Autor Wątek: wyczekany na maksa.. 21.05.2011 :)  (Przeczytany 93766 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Odp: wyczekany na maksa.. 21.05.2011 :)
« Odpowiedź #690 dnia: 15 Lutego 2011, 11:52 »
Spoko dziewczyny ja twarda sztuka jestem i trzymam się dzielnie :D :D Marcin dziś lepiej więc tulanie chyba pomogło :D :D Zuza dalej ma zatkany nos i podwyższoną temperaturę, ale trzyma się również dzielnie :D
Mam dobre wiadomości!
Po pierwsze przyszły zaproszenia... są boskie!!!!!!
Po drugie na czwartek na 10 rano jestem umówiona z Panią Moniką od dekoracji w Doboszu :)
Po trzecie na grouponie był karnet na aquaareobik za 40zł aż 6 wejść.. i sobie kupiłam. W piątek na 20:30 na SDSie :D :D
Wczoraj na jeden dzien odpuściłam sobie dietę.. na obiad była pizza wieczorem lody.. i co już pół kilo mam więcej hehehe :) No ale nie zmartwiłam się tym jakoś bardzo ;)

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #691 dnia: 15 Lutego 2011, 12:11 »
hej hej... wiem, że późno, ale mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć.... 
widzę, żę też walczysz ze sobą... tak jak chyba większoć z nas. trzymam kciuki za efekty  :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #692 dnia: 15 Lutego 2011, 12:25 »
Ja też chodzę na aquaaerobik, ale u siebie ;) fajnie, niby się nie wysilasz, a na drugi dzień wszystko boli ;D ja jestem zadowolona, mam nadzieję, że Tobie też się spodoba ;)

Ja też wczoraj diecie pofolgowałam, ale na szczęście waga stoi... ;)

Może wkleisz nam zaproszenie? :)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #693 dnia: 15 Lutego 2011, 13:12 »
No już piątku nie mogę się doczekać.. Bo tych tańców coś nie otwierają... :( Mam nadzieję, że w końcu otworzą bo koniecznie chce się zapisać na kurs z Marcinem a tutaj byłoby najlepiej.. zaproszenia są identyczne jak pokazywłam.. nic a nic się nie różnia.. a dwie forumki które będą na ślubie chcę żeby miały niespodziankę dlatego nie mogę ich jeszcze wkleić.. a nie zobaczę się z nimi prędko bo jednej synek ma ospę a druga wyjechała na dłuższy urlop :) Ale mówię są identyczne jak na wzorze :)
Anullali witam serdecznie ta w ogóle!!!!
Co do panieńskiego... to powoli już wszystko sobie ze świadkową planujemy.. będzie 7 maja.. bo tylko ten weekend mamy wolny :) Specjalnie nie wzieliśmy zlecenia na ten termin :) I wpierw pójdziemy do SPA Baltic..  :wanna: a wieczorem do Baila :) Bo wtedy nie płaci się ani za loże ani za wejście... A mi na tym spa bardzo zależy.. czy będzie striptizer pewnie się zastanawiacie... ano nie wiem.. ale znając moją świadkową pewnie będzie.............. :D Możliwe, że między SPA a imprezką pójdziemy sobie na jakiś obiadek i do domku mojej świadkowej już sobie wcześniej poimprezować.. zapowiada się gorąco......................  :Szczerbaty: :Szczerbaty:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #694 dnia: 15 Lutego 2011, 13:21 »
A kto będzie Twoją świadkową? :)

Nie wiedziałam, że jakieś forumki będą na Waszym weselu, w takim razie rozumiem, muszą mieć niespodziankę :P

A wieczór panieński bardzo fajny ;) też myślałam o spa, albo o wspólnym wyjściu na paintballa - dziewczyny vs. chłopacy ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #695 dnia: 15 Lutego 2011, 14:20 »
Marcelko a to wy same bedziecie spedzaly ten wieczor??czy bierzesz jeszcze jakies kolezanki? :-*
:*:*:*

