Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57117 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #360 dnia: 26 Czerwca 2006, 09:11 »
Jakie ekstra zdjątka z nart, super widoki.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #361 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:15 »
Tak tak juz coraz blizej!!!!

Ale fajnie!

WLasnie buszuje po necie w poszukiwaniu lodowki i zmywarki i innych bardzo cennych sprzetow kuchennych! 10 lipca beda mi montowali kuchnie i musze juz wtedy wszsytko miec na miejscu! Ale przy takim upale to sie nawet myslec nie da.....

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #362 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:27 »
podoba mi się zdjęcie Twojeo taty w stroju sumo..niczym sam Ozeki Hakuho :D

a jak w ogóle wrażenia z Beskidu :?: góreczki się podobały :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #363 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:32 »
Oj tak i to bardzo! W Wisle bylo strasznie urlopowo, deptaczek, kawiarenki etc. Widzialam Czantorie, fajnie musi wygladac zima... Ogolnie jesstem zachwycona, tylko ten upal mnie rozwala.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #364 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:38 »
Cytat: "rybkawiedenka"
tylko ten upal mnie rozwala

wierze..

nastepnym razem mozecie sie zatrzymać nad jeziorem Zywieckim..tam można sobie łodeczke pożyczyć i popływać..zawsze to chłodniej, ale jaka frajda :) jeśli oczywiście lubi się wodę..

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #365 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:50 »
Rybko, właśnie zobaczyłam zdjęcia ze ślubu Twojej szwagierki. Ile ona ma lat? Bo wygląda dośc poważnie. Jakbyś nie napisała, że to zdjęcia ze ślubu, to bym sama na to nie wpadła. No ale może to dobrze, że nie zdecydowała się na biel, bo wtedy mogło to wyglądać dość groteskowo.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #366 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:53 »
Azzuro mogloby, bo ona ma 34 lata. Pan maz tez tyle ma..Lepiej pozno niz wcale, teraz planuja potomstwo...

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #367 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:01 »
Azzuro mogloby, bo ona ma 34 lata.

To nie jest regułą, u nas na forum też były panny młode po 30. i wyglądały ślicznie.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #368 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:06 »
Ja nie twierdze ze ona nie wygladala smiesznie ale jakos tak nie slubnie w tej zlotej sukni....a zdjecia ja jeszcze postarzyly. Moze ja mam poprostu sceptyczne nastawienie bo jej nie lubie???

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #369 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:27 »
Moze ja mam poprostu sceptyczne nastawienie bo jej nie lubie???

tak jest

Cytat: "azzurra"
rybkawiedenka napisał/a:
Azzuro mogloby, bo ona ma 34 lata.

To nie jest regułą, u nas na forum też były panny młode po 30. i wyglądały ślicznie.

zgadzam się z azzurą..ale tak jest, że niektóre babeczki po 30 wygladają rewelacyjnie a inne juz przed szybko się starzeją..nie ma reguły..zależy od organizmu kobiety..najważniejszy jest uśmiech i młoda osobowość i tej wersji się trzymajmy :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:39 »
przed chwilą obejrzałam zdjęcia ślubne twojej szwagierki. Prawdę powiedziawszy to ładnie wyglądała tylko.....jak na swój ślub cywilny.  Wiek to wcale nie oznacza, że nie wolno zakładać śukni ślubnej. jeśli nie chciałaby białej, to jest cała masa odcieni ecriu. Od waniliowego przez szampan, capucino, aż po złoto. A jakie śliczne złote suknie slubne widziałam. Gybym nie była taką tradycjonalistką to może bym się skusiła :) Chyba, że to kwestia praktyczności, bo ślubnej to już się więcej nie zakłada (niestety :() , a taką złotą to zawsze jeszcze można wykorzystać.  Ale dosyć tych okropnych komentarzy - najważniejsze ze panna młoda była zadowolona.

pozazrdościć Ci takiej fajnj wycieczki...Wisła, bardzo przyjemne klimaty, a jaki pstrąg smaczny ....Jak będziesz znowu w beskidach, to pozdrów je ode mnie....

