: 9 Grudnia 2006, 18:08 »
Rajdowka: u nas jest DJ a nie zespol :wink: Na szczescie :mrgreen: Celine raczej trudno zaspiewac i gdyby byl zespol w zyciu bym sie na ta piosenke nie zdecydowala :wink:
A w dniu dzisiejszym..dzien mi sie zaczal o 11. (mowilam ze bede spac do bolu :mrgreen: ). I faktycznie do bolu spalam bo jak juz wstalam to wilam sie z bolu. Tylko do tej pory nie wiem co to bylo :shock: ALe tak to mnie jeszcze brzuch nie bolal nawet podczas @, na ktora jeszcze nie pora z reszta. Mam nadzieje, ze to nie wroci.
Jak juz doszlam do siebie zabralam sie za sprzatanie i skonczylam ok 16tej. A teraz pora na wieczor filmowy z kotem pod kocykiem :mrgreen:
A wracajac do walca: bardzo bym chciala zapisac sie na kurs tanca i to nie tylko po to, zeby odtanczyc jeden taniec na weselu. W ogole kocham tanczyc. Kiedys chodzilam na lekcje ale tak sie zlozylo, ze przestalam. Teraz bardzo bym chciala a wesele to doskonala okazja, zeby isc na taki kurs. Zobaczymy jak sie sprawy uloza ze wszystkim. Narazie mamy wazniejsze sprawy a poza tym moj jedyny partner do tanca jest narazie 400km stad wiec byloby to troszke trudne :lol: Pozyjemy, zobaczymy. Jak nie zdarzymy pojsc na kurs to zatanczymy tak jak umiemy :wink:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #464 dnia: 9 Grudnia 2006, 20:36 »
CArlunia ciesze sie ze humorek dopisuje:)Oby tak dalej,ja dzis znowu bylam na solareczce i bylo super,nie wiem co to ma w sobie ale naprawde dodaje skrzydel:)Znow bylismy na zakupach,jutro ubieramy juz domek na swieta,to wszystko daje tyle radosci,no i dzisiaj zamowilismy obraczki,za 2 tygodnie odbnior wiec sama wiesz jak to jest jak sie na nie tak czeka:)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #465 dnia: 9 Grudnia 2006, 21:47 »
A wracajac do walca: bardzo bym chciala zapisac sie na kurs tanca i to nie tylko po to, zeby odtanczyc jeden taniec na weselu.

to tak jak ja  :wink:
tanczylam taniec nowoczesny lata temu, klasyki tez troche liznelam, ale Pawelek choc tanczyc umie walca nie da rady ani fokstrota bo pod to nasza piosenka bardziej podchodzi ...
wiec kilka lekcji bedzie musialo byc razem ... a ja mysle o salsie albo powrocie do tanca nowoczesnego  :wink: ot takie przednoworoczne planiki

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #466 dnia: 10 Grudnia 2006, 09:29 »
Ja nie wiem co to u nas bedzie.... Ja tez kiedys trenowalam tance towarzyskie. U nas ma byc to walc wiedenski. Raz juz cwiczylismy, ale cos czuje ze tez pojdziemy na kilka lekcji by ten taniec byl ladny i plynny.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #467 dnia: 10 Grudnia 2006, 09:33 »
U nas na odwrot.
Moj M. tanczyl towarzyski kilka lat, ja ni w zab.

A niestety, mieszkanie zbyt male, zeby sie uczyc w domu ;-)

Mielismy sie zapisac na krus. Okazalo sie, ze za malo chetnych i rozpoczecie zaczyna sie na poczatku wiosny. I tak dobrze.

Mi te znie chodzi wylacznie o walca ;-)
Chcialabym troche tanca liznac w caloksztalcie.

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
« Odpowiedź #468 dnia: 10 Grudnia 2006, 10:53 »
bardzo bym chciala zapisac sie na kurs tanca i to nie tylko po to, zeby odtanczyc jeden taniec na weselu.

a u nas sprawa tanca wyglada tragicznie :/
Oboje jestesmy straszne drewna w tancu   :cancan:  
Tzn. na imprezach, balach tanczymy sobie jak chcemy - nieumiejetnie, ale za to swietnie sie bawimy :)
Ale pierwszy weselny taniec spedza nam sen z powiek :boje_sie: Nie wiem czy jest sens porywac sie na jakis uklad i nieudolnie zatanczyc walca wiedenskiego i zamiast bawic sie na wlasnym weselu, tylko sie denerwowac :(
Wiec chyba odstawimy przytulanca i juz :)
Myslalam tez o kursie tanca ale hmm   :hmmm:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #469 dnia: 10 Grudnia 2006, 13:56 »
Kurs tanca swoja droga bo kiedys pare lat trenowalam a od jakiegos czasu salse, ale ogolnie wole tance latynoamerykanskie od standardowych dlatego do walca jestem srednio nastawiona :) ot taki dziwolag ze mnie

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #470 dnia: 10 Grudnia 2006, 14:45 »
Cytat: "rajdowka"
ale ogolnie wole tance latynoamerykanskie od standardowych dlatego do walca jestem srednio nastawiona Smile ot taki dziwolag ze mnie

