Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #630 dnia: 20 Lipca 2006, 09:13 »
Rybko bardzo ładne winetki. Ja będę miała w podobnym stylu. Moim zdaniem proste i skromne rzeczy mają najwięcej uroku i przez lata ładnie wyglądają i zawsze są w dobrym stylu :wink:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #631 dnia: 20 Lipca 2006, 09:56 »
Rybko 3 dni nieobezcności na Twoim forum i 70 postów do przeczytania!!  :shock: Twoja setka pędzi jak burza... :mrgreen:
Co do Twoich potyczek z M... to mam wrazenie, że Twój ukochany nie za bardzo potrafi okazywać uczucia i przyznawać się do błędów... ale jak sama zauważyłaś sporo tego co mu powiedziałaś dotarło do jego męskiego ego ;) Te wszystkie drobne sprawy, którymi zajął się bez przypominania świadczą o tym, że myśli o Was i Waszym związku...i że bardzo się stara i chyba trzeba to docenić :) Na pewno wszystko się ułoży- facet może rzeczywiście odrobinę zaczął się stresować??

Cieszę się, że remont idzie do przodu!! U nas dopiero ruszy jutro...ale też tylko "na pół gwizdka" bo większość dnia będziemy w pracy....ale wieczorem zaczynamy już działać! W przyszłym tygodniu montują nam szafe...za dwa tygodnie roletki...także mam nadzieje że do końca lipca (względnie w pierwszym tygodniu sierpnia) uda nam się dokończyć wszystko...

Rybko co do obraczki- bardzo mi się podoba!! Po piaskowaniu na pewno będzie wyglądała jak nowa :D

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #632 dnia: 20 Lipca 2006, 10:06 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Przed slubem oddam ja do piaskowania zeby byla matowa. Jak je kupowalismy w 2003 roku byly matowe...

a po jakim czasie przestały być matowe :?:  czy one ścierają się równomiernie :?:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #633 dnia: 20 Lipca 2006, 11:32 »
Rybko bardzo ładne winietki.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #634 dnia: 20 Lipca 2006, 12:03 »
Anielko - ciesze sie ze ci sie podobaja. Ja poczatkowo nie planowalam nic takiego ale po zastanowieniu wybralam jednak takie najprostrze.
Dziubasku milo ci widziec po powrocie! Widzialam w twojej seteczce jaka jestes opalona! Zazdroszcze. CO do M to nadal nie jest kolorowo, wczoraj znow byly lzy i awantura. Postanowilam wyjechac na troche ale w pracy mi wolnego nie dali. Wiec tak sie mijamy i zasypimy plecami do siebie.
Co do remontu to uwierz mi ze wlasnie ta koncowka jest najbardziej meczaca!!! Ja juz bym chciala mic czysto i meble poustawiane.
Oosta - nasze obraczki sa tytanowe, byly matowe bardzo dlugo. Nadal maja matowe czesci ale miejscami zaczynaja sie swiecic. Ale dal nas najwazniejsze bylo o ze sa niezniszczalne. BO zloto jest mieciutkie a tytan - potwornie twardy!
Bylam dzis na paznokciach, mam propozycje slubna. Zaraz zrobie zdjecie i wam wkleje!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #635 dnia: 20 Lipca 2006, 12:07 »
Zaraz zrobie zdjecie i wam wkleje!

wklejaj koniecznie..a propozycję makijażu masz już jakąś :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #636 dnia: 20 Lipca 2006, 12:17 »

To jest pierwsza propozucja paznokci slubnych. Co prawda pierwotnie chcialam tylko french ale moze na to sie skusze. Co myslicie?

