Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 57159 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #120 dnia: 30 Maja 2006, 12:45 »
Gosiaczku nic sie nie martw! Dla gosci i tak bedziecie najpiekniejsza para na parkiecie! A przydlugiej spodnicy latwiej ukryc pomylone kroki :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #121 dnia: 30 Maja 2006, 13:45 »
Cytat: "Gosiaczek80"
mam problemy z synchronizowaniem podstawowych kroków (a jest ich tam raptem 3) z odpowiednim ułożeniem ciała.

rybka ma rację, nikt tego nie zauważy..Małgosiu, w końcu to tylko wesele a nie profesjonalne zawody taneczne :) ważne, żebyście się nie deptali po palcach i będzie cudnie :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #122 dnia: 30 Maja 2006, 14:02 »
OOSTA- DOKŁADNIE! Po drugie wszyscy z reguły patrzą na zakochaną pare młodą, na ich twarze i nikt nie zwraca uwagi na nogi! A jak sie pomylicie to uznają że to z przejęcia i nerwów i też wam wybaczą. Najważniejsze to sie nie przejmować!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #123 dnia: 30 Maja 2006, 14:23 »
jak się pomylicie, to przynajmniej smiesznie będzie i każdy będzie to wspominał bardzo mile, więc tym bardziej żaden powód do przejmowania się :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #124 dnia: 30 Maja 2006, 14:49 »
happy happy jestem! załatwiłam dziś fotografa i tort! ale jestem z siebie dumna!!! Nawet nie jestem zaskoczona cenami, obawiałam sięże wszystko będzie dużo droższe :)
Jak tak patrze teraz na to to widze że mamy już coraz więcej załatwione. Najgorsze jeszcze przed nami czyli dopracowanie kościelnych spraw jak zapowiedzi, spowiedz itd. Ale i z tym sobie poradze!

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #125 dnia: 31 Maja 2006, 00:26 »
Rybko dopiero teraz dotarłam do Twojego odliczania, ale lepiej późno niż wcale :mrgreen:

Sukienkę masz bajeczną, oryginalną, ale jednocześnie bardzo ślubną. Według mnie też te pierwsze buciki bardziej pasują, więc dokonałaś najlepszego wyboru :mrgreen:
Jak zobaczyłam tort to prawie spadłam z krzesła - genialny! Ja bym się na coś takiego nie odważyła, na pewno goście go zapamiętają :D

Pozdrawiam serdecznie i ide już spać, bo juztro na zajęcie trzeba iść, a ja zaraz zasnę na klawiaturze ;)
Pozdrawiam!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #126 dnia: 31 Maja 2006, 09:17 »
Eciu dziekuje ze do mnie wpadlaś! Buty czy dobre to sie okaze jak dotra do mnie, narazie czekam spokojnie...
Tort już zamówiony i strasznie jesem ciekawa reakcji gosci! Oj będą mieli ubaw!
Bede czekała na twoje wizyty u mnie a ja będę odwiadzała twój wątek!

Buziaczki!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 31 Maja 2006, 09:59 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Gosiaczku nic sie nie martw! Dla gosci i tak bedziecie najpiekniejsza para na parkiecie! A przydlugiej spodnicy latwiej ukryc pomylone kroki

Cytat: "oosta"
rybka ma rację, nikt tego nie zauważy..Małgosiu, w końcu to tylko wesele a nie profesjonalne zawody taneczne  ważne, żebyście się nie deptali po palcach i będzie cudnie

Dziewczyny jesteście takie kochane w swych pocieszeniach.Dziś jest lekcja numer 3 - zobaczymy co to będzie :lol:

Najgorsze jeszcze przed nami czyli dopracowanie kościelnych spraw jak zapowiedzi, spowiedz itd. Ale i z tym sobie poradze!

Też się bardzo obawiałam spraw Kościelnych. Ale spokojnie, będzie dobrze. U mnie była to taka bułka z masłem, że jak wyszliśmy z kancelarii to oboje byliśmy w szoku, że tak gładko i sprawnie nam poszło.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #128 dnia: 31 Maja 2006, 10:22 »
Gosiaczku daj nam znac koniecznie jak wam poszło! Najważniejsza jest dobra zabawa, pamiętajcie o tym.

