Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58712 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Wszystkie komplety są ładne ale jak dla mnie numer 1 komplet na 2 zdjęciu :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dla mnie 3 :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
dla mnie nr 2 :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
no teraz po naszych opiniach dopiero masz zagwostke, jak prawie kazda jest inna :) tylko malinowa mamba i ja mamy ten sam typ :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
dla mnie 1- bo nie ma pereł ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
dla mnie naj chyba 2 bo ciut wiecej widac niz 1 ;p

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
Dla mnie 1 i 3 ile osób tyle innych opinii :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Jak dla mnie 2 :)

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
Trójka najładniejsza :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Zdjęcie numer 2 najładniejsze, ale każdy ma inny gust

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
No to ja powiem tak:

- do tego dekoltu (tzn. serduszko) nie podoba mi się żaden naszyjnik, ja poszłabym do ślubu bez
- wzięłabym w to miejsce okazałe kolczyki
- bransoletka jak najbardziej
- pierścionka też bym nie brała

Ładnie by wyglądało coś bardziej mieniącego się, więc jak dla mnie żaden z tych kompletów nie pasuje ;D
Ewentualnie wzięłabym tylko kolczyki i bransoletkę z kompletu nr 4 :)

Offline Pandi
  • maniak
Będę miała wlosy spięte do góry i welon będzie sie trzymał raczej z tyłu, wiec całkowicie bez niczego nie wydaje mi sie zeby wygladalo dobrze.

Co do perel nie są prawdziwe tylko białe kuleczki ;).

Ceny sa bardzo przystepne bo dostałam na maila wykaz kompletów i za 3czesciowy zapłacę max 109 zł - przesylka gratis, bo to oczywiscie firma z sosnowca :P

Nr 1 to niestety opcja z żółtymi kwiatkami i jak sie przyjrzałam wygladaja dość dziwnie, a tak mi sie bardzo podobały, gdy dostałam na maila rozpiske zrobiłam wielkie oczy ..

Myslałam i skłaniałabym sie do Dwójeczki :P

Bede musiala podejsc do salonu z sukniami slubnymi i wtedy na miejscu przymierze pare kompletów bedzie od razu wiadomo z czym jak i gdzie jest lepiej  ::)

Dostalismy kolejna wersje projektu zaproszen i zawiadomien, prawie juz jest dobrze..
Natomiast zawieszki i ich czcionka wygladały tragicznie - do poprawki!!

Offline Daisy87
  • uzależniony
Pandi a szukałas może podobnej biżuterii w sklepach stacjonarnych? Np. na Pomorskiej na samym początku jak się wchodzi od strony Gdańskiej- po prawej stronie jest taki sklep ze sztuczną biżuterią, spinkami itp. rzeczami- ceny naprawdę niskie- w sumie nigdy nie patrzyłam tam na ślubną biżuterię ale może warto tam zajrzeć, może znajdziesz coś ciekawego- przynajmniej obejrzysz sobie na żywo a cenowo na pewno nie będzie drożej niż te komplety co pokazałas. Albo nawet w "Świecie spinek" mają ładną biżu ;)

Offline Pandi
  • maniak
wszystko tylko nie świat spinek :D .. jest czas :D musze sie przejsc. pdoobno gdzies przy starym tez jest taki sklepik ..

Offline Alus__

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
Można jeszcze się dołączyć?  ;D

Offline Pandi
  • maniak
jak najbardziej.. Witam serdecznie !!

Dziś w końcu zamówiliśmy obrączki na bartodziejach :D .. w lutym beda do odbioru po 10tym.. oczywscie czeka nas druga wizytra w czerwcu zeby na spokojnie zrobic grawer i ewentualnie wprowadzic poprawki .. nie moge sie doczekać, znow ruszamy z organizacja

w lutym na sale jedziemy jak wspominałam, ale data nam sie przesunela, bo niestety 4tego nie pasuje mi z praca :|

U nas w sumie zamieszanie zaczyna sie robic, goscie jeszcze nie dostali zaproszen, a juz kombinuja jak to zrobic zeby ojciec pana mlodego zorganizował i nocleg itd. Nami nikt sie nie przejmował - załatwilismy sami sobie kierowce itp. A tu odleglosc dwa razy dluzsza bo az 30 km :O .. jakby do Ameryki mieli sie wybrać :P
Nie nadazysz za fanaberiami ludzkimi .. mam nadzieje , ze sie sami zorganizuja  ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
no wlasnie tak to jest z tymi gośćmi...Kiedy ja bylam ostatni, czyli prawie 3 lata temu  :D na weselu u kuzyna, nikt się nie przejął zbytnio, gdzie będziemy spali, sami wszystko sobie zalatwialismy, tymczasem dla nas jest oczywiste,że gościom którzy przyjeżdżają spoza Szczecina, zalatwiamy noclegi - i to przy samej restauracji  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
czyli gsciom nie zapewniacie noclegu? i sie powoli dopominaja o to?????