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #696 dnia: 15 Lutego 2011, 15:47 »
SPA - rewelka :) też myślałam o czymś takim, ale mam jeszcze trochę czasu :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #697 dnia: 15 Lutego 2011, 19:25 »
Ajj cudnie się zapowiada :D

Popieram karnet na fitness :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #698 dnia: 15 Lutego 2011, 19:49 »
Super się zapowiada!!!a ustalałyście już podział kosztów?wiem,wiem że jeszcze daleko ale sama się tak zastanawiam  ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #699 dnia: 15 Lutego 2011, 21:11 »
Moją świadokową będzie moja najlepsza przyjaciółka :) Ja u niej na ślubie byłam świadkową :) Mam jeszcze jedną, ale wyprowadziła się do Poznania i mamy teraz mniejszy kontakt.. Ale będzie i na ślubie i na panieńskim mam nadzieję. Na ślubie będzie forumka Suprynka i Kjp83 :D :D Na panieńskim nie wiem jeszcze ile dziewczyn będzie mogło.. bo to zawsze może coś wypaść niestety ale mam nadzieję, że będzie liczne grono!!! Koszty podzielimy chyba na wszystkich. Ja na pewno postawie jeszcze część alkoholu już w baila.. jeszcze takich szczegułów nie mamy ustalonych.. Anjuszka ja Ci zdecydowanie odradzam pomysł paintballa przed ślubem.. Byłaś kiedyś na paintbolu pewnie to chyba wiesz jakie siniaki ma się po nim.... masakra jakaś.. i nie zejdą Ci do ślubu to co zrobisz????? Naprawdę niezbyt dobry to pomysł.. Po prostu nie przed samym weselem.. Bo sama zabawa jest super :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #700 dnia: 16 Lutego 2011, 08:22 »
Zgadzam się z Marcellą, co do paintballa. Ja widziałam kiedyś posiniaczoną Pannę Młodą :D Miała takiego siniaka na ręku, że szok :D Mi siniaka ciężko zrobić, ale nie którym robią się od razu i tak łatwo nie schodzą ;) Więc jak paintball to po ślubie, albo miesiąc przed :)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #701 dnia: 16 Lutego 2011, 14:22 »
jesli o paintball chodzi to mozna go latwo zastapic tzw paitballem laserowym - zabawa podobnie swietna, a nie pozostawia sladow ;)...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #702 dnia: 16 Lutego 2011, 14:40 »
Wiem, dlatego napisałam chyba, ale może być tak, że urządzimy to wszystko stosunkowo szybko i wtedy siniaki zdążą się zagoić ;) zobaczymy, jeszcze mamy dużo czasu ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #703 dnia: 16 Lutego 2011, 19:41 »
Ja wolałabym quady od paintballa.
Spa, relax, wszytko jak najbardziej na taki dzień ;D

A jak tam się czujecie?? Już wszyscy zdrowi?

