Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57091 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #150 dnia: 2 Czerwca 2006, 09:02 »
Rybko uważam, że jesli chodzi o kreacje dla świadkowej i Twojej córci, to to piaskowe zestawienie jest najlepsze. W tym drugim jest zbyt duży kontrast jesli chodzi o suknię świadkowej i dziewczynki niosącej obrączki. Poza tym w tym dniu kolor biały jest zarezerowany dla panny młodej, a dziewczynki mogą mieć sukienki w innych kolorkach.

Podoba mi się Twoja podusia na obrączki - subtelna.
Pozdrawiam :wink:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #151 dnia: 2 Czerwca 2006, 09:07 »
Ja tez uważam, że złota propozycja jest elegantsza i jakoś bardziej do mnie przemawia. Buty pierwsza klasa, hmm jak ja lubię wysokie obcasy  :D na pewno będą Ci jeszcze długo służyć

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #152 dnia: 2 Czerwca 2006, 09:48 »
Witam kochane forumki! Dziękujęza wasze uwagi. Ta pierwsza propozycje też najbardziej mi się podoba. Jeszcze tylko trzeba poczekać aż moja młodsza siostra ją założy i przekonamy sięczy dobrze w niej wygląda. KAsi podobają sięwszystkie sukienki, najlepiej żeby miały mnósto tiulu więc o jej zdanie się nie martwie.
W butkach wczoraj jeszcze podreptałam troche po domu i wiem ze musze je zanieść do szewca żeby mi je podbił pod palcami bo są potwornie śliskie! Jeszcze sobie zęby wybiję przed usc :)
Co do świec to całkowicie was rozumiem! JA też je uwielbiam!!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #153 dnia: 3 Czerwca 2006, 23:48 »
Hip Hip Hura! Mój stateczek coraz bliżej :) We wtorek przymiarka, może już zrobie zdjęcia..... ALe sie ciesze!!!! Do tego zdałam dziś kolejny egzamin z moejej sesji więc jeszcze 2 i rok za plecami! Że też mi się zachciało kolejne studia robić!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #154 dnia: 4 Czerwca 2006, 18:37 »
Cytat: "rybkawiedenka"
W butkach wczoraj jeszcze podreptałam troche po domu i wiem ze musze je zanieść do szewca żeby mi je podbił pod palcami bo są potwornie śliskie! Jeszcze sobie zęby wybiję przed usc

No, to dobrze, że w nich chodzisz i już wiesz co z nimi zrobić :D:D

Co do świeczek- to te jasne zdecydowanie na TAK TAK TAK!!!! Tylko czy one są białe czy w kolorze Twojej sukienki?? :hhh:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #155 dnia: 5 Czerwca 2006, 08:45 »
Czesc dziewczyny, troche mnie tu nie było ale już do was wróciłam. Troche zaganiana byłam, do tego dwie szkoły i praca i czasu brak! Mam nowe przemyślenia ponieważ w piątek byłam na winku u mojej przyszłej szwagierki. O dziwo wogóle mnie zaprosiła bo kontakt mamy raczej żałosny. No ale skoro zaprosiła trzeba było pójść. Okazała się że nie byłyśmy same, wpadły jeszcze dwie jej koleżanki więc czułam siękiepsko bo one mają swoje tematy a ja o niektórych nie miałam zielonego pojęcia.
 Oczywiście na pierwszy ogień poszedł jej ślub który jest 17 czerwca. Pierwszym tematem który nas poróżnił była kwestia kwiatów, bo oni (młodzi) wymyslili sobie ze zamiast kwiatów chcą dostać maskotki i dać do domu dziecka. Na co ja jej powiedziałąm ze to moim zdaniem troche bez sensu do dom dziecka - jeszczen ie wiedzą który, wcale może nie chcieć zabawek tylko może mieć zupełnie inne potrzeby! Np piłki, rakietki, skakanki, nie mówiąc już o ubraniach albo książkach dla dzieci. I zaproponowała mzeby przeszła siędo tego wybranego domu dizecka i dowiedziałą się wszystkiego zanim zawali ich zabawkami. TO sięobraziła ze jej chodzi o uśmiech dzieci nie o zadowolenie Pani Dyrektor. Paranoja.
POtem była kwestia garnituru p.Mlodego, bo zaczeła nam opowiadać żę kupili mu  już buty do ślubu. Ja sie pytam czy mają garnitur, na co ona że nie. Że będą kupowali w tym tygodniu. ALe buty kupili czarne z takimi grubymi przeszyciami. A garnitur dobiorą pod to. Życzyłam jej powodzenia, to się obraziła. MOja argumentacja ze najpierw to chyba garnitur a potem buty zostawłą olana. WIem ze to nie ma nic wspólnego z moim śłubem ale musze się komuś wygadać..... :cry:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #156 dnia: 5 Czerwca 2006, 08:47 »
WIem ze to nie ma nic wspólnego z moim śłubem ale musze się komuś wygadać.....

