Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58504 razy)

Offline _patka_

• Chuck Norris
roznei z tym panienskim jest zalezy jak komu pasuje :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
ja robiłąm 2 tygodnie przed ślubem, żeby na spokojnie dojść do siebie :D  ;D ;D mój kuzyn po swoim kawalerskim wylądował w szpitalu- rano miał strasznego kaca, cały czas wymiotował i nagle dostał migotania przedsionków... całe szczęscie do ślubu doprowadzili go do ładu ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja mialam blond pasemka, platyne, braz, braz z jasnymi psemkami, burgund,czarne  :o a pozniej znow jasny blon.....i tak zniszczone wlosy jak z znowu do blondu wrocilam, ze farbnelam na taki "moj" i calkiem zeszlam do naturalnych :) i mam proste jak druty!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
trzeba tez brac pod uwage ze nasi mezczyzni dostana na kawalerskim w morde ;D i musi sie limo zagoic hihihi
my kobiety mozemy sie po pijaku przerwocic ;p
nie no zart oczywiscie ale ja tez wole 2 tyg przed ;p pozniej bede maial dosc innych spraw na glowie ;p a moja impreza trwa zazwyczaj 3 dni.. impreza, pozniej kas, a na 3 dzien zgaga ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
my chyba nie robimy w jednym czasie za względu na znajomych, ktorzy mają male dzieci i ktores nie mogloby przyjsc, bo musialoby zostac z malenstwem... Moja impreza prawdopodobnie tydzien przed ślubem, a P. 2 tygodnie....choć wolalam odwrotnie...no ale świadek P. ma taką pracę, że tydzien przed musi pracowac i wieczoru P. wtedy nie zorganizuje....
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Faktycznie może dwa tyg wcześniej będzie najlepiej. Spokojnie będzie można dojść do siebie :P

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
ja już wiem, że 30 czerwca:P, czyli tydzień przed (2 tygodnie przed mam ostatni zjazd w szkole, więc nie pasuje:P).
Ja mam sposoby na dochodzenie po sobie, po imprezie hehe, zresztą nie należę do osób które mogą sporo wypić:P
W tygodniu przed ślubem mam w planach kosmetyczkę 2 wizyty, więc myślę, że doprowadzi mnie do ładu :D ha ha ha :D
P.S u mnie w części pierwszej motywem przewodnim będą hawaje:D - impreza u mnie, z egzotycznymi drineczkami i lekkim jedzonkiem:P, a etap 2 to już ma być niespodzianka:D, moja Świadkowa podobno już ma plan od miesiąca co i jak hehe, a ona mnie zna jak nikt, więc będzie :cancan: :pijaki:  :cancan:
[/url]  [/url]

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
hmmmm a ja zastanawiam się nad wieczorem panieńskim....jakoś trochę się zraziłam do tego typu imprez po kawalerskim mojego brata....fakt to był kawalerski i wiadomo jak faceci się bawią.....ale bardziej zachowanie ''tancerki'' było nie na miejscu....ja to myślałam że przyjdzie zatańczy w jakieś fikuśnej halce i na tym zakończy swój występ, lecz było inaczej laska rozebrała się do naga w klubie pełnym ludzi, już nie wspominając o obmacujących ja facetach ;/;/ no ale jeszcze mam czas, być może jeszcze zmienię zdanie :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
Lebara, doskonale Cie rozumiem.. mam tak samo. Dla mnie kawalerski i panienski nie naleza do tych imprez, za ktorymi biegne... Dlaczego by nie zrobic ewentualnie wspolnej imprezy, tzw "tluczenia butelek"? No przeciez jak sie jest razem, to na imprezy tez sie chodzi razem? no bo ja inaczej sobie nie wyobrazam.... Ufam mezowi, wiem, ze w zyciu by zadnej panny nie zawolal, ale skad moge wiedziec, ktory kumpel wpadnie na taki pomysl? Po co mam sie niepotrzebnie denerwowac, wystarczy mi stresow przed slubem ;) my zrezygnowalismy wspolnie z tych "wieczorow". Nie widze w tym zadnego sensu. Oczywiscie to moje zdanie :)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Pandi
  • maniak
Nie chce tłuczenia szkła. Dzien przed wole sie wyspac posiedziec ostatni raz w gronie rodzinnym .. Panienski to dla mnie bedzie fajny sposob spedzenia wieczoru z kolezankami ..

Jakos na dniach bedzie trzeba kupic buty i isc uszyc nakrycie ramion ..

Ehh - środa - życze wam dziewczyny milego dnia  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Ja tez dzis cos ide kupic na slub ;)
wczoraj wino...
Tobie tez milego zycze dzionka!

Offline Pandi
  • maniak
Nas czeka degustacja, nie wiem w jaki weekend, ale po degustacji nadejdzie zakup :P .. nie pali sie, az tak

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
Kochana, a gdzie mykacie na degustacje? bo nie wiem, chyba mi umknelo ;) my tez bedziemy musieli sie wybrac niedlugo.. :)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Pandi
  • maniak
Do taty mojego K :D kupione winka, szampany, wodka, tylko weekend jakis luzny potrzeby i lecimy. W piatek na urodzinowa imprze sie wybieram kolezanki, wiec ten termin odpada   ;D ;D

Offline Daisy87
  • uzależniony
oj to ta degustacja może się zakończyć niezłym kacem ;)

Pandi a będziecie w BDG mieszkać po ślubie?