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #704 dnia: 16 Lutego 2011, 20:57 »
Paintball laserowy???? Ooooo to coś dla mnie!!! Bo ja na takiego normalnego nie mogę chodzić właśnie przez te cholerne siniaki.. Tak jak pisała karolinka.. niektórym się robią od niczego praktycznie i bardzoooo długo schodzą.. W sumie zawsze gdzieś mam jakiegoś siniaka.. już się do tego przyzywczaiłam hehe :)
Dziś w ogóle zadzwonił do mnie ksiądz!!! Poprosił żebyśmy mu wysłali wszystkie dokumenty związane z Marcina unieważnieniem.. powiedział, że nie jeste pewny czy faktycznie nie musimy mieć jeszcze jakiś innych dokumentów i woli to sprawdzić.. Przemiły starszy człowiek.. Niesamowicie się cieszę, że to on będzie udzielał nam ślubu.. taki ksiądz z powołania.. Troszkę mnie przestraszył, że coś może być jeszcze nie tak.. ale myślę, że faktycznie lepiej dmuchać na zimne.. Jutro jedziemy i tak do Dobosza do Polic spotkać się z Panią Moniką więc od razu mu podwieziemy.. Przy okazji chcę się spytać o dekorację w kościele i chór.. Dziewczyny ile płacicie za kogoś od śpiewania.. Bo Pani z Operetki chce ode mnie 600zł.. i wydaje mi się, że to chyba dużo co???
Z innych spraw to jestem szczęśliwa, bo 5 marca będę mieć próbny makijaż ślubny u Pani Nogal :D a tego dnia jedziemy na 60 ur taty Marcina do Pobierowa.. gdzie będzie zabawa z tańcami do samego rana :) Jedziemy z Zuzią więc nie poszalejemy jakoś mocno ale i tak strasznie się cieszę.. Będzie nasza orkiestra grać więc przypomnimy sobie jak grają :)
Ze zlych wieści to nie jedziemy na 30ste urodziny mojej kuzynki (która mieszka w Londynie i w tym roku też wychodzi za mąż za Anglika) do Gardeji (360km od Szczecina). Anjuszka wie dokładnie gdzie.. Nie jedziemy ze względu na Zuzię. Dalej ma katar.. na szczęsie jakoś się trzyma.. ale taka podróż by ją tylko osłabiła a nie chcę żeby się rozchorowała. Marcin czuje się już bardzo dobrze.. Wczoraj Zuzka w ogóle dała nam czadu w nocy.. Położyliśmy się spać o 12:00. O 1 w nocy się obudziła i do 3 w ogóle nie spała.. Nie za bardzo wiem czemu.. I jak o 3 zasnęła to pobudkę zrobiła już o 6............ Odzwyczaiłam się od przesypiania tylko 3 godzin.. Ja przy niej od urodzenia mam tak, że jak śpię w nocy chociaż te 4 godziny to mogę funkcjonować bez problemu.. ale 3 to za mało hehe :)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #705 dnia: 16 Lutego 2011, 21:04 »
my mamy chór od pani Anny Kozioł (4 dziewczyny) i ona bierze 650 zł (50 zł bierze za dojazd). Niech Zuzia szybko wraca do zdrowia! :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #706 dnia: 16 Lutego 2011, 21:11 »
Marcyś wysmaruj ją tym czosnkiem. Przejdzie jej. Ja wiem że metoda może wydawać się dziwna ale na prawdę działa :) W 2 dni przejdzie jej katar i może jeszcze uda się Wam zaliczyć te urodziny ;)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #707 dnia: 16 Lutego 2011, 21:30 »
Marcelko..
My mamy spiewaka :P :P :P i placimy 300zl...
smieszny ale bardzo sympatycznny pan...
Jak chcesz poszukam umowyi podam namiar
on przyjedzie do was do domku pusci pare plyt i moze akurat sie zdecydujecie ;) ;)

My go nie chcielismy..
ale raz bylismy na spotkaniu z zespolem i wrecz zmusili nas do przesluchania jak facet spiewa AVE MARIA
Marcelko...oboje tam prawie plakalismy!!!
Slowo Ci daje..
Poruszyl nas tym spiewem tak..ze stwierdzilismy ze on i zaden inny...
Glos ma potezny!!!
:*:*:*

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #708 dnia: 16 Lutego 2011, 21:34 »
650zł mówisz.. ta kobitka w operetce śpiewa więc miałabym pewność, że zaśpiewa naprawdę przepięknie..  No i do tego byłyby też skrzypce z tego co pamiętam.. Paulinka podaj namiar.. czemu nie :) Mam jeszcze na oku pana Michała Woźnika za 4 osoby miałabym zapłacić 500zł. Nie pamiętam ile osób jest przy tej pani z operetki.. jutro do niej zadzwonię :)
Na te urodziny i tak już nie pojedziemy nawet jeśli ona nie wyzdrowieje bo za bardzo bym się bała, że się rozchoruje a ja muszę ją zaszczepić jak najszybciej bo już miesiąc temu powinna być szczepiona... Tego czosku troszkę się boję.. zostawię go chyba na gorsze ataki.. mam taką fajną maść do smarowania.. i ona widać, że też jej pomaga.. no i podałam jej bactroban do nosa.. a po tym jej zazwyczaj katar przechodzi ;) Jestem dobrej myśli :)
A z praw załatwionych to jeszcze transport gośi mamy już załatwiony.. no i uzgodniliśmy z mamą, że błogosławieństwo będzie w Doboszu.. bo ona nie chce tego całego zamieszania u siebie w domku...