ależ ma- takie lekkomyślne postępowanie innych tylko cię uświadamia, że Ty masz wszystko przemyślane  :wink:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #157 dnia: 5 Czerwca 2006, 10:22 »
Rybko - przynajmniej próbowałaś jej zwrócić uwagę na pewne istotne szczegóły! A to już jej sprawa jak je wykorzysta - ja mojej przyszłej szwagierce (o której weselu i ślubie relację czytałaś u mnie) też starałam się co jakiś czas doradzać, ale jakoś tak miałam wrażenie, że ona to zupełnie olewa. Jak się okazało - wrażenie było słuszne. Podziwiam ludzi, którzy praktycznie się nie przejmują przygotowaniami, zostawiają sobie wszystko na ostatnią chwilę, a później przychodza na swój ślub całkowicie wyluzowani. I zazdroszczę im tego poniekąd, bo będą na pewno mniej znerwicowani.
Także na Twoim miejscu zupełnie bym się nie przejmowała i poszła na ślub uśmiechnięta. A dobieranie garnituru do butów jest niesamowitym pomysłem ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #158 dnia: 5 Czerwca 2006, 10:30 »
Dziekuje Beth, widze ze moje opinie sa nie osamotnione. Czytalam Twój post i nie wyobrażam sobie takiego chaosu! My co prawda nie mamy wesela i mniej jest całej organizacji, ale ja bym chyba spać spokojnie nie mogłą gdybym miała śiwadomość że połowa spraw jeszcze w pieleszach! A jużz garniturem to full przesada! Tydzień do ślubu a oni dopiero o garniturze myślą! Dzieki BOgu nasz już jest w szafie!

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 5 Czerwca 2006, 10:33 »
Rybko witam w twoich setkach  :mrgreen:  brniecie w swoich przygotowaniach do przodu jak burza :) Gratuluje . Moim zdaniem dobrze tej koleżance szwagierki powiedziałas ja mam podobnne zdanie :) co do gajerka i co do domu dziecka i tych zabawek :) Jestescie bardzo ładna parą :) Córeczka rzeczywiście prawdziwy aniołeczek :) :serce:
Kuba 2007
Szymon 2010

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #160 dnia: 5 Czerwca 2006, 10:41 »
Madziulku witaj! Stęskniłam się za Tobą! Dziekuje za komplementy :)
CO do przygotowań to czasami mi smutno że jużwiększość mam załatwioną bo nie mam co załątwiać a jeszcze prawie 3 miesiące przede mną!

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #161 dnia: 5 Czerwca 2006, 11:53 »
Rybko, widzę, że Twoja szwagierka to typ wszystkowidzącej panny, która nie znosi krytki, a nawet rad. Nie przejmuj się nią. Grunt, że Twój ślub będzie świetnie przygotowany :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #162 dnia: 5 Czerwca 2006, 13:42 »
Forumki drogie czy moacie jakis koncept na to co bedziecie miec pod sukienką? Bo tak teoretycznie mysląc to staniczek i tak jest bezpłciowy, przynajmniej u mnie, bo jest dopasowany pod suknie i nie ma żadnych zdobień. Wieć pozostaje nam cośna tyłeczek i jakieś rajstopy lubp ończochy. I tak sięzastanawiam, czy np nie założyć samonośnych kabaretek....w kolorze beżowym. A majteczki no takie:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #163 dnia: 5 Czerwca 2006, 14:15 »
Jak dla mnie najbardziej podobają się pierwsze. Są śliczne.  :lol:

Też muszę coś wyjątkowego poszukać na ten dzień.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #164 dnia: 5 Czerwca 2006, 15:56 »
mnie też podobają się te pierwsze :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #165 dnia: 5 Czerwca 2006, 17:39 »
Rybka no jestem pod ogromnym wrażeniem  :shock:

zaczęłam oglądać chyba posty od strony 5 więc wierz mi, że wrażeń mam co nie miara dzięki Tobie :)

Kościół przepiękny, miejsce na imprezkę po cywilnym zapiera dech w piersi, sukienka, buty super!!!! Propozycja sukien dla Twojej Ksi i świadkowej ta złota bardzo fajna mogę Ci wkleić kilka jeszcze innych, ale tylko wtedy jesli chcesz?? więc napisz czy chcesz :P

tort taka rewelka, że po prostu bajer mi się podoba na maxa..

Wasz ślub a raczej "śluby" będą bardzo fajne i to na bank moja droga Rybko :)

buźka i musze tu zaglądać częściej bo tyle się tu dzieje ciekawego... :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 5 Czerwca 2006, 17:45 »
Rybko mi się podobają te pierwsze .......baaaardzo :D:D

A na noc (lub raczej świt) poślubną już coś szukałaś??? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Jak nie to znaczy, że masz jeszcze trochę przygotowań- więc zawsze coś będzie zaprzątać Twoją główkę...-więc się nie matrw..

A tak a propo- to rzeczywiście z przygotowaniami lecicie jak burza :D

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #167 dnia: 5 Czerwca 2006, 19:30 »
Gateczki piękne :) Zwłaszcza 1 i 2! Stringi bym odradzała, możesz się nie do końca czuć komfortowo, chociaż to już jak kto woli. Najlepsze są wg mnie takie typu tanga.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #168 dnia: 5 Czerwca 2006, 19:32 »
Cytat: "sylwanika"
Rybka no jestem pod ogromnym wrażeniem  

Miło mi że zrobiło to takie wrażnie, aż mi głupio, może się przechwalam? Jak masz jakieś zdjęcia z propozycjami to oczywiście wklejaj!!! Czekam!!!!

Lea widze że większośc popiera pierwszą propozyję, ja sama szczerze ku niej się skłaniam... Chyba niedługo zamówie żeby już sobie miejsce w szafie grzały...Co do tej opcji na noc poślubną ,to tak naprawde jeszcze zero koncepcji, myślałam nad tym żeby nie mieć nic pod sknią, wtedy byłazby niespodzianka jakby ją ze mnie zdjął!  :mrgreen:  :mrgreen:  8)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 5 Czerwca 2006, 19:43 »
Co do tej opcji na noc poślubną ,to tak naprawde jeszcze zero koncepcji, myślałam nad tym żeby nie mieć nic pod sknią, wtedy byłazby niespodzianka jakby ją ze mnie zdjął!

Suuuuper pomysł!!!!
Mój Rychu na pewno byłby zachwycony :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
.....ach te chłopy

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #170 dnia: 6 Czerwca 2006, 07:46 »
Facieci to jednak są prości w obsłudze. Nie ma większej dla nich radochy niż goła baba. Więc dla nich to raczej nie ma co się stroić w jakieś gorsety, i tak zerwą to z nas i po balu!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 6 Czerwca 2006, 08:29 »
ale w rozrywaniu jest duża przyjemność  :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #172 dnia: 6 Czerwca 2006, 09:05 »
OJ, tak oczywiscie ale czy napewno zaraz w noc poslubna? Mój M na pytanie czy cieszy się na noc poślubną zapytał nieśmiało czcy istnieje opcja ze przełożymy ją na noc póżnej.....