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #637 dnia: 20 Lipca 2006, 12:19 »
jestem za..bardzo delikatna ta ozdoba :?: czy to Twoje naturalne paznokcie :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #638 dnia: 20 Lipca 2006, 12:30 »
NIestety nie, tzn to sa moje ale pokryte zelem. Moje by takie dlugie nie urosly, mam bardzo cieniutka i slaba plytke. Wiec mam zelowe. Ozdoba jest delikatna i mam ja na serdecznym palcu prawiej i lewej reki. Jest nalozona pod ostatnia warstwe zelu wiec jest bardzo trwala.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #639 dnia: 20 Lipca 2006, 12:36 »
no to rewelka..wyglądają bardzo naturalnie..

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #640 dnia: 20 Lipca 2006, 13:04 »
Oosta - wlasnie dlatego je robie. Lubie jak dlonie wygladaja naturalnie. Nie ubie szponow.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #641 dnia: 20 Lipca 2006, 15:42 »
rybka paznokcie świetne, ja też planuję jakąś ozdobę tylko na jednym paznokciu :D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #642 dnia: 20 Lipca 2006, 15:46 »
Eciu ja mam po jednej ozdobie na reke. Jak mialam tylko jedna ozdobe, na jednym palcu to wygladalo to niesymetrycznie....
Ale ciesze sie ze Ci sie podobaja!

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #643 dnia: 20 Lipca 2006, 15:53 »
Eciu ja mam po jednej ozdobie na reke.

Dokładnie o to mi chodziło, tylko się zrobił skrót mysłowy i wyszło trochę co innego :) W każdym razie ozdoba na serdecznym palcu to jest to :D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #644 dnia: 20 Lipca 2006, 16:00 »
A no to sie rozumiemy! :) Jeszcze mam jedna wyzyte przed slubem i wtedy zrobimy cos innego i zobczymy czy lepiej sie prezentuje!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #645 dnia: 20 Lipca 2006, 20:33 »
Rybko mi tez podoba sie ta ozdoba na paznokietku :):)
Walce doszly- Dwa sa CUUUUDNE!!! :mrgreen:  :mrgreen:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #646 dnia: 20 Lipca 2006, 21:19 »
Lea ciesze sie ze Ci sie podobaja paznokcie.
Ktore walce najbardziej ci sie podobaja?

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #647 dnia: 20 Lipca 2006, 22:26 »
Aga, mnie najbardziej podoba sie ten, który sobie wybraliście..You light up my life..

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #648 dnia: 20 Lipca 2006, 23:02 »
Cytat: "oosta"
Aga, mnie najbardziej podoba sie ten, który sobie wybraliście..You light up my life..

Mnie też :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #649 dnia: 21 Lipca 2006, 11:33 »
Rybko śliczne pazurki!  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #650 dnia: 21 Lipca 2006, 11:46 »
Dziekuje Martusiu!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #651 dnia: 21 Lipca 2006, 11:54 »
Rybka bardzo fajne pazurki  :mrgreen:  takie delikatne, subtelne ale bardzoej wytworne/

Jeśli chcesz o pomysł na inne, równie eleganckie pazurki, to przedstawię Ci swoje ślubne.

całą ich ozdobą jest brokat (mieniący się) w chyba w kolorze złota, który jest nałożony tylko na końce paznokci (nie wiem jak to wytłumaczyc .... może tak... tam gdzie  we frenchu nakłada się biały lakier).
Początkowo (czyli wieczorem ) czułam się w nich zbyt ekstrawagandzko ale rano już mi się bardzo podobały. Były zarówno delikatne, subtelne jak i inne niż tradycyjny french.

Dla niektórych osób dodam, że suknię miałam waniliową, a dodatki złote. (chooć nie wiem czy to ma jakieś znaczenie)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #652 dnia: 21 Lipca 2006, 11:56 »
Bardzo ladne Gosiu! Ja lubie french wiec na slub chyba french pozostanie, ale takie jak ty, z brokatem maluje czasami na codzien. Lubie jak sie choc troszke mienia!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #653 dnia: 21 Lipca 2006, 12:51 »
Ja lubie french wiec na slub chyba french pozostanie, ale takie jak ty, z brokatem maluje czasami na codzien. Lubie jak sie choc troszke mienia!