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Jeżeli ktoś faktycznie blisko mieszka to bym też się o to nie martwiła, ale jak faktycznie daleki kawałek to już chyba wypada jakiś nocleg zarezerwować. tak mi się przynajmniej wydaje

Offline lebara

• maniak
ehhh nocleg u nas też już goście kombinują, jedynymi osobami, którym załatwiliśmy nocleg są nasi bardzo dobrzy znajomi, którzy przyjadą aż z Świnoujścia i przyjadą już w czwartek. 

Offline Pandi
  • maniak
To jest 20 minut drogi. Mam rodzine spoza granic kraju, to im zapewniam nocleg. Zostaja u nas na pare dni po poprawinach, ale ten kawałeczek, to juz przesada jak dla mnie. Dokładnie, emm-a jak mowi ostatnio tez nikt nie interesował sie jak i czym wrocimy po weselu do domu.  :-\

Offline Mania82
  • zapaleniec
Co za perfidni ludzie :) Pandi, następnym razem jak bede sie o to upominać, zapytaj " a czy Ty masz zaproszenie, ze tak mędrkujesz ? " Heheh, zagrozisz im ze wybrzydzanie moze skutkować brakiem zaproszenia :)
A swoją drogą, My tez rezerwujemy ok 30 miejsc w hotelu, ale to głownie dla gości z centralnej Polski. Pozostali nie zostaną samopas, kazdy zostanie odwieziony prawie pod dom :) Tylko do 4 rano muszą wytrzymać, w innym przypadku powrót we własnym zakresie.
Pandi, majac 30 - 40 a nawet 50 km do domu i kogoś kto mnie tam zawiezie, wolałabym sie wykapąc w swojej łazience , wyspać w swoim łożku i wyszykowac na poprawiny tez u siebie.  Ale moze to tylko ja taka jestem :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jak maja 20 min drogi to wstyd ze pytaja o takie rzeczy,,,.....
nawet jak mieszkaaj na wiosce czy cos to moga poprosic znajomego lub wezwc jakas taksowke ........ chyba
tak mi sie wydaje
moja rodzina z innej dzielnicy szcz dojedzie ok 45 min i jakos nie marudza nawet mi przez mysl nie przeszlo zamawiac im nocleg ;/

mania a  gdzie macie nocleg???

Offline Mania82
  • zapaleniec
Sylwusiu, my mamy wesele w Stargardzie w Edenie, a noclegi nieopodal jakies 500-600 metrów, w hotelu Granitex

Offline lebara

• maniak
Hmm u nas to była nawet taka sytuacja, gdzie kuzynka mojego M zażądała od nas pokoju, bo ona będzie musiała położyć swojego 3,5 letniego syna! Akurat M z nią rozmawiał no i była krótka piłka....

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ja tez mam dylemat z noclegami,generalnie pierwsza wersja jest taka,ze rodzinie zapewniamy,a znajomi we wlasnym zakresie,problem jednak troche mam,bo wesele nie w szczecinie tylko w goleniowie i juz nie wiem czy wobec tego nalezy organizowac nocleg wszystkim?! hmmm wesele to jednak skomplikowana sprawa:/

Offline Mania82
  • zapaleniec
Zoorganizuj autobus :) Z goleniowa do Szczecina nie jest daleko, zwlaszcza nocą można szybko przemknąć :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
generalnie sprawe transportu odlozylismy na bok,moze na targach cos bedzie to pomyslimy:)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zonka... w tym przypadku ja bym organizowala WSZYSTKIM.
ale mania podsunela dobry pomyysl... zeby byl autobus albo ze 2 zaufane auta co by mogli na raty odwozic ludzi ;p
a macie poprawiny??????

Offline przyszlazona
  • uzależniony
taaaaak:)raczej wszystkim nie zorganizujemy noclegu,tak mysle....predzej transport,nie wiem,hmmm,odkladam to na bok;-p