Offline Pandi
  • maniak
Daisy87 Na Leśnym :]. Na całe szczescie :).

Po winie jakos nigdy kaca nie mam. Ostatnio tata mojego K wynalazł w Kauflandzie jakas wodke Alaske *- jaka masakra. Za 0,7 l 19.90 chyba , ale w smaku okropnosc.. po tym mnie suszylo..  pierwszy raz od hoo hoo a wypilam z 3 lyczki i reszte drinka zostawiłam.

Hmmm, a dzis podzwoniłam po cukierniach. Odwidziala mi sie ta moja staropolska szukałam na forum czegos.. znalazłam Złotego Lisa - w Łochowie, okazało sie, ze dowozą ciasto bez problemu - tylko ekspedientka twierdziła, ze tego nie robia .. no i zadzwoniłam do Asa, a raczej ich cukierni.. tez maja smaczne ciasta w dobrej cenie .. dzis rodzice kupia kilka rodzajow ze Złotego lisa na Ugorach to sie okaze, czy faktycznie warto jechac na ogladanie katalogów..
Chcialam pietrowy tort - ale oni robia piekne prostokątne .. i tak mi sie zdanie zmienia co 5 minut :P

Offline Daisy87
  • uzależniony
w wątku regionalnym laski chwaliły tego Złotego Lisa bo miały stamtąd tort więc może ich się podpytaj jak to wyglada :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja z przyjemnością i podekscytowaniem myślę o moim wieczorze panieńskim  :D to moja ostatnia jako panny wesoła, szalona impreza, której - co tu kryć - będę gwiazdą  :D rewelacja  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
emma dokładnie tak jak mówisz  ;D ;D ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Pandi, Złoty Lis jest na Lisim Ogonie, tuż za Miedzyniem. Tam najlepiej jechać zlozyć zamówienie, bo maja fajnego szefa, który sam się tym zajmuje i zrobi dokładnie to o co się prosi. Jak my zamawialismy w kwietniu zeszłego roku, to jeszcze nie mieli katalogów, uwierzylismy im na słowo i nie załowalismy. Zwłaszcza, że jako jedyni nie marudzili na stwierdzenie "prostokątny tort na 100 gości" :) Powodzenia!

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Pandi
  • maniak
Precious - Nie wiem co mam z tym Łochowem :P. Taak, Lisi ogon - jak dzwonilam Pani podała namiary - ze trzeba sie umowic itd. Rodzice wczoraj kupili wlasnie kostke niebiańską u nich i byla bardzo smaczna.. Chce ciasto, ktorego nie znam składu, albo zeby cukiernia nie marudziła mi, ze czerwiec i nie ma 3/4 cukiernikow od danych ciast :x.

emm-a w koncu jakas normalna reakcja - myslalam ze tylko ja taka fiznieta :P

Daisy87 :] dokładnie ..

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :D za tydzień przychodzi do mnie świadkowa i przyszla bratowa i będziemy robily jakieś wstępne ustalenia odnośnie panienskiego wieczoru Moniki Emmy  :D :D :D

tylko jakiś zarys, bo szczegolami zajma się same, abym miała jakąś niespodziankę  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Miejsce, godzina, motyw przewodni - bo i takie rzeczy wymyslaja i do przodu :]

Dostałam ksiege gosci  piekna, ale ma mnostwo kartek :O .. trzeba to jakos zaplanować ..

Offline emm-a

• Chuck Norris
pokaż pokaż  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
czekamy na ksiege pandi ;D moja swiadkowa jeszcze nic nie wspominala o panienskim... hmmm  ::)

Offline Pandi
  • maniak
Prosze bardzo księga gości w całej okazałości ..

Podoba mi sie sposob w jaki jest zrobiona, solidnie sklejona i całe mnóstwo kartek - nie takich zwyklych, ale sztywniejszych - bałam sie, ze to beda takie kartki jak od ksero, bo nie zapytałam nawet jak sprawa wyglada..

Dodatkowo kiedys wspominałam o bizuterii, która pozyczyłam od "letniej" Panny Młodej . Podoba mi sie jedynie naszyjnik - a kolczyki kupie inne, jak pisałam wczesniej .. wklejam zdjęcie jak wyglada całość ..

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jak widać ten sam producent księgi :) Książka identyczna, tylko przód inny :D

Mi zostało 3/4 :D Ja powklejałam do niej pocztówki od gości ;)

Offline Pandi
  • maniak
ja chce zajac co druga kartkę. wspolne zdjęcia [z dawnych czasów], rysunki na cala strone, motywy slubne, tak aby każdy mial strone dla siebie - a dodatkowo moze polaroida wytrzasne, zeby na biezaco mozna fotki wklejać :)>.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Pięknie wygląda ta księga gości :) bardzo mi się podoba....biżuteria również....ja biżuterię ślubną mam z głowy, naszyjnik dostałam od M na walentynki tylko dokupię sobie kolczyki do kompletu i będzie wsio.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Pandi
  • maniak
Dzięki. My tniemy koszty jak możemy :] - walentynki tez byly skromne, jak pomysle o remoncie i wyposazeniu mieszkania to mi słabo  ;)