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #371 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:55 »
Oczywiscie ja nie jestem zlosliwa, nei przepadam za nia, ale zycze im jak najwiecej szczescia, troche sie nacierpieli ostatnio bo szwagiwerka musiala usunac cioze (plod sie nie rozwijal) i strasznie to przezyli. Kolor sukni wybrala glownie z praktycznego punktu widzenia, juz wiem ze zalozy ja na nasz slub.

Co do wycieczki to ja bardoz bardzo lubie podrozowac, nawet tak niedaleko od doku. A w beskidach na 100% bede i to niedlugo bo nam jedno mieszkanko w oko wpadlo....

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #372 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:00 »
Rybka - upały faktycznie nie do wytrzymania, zdezerterowałam z domu do klimatyzowanej kafejki i podczytuję co tam u Was.
Co do szwagierki - niektórzy na twarzy mają czasem wypisane to jakimi są ludźmi i wg mnie Twoja szwagierka też tak ma.. Kolor sukni to przedziwne posunięcie - bardzo mi złoto nie pasuje do kościelnego i tak jak napisałaś - wyglądała "sylwestrowo", a nie ślubnie. No ale każdy wygląda jak wygląda na własne życzenie.
Córcia Twoja śliczna - naprawdę fajna z niej dziewuszka i pewnie będzie niejedno męskie serce łamać w przysżłości :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #373 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:15 »
Beth jaka niespodzianka! SUper ze do nas wpadłaś! Ja jestem w domu i teraz strasznie żałujemy z M ze w tym nowym nie zamontowaliśmy klimy!!!! Dramat ta podgoda!

Co do sukni, wiesz, ja myśle ze ona poprostu chciała być praktyczna, bo jużtydzień po ślubie miała spódnica na imprezie, z czarna bluzka.

Właśnie dzwoniłam do Kasi, siedzi sobie mróweczka w baseniku u dziadków i leniuchuje! Ja też tak chce!!!!

W sprawach ślubnych, dlaiśmy na zapowiedzi u M w parafii, 11 lipca mamy isc po odbiór, Cena? 30 pln, eg cennika. Pani w kancelarii była mocno zaskoczona jak jej pokazałam nasze książeczki do konferencji przedślubnych, nei widziała takich. I szczerze nam powiedziała że nie bardzo wie co ma z nimi robic....
Pani w poradnii rodzinnej powiedizła ze nie ma czasu nas dziś przyjąć (ku radości M) i ze musimy wpaśc w przyszłym tygodniu jak będzie już inna Pani - bo to wakacje.
Tak więc o jeden malutki kroczek jesteśmy do przodu...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #374 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:22 »
A z nowości w innym temacie, dziś na budowie moi Panowie remontowcy, którzy zastępująmajstra który ręke złamał znależli w kąciku reklamówke.....a  w niej? Ludzką kupe!  :shock:  :shock:  :shock: Prawie sie porzy....li. Ja zresztą też jak o tym pomyślałam. Ble! Któryś z poprzednich roboli narobił do siatki i zapakował!!!! Zaznaczam ze w łazience mają zamontowany roboczy sedes! nic tylko kogoś   :boks1:    :Kill:  

WYobrażacie sobie?   :Nie_powiem:  aż sie niedobrze robi!

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #375 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:33 »
WYobrażacie sobie? Nie_powiem aż sie niedobrze robi!

Mi też. Co ci ludzie nie wymyślą. Też bym takiego   :Kill:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #376 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:35 »
remontowcy, którzy zastępująmajstra który ręke złamał znależli w kąciku reklamówke.....a w niej? Ludzką kupe!

to znaczy, że będziecie mieli kupę szczęścia w życiu ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #377 dnia: 26 Czerwca 2006, 18:39 »
Oosta rozbawiłaś mnie!!!!! Mam nadzieje ze to rzeczywiści na szczęście!