Nio chyba ze tak. Ja na codzień jak już maluję to french, czyli odwrotnie niż ty  :) .

Przed chwilą przeglądałam wątki z bukietami i jak zobaczyłam wątek " złote bukiety" to sobie tak o tobie pomyslałam. Bo ty na sukni masz złoty kwiat na sukni, więć może coś w tym kierunku?  Jest tam taki bukiet (niestety musisz w nim bardziej poszperać) z kremowymi chyba różami owiniętymi takimi złotymi ozdobami.

teraz mi się przypomniało, że moja swiadkowa miala jedną różę (ale polecam więcej róż) w kolorze pomarańczy (nio może takiej jasnej) ale może być też herbaciany kolor a dookoła były tak jakby takie złote nitki. Fajnie to wyglądało.
A twój M mógłby załozyć krawar albo w kolorze ecriu (jak suknia) albo złoty (jak dodatki).

Offline Nanashi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #654 dnia: 21 Lipca 2006, 14:05 »
Rybkawiedenka,

Paznokcie sa swietne, bardzo mi sie podobaja ozdoby.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #655 dnia: 21 Lipca 2006, 14:57 »
Nanashi witaj u mnie :) Ciesze sie ze Ci sie podobaja.

Z nowosci - wlasnie wrocilam z hurtowni papierniczej gdzie kupowalam najrozniejsze produkty zeby zrobic paczki szkolne dla dzieci naszych pracownikow. Faja zabawa, teraz bede to wsyzstko pakowala :)

W sprawach remontowych - wczoraj usadzilismy lodowke, dzis ja pdloczymy i bedziemy sobie chlodili picko! Ddzis tez etap koncowy malowania pokoju Kasi, czyli roz a jutro kleje ozdoby! W niedziele beda z wizytacja moi rodzice wiec chcemy zrobic jak najwiecej zeby "ich zatkalo". Ostatni raz widzieli mieszkanie w totalnej rozsypce!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #656 dnia: 21 Lipca 2006, 17:52 »
Rybko- mi podoba sie ten walc co Wy wybraliscie, no a ten drugi: Could I have this dance-taki troche pod country, ale tez ok :):)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #657 dnia: 21 Lipca 2006, 23:04 »
Wrocilismy do domku, padam na pyszczek....Ale Kasi pokoj pomalowany :) Jutro jeszcze nakleje dekor z ksiezniczkami i umyje okno i powoli moga wjezdzac meble. Potem juz jak Kasia wroci to beziemy naklejaly razem reszte dekoracji.
Oto Kasi pokoj w stanie gotowym do zdobien:

To nasza sypialnia - w rogu widac M jak walkuje sciany na kolor budyniu waniliowego. Jutro bedzie konczyl sypialnie i przesunie sie w strone pokoju dziennego:
Sypialnia:

Widok z sypialnie na pokoj dzienny (z balkonem)

pokoj dzienny z widokiem na dzwi wejsciowe i hol oraz wyjscie w strone kuchni:

M sam demontowal te podwojne stare drzi , opalal je, szlifowal a teraz bedziemy je sami malowali. Za nowe chcieli od nas majatek!

Widok na balkon (obecnie skladzik:))

Zanudze was zdjeciami remontowymi...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #658 dnia: 22 Lipca 2006, 09:08 »
rybciu, sypialnia będzie śliczna..takie półokrągłe wykończenie z oknem..

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #659 dnia: 22 Lipca 2006, 10:18 »
Zanudze was zdjeciami remontowymi...

W życiu kochana!! Wiesz, że ja tym tematem jestem teraz niemal tak samo zainteresowana jak ślubem... no może lekko przesadziłam, ale remoncik nie jest mi obcy!!

Cytat: "oosta"
rybciu, sypialnia będzie śliczna..takie półokrągłe wykończenie z oknem..

... jest absolutnie rewelacyjne!!!!! Fantastyczny kształt pokoju...będzie pięknie! :mrgreen:

PS> Jak tam sprawy z M?