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #709 dnia: 17 Lutego 2011, 14:41 »
Cisza tutaj u mnie :(
Zrobiliśmy tak... zamówiliśmy pana Michała od oprawy muzycznej i wzieliśmy tylko 3 osoby.. pan organista, pani od śpiewu i skrzypce  :Skrzypce:.. płacimy 400zł (zawsze to 200zł zaoszczędzone chociażby na makijaż hehe).   ::)
Z księdzem się widzieliśmy... Niedługo mamy pójść do niego z dokumentami.. Kazał się nam nie martwić.. Marci nie ma swojego świadectwa z liceum (bo z religii jest potrzebne) to powiedział, że wierzy na słowo, że miał... tak samo z bierzmowaniem.. no co za złoty człowiek.. mówię Wam.. takich ludzi to ze świecą szukać....
No i najważniejsze... Spotkaliśmy się z Panią Moniką. Zrobi nam dekorację kościoła (częściową, bo część kościół daje) i dekorację sali... Będzie w koloerze biało czerwonej.. Będzie kurtyna za nami (ale bez serc itp), niestety też bez zdjęcia, bo to jednak źle by wyglądało), będzie sufit podiweszany czerwono biały bo tak w cenie robi Dobosz, będzie kurtyna przed Parą młodą.. Będzie 6 wazonów tych długich z białymi różami, a co kawałek między kwiatami świeczki w lampkach od wina (Dobosz daje), kwiaty przed parą młodą (też Dobosz). Organza (tak to się chyba pisze) idąca przez stoły zmarszona w taki średni sposób... Aaaa no i najważniejsze krzesła będą miały jednak pokrowce.. Pani Monika nas namówiła... Powiedziała, że ze wszystkiego możemy zrezygnować tylko nie z tego. Cena wyszła nawet nawet.. Chociaż dla nas to i tak za dużo ale nic już nie zrobimy.
Jutro idę na pomiar moich wszelkich centymetrów do sukni..... już się boję.. na szczęscie waga pokazuje już 59,7kg hehe :) Twisterek jest codziennie w użyciu..

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #710 dnia: 17 Lutego 2011, 15:19 »
my mamy w kosciele zespol 4 osobowy (tj. gitara, bas, perkusja i wokal).

płacimy 400zł plus koszty dojazdu, czyli 20zł.

jest jeszcze opcja 500zł i wtedy dochodzi klarnet.

byłam na slubie u kuzynki i nie moglam ich się nasłuchać.

po prostu jak dla mnie BAJKA.

a że dowiedziałam się że są z naszych okolic to nie zastanawiałam się długo. ;D

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #711 dnia: 17 Lutego 2011, 19:12 »
o matko :o...
zespol w kosciele :o...no jak zyje to sie z tym nie spotkalam! gitara i owszem ale taka zwykla i solo ale perkusja to mi sie nawet nie snilo uslyszec w kosciele! no i jaka cena! szok! kurcze a nie ma ich moze na youtubie gdzies? chetnie bym posluchala ;D...

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #712 dnia: 17 Lutego 2011, 20:14 »
nikomu się nie podoba moja dekoracja..   ??? ??? ??? ja wiem, że nie opisałam tego tak pięknie jak emka..  ::) ale ja tak nie potrafię.. musiałam z fioletu zrezygnować, bo sala tak jak myślałam jest za ciemna.. No i musiałam przez to zmienić koncepcję bukietu.. i będzie dalej wachlarz z orchidei ale białych.. i we włosach biała orchidei.. suknia jest śnieżno biała więc będzie pasować.. nie wiem tylko jaką biżuterię dobrać.. bo perły mogą mieć zbyt brudny kolor.. widziałyście w ogóle mój bukiet??

