Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #750 dnia: 17 Sierpnia 2006, 09:54 »
oj rybka! doskonale cię rozumiem - swego czasu tez poszłam do fryzjerki, zeby uczesała mi koka, bo szłam mierzyc kiecki. no i mówię, że nie chce na czubku głowy i natapirowanych włosów....no i oczywiście miałam na głowie wszystko to czego nie chciałam!wygladałam  koszmarnie i od tego czasu niecierpię koków!
pogadaj ze swoją fryzjerką - może raz jeszcze spróbujesz u niej i tylko u niej?jeśli do niej chodzisz to ona zna twoje włosy...ja bym spróbowała u niej raz jeszcze

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #751 dnia: 17 Sierpnia 2006, 10:40 »
Anusiu masz racje, pojde i pogadam z nia. Jestem umowiona na kilka dni przed slubem na farbe wiec moze wtedy poprosze ja o podpiecie probnie raz jeszcze ?

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #752 dnia: 17 Sierpnia 2006, 10:44 »
pewnie, zę tak!!rybka - nie martw się!!normalnie jak przeczytałam twojego posta to jakbym widziała cię z baaardzo smutną minką!! wiesz tak to już jest, że panna młoda wygląda olśniewająco i taka wizję siebie miej przed oczami!! :mrgreen:   :ok:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #753 dnia: 17 Sierpnia 2006, 10:59 »
Aniusiu - jak mozna wygladac olsniewajaco jak ma sie fryzure a'la wodoglowie?????

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #754 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:02 »
Rybko, z moich doświadczeń z fryzurą powiem Ci jedno - szukaj i próbuj! To naprawdę bardzo ważne, żeby dobrze wyglądać tego dnia. A fryzura ładnie ułożona, dobrana do kształtu twarzy wiele może wyeksponować. Nie warto ryzykować. Próbna fryzura to dodatkowy wydatek, ale źle zrobiona w dniu ślubu będzie kosztować o wiele więcej.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #755 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:17 »
Masz racje Azzurko kochana, dam mojej fryzjerce jeszcze jedna szanse, w koncu to ona ma mnie do slubu czesac, nie wlascicielka salony, wiec poczekam do tego dnia kiedy mam farbe i wtedy zaryzykuje raz jeszcze. Jak bedzie porazka to sie zaczne zastanawiac nad zmiana!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #756 dnia: 17 Sierpnia 2006, 13:36 »
Rybeńko - nie martw się   :glaszcze:  Przecież jak sama mówisz, do ślubu będzie Ciebie czesać inna kobitka a z niej byłaś zadowolona. Będzie dobrze, zobaczysz!
Zróbcie jeszcze jedna próbę abyś była spokojna ale i tak wierzę, że będzie ok!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #757 dnia: 17 Sierpnia 2006, 13:41 »
Asiu tak tez zaplanowalam. Zastanawiam sie teraz czy nie wybrac sie na jakies zabiegi kosmetyczne przed slubem, chociazby po to zeby miec lepszy nastroj.... Robilyscie jakies "specjalne" zabiegi???

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #758 dnia: 17 Sierpnia 2006, 15:47 »
poczekam do tego dnia kiedy mam farbe i wtedy zaryzykuje raz jeszcze. Jak bedzie porazka to sie zaczne zastanawiac nad zmiana!

Rybko uważam, ze to dobra decyzja.... i powiem Ci szczerze, że domyślam się jak wyglądałaś...taki sam dramat na głowie miałam na Tomka studniówce- poszłam do zupełnie obcej fryzjerki tak na szybcika (moja mnie wystawiła do wiatru  :twisted: ) i wyszłam z płaczem.... zwykły ślimak (gładko zaczesany kok w rulonik) po uprzednio nawiniętych włosach na wałki i tapirowaniu wyszedł po porstu tragicznie!!!!! W domu się rozczesałam i uczesałam po swojemu bo tamta fryzura nie nadawała się do wyjścia nawet z psem na spacer  :shock:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #759 dnia: 17 Sierpnia 2006, 22:10 »
Dziubasku dzis raz jeszcze wszystko spokojnie przemyslalam i uwazam ze powinnam dac jej szanse. Niech sie kobita wykarze!

Raport remontowy: Nabylismy dzis kabine prysznicowa, umywalke do malej lazienki, szafke pod umywalke, i szafke z lusterm ktora bedzie nad umywalka, wszystko do malej lazienki. DO tego baterie do duzej umywalki i do malej. Cena za wszystko? 989,00 pln. Jak ja lubie dobre ceny!!! Byc moze juz jutro zawisna firany w oknie jednego pokoju....i jutro beda kartony, zaczynam akcje przeprowadzka!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #760 dnia: 17 Sierpnia 2006, 23:20 »
Martini to tak jak ja! Od urodzenia przeprowadzalam sie z rodzicami po samej warszawie 7 razy, 2 razy pod warszawe, potem w Wiedniu 3 razy i w Katowicach od kiedy poznalam M to bedzie 3 raz. Moja tesciowa sie smieje ze mam to po mojej mamie, ktora od kiedy ja sie wyprowadzilam z domu (ponad 7 lat temu) zdarzyla sie przeprowadzic 6 razy, z tego 3 razy w jednym budynku, i dwa razy nad morzem.... M jużsie obawia ze jak skończe jeden remont to zaraz zaczniemy nowy!

Zapomnialam wam napisac ze ja jednak nie znosze mojej szwagierki!!!!! :twisted:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #761 dnia: 17 Sierpnia 2006, 23:23 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Zapomnialam wam napisac ze ja jednak nie znosze mojej szwagierki!!!!!

a czym że sie przysłużyła?????
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #762 dnia: 17 Sierpnia 2006, 23:29 »
Oj duzo by pisac! Dzis mnie doprowadzila do szalu, uzgodnilam z mama M ze bede mogla w ich wannie uprac firanki, i powieze je w ogrodzie zeby wyschly i skapaly, to taki material ze sie go nie pierze inaczej tylko w wannie w letniej wodzie. I jak juz upralam to w ogrodzie zaczelam z mama M rozwieszac, szwagierka wylazla na swoja balkon i pyta: a co to za wioche tu robicie? Ja nic, tesiowa mowi ze pierzemy forany do naszego nowego mieszkania. Na to szwagierka : Przecież nie lubisz robic w ogrodzie choinki bożonarodzeniowej z prania, a teraz takie szmaty wielkie rozwieszasz ???? Zagotowalam sie!

Kilka dni temu, tesciowa puta: Aga, kto w koncu jedzie na kosicelny? Ja mowie: wy, szwagierka z mezem i chrzestna od M. Na to tesciowa: Szwagierka mowila ze oni zaproszenia do kosciola nie dostali wiec nie jada (MOWILAM DAJAC ZAPROSZENIE ZE JESTE JEDNO NA CYWILNY BO KOSCIELNY JEST SKROMNIUTKI WIEC ZEBY NIE WYDAWAC KASY NIE ROBIE SPRCJALNIE ZAPROSZEN SKORO RODZINA WIE !)
 Musialam isc osobisice i tlumaczyc im ze moga jechac na koscielny. PARANOJA!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #763 dnia: 18 Sierpnia 2006, 07:25 »
Wrr... co za szwagiereczka  :twisted:  :twisted:  Sama bym ją :ckm:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #764 dnia: 18 Sierpnia 2006, 08:34 »
Cytat: "dziubasek"
Wrr... co za szwagiereczka   Sama bym ją

oj tak!! współczuję ci bardzo!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #765 dnia: 18 Sierpnia 2006, 08:36 »
Jak uslyszycie o morderstwie na slasku...to bede ja!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #766 dnia: 18 Sierpnia 2006, 10:26 »
Z nowosci rzedslubnych: umowilam sie na wtorek, 4dni przed slubem na Mikrodermobrazje - zabieg na buzke! Bede piekna i mloda!!!!

I zamowilam prezent slubny dla M - tabliczke z wygrawerowanym: Agnieszka i Maciej .....(tu jest nazwisko M) + KJ. Do umieszczenia na drzwaich naszego nowego meiszkanka!

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #767 dnia: 18 Sierpnia 2006, 11:40 »
bomba prezent...
a tak wogóle to żadko bywam u kosmetyczki i mam pytanie na czym polega ten zabieg

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #768 dnia: 18 Sierpnia 2006, 11:51 »
Natalia 113 - ja tez raczje nie chadzam do kosmetyczki, ten zabieg to tak przed slubem sobie wymyslilam! A polego on na tym ze pod cisnieniem sa na twarz wyrzycane krysztalki guamu (takie drobineczki) i one robia taki peeling, w zaleznosci od sily cisnienia albo mocniejszy albo slaby. Potem na twarz sa nakladane platki kolagenowe ktorych zasdaniem jest ujedrnienie skory. Potem cos tam ejszcze robia i efekt jest podobno super, modsza, napieta skora. Poczekamy i sie okaze....

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #769 dnia: 18 Sierpnia 2006, 12:40 »
szczeże powiem ze pierwszy raz o tym słyszę ale to jest chyba najlepsza rzecz jaką mogli wymysleć :mrgreen:
mam nadzieje że wszystko pójdzie SUPER
POZDRAWIAM

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #770 dnia: 18 Sierpnia 2006, 13:12 »
Cytat: "natalia113"
szczeże powiem ze pierwszy raz o tym słyszę ale to jest chyba najlepsza rzecz jaką mogli wymysleć

Zgadzam sie z tym! Mam tylko nadzieje ze to mnei nei uczuli b jestem alergikim....

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #771 dnia: 18 Sierpnia 2006, 13:44 »
Rybko, Ty masz 26 lat, po co Ci takie zabiegi???  :shock: Przecież tak młodziutko wyglądasz...

Wiesz, pewnych rzeczy nie powinno się robić za wcześnie, bo skóra się przyzwyczaja i potem sama pewnych rzeczy nie produkuje, nie regeneruje się. Pogadaj z jakąś dobrą kosmetyczką, czy jest Ci to potrzebne, może ktoś Cię po prostu  na kasę naciąga!

Ja mam zaufaną kosmetyczkę, która nigdy nie robi więcej, niż potrzeba danej osobie, mnie przed ślubem tylko oczyści skórę, zrobi masaż i nałoży maseczkę nawilżającą. Większość dziewczyn w naszym więku nie potrzebuje bardziej skomplikowanych zabiegów.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #772 dnia: 18 Sierpnia 2006, 13:52 »
Azzurko ja sama chcialam isc na ten zabieg! Zamiast isc na tradycyjne oczyszczanie, wyciskanie to sobie strzele taka mila kolagenowa maseczke!

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #773 dnia: 18 Sierpnia 2006, 13:55 »
Aha... Nadal jednak uważam, że powinnaś się upewnić, że już możesz tak zaszaleć ;)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #774 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:05 »
rybka, sprawdź koniecznie czy to cię nie uczuli!żeby nie miała problemu przed samym ślubem!

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #775 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:37 »
jesli jesteś alergiczką to koniecznie się zapytaj czy skóra dobrze zareaguje...
bo jesli cś będzie nie tak to dopiero będziesz przeżywała

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #776 dnia: 18 Sierpnia 2006, 15:05 »
Rybko rozczuliła mnie liczba Twoich i Twojej Mamy przeprowadzek też na miejscu M. bym się obawiała, że często czekają nas remonty  :mrgreen:  :D ale najważniejsze to być szczęśliwą, więc przeprowadzaj się do woli bylebyś była szczęśliwa  :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #777 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:01 »
TAk Rybeńko. Sylwanika ma rację :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #778 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:06 »
Sylwanika, anulka - te przeprowadzki to czasami super zabawa, ale tylko jak do ladniejszych mieszkan!

C odo mikrodermobrazji to podjade do tego centrum kosmetycznego i dokladnie sie dowiem czy mnie to na 100% nie uczuli! Dobra rada dziewczu\yny!

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #779 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:35 »
Co do mikrodermobrazji o sama się na nią wkróce wybieram i nie słyszałam by przeciwwskazaniem był wiek....
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"