A co do kościoła, też mam nadzieje ze jakoś nam to pójdzie. Narazie mamy termin i to tyle. Ksiądz nam kazałwpaść w połowie czerwca podpisać propotkół, mamy miećswoje akty chrztu (M nadal swojego nie załatwił - nigdy nie ma czasu), świadectwa bierzmowania (ja nie mam wcale, a M nie ma czasu pojechać), do tego załątwione nauki - ksiądz nam w książeczkach podbił 5 lekcji z 10, i te drugie 5 kazał zrobic więc teraz załątwiamy księdza który nam to podstępluje bez ceregieli. Poradnia - w książeczce mamy miejsce na 3 spotkania, ksiądz powiedział ze 1 mu wystarczą, ale też musimy sobie załatwić bo ja sie nie wybieram nigdzie. O spowiedzi nawet nie chce myśleć, ostatni raz byłam podczas swojej komunii u spowiedzi...........Ręce opadają.  :Blee:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #129 dnia: 31 Maja 2006, 17:21 »
Kochane dziewczyny, propozycje dla świadkowej i mojej Kasi :

Kasia w takiej jak ta młodsza dziewczynka :)

Albo w takiej kolorystyce:

Taką chce poduszeczke do kościelnego na obrączki -poniesie ją moja Kasia:

I taki album na zdjęcia ze ślubu i księgę gości w tym samym stylu.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #130 dnia: 31 Maja 2006, 17:49 »
Rybko z propozycji dla świadnowej i Kasi bardziej podoba mi się numer jeden - taki subtelny i elegancki :) Poduszeczkę pod obrączki gdzie będziesz kupować? U nas w kościele jest taka tacka na obrączki i cały czas się zastanawiam czy zamienić ją na poduszczkę...

Bardziej podoba mi się księga gości niż album. Ale to tylko moje zdanie - po prostu nie lubię róż na całą okładkę :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #131 dnia: 31 Maja 2006, 18:35 »
Eciu dziekuje za Twoją opinię. KOńcowądecyzję podejmę jak moja śiostra -świadkowa w końcu zajmie się przymierzaniem sukienek.

Poduszeczke sciągam z Londynu - siostra moja tam mieszka już 6 lat i obiecała mi kupić.
szczerze to księga gości też mi się bardziej podoba....

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #132 dnia: 31 Maja 2006, 22:14 »
Od jutra startuje z dwugą setka!!!! Do kościelnego.... 100 dni!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #133 dnia: 1 Czerwca 2006, 00:02 »
Zdecydowanie pierwszy komplecik dla świadkowej i dla córci, ale fakt decyzję ostateczną podejmą same zainteresowane.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 1 Czerwca 2006, 08:10 »
Cytat: "liliann"
Zdecydowanie pierwszy komplecik dla świadkowej i dla córci

tez ten wybrałabym..po prostu śliczny :) ten drugi wydaje mi się dla świadkowej za ciemny, a dla małej za bardzo komunijny..

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #135 dnia: 1 Czerwca 2006, 08:50 »
Dziewczyny wydałam młodszej siostrze polecenie pójścia i pomierzenia tych suknie, bo ja będę u niej dopiero w lipcy więc chciałabym żeby sama najpierw oceniła czy wogóle dobrze sięw nich czuje. Też mi sięwydaje ze złoto będzie ładniejsze...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #136 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:13 »
Odpalam dzis swoja druga setke!!!! !00 dni do koscielnego nam pozostalo! Jak cudownie!!!!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #137 dnia: 1 Czerwca 2006, 20:15 »
Mimo iż ostatnio żadko tu wpadacie musze się przyznaćże mam potrzebe piasania!
No więc z nowości - dziśdotarły do mnie buty! Bardzo szybko, bo myślałam że nie będąwcześniej jak w poniedziałek. Oczywiście od razu je przymierzyłąm, leżą idealnie! Po porstu jak na mnie :) Zaraz wrzuce zdjęcia i będziecie mogły same ocenić.

Acha i Maciej przyniósł wzór świec jakie będziemy mieli na stołach podczas obiadu. Jeszcze tylko nie wiem w jakim kolorze....

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #138 dnia: 1 Czerwca 2006, 20:42 »

moje butki i kawalek materiału sukni

na nodze... :)

świece:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 1 Czerwca 2006, 20:49 »
rybka, butki świetne - najpier byłam za tym drugim modelem ale tarz zgadzam się z twoim wyborem - są śliczne

co do świeczek, to białe są ładniejsze chyba że te drugie w rzeczywisości nie mają takiego "majtkowego" koloru  :roll:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #140 dnia: 1 Czerwca 2006, 20:57 »
miałąm prawie identyczne buciki.. też takie proste bez "udziwnień".. służą mi do wyjścia i na spacerki...

świece wybrałąbym białą...

strój dla świadkowej - podoba mi się 1ka

torcik??? - oj opadną gościom żuchwy  :wink:

aga.. bedziesz miałą bardzo przystojnego męża

a nie da sie zrobić ślubnej mszy  w tym ogródku przykościelnym??? w końcu to nadal poświęcona ziemia.. moze ksiądz się zgodzi... moi znajomi ślubują właśnie w ten sposób...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #141 dnia: 1 Czerwca 2006, 21:56 »
Moniu - skąd to zdjęcie :) CO do męża to ma takie chwile kiedy nieżle wygląda....
Ciesze się ze podoba ci sie torcik, nadal jestem nim zachwycona! Butki zamierzam używać w przyszłości ale nie jestem pewna czy przetrwają dwa śluby...

Anusiu chyba masz racje, białe lepiej sie prezentują. W rzeczywistości ta obok ma blado różowy kolorek.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:02 »
a fotkę wygrzebałam z .. twojego watku ;).. sama je zapodałaś  :mrgreen:

moje buciki przetrwały już 2 wesela i juz szykują sie na następne...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:06 »
Rybka, wiesz co mi sie bardzo podoba w twojej stetce - ty dokładnie ją czytasz a potem odpowiadasz foremkom, które coś tam u ciebie napisały - dla mnie to sprawia wrażenie "normalnej" rozmowy.bardzo lubię czytać twoje odlicznie i juz  nie mogę doczekać się twoich ślubnych fotek :mrgreen:
pozdrawiam

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #144 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:14 »
Moniu nie sądziłam że tak dokłądnie zgłębiasz ten wątek.....miło mi :) Skoro twoje butki przetrwały to mogę mieć nadzieje że moje nie będą gorsze. Ale dziśsięzastanowiłam czy nie kupić jakiejś awaryjnej pary żeby mieć "gdyby coś", bo jak mi np obcas nagle odpadnie - a zdarzyło się to już, to co? Może lepiej jednak mieć coś w zanadrzu...

Anusiu lubie te nasze rozmowy tutaj, tak jak gdzieś jużwspominałam na forum jestem nowa na śląsku, nie mma koleżanek jeszcze, powoli poznaję ludzi, mam dookoła tylko kolegów Ma i ich dziewczyny ,które jakoś nie stają się jeszcze bliskie. Moi rodzice, dziadkowie i siostra są daleko i nie bardzo ich cały ten ślub interesuje (mojąsiostre wyłącznie jej suknia) więc nie mam komu zwierzać się ze wszystkiego. Oczywiście M lubi ze mną o wszystkim rozmawiać ale nie wszsytko ja mogę mu powiedzieć. Fajnie że mam teściową która chętnie mi towarzyszy chociaż czasami w tym moim załątwianiu ale ona ma na głowie dom i córke która ślub bierze 17 czerwca, więc narazie to jej przygotowania zajmują jej najwięcej czasu.
Forum stało się moim miejscem zwierzeń, takim klubem gdzie mam przyjacółki które przeżywają, lub przeżywały to samo i dla nich moje rozterki nie są "hiterią".
Dlatego staram się prowadzić swój wątek spokojnie i czyto tak aby i dla mnie był on w przyszłości pamiątką.
Całuski dla Ciebie:)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:31 »
Rybka buciki śliczne! :)
A świece są po prostu cudowne. Te białe jak dla mnie są the best! :) Z resztą ja mam fioła na puncie świeczek. :mrgreen:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #146 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:58 »
Marto mój M ma produkcję świec więc spotrafi dla mnie stworzyć zawsze coś specjalnego. Te świece są w giągłej sprzedaży, nie jest to "specjalne zamówienie" ale mimo wszystko uważam że są bardzo ładne i pasują na tę uroczystość.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 1 Czerwca 2006, 23:02 »
Marto mój M ma produkcję świec więc spotrafi dla mnie stworzyć zawsze coś specjalnego.

No prosiem..., ale masz super! :)  Ja mam taka małą "chorobę" na świeczki! :mrgreen:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 2 Czerwca 2006, 01:20 »
nie sądziłam że tak dokłądnie zgłębiasz ten wątek

a fidzisz..  8)  nic się przede mną nie ukryje ;)

niestety nie mam na tyle czasu zeby czytać każdą 100ke od deski do deski ale powoli przechodzę przez każdą...

. Ale dziśsięzastanowiłam czy nie kupić jakiejś awaryjnej pary żeby mieć "gdyby coś", bo jak mi np obcas nagle odpadnie - a zdarzyło się to już, to co? Może lepiej jednak mieć coś w zanadrzu...

prędzej dla wygody.. dodatkowa para przyda się  po 12tej jak już ci od szpilek będą nózki w wiadomą część ciała wchodzić

Forum stało się moim miejscem zwierzeń, takim klubem gdzie mam przyjacółki które przeżywają, lub przeżywały to samo i dla nich moje rozterki nie są "hiterią".

pieknie powiedziane :mrgreen:

staram się prowadzić swój wątek spokojnie i czyto tak aby i dla mnie był on w przyszłości pamiątką.

jak ja poczytam swoje 100dni do..  to az mi się zbiera na  :cry:

ja już po a wy dopiero przed.. jak ja lubiłam ten slubny rozgardiasz  :roll:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:07 »
Cytat: "Marta"
Ja mam taka małą "chorobę" na świeczki!

Cytat: "Marta"
Z resztą ja mam fioła na puncie świeczek

ja też  :lol: świeczki możesz dobrać do koloru swojego bukietu..chociaz mnie też się bardziej te jasne podobają..

rybko, buty bardzo ładnie leżą, dobrze, że się na te gładkie zdecydowałaś..