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #173 dnia: 6 Czerwca 2006, 10:07 »
Oj - mnie się wydaje, że faceci lubią najpierw popatrzeć na opakowaną w gorset babę :) Mój np. bardzo lubi ładną bieliznę i uwielbia jak się tak czasem ubieram, żeby podgrzać jego zmysły ;) My akurat pewnie będziemy tak padnięci po weselu, że planujemy wziąć gorącą kąpiel w dużej wannie i pójść spać. A wszelkie noce poślubne z ładną bielizną odbijemy sobie na Rodos podczas podróży poślubnej :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #174 dnia: 6 Czerwca 2006, 10:26 »
Cytat: "Beth"
A wszelkie noce poślubne z ładną bielizną odbijemy sobie na Rodos podczas podróży poślubnej

Oj Beth to tak jak my. Nasza rodzina będzie u nas nocowała i z nocy poślubnej będą nici. Ale nie ma tego złe go, co by na dobre nie wyszło. Odbijemy to sobie w podróży poślubnej na Wyspach Kanaryjskich na Teneryfie.

Masz rację rybkawiedenka, dla facetów to jak najmniej rozbierania, ale nie powiem ładna bielizna robi wrażenie na każdym z panów (a mój bardzo lubi). A jeszcze jakaś seksowna? Nie wierzę, że jest jakiś facet, który nie chciałby popatrzeć. :lol:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #175 dnia: 6 Czerwca 2006, 10:40 »
Cytat: "Dorota77"
Odbijemy to sobie w podróży poślubnej

ostrożnie w tym planowaniem, kumpela po podróży miała zapalenie pęcherza i nie trudno chyba zgadywać, że raczej nic z tego nie wyszło  :roll:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #176 dnia: 6 Czerwca 2006, 10:54 »
Wiem wiem ze lubią kiedy przybieramy pozę bogini :) Oczywiście zaplanujęsobie cośgorącego na noc pośłubną, ale chyba wykorzystam to dopiero kilka dni póżnej! Jak znam M to będzie oczekiwał ze po drugim ślubie też wdzieję cośboskiego....

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 6 Czerwca 2006, 13:03 »
Jak znam M to będzie oczekiwał ze po drugim ślubie też wdzieję cośboskiego....

całkiem nieźle wychodzisz rybko na tym podwójnym slubie..same podwójne przyjemności ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #178 dnia: 6 Czerwca 2006, 13:23 »
ossta w sumie to masz racje! dwa razy tylko kwiatów i życzeń, dwa razy tyle stresu i nerwó, dwa razy tyle łez! Wesoło mam z tymi slubami!

Właśnie siędowiedziałam żę moja najlepsza przyjacółka z podstawówki będzie miała córeczke!!!! Wiedziałam ze jest w ciąży ale dopiero teraz potwierdziało siężę będzie Lena. Nie bardzo mi się imie podoba, ale to w końcu jej córka. Ale ja jestem dumną ciocią!!!

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #179 dnia: 6 Czerwca 2006, 14:39 »
Rybko włóż coś boskiego i seksownego gołość jasne, że Facetów cieszy, ale piękna bielizna i tak się nie zmarnuje  :twisted:

odnosnie tego, że byłam pod wrażeniem Twoich przygotowań to były to jak najlepsze wrażenia i na pewno się nie przechwalasz :) słyszałam kabaret z Opola w sobotę i madre słowa : "Inni się przechwalają, a ja mówię jak jest"  :mrgreen: a Ty nam po prostu zdajesz relacje, a co zrobić, że masz super pomysły??!! ;) Ja się cieszę, bo mogę oko nacieszyć, a poza tym zawsze coś może mnie zainpsirować, bo nie to, żebym coś bezczelnie skopiowała  :twisted:  :mrgreen: tak więc naprawdę byłam w bardzo pozytywny sposób urzeczona tym wszystkim co planujecie i na pewno będzie super w dniu ślubów...

Wklejam te propozycje choć może jakieś już widziałaś, ale to najwyżej obejrzysz jeszcze raz ;)

Może któraś Ci się spodoba :)