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #713 dnia: 17 Lutego 2011, 20:27 »
Marcella no weź!!!!  :uscisk:

Rozdziel czasem te swoje zdania enterami bo czytałam, czytałam (tyle naprodukowałaś) i ominęłam  ::) :D :D :D :D

Będzie pięknie...a czerwony taki krwisty czy bardziej bordowy?No i świeczki w lampkach od wina :Serduszka: :Serduszka:

Hihih serc nie będzie? no a to mnie zdziwiłaś-żartuję :P Pamiętam, że nie lubisz...no a ja dałam sobie wcisnąć ::) ::) ::)

To w sumie dużo wam Dobosz daje..fajnie od razu mniejsze koszty są :ok: :ok:

DAWAJ BUKIET :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #714 dnia: 17 Lutego 2011, 20:28 »
Poka bukiet, poka ;D
Dekoracja, taka troszkę z opisu jak flaga państwowa, ale czerwony z białym ładnie się komponuje.

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #715 dnia: 17 Lutego 2011, 21:08 »
Mka postaram się pisać bardziej czytelnie hehe ;)  ::)

Malutkie zdjęcie, bo to bukiet suprynki i wycięłam sam bukiecik żeby jej nie było widać.. W bukiecie się zakochałam.. i można powiedzieć, że bukiet będę miała pożyczony..
Musicie tylko sobie wyobrazić, że kwiatki są białe :D
lolalola to prawda, że jak flaga.. strasznie chciałam tego uniknąć.. no ale się nie dało.. fiolet obojętnie w jakim odcieniu by jednak kompletnie nie pasował..
bo ta czewień ścian jest taka ceglasta.. ogólnie dodatki będą same białe.. białe róże, białe krzesła..
tylko da organza położona na stołach będzie czerwona.. no i ten sufit Dobosz daje w kolorze czerwono białym...
Aaaa i w tych lampkach od wina opórcz świeczek będą czerwone kamyczki :D Zamówiłam już jakiś czas temu u siebie w sklepie..

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #716 dnia: 17 Lutego 2011, 21:14 »
ja miałam biało bordowo i było dla mnie pięknie :D

Dobrze że wzięłaś taki "zestaw" za 400zł, będziesz miała piękna oprawę mszy :)
I uważam że pokrowce na krzesła to super pomysł, pięknie to wygląda, my mieliśmy pokrowce wiązane w kokardy i włożone w to bordową róże :)

Bukiet nie w moim stylu ;)

A mierzeniem się nie martw, suknie jeszcze mogą zawsze zmniejszyć poza tym ty kochana i tak jesteś filigranowa a suknia spora i jak Ciebie będzie jeszcze mniej to w niej po prostu znikniesz.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #717 dnia: 17 Lutego 2011, 21:16 »
Kurcze, ale dużo rzeczy udało Wam się załatwić. Super!
Bukiet jest piękny, pasuje mi do Ciebie idealnie ;)
Dekoracja też zapowiada się imponująco.
Nie odchudzaj się zbytnio, bo tak jak pisze Gosia - znikniesz nam ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #718 dnia: 17 Lutego 2011, 21:22 »
Uważam tak jak Justynka, bukiet bardzo do Ciebie będzie pasował, ale proszę niech nie będzie z samych białych kwiatów... zginie na tle białej sukni, strasznie mi się nie podobają białe bukiety...

A dekoracja myślę, że będzie okey ;) ile Was p. Monika skasowała?

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #719 dnia: 17 Lutego 2011, 21:32 »
Anjuszka mi też nie za bardzo podobają się tylko białe bukiety... tylko nie ma chyba czerwonych orchidei??? Czy się mylę.. Muszę pójść do tej Pani co robiła bukiet Suprynce i się podpytać co propnuje :D Dla mnie nie ma piękniejszego bukietu.. :)
Wybaczcie ale nie mogę mówić o cenie dekoracji.... mam nadzieję, że rozumiecie.. dostaliśmy mały rabacik ale cena i tak jest dosyć spora jak dla nas..
Ciriness, justys.. ja się tylko dobrze maskuję ciuchami hehe :) Brzuszek naprawdę mam spory... no ale takie są uroki pociążowe... :D