Ach, z nowości ślubnych to jezcze napisze wam ze moja młodsza siostra właśnie siedzi w sklepie i mierzy suknie! I czekam na jej telefon czy coś wybrała! Pomyśłałam sobie ze to koloru jej sukni dobierzemy kwiaty i dodatki, bo do mojej sukni wsyzstko pasuje teoretycznie, do garnituru M też. WIęc o ile nie wybierze sukni w jakimś mdłym kolorze to jej suknia będzie motywem przewodnim (troche to chyba dziwnie, ze nie moja) ale w ten sposób ona też poczuje się ważna. Ach, i zakomunikowała mi że chyba zjawi sięna moim ślubie ze swoim nowym "boyfriendem" Giorgiem.... :shock:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #378 dnia: 27 Czerwca 2006, 11:54 »
No i d..a zbita bo ten sklep wstrzymal produkcje sukni na ten rok! Musimy szukac w pl...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #379 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:49 »
rybko, spokojna dłowa, na pewno coś ślicznego znajdziecie..

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #380 dnia: 27 Czerwca 2006, 14:07 »
Dzieki za pocieszenie Oosta, ale sama wiesz jak to jest jak sie czlowiek na cos napali....Teraz nawet mojej poduszeczki nie bede miala!!! Buuu...a tak mi sie podobala....

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #381 dnia: 27 Czerwca 2006, 14:15 »
Teraz nawet mojej poduszeczki nie bede miala

Rybko, a moze spróbujesz sama taką uszyć?? Ja też znalazłam w necie model i porosiłam o pomoc Mamę narzeczonego. Bo w Polsce takich nie ma  :wink:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #382 dnia: 27 Czerwca 2006, 15:18 »
Azzura to super pomysl...tylko nei wiem czy moja tescowka bedzie chciala sie w szycie bawic. Na allegro widzialam kilka opcjonalnie niezlych poduszeczek wiec mam jeszcze mozliwosc kupic przez net.
W sprawach slubnych cisza do piatku kiedy jade do domu i zobacze sie z moja mlodsza siostra i wszystko sobie bedzeimy mogly omowic.
W sprawach remontowych - zabraklo nam kafli do lazienki...

Offline Nanashi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #383 dnia: 27 Czerwca 2006, 16:08 »
Rybko, tylko chcialam powiedziec ze wszystko wyglada i brzmi super!

Suknia jest bardzo sliczna! Naprawde cos extra! Bedziesz przepiekna!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #384 dnia: 27 Czerwca 2006, 19:43 »
Nanashi dziekuje! Bardzo jesteś miła!!!!

Zostało nam 67 dni!!! :D  :serce:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #385 dnia: 28 Czerwca 2006, 08:36 »
Zostało nam 67 dni!!!

rybko, jak ten czas szybko leci..dopiero zakładałaś swój wątek :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #386 dnia: 28 Czerwca 2006, 09:39 »
OOsta rzeczywiscie strasznie szybko! Jeszcze chwilka a na moim liczniku pojawi sie 1!
Super!

Zaczynam sie coraz mocnej zastanawiac nad bukietem, bo to mi powoli zaczyna przeszkadzac ze nie mam koncepcji!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #387 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:13 »
Jeju, dziewczyny ale sie naczekalam na forum! Smutno bylo! Super ze juz jestesmy znow razem!!!!

W sprawach slubnych u mnie z nowosci to - mam koszule M slubna, jest juz w szafie. Bardzo mu sie podobala.
CHyba wybralam bukiet, ale mam go w gazecie i nie bede wam mogla go tutaj chyba pokazac. Jest niebiesko bialy (chcialabym zastpic biale kwiatki czyms kremowym) i lekko wisi. DO tego wymyslilam sobie ze M bedzie mial zloto niebieski krawat i kremowy kwiat w butonierce.

Co wy na to?

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:48 »
niebieski motyw..bardzo rzadko widze takowe bukiety..a makijaż jaki będziesz miała :?:  tez musi pasować..

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #389 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:52 »
Szczerze to jakoś mi się nie widzi niebieski kolor kwiatów do Twojej sukienki, wybrałabym jakieś cieplejsze barwy : żółty, pomarańczowy.