Dziewczyny ja na początku nie chciałam w ogóle sesji plenerowej:). Wykombinowałam, że zaraz po przyjeździe do Jachtowej goście dostaną klucze do pokoi i godzinę o której mają zejść na dół, a my skoczymy na szybkie zdjęcia na tle natury;) (znajomi mieli taką szybką sesję i mówię Wam - cudo). Jednak nasz fotograf odwiódł nas od tego subtelnie i daliśmy się namówić na sesję w plenerze:).
Płacimy za fotografa 1200zł (od błogosławieństwa+ceremonia+wesele+ do 30 minut po oczepinach oraz sesja w plenerze we wtorek/środę
po weselu:).
Kamerzysta wyniesie nas 1800zł.
Powiem Wam (tym którzy nie mają jeszcze foto. i kamerzysty), dobrze jest zorientować się czy są np jakieś promocje itp, bo wiele firm i usługodawców w momencie podpisania umowy naliczy Wam rabat (zgodnie z trwającą promocją) i później się cena nie zmienia:). Tak samo, jak ominą nas ewentualne podwyżki u w/w. Wiem, bo pytałam w wielu miejscach:)
A tak w ogóle, czytałam że 15.01.2012r jest znów Wielka Gala Ślubna i mam tym razem plan - zbierać wszystkie ulotki i kupony jakie się da:D.
U złotnika, który udziela rabatu na kartę e-wesele dowiedziałam się, że karta jest ważna z jakimś kuponem co dawali właśnie na Gali..., więc teraz nie omieszkam odwiedzić wszystkich stoisk:D. Przykładowe 10% rabatu przy cenie np 1400zł to wcale nie tak mało, a ziarnko do ziarnka i zbierze się....