Ja tez uwielbiam latynoamerykanskie :mrgreen: No a le na pierwszy taniec raczej odpadaja :| Zobaczymy jak sie sprawy potocza. Nie potne sie z tego powodu, ze nie wyrobilismy sie z kursem tanca :wink: W najgorszym wypadku bedzie przytulaniec :wink:
Dzis znowu blogie lenistwo. Wyspalam sie za wsze czasy a pozniej sprzatanie akwarium z rybami. Kota dzielnie mi towarzyszy. POzniej czeka nas wizyta u babci.
Strasznie sie ciesze ze to juz niedziela. Jutro znowu zacznie sie kolejny tydzien i bede czekac z utesknieniem na weekend. W sobote przyjedzie moj Skarbus :mrgreen: Planujemy  wybrac sie na zakupy swiateczne, odebrac obraczki..I nacieszyc sie soba bo tak dlugo sie nie widzielismy :roll:  :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #471 dnia: 11 Grudnia 2006, 11:05 »
U nas sporawa z tańcem też nie wygląda ciekawie

Ja tańczyc nie umiem wogóle, normalnie zero wyczucia rytmu, drewniane nogi, a sztywna jestem jakbym kij od szczotki połknęła. M. tańczy dużo lepiej, ale chętnie zapisałby się na kurs tańca, problemem tylko jak zwykle są pieniądze, bo niestety taki kurs przed ślubem trochę nas będzie kosztował, a mnie potrzeba naprawdę wielu lekcji, żeby cokolwiek ze mnie wydobyc :lol: No ale kto wie, może się zdecydujemy, z tym, że chyba decydowac to się musimy szybko, bo czasu coraz mniej

Co do pierwszej piosenki, to na razie nic konkretnego nie ustaliliśmy, a każda rozmowa kończy się żartami

Ostatnio skończyło się na tym, że zatańczymy dwa pierwsze tańce, ja jemu zadedykuję "lepszy model", a on mnie "o Hela"  :hahaha:  

A tak na poważnie, najbardziej chcielibyśmy zatańczyc do "taka miłośc w sam raz idealna" Michała Bajora, ale obawiam się, że zbyt cięzkie do zatańczenia mogłoby to byc. Obecnie najbliżej nam do Krawczyka "Tylko ty, tylko ja", ale myślę, że i ta koncepcja nam padnie :lol:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #472 dnia: 11 Grudnia 2006, 12:21 »
Carlunia to odliczamy razem do soboty- no ja wlasciwie do piatku do rejsu promem, a w sobote bede juz w domciu u mamusi, a ty zobaczysz sie z ukochanym  :mrgreen:

Zycze tobie (i sobie) aby ten tydzien szybciutko zlecial  :serce:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #473 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:18 »
Cytat: "olkahof"
Carlunia to odliczamy razem do soboty- no ja wlasciwie do piatku do rejsu promem, a w sobote bede juz w domciu u mamusi, a ty zobaczysz sie z ukochanym Mr. Green

Zycze tobie (i sobie) aby ten tydzien szybciutko zlecial serce

Juz to zauwazylam Olu i mam rownie wielka nadzieje, ze minie ten tydzien tak szybko jak dzisiejszy dzien bo ja juz chce sobote :mrgreen:
Dzis dzwonil nasz jubiler z informacja dotyczaca obraczek. Obraczki waza lacznie 11-11,5 g wiec do zaplacenia bedzie 810 zl (odjac 50zl zaliczki, ktora wplacilismy wczesniej). Grawer tak jak sie umawialismy- gratis :D
W dniu dzisiejszym zrobilam sobie jeszcze jeden prezent. Wzielam mame do kompika, wlaczylam Allegro i wybralysmy diadem, ktory sobie od razu kupilam. Teraz czekam z niecierpliwoscia na ksiege, ktora powinna przyjsc lada dzien i diadem :mrgreen: Zaraz wkleje zdjatko tego jedynego :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #474 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:23 »

Moj diademik :mrgreen:
WObec tego zostalo mi do zakupienia: welon, buty i ladna slubna bielizna :D

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #475 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:26 »
Przesliczny diademik Carluniu.
Bedziesz wyglada bosko :-)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #476 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:39 »
Moj diademik

sliczny
to allegro to niezla sprawa  :wink:
duzo taniej niz w sklepie slubnym?

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #477 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:46 »
to allegro to niezla sprawa Wink
duzo taniej niz w sklepie slubnym?

Jak sie dowiadywalam to za samo wypozyczenie w salonie gdzie wypozyczam suknie musialabym zaplacic 80 zl. A diadem kupilam za 30zl :mrgreen: W innym salonie pierwszenstwo maja klientki, ktore wypozyczaja u nich suknie wiec na sam koniec moglabym zostac na lodzie albo z tandeta na glowie. I za ta przyjemnosc 50zl. Tak czy inaczej zakup sie oplacal :wink:
Zapomnialam Wam jeszcze napisac, ze na Sylwestra robie sobie przy okazji fryzure probna.   Wspominalam juz, ze idziemy na balety z rodzicami a ze jest okazja zeby sie ladnie uczesac to tak tez zrobie. :mrgreen: ZObaczymy czy bede dobrze wygladac w tej fryzurce. Na poczatek musze sie zaopatrzyc w 40 wsuwek(chyba tak to sie pisze :roll:  :oops: ) :wink:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #478 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:49 »
Carlunia diademik sliczny sposrod tych co wklejalas fotki ten najbardziej wpadl mi w oko:)Ja tez chce aby ten tydzien szybciutko zlecial,bo po pierwsze zobacze sie z moim skarbem(dzis pojechal do domku)a poz drugie moja siostra ze szwagrem i z dziecmi przyjezdza juz na swieta!!!

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #479 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:50 »
Cytat: "kuchasia"
a poz drugie moja siostra ze szwagrem i z dziecmi przyjezdza juz na swieta!!!

No w koncu zaszalejesz z mierzeniem sukien :mrgreen: Nie moge sie doczekac az cos wybierzesz :mrgreen: