Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57023 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #450 dnia: 4 Lipca 2006, 15:01 »
Rybkowiedenko trzymam kciuki za brzuszek aby Wam się udało jak tylko bedziecie chciali i nie przejmuj sie szwagierką bo to przeciez nie twoja wina że stało się tak jak stało :) Śliczna masz sukienusie dla małej naprawde bedzie wyglądała jak Aniołeczek :) wogóle przejrzałam sobie cały twój watek - świetne zdjęcia z gór i całej reszty. Co do terminu odebrania suknie myśle że dobrze zrobiłaś ja swoją odbierałam dzień przed lsubem - wiedziałam że co poniektóre osoby korciłaby swiadomość że w domu wisi suknia :)
Kuba 2007
Szymon 2010

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #451 dnia: 4 Lipca 2006, 15:06 »
Madziulku ciesze sie ze z Twojej strony moja decyzja o przelozeniu odbioru suknie jest poparta, bezpiecznejsza jest suknia w salonie!

Szwagierka sie nie przejmuje ale w koncu to moja rodzina bedzie i powinnam im zyczyc wszsytkeigo naj naj. A wiem ze bardza chca miec dzidzie!

Agutko, madziulu, dziekuje za trzymanie kciukow. Jak tylko mi sie uda bedziecie wiedzialy pierwsze!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #452 dnia: 4 Lipca 2006, 15:17 »
Rybko i ja trzymam za Ciebie kciuki w tej sprawie, a co do Twojej pierwszej "sprawy", to w tej sukienusi będzie wyglądała jak prawdziwy aniołek :wink:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #453 dnia: 4 Lipca 2006, 15:27 »
Anielko dziekuje! Jak moja mroweczka wroci z wakacji to zrobie jej zdjecie w tej sukni i wrzuce tutaj, wtedy bedzieci mogly ocenic jak wyglada na prawdziwym modelu!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #454 dnia: 4 Lipca 2006, 20:37 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Jak moja mroweczka wroci z wakacji to zrobie jej zdjecie w tej sukni i wrzuce tutaj, wtedy bedzieci mogly ocenic jak wyglada na prawdziwym modelu!

tak zrób koniecznie..a kiedy ma dokładnie wrócić :?:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #455 dnia: 4 Lipca 2006, 22:23 »
Jak moja mroweczka wroci z wakacji to zrobie jej zdjecie w tej sukni i wrzuce tutaj, wtedy bedzieci mogly ocenic jak wyglada na prawdziwym modelu!

Będę czekać z niecierpliwością.    :czeka:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #456 dnia: 4 Lipca 2006, 22:35 »
Oosta, Marta, Kasienka powinna do Polski wrocic 14 lipca a potem chyba pojedzie prosto nad morze, bo mu tu mamy sajgon z przeprowadzka i nie chce zeby sie w miescie meczyla! Wiec jeszcze chwile poczekac musicie!
Wrocilismy przed chwila z kursu! Nauczlismy sie kroku podstawowego i obrotu w prawo w Walcu Angielskim, i podstaw chachy. Bylo fajnie, bardzo nam sie podobalo. ALe sporo smiechu tez bylo. NAjbardziej mi bylo szkoda jednej pary,  sobie nie radzili, ale to kompletnie, nie potrafili nawet powtorzyc po trenerze dwuch podstawowych krokow przod, bok, dostaw. Az glupio bylo patrzec, ale nie poddawali sie, jestem pelna dla nich podziwu!!!!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #457 dnia: 4 Lipca 2006, 22:46 »
rybcia, a kiedy macie następną lekcję tańca :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #458 dnia: 4 Lipca 2006, 22:53 »
Za tydzien o 20:30. I tak jeszcze trzy razy we wtorki i raz w ostatnim tygodniu w czwartek. w sumie 5 spotkan po 1,5 h.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #459 dnia: 5 Lipca 2006, 00:09 »
Jak moja mroweczka wroci z wakacji to zrobie jej zdjecie w tej sukni i wrzuce tutaj

Ja też będę czekała z niecierpliwością na fotki.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #460 dnia: 5 Lipca 2006, 12:50 »
Tak Rybko zrób koniecznie fotkę córci w tej sukni. My bedziemy mogły sobie zobaczyć, a ona będzie miała tak¹ "przedœlubn¹" pami¹tkę :wink:

Podziwiam Wasz zapał do tańca. My z Miœkiem pójdziemy.... nie wiem kiedy - pewnie tydzień przed weselem :roll:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #461 dnia: 5 Lipca 2006, 13:29 »
Anielko jak znam KAsienke to bedzie chciala codziennie mierzyc suknie! I juz widze jej radosc ze bedzie mogla ja zalozyc dwa razy! Jeszcze jej nie mowilam ze juz na nia czeka, ale jak tylko przyjedzie to sama zobaczy!

Co do zapalu to raczej moj upur, boM nie byl zachwycony na poczatku. ALe wczoraj jak zobaczyl ze inni tez niewiele potrafia to sie od razu pewniej poczul.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #462 dnia: 5 Lipca 2006, 14:47 »
boM nie byl zachwycony na poczatku

tak to z męczyznami bywa..dobrze, że my mamy na nich taki dobry wpływ :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #463 dnia: 6 Lipca 2006, 09:12 »
No kochane, dzis mam wolne w pracy wiec ruszam zalatwiac rozne bardzo wazne sprawy jak np kupowane farby do malowania scian w kuchni, oddanie 10 par butow do szewca (ale sobie chlop zarobi), garnitur M do pralni, musze zawiezc na budowe odkurzac, bo chlopcy zaczeli sprzatac, Musze zrobic nalot na jakis sklep zoologiczny bo prosiaki moje juz nie maja co jesc i dra sie w nieboglosy! Do tego powinnam wpasc do pracy choc na moment bo przylatuje w poniedzialek szef szefow i moj szef kazal trawe na zielono pomalowac zeby bylo ladnie, wiec chyba tam zajrze i skontroluje sytacje.

A z nowosci to  KUPILAM WCZORAJ ZMYWARECZKE! JESTEM TAKA ZADOWOLONA! O dziwo dostalam ja na raty :)

CO do nowosci slubnych to tesciwa mnie wczoraj zapytala czy juz zamowilam sobie szal i rekawiczki do sukni (?). Jej corka tak miala i ona by mnie tez w takiej wersji widziala. A mnie sie ani rekawiczki ani szal nie widza, i wcale nie podobaja! Wiec powiedzialam tylko ze nie mam teraz do tego glowy i zmienilam temat. Tesciowe sa chwilami meczace....

No to lece! Buziaki!

Ps. Zapomnialam ze musze jeszcze odebrac Kasi ksiazki do pierwszej klasy!!!! (Okropna matka jestem, znow o dziecku na koncu!) :evil:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #464 dnia: 6 Lipca 2006, 12:53 »
Azzura tam maja wszystko!!!! Ja tam kupilam dla mojej siostry suknie, bedzie swiadkowala w niej, a potem druga na impreze. DO tego komplet dla babci. suknia z zakietem. Tak w Centrum Mody jest bardzo duzo butikow z samymi sukniami! Kopalnia mody!

Dzięki Rybko! Pomyślimy, czy się tam nie wybrać, widziałam te Centrum teraz, w drodze do Warszawy, ale to było ok. 2 w nocy ;) Ale nawet po moją suknię ślubną nie jechaliśmy do Warszawy, może to troszkę przesada  :mrgreen:  8) ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #465 dnia: 6 Lipca 2006, 14:43 »
A z nowosci to  KUPILAM WCZORAJ ZMYWARECZKE! JESTEM TAKA ZADOWOLONA! O dziwo dostalam ja na raty :)

Ale masz fajnie :jupi: . Tylko pozazdrościć zmywareczki, bo ja jeszcze się nie doczekałam :cry:  i nie wiem kiedy będę miała.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #466 dnia: 6 Lipca 2006, 15:06 »
Azzura, mysle ze jak dobrze poszukasz wokol siebie to na 100% znajdziesz taki same albo bardzo podobne sukieneczki! nie wierze zeby Warszawa miala na nie monopol :)

Dorotko, spokojnie, kazdy sie w koncu doczekuje czegos na co liczy! U nas coprawda zmywa M, ale ja juz sie ciesze ze nie bedzie tony garow w zlewie!!!

Wlasnie wrocilam, zalatwilam tylko polowe spraw ale zato bylam na kawei z moim przyjacielem! I teraz bede gotowala dietetyczna zupke grzybowa....bo jak narazie to trzymam sie diety! Juz czwart dzien!

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #467 dnia: 6 Lipca 2006, 19:25 »
U nas coprawda zmywa M

A u nas JA  :oops: .

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #468 dnia: 7 Lipca 2006, 06:39 »
bo jak narazie to trzymam sie diety! Juz czwart dzien!

i jakie efekty :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #469 dnia: 7 Lipca 2006, 12:50 »
Juz piaty dzien diety! I nadal sie trzymam! Oosta, efekty jeszcze pewnie marne, ale nie waze sie wiec nie wiem. Postanowilm ze zwarze sie dopiero po tygodniu, czyli w poniedzialek. Ale dumna jestem z siebie ze wytrzymuje! Najgorzej bylo w te upaly zrezygonowac z pysznego zimnego piwa....  :piwo_2:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #470 dnia: 7 Lipca 2006, 13:14 »
właśnie mi się przypomniało droga rybeńko, że ja w ciagu ostatnich dwóch tygodni przed ślubem schudłam w tali jakies ok 1,5 cm. I wcale się nie odchudzałam, bo nawet zajadałam się pizzą i innymi pysznościami (że o niedzieli pełnej słodkości nie wspomnę). Więc jak ty się jeszcze katujesz się kuchnią typu "ligt" i włączasz w swój dzień więcej ruchu niż kiedyś, to efekt zobaczysz. Jeśli nie na wadze czy w lustrze to napewno na przymiarce tuż przed odebraniem kreacji. A taką przymiarkę polecam, tak na wszelki wypadek.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #471 dnia: 7 Lipca 2006, 13:35 »
Gosiaczku ja jakos nie specjalnie katuje sie kuchnia light, odstawilam poprostu kolorowe napoje, pije tylko wode, zadnego piwa, jak juz to biale wino, nie podjadam smieci np chipsow i czekoladek, Jak mam ochote na przekaske to wcinam owoce albo platki kukurydziane. Dlatego tez przelozylam przymiarke i odbior sukni na 21 sierpnia zeby nie bylo potem ze nagle suknia mi spada. A tak to Pani beda mialy ok 10 dni na ewentualne poprawki.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #472 dnia: 7 Lipca 2006, 16:24 »
Rybko życzę Ci, abyś nadal trwała w swoim odchudzaniu. :)  Tylko za bardzo nie przesadzaj.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #473 dnia: 7 Lipca 2006, 16:49 »
Rybeczko tylko w te upały i przy odchudzaniu nie odwodnij się przypadkiem!!

Sama powinnam zabrać się porządnie za moje odchudzanko...ale póki co pilnuje tylko, żeby nie przytyć... Naiwini myślę, że przed samym ślubem złapie mnie taki stres, że samo ze mnie zleci ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #474 dnia: 7 Lipca 2006, 18:02 »
Kochane dziekuje za troske! Akurat o piciu nie zapominam, staram sie wypijac ok 1,5 litra wody. Dziubasku na 100% stres odejmie mi kilka kilogramow ale pomijajac to powinnam kilka zrzucic! Inaczej bede sie czula jak baleron!

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #475 dnia: 7 Lipca 2006, 18:11 »
Wychodzi na to, że upały są naszym sprzymierzeńcem - ja dzięki temu, że żar leje się z nieba piję tylko wodę mineralną niegazowaną albo icetea. Soki mi "nie wchodzą" i są jakieś takie za ciepłe. Jem też jak wróbelek, bo mi się po prostu nie chce. Także efekty na pewno zobaczymy, a upały niech nas nie opuszczają przynajmniej do połowy sierpnia ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #476 dnia: 7 Lipca 2006, 19:08 »
Beth co racja to racja! Do tego to zamieszanie z remontem - stres :).

Ciesze sie ze do nas wrocilas! Jutro moze bede miala aparat to pstrykne zdjecie M w garniturku :) I suknie Kasi, ale bez Kasi.

Acha..i zgubilam liste gosci... :cry:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #477 dnia: 8 Lipca 2006, 10:43 »
Oj.. ;) Na pewno listę gości znajdziesz jak już będziecie po ślubie ;) Mnie się też takie rzeczy zdarzają.. Jak to mówi Przyszły "mam pozytywny chaos". Ale spokojnie - na pewno wspólnymi siłami (z Twoim M) ją odtworzycie. A zdjęcia poproszę koniecznie :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #478 dnia: 8 Lipca 2006, 21:49 »
Kochane moje wrocilam niedawno do domu i padlam nieprzytomna! Spalam ok godzinki teraz jestem rozespana potwornie, Spalabym pewnie dalej gdyby nie mecz, bo M tak to przezywa ze sie non stop wydziera!
Co do zdjec to niestety nic nam nie wyszlo z przymierzania dzis bo rano pojechalismy malowac kuchnie i tak sie uwinelismy ze juz cala pomalowana! Jeszcze tylko jutro te sciane ktora jest czerwona musimy poptawic i juz tylko czekac na poniedzialek nam pozostaje! tak wiec w wirze pracy nie dalismy rady nic fotografowac. Potem wpadlismy na pomidorowa do tesciwej, i jeszcze sklepy typu castorama, praktiker, bo M kupowal jeszcze farby. Tak wiec dumna jestem z naszych dzialan, widac koniec remontu!!!! :)
Jutro od rana to same, konczymy te sciane w kuchni i atakujemy lazienke i ubikacje! Acha, i jeszcze biuro Macieja! Wybral sobie kolor morelowy na sciany..

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #479 dnia: 9 Lipca 2006, 11:27 »
Co do zdjec to niestety nic nam nie wyszlo z przymierzania dzis bo rano pojechalismy malowac kuchnie i tak sie uwinelismy ze juz cala pomalowana! Jeszcze tylko jutro te sciane ktora jest czerwona musimy poptawic i juz tylko czekac na poniedzialek nam pozostaje! tak wiec w wirze pracy nie dalismy rady nic fotografowac. Potem wpadlismy na pomidorowa do tesciwej, i jeszcze sklepy typu castorama, praktiker, bo M kupowal jeszcze farby. Tak wiec dumna jestem z naszych dzialan, widac koniec remontu!!!!

Rybko fantastyczna wiadomość!! Gratuluje udanego i bardzo "owocnego" dnia :) Ja też już nie mogę się doczekać aż będzie widoczny koniec naszego remontu...ach....