U nas bylo dokladnie tak samo do momentu jakos chwilenpo porodzie, spal od 12 ok 2h, i od ok 20 w lozku, ale jak zaczal wariowac wieczorem i nie chcial za nic spac i wyl, to go nie kladlam, i tak juz od 2.5 miesiaca nie spi w dzien, albo jak ma poranek aktywny to przy poludniowym mleku i bajce sie zdrzemnie na kanapie albo polezy tylko, i od tej pory spokojnie i bez placzu o 20 zasypia, ostatnio nawet zasnal mi o 1915. Musisz sama sprobowacizobaczyc jak sie bedzie zachowywal jak nie bedzie spal.
A to i ja zapytam o cos.
Od kiedy dziecko trzyma glowe tak sztywno, ze nia nie macha? Nie pamietam juz jak to bylo z collinem, ale napewno nie machal nia tak jak max, ńormalnie boje sie nieraz go wziac na rece na brzuchu bo mi pare razy przyfasolil w nos niespodziewanie i z niecierpliwoscia czekam kiedy zacznie paowac nad glowka. Podnosi ja ladnie od dawna, ale macha.
I jeszcze jak to w pl jest z ropiejacym oczkiem, czy cos sie z tym robi i jak dlugo to trwa? Tu mi nic nie kaza robic, tylko wycierac, i oni z tym nic nie zrobia do roczku. Juz bylo dobrze i prawie przeszlo, a teraz znowu wrocilo.